2018 Ekim Anneleri

Canım kraftın kangurusu nasıldır bilmiyorum da alacako olursan ergonomik olmasına dikkat et. Yenidoğandan itibaren aparatla kullanılan kangurular var bende kanguru var ama yenidoğan parçası olmadığındn şu am kullanamıyorum ama sanırım yakında aparatı alac

Ben de çok bunaldım evde 28.günümüz ve hastane dışında çıkmdım bi yere..20 sinden 40 ından fln değil de bebitom durmaz illa meme ister o Yüzden yani ..

Deneynce banada yazar misin? Buyuk kizimda sevmistiM bi ara denedim. Gelnce yine onla devam edeym dedim. Bende arastrydm hele bide turk malysa cok guzel olur
Canım ben deneyemedim pişik için zeytinyağ sürdüm iyi geldi şuan elimdeki paketlerden devam ediyorum

Biraz sacma olmus ama :)
Kendisi deneyimlemis mi ki slingi?
Ben ilk kizimda da simdi de kullandim,biraz buyuyunca zaten oturtuyorsun rahatca.Benim sling baglamali degil sadece kullanim acisindan o konuda rahat.Ama zaman zaman senin yuruyus temponda slingte zaten sıkı sıkı durmasi daha cok uyumasini ve rahat olmasini sagliyor.Zaten sen onun rahat olup olmadigini anliyorsun.
Ben sadece buyuk kizimla artik daha kolay olur ve kış diye bebek arabasi almadigimdan esimde rahat kullanir diye kanguru aldim.O da cok rahat.Mamadus markasi.2 kez ciktik onunlada uyudu ondayken.
Kanguruda oturma sekli cok onemli bacaklar M seklinde oneriliyor.Kucakta oturmak gb.Ama bacak arasindan asılı sekilde oturulanlar onerilmiyor.Yenidogan aparatlilarda zaten biraz daha farkli ilk aylar icin.
Tabii bunlar kullanimi kolay bulan anneler,seven bebekler icin.Bazi anneler hic rahat bulamiyor ya da bazi bebekler sevmiyor.

Ben de çok bunaldım evde 28.günümüz ve hastane dışında çıkmdım bi yere..20 sinden 40 ından fln değil de bebitom durmaz illa meme ister o Yüzden yani ..

Hic onyargili olma :)
Dene ve deneyimle..
Boylece sende bebeginde her ciktiginizda biraz daha kolaylastiracaksiniz herseyi.Cantaya ne atacagini bile inan tecrube ediyorsun :)

Canim senin slingin markasi ne ona bakayim ben bizim baktigimiz sevi bebeydi

Cnm bnm kanguru bu

Eklentiler

• 9B819B19-E277-48D2-9D04-50AACE5D2AA1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
burnu tikanikti temiz hava iyi geldi sanirim acildi çocuğun burnu iyi oldu ama avm acik alanlarda sigara iciliyor ya agiz tadiyla icemedik kahvemizi masa degistirmekten en son kalktik

Hic onyargili olma :)
Dene ve deneyimle..
Boylece sende bebeginde her ciktiginizda biraz daha kolaylastiracaksiniz herseyi.Cantaya ne atacagini bile inan tecrube ediyorsun :)
Emzir ve oyle cik inan meme istemez onada degisik gelir istersen mahallede 1-2 turla basla eve donmen kolay olur
Apartmanın Bahçesinden başlayalım işe ilk fırsatta :)

peki biberondan sonra anne sutu almada sikinti oluyor mu, yani anneyi reddiyor mu?
Simdilik etmiyor. Normal meme de emiyor. Ama cocuktan cocuga degisir.
Benimki sarilik oldugu icin hem mama vermem gerekiyor, hem de anne sutunden ne kadar icirdigimi bilmek icin sagip vermemi soyledi doktor. Insallah yarin kontrolde sarilik degerleri dusmusse mamayi birakiriz.

Kizlar bu anne sutu psikolojimi bozdu

Tahin pekmez
Galactago damla
Humana still tee, kimyonlu rezene cayi
Dut kurusu
3lt su
Muhallebiler...vb neler denedim yok
En son maltana almistim dun hem zeynep emdi hemde 60cc sagdim
Yarin esime al gel dedim sanırım o sut yapti
Bugun yine sut az

Disari cikma mevzusuna gelince biz esjmle iki defa ciktik ama kizi hic cikarmadik ona razi olmuyor1

ben de ayni surecten gectimm. biberona alisti maalesef ve sutum de az . mama da alıyor..insallah siz de mamaya gerek olmaz.. kaç ml veriyorsunuz sut veya mama ?

hurma incir vs diye ekleyim listeye.. SONUC: sut cok az... disari çıkmak şart bebekli veya bebeksiz yoksa anne sutu olayı psikolojimi olumsuz etkiliyor

Canım anne sütünün kilit noktası uyku ve su.digerleri hep fasofiso desem yeridir.
Gün icinde kendini çocuk disinda baska seylerle yorma ve uyu.bak göğüslerin nasıl sişiyor.
Benim de sütüm yoktu.pompayla bile zorla 10 ml cikiyordu.o da varsa eğer.akmiyor bile.bide sürekli emzirince süt çoğaliyor.
Süt mevzusunu düsünme sakın.ne kadar çok düsünursen o kadar stres olursun.sütüm var ve yetiyor de.inanki çoğalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…