2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben şimdiye kadar 2 kilo reçel 4 kilo kadar küflü peynir bitirdim. Diğer yediklerimi saymıyorum tartıya da korkundan çıkmıyorum napcam bilemedim siz ne yiyorsunuz
sabahlari zeytin peynir yumurta gibi klasik seyler.bi de azcik tereyag bal.oglen aksam da klasik sebze et ve tavuk yemekleri.aralarda meyve, kuruyemis, komposto vb seyler.aslinda normal zamanki yediklerimden farki baklagil yemiyorum gaz yapar diye.bi de komposto iciyorum.ara sira tabi ki tatli da canim cekiyor ama cok yememeye calisiyorum.

Kesinlikle haklisiniz ama benim deneyimledigim ve 1 gunde olsa tecrubeledigim konu; 2 saatte bir emzirince hem doyuyor hemde benim goguslerim full doluyor hos 1,5 saat sonra yaygara basliyor bizde aciktimda aciktim diye ama dayaniyorum bebegimin iyiligi icin. Dr dedigi su sık emzirmek oh bebegime yarasin kilo alsin demek degildir diyor onemli olan kaliteli yararli olan sutu almak her sey onlar icin napalim umarim bazi seyler duzene girer

Kozyatağı central Hospital de Süleyman talay o tavsiye ederim. Bizimki yoğun bakımda şu an. Bize biraz uzak olduğu için transfer düşünüyorduk ama doktoru çok beğendiğimiz için vazgeçtik.
ben de o hastanede dogum yaptim canim çocuk doktoruda o hastanede baska bir erkek doktor ama miy miyin teki cok ilgisiz

Ilk defa duyuyorum yan yastığını sipariş edeyim tşk ler E elaelif123
Kesinlikle çok güvenli dönemiyor yani

Neyseki emzigi tutmuş yaramaz.

Canim cebellesiyorum resmen emzik ocin.tutmuyor.silikon damkali aldim 2 tane.var mi onerin.

Sağmak saha zor degil mi?
Benim göğsumden 30 ml bile cikmaz sağmakla.

Bizim emzik markası bibi isviçreden bir tanıdğımız getirmişti hatta kızımdada getiröişti ondada aynı markayı kullandık internette falan varmıdır bilmiyorum bir bakın isterseniz dha minik sanırım yenidoğana uygun yani diğer markaları denemedim hiç ..kızımdada 6-7 aydan sonra chicco kullanmıştık birde

Hayir ben uyandirmiyorum gittigim iki dr da uyandirma dedi kendisi kalkiyor 2 veya 3 saatte bir eger banyo yaptiysa 3 bucuk saatide buluyor
Evet bize doktorumuz doğum yaptıktan sonra mutlaka uyandırın dedi en geç 3 saatte ama ilk zamanlardıya sarılık vs olmasın diyedir yani 1 aydan sonra fln düzen değişir sanırım

Kızlar ben şimdiye kadar 2 kilo reçel 4 kilo kadar küflü peynir bitirdim. Diğer yediklerimi saymıyorum tartıya da korkundan çıkmıyorum napcam bilemedim siz ne yiyorsunuz
Ben normal yemeyw başladım artık yani hamile gibi yemiyorum bol su içiyorum ekmek az yiyiroum öğlen az çorba fln geşiştiriyoeum akşam normal yemek yiyorum sütümde gayet var maşallah ..yemeklerle çok ilgili olduğunuda düşünmüyorum sütün bol su için ve uyuyun mümkünse öğlen falan

Dikkat ediyorsunuz peki süt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı

Ben de patates kızartması yemiyorum sütü azalttığını farkettim. Ama süt yapan şeyi bi türlü bulamadım. Bana da az yersem sütüm azalacakmış gibi geliyor

Ben de patates kızartması yemiyorum sütü azalttığını farkettim. Ama süt yapan şeyi bi türlü bulamadım. Bana da az yersem sütüm azalacakmış gibi geliyor
Bence normal yemwk lazım ama içini rahat etmesi için süt yaptığı söylenen şeyleri yiyebilirsiniz ohalde..ben sabah peynir zeytin baEn domates salatalık yiyiorum ve çay 2-3 bardak..öğlen çorba falan meyve yiyiorun muz 1 tane akşam çorba sebze veya et yemeği pilav yada makarna az yiyorum aslında dikkat etmiyorum ama gaz yapan şeyler yemiyorum süt içmiyorum mesela fasulye vb yemiyorum balık et yiyorum ve bol su içiyorum öğlen bebek uyuyunca bende uyuyorum

sabah: yumurta peynir zeytin yumurta sade bi kahvaltı .
ogle ve aksam yemeği. aralarda badem. ceviz ,kuru incir ve hurma. 2 fincan rezene çayı..bol su şart bi de tabi...

Arkadaşlar medical park izmirde doğum yapmış olan var mı dr.lariniz kimlerdi ve doğum esnasında ve sonrasında herşey nasıl gitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…