2018 Ekim Anneleri

plojovic canim bisey sorcam
Dogum yapalı 22 gun oldu karnım acidigi icin korse almamistim sonrada unutmusum alıp taksam gec mi kaldim

Kalmadin canim.Vucudun hizla toparlanmaya devam ediyor yararini gorursun bence.
Sadece surekli takmayi onermiyorlar karin kaslarida calissin diye.

Evet artık her şey çok Planlı Yapılıyor da biz nasıl büyüdük
Ya bana mi hep rahat doktorlar denk geliyor ?uykusu 5 saati bulamadıkça uyandırma diyen Doç .dr yenidoğan hekimiydi.Mantıklı gelmedi ama bana zateb

Benimde ilkinde olmustu canim.Geciyor.O ucun sizisi ayri,mastit olsan memenin acisi ayri.O yuzden emzirmek daha iyi.
O yara kuru kalinca inan daha cok canin acir ve cevresini daha cok cekip etini acitir.Memeyi bebise vermeden oncede sutunle nemlendir.
Ben bu kez gogus kalkani kullandim olmadi yara cok sukur.Nemli kaliyor,hicbiyere degmedigi icinde hassasiyeti en aza indiriyor.Bazen cikariyorsun zaten gunluk meme temizligini yapiyorsun ilik suyla.

Ped kullanirsan zeytinyagi sur pede ya da kreminden canim.Yapismasin

Oncelikle banyo sana merhem gb gelecek hic dusunme gir derim.Cok iyi gelecek rahatlarsin.
Mutlala ara sira yat surekli oturma o da rahatlatir.Ve daha cok yenisiniz agrin olmasi normal.
Korse icin ben 1 hafta sonra gittigimde kullanabilirsin sadece altyan giyilenlerden degil belden olanlarsan olsun.Kesi yerinin terlememesini istiyoruz demisti

Canim alismak fln gb seylere takilma.
Suan zaten sana ihtiyaci var.Sevgiyle kucakla bebegini doy bu zamanlarini cok ozleyeceksin.Zaman gectikce baska seyler olacak.
Alismasa bile donem donem kucak asklari oluyor zaten hic baskalarinin konusmalarina gore daha kucucuk bebegine duzen oturtmaya calisma.

Bebislerle hic disari ciktiniz mi 11 gundur evdeyim biraz hava mi alsak dedik ama nereye gitsek olur olmaz bilemedim

Ben ciktim canim hep.O kadarlikken de simdi de.Sadece cok kalabaliga girmemeye dikkat ettim.Avm benzeri bi yere gitmedim.Mevsimde malum hastaliklar.
Sakin bi yerde yemek yiyebilir biseyler icebilirsiniz.
Sling kullaniyorum buarada cok aciktada kalmadi bebis.
Kanguru siparis etmistim bu kez buyuk kizimda olunca daha rahat olur diye 2 keredirde onunla cikiyorum o da bayaa rahat oluyor.

Bişi diyim mi?
Şuan 18 günlük geceleri 4-5 saatten önce uyanmıyor artık,
Banada dediki doktorum; her bebek kendi rutinini oluşturur, müdehale etme..
Saglık problemi olmadıkça dokunma bebeğe...
Ben ilk çocugumdada hiç müdehale etmemiştim,
Çünkü bende bebeğin kendi düzenine müdehale edilmemesi taraftarıyım, normal koşullar içinde...

Bezin icinde jellesen kismindan parmaginla sikarak bak canim cise.

Canim o kanayan kisim kabuklasiyor ya kuruyunca hani iste onu emerken gerdirdigi icin etin daha cok aciyabilir.Mutlaka sutunle nemlendir vermeden.
Sogani ben yapmadim inan bana anlatan kiz damlattik dedi.Bazilari kapatiyormus goguse sogani ama onda bayaa siner sanki koku.Senin kokunda onemli.Reddetmesin.1 damla yeterli olur sanki en azindan iyilesme gorursen bi kez daha denersin.
Yapmasanda gececek zamanla❤ Annelik tamamen sabir...

Gunduz 2-3,gece 3-4 saati gecmesin dedi bizimkide ilk zamanlarda.Zamanla daha iyi cozersin zaten bebegini problen yoksa cok kasmamak lazim :)
Kendi uyaniyorsa sikinti degil.Ama sarilikta aclik şöyle onemli,cis ve kaka ile attiklari icin o yuzden sık beslenme oneriliyor
Ben ilk hafta bazen daha sari gb bazen beyaz dedigimde doktor cis ve kaka yaptikca rengi duzelir demisti

Canim herkes kucaga alismis diyor.abivv isn zor diyorlar.bebegimi seviyorum ama.yere biarakip da bi wc ye gidip gelene kadar çatlayana kadar agliyor.fitik olacak çatlicak diye uzülüyorum.onun böyle aglamasi iyice piskolojimi bozuyor.
Yani emzirsem uyumasa bile biraktigim yerde biraz dursa diyorum.

Hangi marka bu?

Bebislerle hic disari ciktiniz mi 11 gundur evdeyim biraz hava mi alsak dedik ama nereye gitsek olur olmaz bilemedim

Hic durma evde at kendini disari ben 17 gun dayandim sonra eeeeehh baslarim 20 sine 40 ina ne bu deyip attim kendimi o gun bugundur sokaktan iceri girmiyoruz birde dr muz surekli cikartin temiz hava aldirin hic degilse balkona cikin diye cok tembihledi avmyede gittik marketede parkada gittik cocuk soguktan usumekten hasta olmazmis bana kalirsa sarmayin siz ne giyiyorsaniz giydirin cikin ztn sicaktan bunaliyorlar

Biz sling almaya e bebege gitmistik oradaki satis personeli bizi vazgecirdi
Zaten baglamasi baya bi zmn alicak bir urun, gunun cogunlugu takayim isimi kolaylastirsin diyemezsin cunku bi sure sonra belin agrimaya baslicak dedi. Ayrica yenidogan gelismekte olan bir bebek ayaklarini uzatmasi rahat hareket ettirmesi lazim bunun icinde sabit kalicak pek saglikli degil dedi bizde baktik satmaya calissa neysede vazgecirdi ben tavsiye etmiyorum deyince almadik. Kraftin kangurusu var ama 25 gunluk bebek icin henuz erken degil mi kanguru? Birde onunde uzun sureli kullanim icin pek saglikli olmadigini duymustum
Ama insan diyor eskiden tarlada calisan kadinlar sirtina baglarlarmis sling usulu simdi cok detay var insan napcagini sasiriyor

Sarılıkta durum farklı tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…