2018 Ekim Anneleri

Uyku... en onemlisi. Ne zamn uzun sure uyank kalsam yorulsam hemen sutum azaliyor

Cnm bnm kanguru bu
Ergonomik mi canım bu yani bebek oturduğunda M şeklini mi alıyormuş bacakları? Şundan kaynaklı soruyorum atıyorum 4 aydan sonra kullanacak olabilirsin sen kanguruyu.oturduğunda bacakların duruşu uygun değilse Allah korusun yapısal bozukluklar bile oluyormuş kaldı ki taşıyan kişiyi de çok yoruyor ergonomik olmayanlar. Sizinki de öyle mi değil mi diye sordum

peki biberondan sonra anne sutu almada sikinti oluyor mu, yani anneyi reddiyor mu?
Ben şuan tek meme emzirebiliyorum diğerini sağıyorum onuda biberonla veriyorum .. 50 cc onu içiyor sonra göğsümü veriyorum alıyor sıkıntı yaşamadım biberonuda zorla veriyorum daha doğrusu süt ağzına gelene kadar bir cebelleşme yaşıyoruz :)) emzik sanıyor ilk önce :))

Bnde ergonomikmi acaba diye sormak icin resmini attim bende bilmedgimden yani :)

Kesinlikle uyku ve su aynen katiliyorum dinlenmek degil ama bak uyku uyumak sart

Bende öyle kullandım ama neden bilmiyorum bu sefwr acıttı göğüslerimi şimdide gerek kalmadı ztn belki ilk günler çok şişti göğüslerim sertleşti aşırı derecede ondanda olabilir..silikon ıçlarda avent markası

anabelgunes bizde çıkıyoruz dünde bugünde çıktık yemek yemeye açık havaya dünde avmye gittik son güxel havalar bu haftada bol bol çıkıp hava alacağız inşallah ..zaten artık ben pzara flnda giderim diye düşünüyorum bir şekilde alışacağız birlikte birşeyker yapmaya mecbur:)

ben de ayni surecten gectimm. biberona alisti maalesef ve sutum de az . mama da alıyor..insallah siz de mamaya gerek olmaz.. kaç ml veriyorsunuz sut veya mama ?
20 gunluk simdi. Bu hafta 90 ml. Civari iciyor. Anne sutunden 120 ml. Icebiliyor. Ama bazen 30 ml. Iciyor geri uyuyor. Belli olmuyor yani. Az icerse cabuk uyaniyor. Bi de mesela biberonla veriyorum ama uyuyakalmazsa memede uyutmaya calisiyorum. Aramizdaki bag kopmasin diye.

Kanguru ben de aldım da ilk aydan itibaren kullanılabiliyor mu acaba

Kızlar acil cevap verir misiniz ? Benden pembe bir akıntı geldi ama nişan gibi değil daha sıvı.. nişanım perşembe gece geldi, sümüksü sarı bir akıntı.. bu pembe renk kötü birşeye işaret midir ?

Benim de ayni şekilde :))

Bnde ergonomikmi acaba diye sormak icin resmini attim bende bilmedgimden yani :)
Ay anladım canım kusura bakma ya dünden beri ev taşıma işlerimiz var zaten çocukla yorgunluk var kafam da durmuş:) ergobaby nin falan modelleri var benimki momfortbaby di internetten bakarsan orada da modeller birbirine yakın oluyor ona göre kendininkini değerlendirebilirsin resimden pek anlayamadım çünkü

hurma incir vs diye ekleyim listeye.. SONUC: sut cok az... disari çıkmak şart bebekli veya bebeksiz yoksa anne sutu olayı psikolojimi olumsuz etkiliyor
Bende maltana ise yaradi birde ebebek te promalt varmis o da iyi diyorlar

Uyku... en onemlisi. Ne zamn uzun sure uyank kalsam yorulsam hemen sutum azaliyor

Uyumaya calisiyorum ama hep bir isim oluyor vaktim firsatim olmuyor birde Zeynep cok gazli cok huzursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…