2018 Ekim Anneleri

yan yatış yastigi aldigim en iyi şey cikti..

Yatış pozisyonunu tam bahsettiğin gibi yapıyorum.burun aspiratörü var kullanıyoruz.Burnundan çektiğimiz şeyin ne olduğunu anlamıyordum kusmukmuş demek.sen niye sağarak veriyorsun ki emmiyor mu sütün MÜ çok

Canım ben rahatı severim önceki çocuğumu mama ile büyüttüm o yüzden şimdi de sağarak veriyorum mama gibi 3 saate 1. Yoksa niye ağlıyor doymuyor mu diye olan sütü de YÖK ederim ben stresten. Çok şükür yetiyor. Belki daha sonra sağmayı bırakırım ama şimdi değil

Emzşrdikten sonra omuza kaldırınca kusuyor bizimki doktor yan yatırarak gazini Çıkarın dedi bize..
Ben Reflü yatağının içinde beşikte yatırıyorum yan yatırıp Sırtını da bişeylerle destekliyorum dönecek yer kalmıyor yatırdığım şekilde Öylece kalıyor Allah korusun hepsini

Yan yatış yastığını tavsiye ederim çok kullanışlı canım

Ilk defa duyuyorum yan yastığını sipariş edeyim tşk ler E elaelif123

Ben reflü yatağı alacaktım alamamıştım beşiğinin içine sünger kestirmiştik altına battaniye sini dürdüm baş kısmının altına koydum ve reflü yatağı oldu. Yüksekliğini istediğiniz gibi ayarlayabileniniz. Ama yan yatış yastığı şart çok kullanışlı canım

Neyseki emzigi tutmuş yaramaz.
Emzik vermeyi denedinmi kucağına alsan evde gezdirsen şrkı fln söylesen konuşaan faydası olurmu acaba..sakinleşirmi
Canim cebellesiyorum resmen emzik ocin.tutmuyor.silikon damkali aldim 2 tane.var mi onerin.
Sağmak saha zor degil mi?
Benim göğsumden 30 ml bile cikmaz sağmakla.

Neyseki emzigi tutmuş yaramaz.

Canim cebellesiyorum resmen emzik ocin.tutmuyor.silikon damkali aldim 2 tane.var mi onerin.

Sağmak saha zor degil mi?
Benim göğsumden 30 ml bile cikmaz sağmakla.

Sağmak bana şimdilik kolay geliyor canım. Emerken uyuyo sonra erken acıkıyor ben de bilemiyorum niye ağladığını strese giriyorum kötü oluyor

Sağmak bana şimdilik kolay geliyor canım. Emerken uyuyo sonra erken acıkıyor ben de bilemiyorum niye ağladığını strese giriyorum kötü oluyor
Yaptigin mantikli canim.ama zor is.benim makinem manuel.baya zor oluyor
Elelrim agriyor.hem sütüm de ćok degil.baya uğrastirici olacak benim icin.

Valla bu gidisle bende bekleticem 2 saati ki bi yarari olsun yoksa sutun yagli kismini alamadgi icin aldigi kilolalarda fos olucak gece bizimki kendi uyaniyor bazen 2 baZen 3 saat ki dr uyuyosa uyandirma dedi

Kızlar ben şimdiye kadar 2 kilo reçel 4 kilo kadar küflü peynir bitirdim. Diğer yediklerimi saymıyorum tartıya da korkundan çıkmıyorum napcam bilemedim siz ne yiyorsunuz

Valla bu gidisle bende bekleticem 2 saati ki bi yarari olsun yoksa sutun yagli kismini alamadgi icin aldigi kilolalarda fos olucak gece bizimki kendi uyaniyor bazen 2 baZen 3 saat ki dr uyuyosa uyandirma dedi
iste bu emzirme konusunda bicok farkli gorus var.kimi doktor her agladiginda emzir diyor.kimisi 2 saatte bi.kimisi uyuyosa uyandirma.kimisi uyusa da uyandir.15 dk 30 dk tek meme iki meme o kadar farkli seyler soyleniyo ki.sanirim bazi seyleri deneye deneye hem bize hem bebegimize en uygununu bulucaz zamanla.ama gelisimi iyiyse herkesin duzeni farkli da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…