- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Benim nisanimda ilk pembe sulu geldi sonra kırmızıya cevirdiKızlar acil cevap verir misiniz ? Benden pembe bir akıntı geldi ama nişan gibi değil daha sıvı.. nişanım perşembe gece geldi, sümüksü sarı bir akıntı.. bu pembe renk kötü birşeye işaret midir ?
Canim benim de ikinci sezeryan ama benim de ağrım bunda cok oldu 10 günde kendime geldim ben. Aynen benim de küçük oğlum var o da ilgi istiyor o yuzden cok zor Allah yardimcin olsun. Bende banyo 2.gün yaptım su gecirmez bant yapistirdilar bana hastanede o yüzden sıkıntı olmadi benim. Ben hic korse kullanmadim kilo da göbek de çabuk gitti benim gerek duymadim o yüzden. 1 ay oldu ama hala az az kanama devam ediyor bende. Ama ilk bebegimde 18.gün kesildi 6 ay da adet görmedim bunda daha farkli oldu benim
Gecmis olsun canim. Ben 2. Gun yapmistim iyi gelmisti.
bebeğiniz hayirli olsun..
eve gelir gelmez banyo yaptım ama ayakta yaptım. ilik su ve asla dikiş yerlerinize lif ve su tutmayın..oturmadan..dr tavsiyesiydi bu
agri gun geçtikçe azalacak.
kanama arada artacak arada azalacak..ben de hep is gordum yatamadım pek.
abdominal karin korsesi aldim ama pek kullanamadım. zor oluyordu onunla bebeği tutmak vs.
Oncelikle banyo sana merhem gb gelecek hic dusunme gir derim.Cok iyi gelecek rahatlarsin.
Mutlala ara sira yat surekli oturma o da rahatlatir.Ve daha cok yenisiniz agrin olmasi normal.
Korse icin ben 1 hafta sonra gittigimde kullanabilirsin sadece altyan giyilenlerden degil belden olanlarsan olsun.Kesi yerinin terlememesini istiyoruz demisti
Naptın cnm doktor işini. Nereye götürüyorsun?Tera d3 verdi ama kullanmıyorum vazgectim 15 günde wellcare 400 000 lik olani kullanicam bende en iyisi oymus
Kundağı hiç sevmiyo bizimki ilk günden.Canim odaya nem çekici bisey mi koysan acaba.biraz arastir.olmadi bende aratırim nemi ne çeker diye.
Canim Rabbim yardimcin olsun.ins bu süreci çok kolay atlatirsin.canim reflü oldugunu nasil anladin?az once bizim bebekte uyandi.emzirdim.agzindan memeyi cektim arrik cekmiyor diye.önce ağzindan geldi üstüne burnundan kustu.cok korktum.
Canim bizimki 19 günlük bugün.büyümü atagi 5.haftada degil mi?
Bide hesaplamasi nasil.bizimki 40 +1 de sezeryanla doğdu.
Kolikte hic uyumuyorlar mi bebekler.ben nasil anlicam bunun kolik olup olmadigini.
Rabbim ywrdimcin olsun canim.
Canim gazli bebeklerin annneleri tahin helvasi yiyemez.bi yerde okumustum.ćok gaz yapiyormus.
Canim beegin ellerine gorap tak.kundak yap.biraz rahatlar.
Evet cnm günde bir püf..Kullandığınız vitamin bu mu? Gün-de kaç puf?
Evet cnm onları yazmayı unutmusum. Dereotu bu hem Doktor hem arkadaşlar soylediDere otu Hariç hepsini yiyorum dere oyunu yeni öğrendim.muhallebi de çok süt yapıyo,bulgur pilavı da
Benim hala uyuşuk parmaklarım ve işin garibi daha da ödem oldu. Neredeyse 4 gün oldu doğumdan beri her gün bir umut parmaklarıma bakıyorum ama yokAklıma gelmişken-Sakura- el uyusmalarim geçti benim :) Daha eski haline gelmedi tam olarak hafif ödem duruyor ama uyuşma vs kalmadı çok şükür.
Biz de avm ortasında olan kafeler var ya gidip orda 1 saat oturduk. Değişik oldu.. kafam dağıldı valla... sürekli eve tıkalı kalmak da insan psikolojisi için iyi değil. Zaten zorlu bir süreç bu dönem kafa dağıtmak hakkımızburnu tikanikti temiz hava iyi geldi sanirim acildi çocuğun burnu iyi oldu ama avm acik alanlarda sigara iciliyor ya agiz tadiyla icemedik kahvemizi masa degistirmekten en son kalktik
Tahta çay kaşığı aldım ona damlatıp ağzı açıkken kasiktan döküyorumKızım bugün 15 günlük oldu vitamine başlamamız lazım devit 3’ü sütle karıştırıp mı yoksa direkt ağzına mı veriyorsunuz. Nasıl yapsam bilemedim
Benim de hele sabah ilk uyandığımda parmaklarım sıkıntılı oluyoBenim hala uyuşuk parmaklarım ve işin garibi daha da ödem oldu. Neredeyse 4 gün oldu doğumdan beri her gün bir umut parmaklarıma bakıyorum ama yok
Emzik vermem diye direnmiştim. Inanın faydası oluyo.Canim herkes kucaga alismis diyor.abivv isn zor diyorlar.bebegimi seviyorum ama.yere biarakip da bi wc ye gidip gelene kadar çatlayana kadar agliyor.fitik olacak çatlicak diye uzülüyorum.onun böyle aglamasi iyice piskolojimi bozuyor.
Yani emzirsem uyumasa bile biraktigim yerde biraz dursa diyorum.
Çıkın bence.kendime de faydalı . Psikolojik olarak daha iyi hissedersiniz kendiniziBen de çok bunaldım evde 28.günümüz ve hastane dışında çıkmdım bi yere..20 sinden 40 ından fln değil de bebitom durmaz illa meme ister o Yüzden yani ..
aylik kontrolde gidicez doktora henüz kafama gore doktor secemedimNaptın cnm doktor işini. Nereye götürüyorsun?
Orda da şöyle bir durum var. Memede uyumaya alisan çocuk anneyi emzik olarak kullanıyor. Anne de zaten yorgun ve uykusuz20 gunluk simdi. Bu hafta 90 ml. Civari iciyor. Anne sutunden 120 ml. Icebiliyor. Ama bazen 30 ml. Iciyor geri uyuyor. Belli olmuyor yani. Az icerse cabuk uyaniyor. Bi de mesela biberonla veriyorum ama uyuyakalmazsa memede uyutmaya calisiyorum. Aramizdaki bag kopmasin diye.
Benim bandajı hastanede çıkartmışlardı. Eve geldiğinde yoktu yani. Eve girince ilk iş banyo yaptım. Ilık su ile yıkanın süte de faydalı
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep merak ederdim çok güzel bir duyguymuş iki evladın olması
Benim yapıştırma gibi bir işlem kesi yerinde dikiş yok adına ne diyorlar bilmiyorum açıkçasıilk sezeryanım benim lazer gibi birşey sanırım sedasyon uygulanmadan hemen önce duman çıktığını gördüm çünkü
Üstündeki bantı çıkar ayakta banyo yapabilirsin dedi başka bant falan olmayacak dedi
Bantı bugün çıkardım banyoyu yarın yapıcam nasipse
Teşekkürler bantı bugün çıkardım banyoyu yarın yapıcam nasipse
Teşekkürler sizin de bebeğiniz hayırlı olsun inşallah
Benim kanama gibi değil açıkçası sarı-pembe su gibi birşey geliyor pede
İdrar değil çünkü idrara sık çıkıyorum
İlk normal doğumdu kanama da normaldi
Bu kez sezeryan olduğu için böyle oluyor herhalde diyorum
Bugünde tüm gün ayakta-oturarak geçti ayaklarım balon gibi oldu
Yarın tövbefırsat buldukça yatarım
Bugün bantı çıkardım ağrı-enfeksiyon vs olmasından korktuğum için hemen banyoya girmedim
Herkes su geçirmez bantla banyo yapıyor benim dr çıkarda yap banyonu dediği için bekleyeyim dedim
Yarın nasipse banyomu yaparım inşallah sütte artarçocuk çok derin uyuyor uyanmıyor az mama takviyesi başladık artarsa gerek kalmayacak inşallah
Bugün yatmadım ama yarın tövbe fırsat buldukça yatarım balon gibi oldu ayaklarım-bacaklarım
Korse için biraz bekleyeyim bende ağrılar azalınca alır takarım
Çok geçmiş olsun öncelikle. Tek değilsiniz bu süreç zorlu.. geçenlerde gece 4 bebek ağlıyor araliksiz. çaresiz kaldığımı hissettim..bebek ağladı, ben agladim...benzer süreçlerden geçiyoruz hepimiz....Bu akşamı da acildeyim geçirdik. Oğlum üç gündür sancidan uyuyamıyordu. Çok kıvrandi, karnı taş gibi oldu ve şişti, sürekli kusuyodu.
Ne banyo, ne saatlerce yaptığım masaj, ne konuşma, ne fon makinesi sesi, ne kolik müziği, ne kucak ne de araba yolculuğu hiçbir işe yaramadı. Gazi kkac gündür cikmiyo.
Karın ultrasonu çekildi, tabiki aşırı gaz çıktı. Fitil koydular biraz kaka yapabildi. Dr yine çok aşırı kolik dedi ve ne yapsan da bazen hiç işe yaramayabilir zamanla bebek de sen de alışırsın dedi ama 4ayi bulur geçmesi dedi. Sub simplex sayısını artırdı ve hafta içi yine ultrason çekilip kontrol edilecek. Yediklerinden de dikkat et dedi. Masajlara aynen devam.. kalmayı takip edilecek sumuk kan falan var mı diye.
Saatlerce ağladı artık dayanamayıp ben de ağladım çaresizce çünkü artık elimden hicbisey gelmiyor. Etrafımdakiler de acimasiz ağlasın nolucak her bebek böyle ve her bebekte gaz olur deyip duruyorlar.[/QUOTE
Kızlar yazamadım 15 ekimde Doğum yaptım ben de, 38 de ben de dikiş vardı çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım, herkes doğurmuştur sanırım, güle güle büyütelim inşallah bebişleirmizi, bebekleriniz kaç dk emiyor? Bnm ki. Şuan 14 günlük 10 dk sonra uyuyup kalıyor meme deÇok geçmiş olsun öncelikle. Tek değilsiniz bu süreç zorlu.. geçenlerde gece 4 bebek ağlıyor araliksiz. çaresiz kaldığımı hissettim..bebek ağladı, ben agladim...benzer süreçlerden geçiyoruz hepimiz....
Biz daha araba almadıkÇıkın bence.kendime de faydalı . Psikolojik olarak daha iyi hissedersiniz kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?