- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ben biberonla vermedigimde zaten butun gun emiyordu.Orda da şöyle bir durum var. Memede uyumaya alisan çocuk anneyi emzik olarak kullanıyor. Anne de zaten yorgun ve uykusuz
aylik kontrolde gidicez doktora henüz kafama gore doktor secemedimcok guvendigim bir cocuk doktoru var aslında hem benin doktorum hem aile dostu gibi ama hem biraz uzak hemde acibademde calistigindan 2 kere dusunmek gerekiyor damlayida o soyledi bana
Bize de ne zaman isterse ver diyorlar.Kizlar doktora gittik bugun kontrole cok sukur tikanikligi daha iyi ama su emzirme konusu ciddi anlamda disiplin istiyor
Benim kiz 20 dk sag 20 dk sol emdigi halde 1,5 saat sonra uyusa bile acikiyordu ve hic susmadan agliyordu doktora israrla 2 saati beklememi istedi eger bu sekilde devam ederse bebegim sutun yagli kismini alamazmis ve kilosuda ilerlemezmis 4 gunde 120 gr almasi gerekirken 85 gr almis 2 saati gorcek bebek bi sekilde oyala aglamasina dayanmaya calis bu onun iyiligi icin dedi
Bize de ne zaman isterse ver diyorlar.
Bu isler cok zor
Ben astronot aldım H&M den. Kucakta bi parkta 10 dk yürüyüş bile iyi gelir hem bize hem bebeğeBiz daha araba almadıkkucakta zor olacak biraz ama bi avm yapıcam Yarin yine de
Benim ki 10 dk emiyor sonra geri almıyor uyumuyor da :)))Ben biberonla vermedigimde zaten butun gun emiyordu.
Bugun doktor mamayi yavas yavas kesebilirsin sariligi gecmis dedi. Saat 11'den beri emziriyorum desem yeridir. 10 dakika duruyor yine istiyor.
Demek biberonla yorgun dusup uyuyakaliyormus.
Düzenimiz=düzensizlik:)) hergun yeni bir düzen oluyorKizlar bebeginizin uyku saatleru nasil?ne zaman kac saat uyanik kaliyor
Belli hi duzeni var mi simdi?
Aşırı mi besleniyor.. mama miktarı bebeğin Kilosu Neyse ona gore olmalıSuraya bitmiş bir SaskinAnne birakiyorum
Zeynep cumartesi gunu sabah 9.30 ikindin 17.00 aglama krizinden sonra bugun sabah 9.30 ogle 13.30 (her an uyanabilir) aglama ve mama krizi yasadi
Rekorlara doymuyoruz!...
Gece emzirme ustune mama icti geceki mamasi aptamil her zaman kullandigim uykusunda kustu. Yan yatirmistim esim yetisti hemen temizledim ustunu saat 02.30 falan sabaha kadar hık dese uyandim daha dogrusu korkudan uyuyamadim ilk defa kustu çünkü
Bugun sabah emdi arkadan 60 cc mama yaptim bu mamamiz hipp combiotic onu da yedi kustu. Uyuttum 15dk sonra kalkti arandi emdi yatti bu boyle devam etti en son 30 cc mama yaptim yedi kustu uyudu 10 dk.sonra uyandi arandi agladi emzireyim dedim memede uyudu
Biogaia gaz damlasi kullaniyorm inanilmaz gazi var mahvoldu cocugum. Haliyle bende bittim
NOT: babasi evdeyken erkenden uyuyor!...
Anne sütü mama gibi olmuuyormus daha kolay olduğundan hazmı, 1.5 2 saat sonra acıkıyorlarmış dr dedi bunu geçen günKizlar doktora gittik bugun kontrole cok sukur tikanikligi daha iyi ama su emzirme konusu ciddi anlamda disiplin istiyor
Benim kiz 20 dk sag 20 dk sol emdigi halde 1,5 saat sonra uyusa bile acikiyordu ve hic susmadan agliyordu doktora israrla 2 saati beklememi istedi eger bu sekilde devam ederse bebegim sutun yagli kismini alamazmis ve kilosuda ilerlemezmis 4 gunde 120 gr almasi gerekirken 85 gr almis 2 saati gorcek bebek bi sekilde oyala aglamasina dayanmaya calis bu onun iyiligi icin dedi
Uyku suresi nasil?Düzenimiz=düzensizlik:)) hergun yeni bir düzen oluyor
Canim çok gecmis olsun.reflü gaz kolik hepsi birden olmus.rabbim yar ve yardimcin olsun.Kundağı hiç sevmiyo bizimki ilk günden.
Kolik ve reflü olduğunu Dr u söyledi. Sürekli Dr dayız zaten çok sancılı çünkü.
Reflü de sürekli kuusar. Yatağını ilk günden eğimli yaptık hastanede de öyleydi.
Neden cihazına bakıyorum ben de. Odayı sık havalandırma düşüyor nem.
Her bebekte farklıdır cnm. Kolik bizde çok siddetliymis..
Haftasını doğumdan sonraki günden itibaren hesaplıyorum. Ama bilgim yok büyüme atağı ne zaman başlıyor diye. Netten de bakamadım çünkü hiç zamanım yok. Teli dünden beri ilk kez alabilirim elime
Bu akşamı da acildeyim geçirdik. Oğlum üç gündür sancidan uyuyamıyordu. Çok kıvrandi, karnı taş gibi oldu ve şişti, sürekli kusuyodu.
Ne banyo, ne saatlerce yaptığım masaj, ne konuşma, ne fon makinesi sesi, ne kolik müziği, ne kucak ne de araba yolculuğu hiçbir işe yaramadı. Gazi kkac gündür cikmiyo.
Karın ultrasonu çekildi, tabiki aşırı gaz çıktı. Fitil koydular biraz kaka yapabildi. Dr yine çok aşırı kolik dedi ve ne yapsan da bazen hiç işe yaramayabilir zamanla bebek de sen de alışırsın dedi ama 4ayi bulur geçmesi dedi. Sub simplex sayısını artırdı ve hafta içi yine ultrason çekilip kontrol edilecek. Yediklerinden de dikkat et dedi. Masajlara aynen devam.. kalmayı takip edilecek sumuk kan falan var mı diye.
Saatlerce ağladı artık dayanamayıp ben de ağladım çaresizce çünkü artık elimden hicbisey gelmiyor. Etrafımdakiler de acimasiz ağlasın nolucak her bebek böyle ve her bebekte gaz olur deyip duruyorlar.
Suraya bitmiş bir SaskinAnne birakiyorum
Zeynep cumartesi gunu sabah 9.30 ikindin 17.00 aglama krizinden sonra bugun sabah 9.30 ogle 13.30 (her an uyanabilir) aglama ve mama krizi yasadi
Rekorlara doymuyoruz!...
Gece emzirme ustune mama icti geceki mamasi aptamil her zaman kullandigim uykusunda kustu. Yan yatirmistim esim yetisti hemen temizledim ustunu saat 02.30 falan sabaha kadar hık dese uyandim daha dogrusu korkudan uyuyamadim ilk defa kustu çünkü
Bugun sabah emdi arkadan 60 cc mama yaptim bu mamamiz hipp combiotic onu da yedi kustu. Uyuttum 15dk sonra kalkti arandi emdi yatti bu boyle devam etti en son 30 cc mama yaptim yedi kustu uyudu 10 dk.sonra uyandi arandi agladi emzireyim dedim memede uyudu
Biogaia gaz damlasi kullaniyorm inanilmaz gazi var mahvoldu cocugum. Haliyle bende bittim
NOT: babasi evdeyken erkenden uyuyor!...
Kizlar dar sutyen süt üretimini baskılıyor.
Ben 2 gundür goğsume tam oturan bi sütyen giydim.goğüslerim dolmadi dogru düzgün.hemen gidip pamuklu penye bol bi sütyen giydim.ins bebis uyanana kadar dolar.
Göğüsler sarkar ama.İlk çocuğum ayni böyleydi mama ile besleniyordu. Ağladıkça babası bu çocuk aç dedi. Mama miktarını artırdık 60-90 arası yiyordu sesi kesiliyordu ama bu seferde reflü den dolayı kıpırdasa kusuyordu yanından 1 dk ayrılmazdım gece de eşimle nöbetleşe uyurduk işkence gibi günlerdi . Geldi geçti . Mama miktarını 5 cc 5 cc yavaş yavaş artırabiliriz miktarını ayrıca koyulaştırıcı kullanabilirsiniz biraz faydası oluyor. Bi de her 30 cc de gazını çıkart. Sürekli yan yatır gözünü ayırma canım geçmiş olsun
Ben giymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?