2018 Ekim Anneleri

Orda da şöyle bir durum var. Memede uyumaya alisan çocuk anneyi emzik olarak kullanıyor. Anne de zaten yorgun ve uykusuz
Ben biberonla vermedigimde zaten butun gun emiyordu.
Bugun doktor mamayi yavas yavas kesebilirsin sariligi gecmis dedi. Saat 11'den beri emziriyorum desem yeridir. 10 dakika duruyor yine istiyor.
Demek biberonla yorgun dusup uyuyakaliyormus.

Suraya bitmiş bir SaskinAnne birakiyorum

Zeynep cumartesi gunu sabah 9.30 ikindin 17.00 aglama krizinden sonra bugun sabah 9.30 ogle 13.30 (her an uyanabilir) aglama ve mama krizi yasadi

Rekorlara doymuyoruz!...

Gece emzirme ustune mama icti geceki mamasi aptamil her zaman kullandigim uykusunda kustu. Yan yatirmistim esim yetisti hemen temizledim ustunu saat 02.30 falan sabaha kadar hık dese uyandim daha dogrusu korkudan uyuyamadim ilk defa kustu çünkü

Bugun sabah emdi arkadan 60 cc mama yaptim bu mamamiz hipp combiotic onu da yedi kustu. Uyuttum 15dk sonra kalkti arandi emdi yatti bu boyle devam etti en son 30 cc mama yaptim yedi kustu uyudu 10 dk.sonra uyandi arandi agladi emzireyim dedim memede uyudu

Biogaia gaz damlasi kullaniyorm inanilmaz gazi var mahvoldu cocugum. Haliyle bende bittim

NOT: babasi evdeyken erkenden uyuyor!...

Kizlar doktora gittik bugun kontrole cok sukur tikanikligi daha iyi ama su emzirme konusu ciddi anlamda disiplin istiyor
Benim kiz 20 dk sag 20 dk sol emdigi halde 1,5 saat sonra uyusa bile acikiyordu ve hic susmadan agliyordu doktora israrla 2 saati beklememi istedi eger bu sekilde devam ederse bebegim sutun yagli kismini alamazmis ve kilosuda ilerlemezmis 4 gunde 120 gr almasi gerekirken 85 gr almis 2 saati gorcek bebek bi sekilde oyala aglamasina dayanmaya calis bu onun iyiligi icin dedi

1,5 saatte sutun yagli kismini almadigi icin tam doymaz ve bu yuzden erken uyanir dedi gercekten de oyle oluyor sanirim gece mesela 3,5 saat uyudugu oluyor gogusler 2 saatte tam anlamiyla dolar dedi doktor ve yine israrla her gun banyo her gun temiz hava dedi
Sizdeki durum ne emzirme sureleriyle ilgili

Kozyatağı central Hospital de Süleyman talay o tavsiye ederim. Bizimki yoğun bakımda şu an. Bize biraz uzak olduğu için transfer düşünüyorduk ama doktoru çok beğendiğimiz için vazgeçtik.

Bize de ne zaman isterse ver diyorlar.
Bu isler cok zor

Bize de ne zaman isterse ver diyorlar.
Bu isler cok zor

Ya aynen hastanedeki doc dr ne zmn isterse emzir demisti ama kilo kontrolune bakilirsa hata oldugunu goruyorum cunku sutun yagli kismi 2 saatte tamamlanir diyor bu gittgimiz dr birde buna daha cok guveniyorum cunku bizlerinde dr ayni zmnda ailecek cocuk doktorular zaten
Simdi tek sorun 1,5 saat sonra aciiiimm aciiimm diye aglayan kizimi onun iyiligi icin yarim saat oyalamak
Bu dr ilk gittigimizde yalnizca 1 gun boyunca o 2 saatte 1 i basarmistim ve ertesi gun kontrolde 85 gr almisti 1 gunde yani dusunun

Ben biberonla vermedigimde zaten butun gun emiyordu.
Bugun doktor mamayi yavas yavas kesebilirsin sariligi gecmis dedi. Saat 11'den beri emziriyorum desem yeridir. 10 dakika duruyor yine istiyor.
Demek biberonla yorgun dusup uyuyakaliyormus.
Benim ki 10 dk emiyor sonra geri almıyor uyumuyor da :)))

Aşırı mi besleniyor.. mama miktarı bebeğin Kilosu Neyse ona gore olmalı

Anne sütü mama gibi olmuuyormus daha kolay olduğundan hazmı, 1.5 2 saat sonra acıkıyorlarmış dr dedi bunu geçen gün

Ben emzire emzire göğsümde süt kalmadi.uyumuyor bizimki.sabah 6 bucuktan bi kalkti.10 bicukta zorla uyuttum.12 yi 10 gece uyandi.baska da uyumadi.uyanik dursun sıkıntı yok da sürekli agliyir meme istiyor.
Her gecen gün uyutmak zorlasiyor.

Canim çok gecmis olsun.reflü gaz kolik hepsi birden olmus.rabbim yar ve yardimcin olsun.
Ins bu zor sürec bi an evvel gecer.seni cok iyi anliyorum.bi bebekle tek basina ilgilanmek cok zor.bel sirt kol bacak kalmiyor.vücut yorgunlugu uykusuzluk ve sürekli ağlayan bi bebek.ve onun aci cekmesi karsisinda bisey yapamamak.bunu ancak yasayan bilir.

Kizlar dar sutyen süt üretimini baskılıyor.
Ben 2 gundür goğsume tam oturan bi sütyen giydim.goğüslerim dolmadi dogru düzgün.hemen gidip pamuklu penye bol bi sütyen giydim.ins bebis uyanana kadar dolar.

İlk çocuğum ayni böyleydi mama ile besleniyordu. Ağladıkça babası bu çocuk aç dedi. Mama miktarını artırdık 60-90 arası yiyordu sesi kesiliyordu ama bu seferde reflü den dolayı kıpırdasa kusuyordu yanından 1 dk ayrılmazdım gece de eşimle nöbetleşe uyurduk işkence gibi günlerdi . Geldi geçti . Mama miktarını 5 cc 5 cc yavaş yavaş artırabiliriz miktarını ayrıca koyulaştırıcı kullanabilirsiniz biraz faydası oluyor. Bi de her 30 cc de gazını çıkart. Sürekli yan yatır gözünü ayırma canım geçmiş olsun

Kizlar dar sutyen süt üretimini baskılıyor.
Ben 2 gundür goğsume tam oturan bi sütyen giydim.goğüslerim dolmadi dogru düzgün.hemen gidip pamuklu penye bol bi sütyen giydim.ins bebis uyanana kadar dolar.

Ben giymiyorum

Son düzenleme:
Göğüsler sarkar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…