- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
ben babymallden e. atleti aldim cok memnunum..Kizlar dar sutyen süt üretimini baskılıyor.
Ben 2 gundür goğsume tam oturan bi sütyen giydim.goğüslerim dolmadi dogru düzgün.hemen gidip pamuklu penye bol bi sütyen giydim.ins bebis uyanana kadar dolar.
yan yatış yastigi aldigim en iyi şey cikti..Canım ben de giymiyordum ama geçrnlerde mastit oldum iki doktora gittim ikisi de sütyen sordu takmak gerekiyormuş mikrop kapmaması için.
Bir de şunu sorayım bizimki de çok kusuyor ve ilk Doğduğu günden itibaren yan yatırıyoruz başında da beklemiyoruz korktum şimdi herkes bekliyormuş
doktor 3 saate bir dedi..Kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsujuz uyuyorsa uyandırıyormusunuz?
Benimki bazı günler Akşama kadar uyumazken bazen ara ara 2 saat fln uyuyo gündüzleri,geceleri daha rahatım iki defa fln uyandırıyo 3 saat uyuyo yaniÖğleden sonra aksam ve gece uykusu nasil canim?
Yatış pozisyonunu tam bahsettiğin gibi yapıyorum.burun aspiratörü var kullanıyoruz.Burnundan çektiğimiz şeyin ne olduğunu anlamıyordum kusmukmuş demek.sen niye sağarak veriyorsun ki emmiyor mu sütün MÜ çokYa bende bi sıkıntı olmadı gerekirse her gün değiş atletini ama ben hafta da 1 fırsat buluyorum banyoya başka da değiştirmiyorum. Çok şükür mastit olmadım. Belkide sürekli sağdığım içindir . 3 saate bir sağıyorum. Çok kusuyorsa bekle canım gece Allah korusun gazını iyice çıkart bi de derin uykuya dalınca uyu Ben hiç uyumazdım İnan . Kafası tam yan vücudu kafasını geri döndüremeyecek şekilde yan olsun. Gündüz bile hiç ayrılmazdım yanından. Evde hiç ses olmazdı vc ye gittiğimde duyayım diye. Bi de burun aspiratör ü bulundurun yanınızda kusunca bazen burnundan gelebilir çekersiniz nefesi açılır. Bebekler ilk 4 ay sadece burun solunumu yapar
P. avent 0-6 ay aldim. memnunum..Kızlar bebeğiniz hangi marka emziği tuttu. De. Browns wee baby iki tane emzik aldık birisi damaklı birisi anne meme ucu gibi ama ikisini de tutmadı siz hangisini kullanıyorsunuz bebeklerin en kolay tuttuğu emzik hangisi
Yatış pozisyonunu tam bahsettiğin gibi yapıyorum.burun aspiratörü var kullanıyoruz.Burnundan çektiğimiz şeyin ne olduğunu anlamıyordum kusmukmuş demek.sen niye sağarak veriyorsun ki emmiyor mu sütün MÜ çok
Emzşrdikten sonra omuza kaldırınca kusuyor bizimki doktor yan yatırarak gazini Çıkarın dedi bize..sutyen takmiyorum ben evdeyken.diaari giderken gogus uclarim belli olmasin diye sutyen takip bi de gogus pedi kullaniyorum.
emzirdikten sonra kafasini omzuma yaslayip sirtina pat pat vuruyorum gegiriyor.bi 5 dk sonra yan yatiriyorum.ara ara kontrol ediyorum.
Emzşrdikten sonra omuza kaldırınca kusuyor bizimki doktor yan yatırarak gazini Çıkarın dedi bize..
Ben Reflü yatağının içinde beşikte yatırıyorum yan yatırıp Sırtını da bişeylerle destekliyorum dönecek yer kalmıyor yatırdığım şekilde Öylece kalıyor Allah korusun hepsini
Ben beşiğin içine Reflü yatağı koydum onda yan yatırıyorum Sırtını da bişeylerle destekliyorum Öylece sabit kalıyor dönemiyor ay Allah korusunyan yatış yastigi aldigim en iyi şey cikti..
Ilk defa duyuyorum yan yastığını sipariş edeyim tşk ler E elaelif123Yan yatış yastığını tavsiye ederim çok kullanışlı canım
Ilk defa duyuyorum yan yastığını sipariş edeyim tşk ler E elaelif123
Neyseki emzigi tutmuş yaramaz.Benimki gündüz 2 saat fln uyanık kalıyor uyuyor genelde emme haricinde ..geceleri nedense saat 10dan sonra homurdanıyor hep uyumuyor ağlıyor emzikle susuyor biraz sürwjli emmek istiyor geve 2 ye kadar fln böyle sonra uyuyor emzirmek için ben uyandıyırum
Canim cebellesiyorum resmen emzik ocin.tutmuyor.silikon damkali aldim 2 tane.var mi onerin.Emzik vermeyi denedinmi kucağına alsan evde gezdirsen şrkı fln söylesen konuşaan faydası olurmu acaba..sakinleşirmi
Sağmak saha zor degil mi?Canım ben rahatı severim önceki çocuğumu mama ile büyüttüm o yüzden şimdi de sağarak veriyorum mama gibi 3 saate 1. Yoksa niye ağlıyor doymuyor mu diye olan sütü de YÖK ederim ben stresten. Çok şükür yetiyor. Belki daha sonra sağmayı bırakırım ama şimdi değil
Neyseki emzigi tutmuş yaramaz.
Canim cebellesiyorum resmen emzik ocin.tutmuyor.silikon damkali aldim 2 tane.var mi onerin.
Sağmak saha zor degil mi?
Benim göğsumden 30 ml bile cikmaz sağmakla.
Yaptigin mantikli canim.ama zor is.benim makinem manuel.baya zor oluyorSağmak bana şimdilik kolay geliyor canım. Emerken uyuyo sonra erken acıkıyor ben de bilemiyorum niye ağladığını strese giriyorum kötü oluyor
bana da 2 saatte bir yarim saat tek meme dediler.ama ayrica her istediginde de emzir dediler.ama oyle yaptigimda sutun birikmedigini hissediyorum.yani cocuk her istediginde iki yudum sut icip hic doyamiyo ve agliyo gibi geldi bana.o yuzden aglasa da 2 saati bulduruyorum gunduz.gece zaten 2-3 saatte bir alarm kurup kalkip emziriyorum.
Yaptigin mantikli canim.ama zor is.benim makinem manuel.baya zor oluyor
Elelrim agriyor.hem sütüm de ćok degil.baya uğrastirici olacak benim icin.
Kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsujuz uyuyorsa uyandırıyormusunuz?
iste bu emzirme konusunda bicok farkli gorus var.kimi doktor her agladiginda emzir diyor.kimisi 2 saatte bi.kimisi uyuyosa uyandirma.kimisi uyusa da uyandir.15 dk 30 dk tek meme iki meme o kadar farkli seyler soyleniyo ki.sanirim bazi seyleri deneye deneye hem bize hem bebegimize en uygununu bulucaz zamanla.ama gelisimi iyiyse herkesin duzeni farkli da olabilir.Valla bu gidisle bende bekleticem 2 saati ki bi yarari olsun yoksa sutun yagli kismini alamadgi icin aldigi kilolalarda fos olucak gece bizimki kendi uyaniyor bazen 2 baZen 3 saat ki dr uyuyosa uyandirma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?