Uyku... en onemlisi. Ne zamn uzun sure uyank kalsam yorulsam hemen sutum azaliyorKizlar bu anne sutu psikolojimi bozdu
Tahin pekmez
Galactago damla
Humana still tee, kimyonlu rezene cayi
Dut kurusu
3lt su
Muhallebiler...vb neler denedim yok
En son maltana almistim dun hem zeynep emdi hemde 60cc sagdim
Yarin esime al gel dedim sanırım o sut yapti
Bugun yine sut az
Disari cikma mevzusuna gelince biz esjmle iki defa ciktik ama kizi hic cikarmadik ona razi olmuyor1
Ergonomik mi canım bu yani bebek oturduğunda M şeklini mi alıyormuş bacakları? Şundan kaynaklı soruyorum atıyorum 4 aydan sonra kullanacak olabilirsin sen kanguruyu.oturduğunda bacakların duruşu uygun değilse Allah korusun yapısal bozukluklar bile oluyormuş kaldı ki taşıyan kişiyi de çok yoruyor ergonomik olmayanlar. Sizinki de öyle mi değil mi diye sordumCnm bnm kanguru bu
Ben şuan tek meme emzirebiliyorum diğerini sağıyorum onuda biberonla veriyorum .. 50 cc onu içiyor sonra göğsümü veriyorum alıyor sıkıntı yaşamadım biberonuda zorla veriyorum daha doğrusu süt ağzına gelene kadar bir cebelleşme yaşıyoruz :)) emzik sanıyor ilk önce :))peki biberondan sonra anne sutu almada sikinti oluyor mu, yani anneyi reddiyor mu?
Apartmanın Bahçesinden başlayalım işe ilk fırsatta :)
Ergonomik mi canım bu yani bebek oturduğunda M şeklini mi alıyormuş bacakları? Şundan kaynaklı soruyorum atıyorum 4 aydan sonra kullanacak olabilirsin sen kanguruyu.oturduğunda bacakların duruşu uygun değilse Allah korusun yapısal bozukluklar bile oluyormuş kaldı ki taşıyan kişiyi de çok yoruyor ergonomik olmayanlar. Sizinki de öyle mi değil mi diye sordum
Canım anne sütünün kilit noktası uyku ve su.digerleri hep fasofiso desem yeridir.
Gün icinde kendini çocuk disinda baska seylerle yorma ve uyu.bak göğüslerin nasıl sişiyor.
Benim de sütüm yoktu.pompayla bile zorla 10 ml cikiyordu.o da varsa eğer.akmiyor bile.bide sürekli emzirince süt çoğaliyor.
Süt mevzusunu düsünme sakın.ne kadar çok düsünursen o kadar stres olursun.sütüm var ve yetiyor de.inanki çoğalacak.
hem sleepy de hem primada gordum ayni cizgileri.saridan maviye donuyor.Hangi marka bu?
Bende öyle kullandım ama neden bilmiyorum bu sefwr acıttı göğüslerimi şimdide gerek kalmadı ztn belki ilk günler çok şişti göğüslerim sertleşti aşırı derecede ondanda olabilir..silikon ıçlarda avent markasıIlk emzirdigimden beri gogsumdeler benim kalkanlar silikon kısmını takmazsam dediğin gibi oluyor kayıyor acıtıyor silikon ve hava alan parçasını birlikte takıyorum çok şükür çok işime yaradı. Insallah çabuk geçer normal emzirmaya başlarsın. Bu uçlarda marka vs önemli mi lazım olursa eşimi direk eczaneye gönderirim alması için diye düşündüm marka model aklıma gelmedi hiç.
Ben ondan uc paket bitirdim. Hic farketmemisim. Sari cizgiyi gordum de maviye dondugunu bilmiyordum. Ustune yazsalarmis keske.prima premium benimki.. sari mavi oluyor..
20 gunluk simdi. Bu hafta 90 ml. Civari iciyor. Anne sutunden 120 ml. Icebiliyor. Ama bazen 30 ml. Iciyor geri uyuyor. Belli olmuyor yani. Az icerse cabuk uyaniyor. Bi de mesela biberonla veriyorum ama uyuyakalmazsa memede uyutmaya calisiyorum. Aramizdaki bag kopmasin diye.ben de ayni surecten gectimm. biberona alisti maalesef ve sutum de az . mama da alıyor..insallah siz de mamaya gerek olmaz.. kaç ml veriyorsunuz sut veya mama ?
Ben ciktim canim hep.O kadarlikken de simdi de.Sadece cok kalabaliga girmemeye dikkat ettim.Avm benzeri bi yere gitmedim.Mevsimde malum hastaliklar.
Sakin bi yerde yemek yiyebilir biseyler icebilirsiniz.
Sling kullaniyorum buarada cok aciktada kalmadi bebis.
Kanguru siparis etmistim bu kez buyuk kizimda olunca daha rahat olur diye 2 keredirde onunla cikiyorum o da bayaa rahat oluyor.
Benim de ayni şekilde :))Ben şuan tek meme emzirebiliyorum diğerini sağıyorum onuda biberonla veriyorum .. 50 cc onu içiyor sonra göğsümü veriyorum alıyor sıkıntı yaşamadım biberonuda zorla veriyorum daha doğrusu süt ağzına gelene kadar bir cebelleşme yaşıyoruz :)) emzik sanıyor ilk önce :))
Ay anladım canım kusura bakma ya dünden beri ev taşıma işlerimiz var zaten çocukla yorgunluk var kafam da durmuş:) ergobaby nin falan modelleri var benimki momfortbaby di internetten bakarsan orada da modeller birbirine yakın oluyor ona göre kendininkini değerlendirebilirsin resimden pek anlayamadım çünküBnde ergonomikmi acaba diye sormak icin resmini attim bende bilmedgimden yani :)
Canim senin slingin markasi ne ona bakayim ben bizim baktigimiz sevi bebeydi
Kanguru ben de aldım da ilk aydan itibaren kullanılabiliyor mu acaba
Bende maltana ise yaradi birde ebebek te promalt varmis o da iyi diyorlarhurma incir vs diye ekleyim listeye.. SONUC: sut cok az... disari çıkmak şart bebekli veya bebeksiz yoksa anne sutu olayı psikolojimi olumsuz etkiliyor
Canım anne sütünün kilit noktası uyku ve su.digerleri hep fasofiso desem yeridir.
Gün icinde kendini çocuk disinda baska seylerle yorma ve uyu.bak göğüslerin nasıl sişiyor.
Benim de sütüm yoktu.pompayla bile zorla 10 ml cikiyordu.o da varsa eğer.akmiyor bile.bide sürekli emzirince süt çoğaliyor.
Süt mevzusunu düsünme sakın.ne kadar çok düsünursen o kadar stres olursun.sütüm var ve yetiyor de.inanki çoğalacak.
Uyku... en onemlisi. Ne zamn uzun sure uyank kalsam yorulsam hemen sutum azaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?