2018 Ekim Anneleri

Benim nisanimda ilk pembe sulu geldi sonra kırmızıya cevirdi

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hep merak ederdim çok güzel bir duyguymuş iki evladın olması
Benim yapıştırma gibi bir işlem kesi yerinde dikiş yok adına ne diyorlar bilmiyorum açıkçası ilk sezeryanım benim lazer gibi birşey sanırım sedasyon uygulanmadan hemen önce duman çıktığını gördüm çünkü
Üstündeki bantı çıkar ayakta banyo yapabilirsin dedi başka bant falan olmayacak dedi
Bantı bugün çıkardım banyoyu yarın yapıcam nasipse

Gecmis olsun canim. Ben 2. Gun yapmistim iyi gelmisti.

Teşekkürler bantı bugün çıkardım banyoyu yarın yapıcam nasipse

Teşekkürler sizin de bebeğiniz hayırlı olsun inşallah
Benim kanama gibi değil açıkçası sarı-pembe su gibi birşey geliyor pede
İdrar değil çünkü idrara sık çıkıyorum
İlk normal doğumdu kanama da normaldi
Bu kez sezeryan olduğu için böyle oluyor herhalde diyorum
Bugünde tüm gün ayakta-oturarak geçti ayaklarım balon gibi oldu
Yarın tövbe fırsat buldukça yatarım

Bugün bantı çıkardım ağrı-enfeksiyon vs olmasından korktuğum için hemen banyoya girmedim
Herkes su geçirmez bantla banyo yapıyor benim dr çıkarda yap banyonu dediği için bekleyeyim dedim
Yarın nasipse banyomu yaparım inşallah sütte artar çocuk çok derin uyuyor uyanmıyor az mama takviyesi başladık artarsa gerek kalmayacak inşallah
Bugün yatmadım ama yarın tövbe fırsat buldukça yatarım balon gibi oldu ayaklarım-bacaklarım
Korse için biraz bekleyeyim bende ağrılar azalınca alır takarım

Kundağı hiç sevmiyo bizimki ilk günden.

Kolik ve reflü olduğunu Dr u söyledi. Sürekli Dr dayız zaten çok sancılı çünkü.
Reflü de sürekli kuusar. Yatağını ilk günden eğimli yaptık hastanede de öyleydi.
Neden cihazına bakıyorum ben de. Odayı sık havalandırma düşüyor nem.
Her bebekte farklıdır cnm. Kolik bizde çok siddetliymis..
Haftasını doğumdan sonraki günden itibaren hesaplıyorum. Ama bilgim yok büyüme atağı ne zaman başlıyor diye. Netten de bakamadım çünkü hiç zamanım yok. Teli dünden beri ilk kez alabilirim elime

Bu akşamı da acildeyim geçirdik. Oğlum üç gündür sancidan uyuyamıyordu. Çok kıvrandi, karnı taş gibi oldu ve şişti, sürekli kusuyodu.
Ne banyo, ne saatlerce yaptığım masaj, ne konuşma, ne fon makinesi sesi, ne kolik müziği, ne kucak ne de araba yolculuğu hiçbir işe yaramadı. Gazi kkac gündür cikmiyo.
Karın ultrasonu çekildi, tabiki aşırı gaz çıktı. Fitil koydular biraz kaka yapabildi. Dr yine çok aşırı kolik dedi ve ne yapsan da bazen hiç işe yaramayabilir zamanla bebek de sen de alışırsın dedi ama 4ayi bulur geçmesi dedi. Sub simplex sayısını artırdı ve hafta içi yine ultrason çekilip kontrol edilecek. Yediklerinden de dikkat et dedi. Masajlara aynen devam.. kalmayı takip edilecek sumuk kan falan var mı diye.
Saatlerce ağladı artık dayanamayıp ben de ağladım çaresizce çünkü artık elimden hicbisey gelmiyor. Etrafımdakiler de acimasiz ağlasın nolucak her bebek böyle ve her bebekte gaz olur deyip duruyorlar.

Aklıma gelmişken -Sakura- el uyusmalarim geçti benim :) Daha eski haline gelmedi tam olarak hafif ödem duruyor ama uyuşma vs kalmadı çok şükür.
Benim hala uyuşuk parmaklarım ve işin garibi daha da ödem oldu. Neredeyse 4 gün oldu doğumdan beri her gün bir umut parmaklarıma bakıyorum ama yok

Kızım bugün 15 günlük oldu vitamine başlamamız lazım devit 3’ü sütle karıştırıp mı yoksa direkt ağzına mı veriyorsunuz. Nasıl yapsam bilemedim

burnu tikanikti temiz hava iyi geldi sanirim acildi çocuğun burnu iyi oldu ama avm acik alanlarda sigara iciliyor ya agiz tadiyla icemedik kahvemizi masa degistirmekten en son kalktik
Biz de avm ortasında olan kafeler var ya gidip orda 1 saat oturduk. Değişik oldu.. kafam dağıldı valla... sürekli eve tıkalı kalmak da insan psikolojisi için iyi değil. Zaten zorlu bir süreç bu dönem kafa dağıtmak hakkımız

Emzik vermem diye direnmiştim. Inanın faydası oluyo.

Naptın cnm doktor işini. Nereye götürüyorsun?
aylik kontrolde gidicez doktora henüz kafama gore doktor secemedim cok guvendigim bir cocuk doktoru var aslında hem benin doktorum hem aile dostu gibi ama hem biraz uzak hemde acibademde calistigindan 2 kere dusunmek gerekiyor damlayida o soyledi bana

Orda da şöyle bir durum var. Memede uyumaya alisan çocuk anneyi emzik olarak kullanıyor. Anne de zaten yorgun ve uykusuz

Benim bandajı hastanede çıkartmışlardı. Eve geldiğinde yoktu yani. Eve girince ilk iş banyo yaptım. Ilık su ile yıkanın süte de faydalı

Çok geçmiş olsun öncelikle. Tek değilsiniz bu süreç zorlu.. geçenlerde gece 4 bebek ağlıyor araliksiz. çaresiz kaldığımı hissettim..bebek ağladı, ben agladim...benzer süreçlerden geçiyoruz hepimiz....

Kızlar yazamadım 15 ekimde Doğum yaptım ben de, 38 de ben de dikiş vardı çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım, herkes doğurmuştur sanırım, güle güle büyütelim inşallah bebişleirmizi, bebekleriniz kaç dk emiyor? Bnm ki. Şuan 14 günlük 10 dk sonra uyuyup kalıyor meme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…