- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
2. El sitelerde satılıyorBenimde elektrikli medela vardi bozuldu.weewell in manuelini aldik ama sagamak tam bi iskence.sütüm de yok zaten.
Kucak. Emzik. Müzik..Canim gündüz sürekli aglayinca nasil sakilestiriryorsun.kucagina mi aliyorsun.emzik mi veriyorsun?
emzirme hemsiresi humana still tee den gunde 3 bardak ic demisti.onun disinda 3 litre civari su iciyorum.sutum az mi cok mu yetiyo mu bilmiyorum ama yettigine inaniyorum sanirim insallah da oyledie :)Dikkat ediyorsunuz peki süt yapsın diye yediğiniz özel şeyler var mı
Emzik deneyin bi deBen uykuya dalmak için arandığında artık meme vermiyorum kucağımda sağa sola sallıyorum ayakta
Bu ücü de bende ise yaramiyor.sadece meme o da çogu zaman gazini alirken uyaniyir.Kucak. Emzik. Müzik..
Emzik deniyorum arada alıyor arada atıyor tembelim açıkçası üstüne gitmiyorum pek ağlamasından kaçıyorumEmzik deneyin bi de
kalkanla ilgili bilgim yok ama ilk zamanlar memeler ne kadar sut uretmesi gerektigini bilmedigi icin fazla uretirmis sonra bebegin emmesine gore kendini ayarlarmis diye bisey duymustum.benim oyle de oldu.ilk iki hafta gogus pedlerim sirilsiklam oluyordu.sonra sut ayarlandi oyle akmamaya basladi.memelerdeki tas gibi olma hali de gecti.İyi geceler annişler.ben de avretin göğüs Kalkan’ını kullanıyorum.Memnunum da fakat bebişi daha 6 günlük ama geceleri olur da yan yatarak uyumaya şans bulursam göğsümden sütüm abartılı değil ama sızıntı olup tüm kıyafetimi ıslatıyor.Ben mi kullanamıyorum bu Kalkan’ı toksa işin bir sırrı var?
ay aynisi bizde de oluyor bazen.ozellikle gece uykulu uykulu 10 dk emiyor.sonra ne yapsan uyanmiyor.ben de bi sonraki emme seansini daha erkene aliyorum.oyle icim rahat ediyo.ama her hafta yeni huylar edinmeleri ne ilginc di mi.bizlere de cok sey ogretiyorlar. :)Yeni yeni huylar çıkıyor bi memeyi 15 dk emdikten sonra 2.ye geceyim diyorum yok kesinlikle acmiyor agzini altini aciyorum yuzunu gözünü siliyorum uyanmiyo doyuyomu acmi bilmiyorum
Bende kalkanin içine birikiyor. Gece de çıkartmıyorum sutyenin içinden emzirecegim zaman döküyorum onları. Göğüsler iyice dolunca sızıntı yapıyor bende ama kalkarsan sizmadi hiç ıcınde kaliyor.İyi geceler annişler.ben de avretin göğüs Kalkan’ını kullanıyorum.Memnunum da fakat bebişi daha 6 günlük ama geceleri olur da yan yatarak uyumaya şans bulursam göğsümden sütüm abartılı değil ama sızıntı olup tüm kıyafetimi ıslatıyor.Ben mi kullanamıyorum bu Kalkan’ı toksa işin bir sırrı var?
Bence normal yemwk lazım ama içini rahat etmesi için süt yaptığı söylenen şeyleri yiyebilirsiniz ohalde..ben sabah peynir zeytin baEn domates salatalık yiyiorum ve çay 2-3 bardak..öğlen çorba falan meyve yiyiorun muz 1 tane akşam çorba sebze veya et yemeği pilav yada makarna az yiyorum aslında dikkat etmiyorum ama gaz yapan şeyler yemiyorum süt içmiyorum mesela fasulye vb yemiyorum balık et yiyorum ve bol su içiyorum öğlen bebek uyuyunca bende uyuyorum
Bendede 2 tane var:) ama kızım anaokula gidiyor sabahları oğlansa maşallah gündüz uyuyor gwnelde
sabah: yumurta peynir zeytin yumurta sade bi kahvaltı .
ogle ve aksam yemeği. aralarda badem. ceviz ,kuru incir ve hurma. 2 fincan rezene çayı..bol su şart bi de tabi...
aynen bende de durum bu..Yeni yeni huylar çıkıyor bi memeyi 15 dk emdikten sonra 2.ye geceyim diyorum yok kesinlikle acmiyor agzini altini aciyorum yuzunu gözünü siliyorum uyanmiyo doyuyomu acmi bilmiyorum
aynen. bir göğsümü alirken digerini istemiyor...Huyları gerçekten değişiyormuş günden güne. Gece hiç derin uykuya dalmadığı da oluyor, emme hariç uyanmadigi da.
Bebekler meme seçer mi dünden beri dikkat ediyorum sol mememde huzursuz ve emmek istemiyor sağ tarafta sesi çıkmıyor. Orada daha mi az var acaba istediği süt gelmeyince mi çıldırıyor yoksa sütte bi problem olmaz değil mi aynı süt geliyor miktarı farklıdır?
ekmeğin faydası yok. sabah kahvaltıda 2 yumurta yiyin hem tok tutar. hem az ekmek yersiniz..bol su icin istersenizYa ekmeği azaltayım diyorum doymuyorum ekmeği azaltsam yine aynı yesem bile kilo veririm herhalde çünkü günde iki ekmek yiyorum. Ekmeğin sütü azalttığını okudum bi yerde gerçekten öyle mi ki
Sen iyisin kızın laftan anlar en azından benimki daha iki yaşına girmedi küçük evde anneannesi olmadı mı kavga ediyoruz
Stel tea rezene çikolata içiyorum bol su ekmeği yavaş yavaş azaltayım inşallah yoksa çok kilo alırım ben incir yiyince bebeğim ishal oluyor onu bıraktım aslında süt yaparmış ama yemiyorum
kesinlikle haklisiniz. Zorlu ve uykusuz süreçlerde destek beklemekte haklisiniz.. Ama şöyle dusunun Allah sağlık versin size, kimseye muhtaç degilsiniz, Bakin burda bir dolu arkadaşız :))))Bizim yaramaz dün öğlen de uyumadi.gece de uyumadi.beni baya zorladi.
Emzirip koyuyorum.5 dakika icinde ağlaayarak uyaniyor.ne yapacagimi şaştım.sabah eşim işe giderken bende oturup bi güzel ağladim.bebek ağladi ben ağladim.sinirlerim harap oldu.bütün gün uyumayan ve sürekli ağlayıp kucak isteyen bi bebekle başbaşa kalma fikri beni çileden çıkardı.sanırım bunda ailemin bana yaşattığı depresyon ve yalnıź basima bırakılmışlık etkili oldu.şu çocuğu tütt da bi bir iki lokma yiyim yada bi su icim diyecegim kimse olmayinca dinlenemeyince harap oluyor insan.
Aynen canim.hiç olmazsa burda bi derdimi dökebiliyorum.sağolsunlar arkadaşlar bildikleri bisey varsa söylüyor yardim ediyor.Allah esime bana çocuguma saglik verisn de kimseye muhtac olmayalim.kesinlikle haklisiniz. Zorlu ve uykusuz süreçlerde destek beklemekte haklisiniz.. Ama şöyle dusunun Allah sağlık versin size, kimseye muhtaç degilsiniz, Bakin burda bir dolu arkadaşız :))))
Bende ayni şekilde canim biraktim kullanmayi bide bi topikte okudum sut kanallarini baskilayip sutun azalmasina sebep oluyormus tümden bıraktım kullanmayiİyi geceler annişler.ben de avretin göğüs Kalkan’ını kullanıyorum.Memnunum da fakat bebişi daha 6 günlük ama geceleri olur da yan yatarak uyumaya şans bulursam göğsümden sütüm abartılı değil ama sızıntı olup tüm kıyafetimi ıslatıyor.Ben mi kullanamıyorum bu Kalkan’ı toksa işin bir sırrı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?