- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Her emzirme arkasi mama verdi doktorumuzAşırı mi besleniyor.. mama miktarı bebeğin Kilosu Neyse ona gore olmalı
Mama koyulastirici ne canimİlk çocuğum ayni böyleydi mama ile besleniyordu. Ağladıkça babası bu çocuk aç dedi. Mama miktarını artırdık 60-90 arası yiyordu sesi kesiliyordu ama bu seferde reflü den dolayı kıpırdasa kusuyordu yanından 1 dk ayrılmazdım gece de eşimle nöbetleşe uyurduk işkence gibi günlerdi . Geldi geçti . Mama miktarını 5 cc 5 cc yavaş yavaş artırabiliriz miktarını ayrıca koyulaştırıcı kullanabilirsiniz biraz faydası oluyor. Bi de her 30 cc de gazını çıkart. Sürekli yan yatır gözünü ayırma canım geçmiş olsun
Ben giymiyorum
Ayni ben :)Ben emzire emzire göğsümde süt kalmadi.uyumuyor bizimki.sabah 6 bucuktan bi kalkti.10 bicukta zorla uyuttum.12 yi 10 gece uyandi.baska da uyumadi.uyanik dursun sıkıntı yok da sürekli agliyir meme istiyor.
Her gecen gün uyutmak zorlasiyor.
bana da 2 saatte bir yarim saat tek meme dediler.ama ayrica her istediginde de emzir dediler.ama oyle yaptigimda sutun birikmedigini hissediyorum.yani cocuk her istediginde iki yudum sut icip hic doyamiyo ve agliyo gibi geldi bana.o yuzden aglasa da 2 saati bulduruyorum gunduz.gece zaten 2-3 saatte bir alarm kurup kalkip emziriyorum.Ya aynen hastanedeki doc dr ne zmn isterse emzir demisti ama kilo kontrolune bakilirsa hata oldugunu goruyorum cunku sutun yagli kismi 2 saatte tamamlanir diyor bu gittgimiz dr birde buna daha cok guveniyorum cunku bizlerinde dr ayni zmnda ailecek cocuk doktorular zaten
Simdi tek sorun 1,5 saat sonra aciiiimm aciiimm diye aglayan kizimi onun iyiligi icin yarim saat oyalamak
Bu dr ilk gittigimizde yalnizca 1 gun boyunca o 2 saatte 1 i basarmistim ve ertesi gun kontrolde 85 gr almisti 1 gunde yani dusunun
Canım ben de giymiyordum ama geçrnlerde mastit oldum iki doktora gittim ikisi de sütyen sordu takmak gerekiyormuş mikrop kapmaması için.İlk çocuğum ayni böyleydi mama ile besleniyordu. Ağladıkça babası bu çocuk aç dedi. Mama miktarını artırdık 60-90 arası yiyordu sesi kesiliyordu ama bu seferde reflü den dolayı kıpırdasa kusuyordu yanından 1 dk ayrılmazdım gece de eşimle nöbetleşe uyurduk işkence gibi günlerdi . Geldi geçti . Mama miktarını 5 cc 5 cc yavaş yavaş artırabiliriz miktarını ayrıca koyulaştırıcı kullanabilirsiniz biraz faydası oluyor. Bi de her 30 cc de gazını çıkart. Sürekli yan yatır gözünü ayırma canım geçmiş olsun
Ben giymiyorum
Göğüsler sarkar ama.
Mama koyulastirici ne canim
Benimkiler de iyice dustü aşağı.onlara bakinca canim sıkılıyor.Sarkık zaten o yüzden sıkıntı yok canım
Bebelac gold thickenner ismi canım . Ya da aptamil ar mama kullanabilirsiniz. Thickenner i mamaya ya da anne sütüne katıyorsun ar mamaya göre hesaplı oluyor
Öğleden sonra aksam ve gece uykusu nasil canim?Ayni ben :)
Canım ben de giymiyordum ama geçrnlerde mastit oldum iki doktora gittim ikisi de sütyen sordu takmak gerekiyormuş mikrop kapmaması için.
Bir de şunu sorayım bizimki de çok kusuyor ve ilk Doğduğu günden itibaren yan yatırıyoruz başında da beklemiyoruz korktum şimdi herkes bekliyormuş
Benimki gündüz 2 saat fln uyanık kalıyor uyuyor genelde emme haricinde ..geceleri nedense saat 10dan sonra homurdanıyor hep uyumuyor ağlıyor emzikle susuyor biraz sürwjli emmek istiyor geve 2 ye kadar fln böyle sonra uyuyor emzirmek için ben uyandıyırumKizlar bebeginizin uyku saatleru nasil?ne zaman kac saat uyanik kaliyor
Belli hi duzeni var mi simdi?
Emzik vermeyi denedinmi kucağına alsan evde gezdirsen şrkı fln söylesen konuşaan faydası olurmu acaba..sakinleşirmiBen emzire emzire göğsümde süt kalmadi.uyumuyor bizimki.sabah 6 bucuktan bi kalkti.10 bicukta zorla uyuttum.12 yi 10 gece uyandi.baska da uyumadi.uyanik dursun sıkıntı yok da sürekli agliyir meme istiyor.
gece ortalama 2-3 saatte bir emziriyorum.zaten hep uyuyor oluyor.uyku sirasinda emiyor.sonra uykuya devam ediyor.emmeden once altini degistiriyorum azicik uyanir gibi oluyor boylece emebiliyor.Kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsujuz uyuyorsa uyandırıyormusunuz?
benimki aksam 10dan sonra sabaha kadar uyuyor gece bikac kere emziriyorum o uykudayken.ama gunduz en fazla 1 saat uyudugu oluyor.bazen hic uyumuyor.ve hep agliyor.gece uyusun da gunduz aglasa da olur diye dusundum.gece uyumamasi daha kotu cunku.Uyku suresi nasil?
B3nimki 20 günlük.millet 40 i cikaana akdar uyur bebekler diyor da niye uyumuyor bu.
sutyen takmiyorum ben evdeyken.diaari giderken gogus uclarim belli olmasin diye sutyen takip bi de gogus pedi kullaniyorum.Canım ben de giymiyordum ama geçrnlerde mastit oldum iki doktora gittim ikisi de sütyen sordu takmak gerekiyormuş mikrop kapmaması için.
Bir de şunu sorayım bizimki de çok kusuyor ve ilk Doğduğu günden itibaren yan yatırıyoruz başında da beklemiyoruz korktum şimdi herkes bekliyormuş
Kızlar bebeğiniz hangi marka emziği tuttu. De. Browns wee baby iki tane emzik aldık birisi damaklı birisi anne meme ucu gibi ama ikisini de tutmadı siz hangisini kullanıyorsunuz bebeklerin en kolay tuttuğu emzik hangisi
her bebek farklı.. herkes de herseye yorum yapıyor valla.. bana da sutum az, herkes anne sutu ver diyor . sanki boll sut var da ben vermiyorum...Uyku suresi nasil?
B3nimki 20 günlük.millet 40 i cikaana akdar uyur bebekler diyor da niye uyumuyor bu.
bebek toksa tabiki ekstra yedigini cikarir...Her emzirme arkasi mama verdi doktorumuz
bazen beyaz gurultu ise yarıyor.. bi deneyin..Ben emzire emzire göğsümde süt kalmadi.uyumuyor bizimki.sabah 6 bucuktan bi kalkti.10 bicukta zorla uyuttum.12 yi 10 gece uyandi.baska da uyumadi.uyanik dursun sıkıntı yok da sürekli agliyir meme istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?