- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Kac 3 kutu arkadasim :)))) o kadar fazla yedim ki simdilerde bir kutu 3 gun dayansin diye biraz daha yavaslattim :))))
38 gunluk kizim dusun toplamda 4-5 gun yemedim sadece :)))))
Seni recel etkilemistir diye dusunuyorum alternatif bulsan daha iyi.
Yumurta her sabah yiyorum bende.Eksik etmemeye calistiklarimdan.Buyuk kizda var zaten siparis veriyor hanim bugun nasil yesek diye :)))
Sen kendine dikkat et eger agirlastigini hissediyorsan yine sana zorluk olur.Acaba hurma yesen cok tatli ihtiyacin oldugunda etkiler mi denesen?Kilo cidden sadece agirlik bosuna.
Arkadaşlar ben tek meme emziriyorum diğer memeyi günde bir ya da iki sağıp veriyorum .. tek memede doymazmış öyle mi ? Acaba doymadığı için mi bazen sürekli memede kalmak istiyor ve gayet hızlı çekiyor keyfiyetten değil yani kafam karıştı .. doyup doymadığını ne için arandığını nasıl ayırt edebilirim
Canim benimki hipotiroidi. Normalde kilo almaya meyilliyim. Gunduzleri hic uyumuyorum. Gece toplamda 4 saat civari uyuyorum ama yetmiyor. Aksam yemeginden kahvaltiya kadar da bir sey yemiyorum. Gunduz cok yiyorum. Ondan kilo almiyorumdur diye dusunuyorum.Ya bazen tskmıyorum öncekinde 75 i görüp ayaklanınca vermiştim ama kilo da insanı baya değiştiriyor mutsuz oluyorum hayırlısı bakalım
Bunlar bitsin ondan alayım inşallah ben de merak ettim
Tiroid hastasıysan o yüzden kilo almıyor olabilirsin canım hiç uyumuyor musun gerçekten yani gündüz de mi uyumuyorsun
Icerikleri asagi yukari ayni canim.
Ben ilk kizimda ikisindende kullandim Hipp daha iyi gelmisti.Belki donemseldi belki de cidden caydan bilmiyorum.Ama bunda direkt Hipp aldim paikolojik olabilir :)
Ya kizlar siz sürekli 2 saatte bir emzirmek yaziyorsunuz artik benim de kafam karisti. 2.bebegim ama ilkini 3 ay sağarak biberonla doyurdum almadi göğsümü. Bunu ilk günden beri emziriyorum ama öyle 2 saat diye disiplinim yok. Ne zaman isterse ne zaman ağlarsa meme veriyorum. 2 saatten fazla uyusa ellemiyorum uyanana kadar. Mesela aksam 10 da uyuyup gece 3 te uyanıyor ben bu zaman icinde hic uyandirip emzirmiyorum. Sizleri okudukca acaba yanlis mi yapiorum diye düşündüm. Bu arada aylik kontrolümüzde 1 kilo almisti. Doktor iyi gidiyor dedi. Sizce 2 saat disiplini uygulasam mi sizin gibi yoksa her zmanki gibi mi davransam ????
Canim benimki hipotiroidi. Normalde kilo almaya meyilliyim. Gunduzleri hic uyumuyorum. Gece toplamda 4 saat civari uyuyorum ama yetmiyor. Aksam yemeginden kahvaltiya kadar da bir sey yemiyorum. Gunduz cok yiyorum. Ondan kilo almiyorumdur diye dusunuyorum.
Ilk hafta 2 saati uyguladim da simdi 35 günlük oldu akışına bıraktım. Yani burda çok yazılınca acaba ben mi yanlis yapıyorum diye düşündüm. Bide 1 kilo alması iyi mi senin kizla benimkinin arası 2 3 gün yanlis hatırlamıyorsamUyuyorsa elleme canim hic.Ki bu gece uykusu duzenini bozma derim.
Eger aciktiginda uyaniyorsa tabii.
Ama cok kucuk ve uyanamiyorsa dikkat etmek lazim zaten.
2 saat muhabbetini genelde yeni emzirmisken araniyor diye hemen vermemek adina konustuk.Yani emzirdikten sonra tekrar emzirmek icin 2 saati doldurmaya calismak adina.
Ama o bile degisebiliyor iste.
Kafada cok sinirlamamak gerek yoksa kendimize baski yapmis oluruz.
Her bebegi annesi daha iyi cozer.
ben Humanayi sevmedim. artirmadi da. Simdi Maltana aldim , bakacamm sonuca..Ben de bugün 6 kutu humana stel tea aldım hip daha mı iyi ki
Ay sen de bendensin :) sevinmedim değil çünkü beni anca sen anlarsın arkadaşım bazılarına bir ekmek fazla gelebilir ama bana gelmiyor depresyona ramak kaldı Sen iyisin ama sana tavsiyem helvayı helva yapan yerden tazece al afiyet olsun valla. Hem ne güzel kilo sıkıntın da yok.
Helva ile reçelin bi farkını göremedim ben helva yesem onda da kilo alırım kesin bakalım dek gelince bi de hurma alayım bi de onu deneyeyim napıyım . Yesek yesek de hiç kilo almasakk
aynen herkes herseyi biliyo.. takmiyorum valla.. goren emzir emzir diyo bi gun diyen birine sunu diyecem: ac sen emzir diye :)))Ya ben kimsenin gelmesini istemiyorum. Herkes cok biliyor. Dun kendi annem bu cocuk ac ac diye her agzini actiginda bebegi emzirtti. Herkes doktor. Doktorlar hic bir sey bilmiyor. Birisi gelecegini soylediginde öf diyorum artik. Herkes her seye karisiyor. Benim de huyum. Hemen terslerim. Ister istemez kirici oluuorum.
Ya kizlar siz sürekli 2 saatte bir emzirmek yaziyorsunuz artik benim de kafam karisti. 2.bebegim ama ilkini 3 ay sağarak biberonla doyurdum almadi göğsümü. Bunu ilk günden beri emziriyorum ama öyle 2 saat diye disiplinim yok. Ne zaman isterse ne zaman ağlarsa meme veriyorum. 2 saatten fazla uyusa ellemiyorum uyanana kadar. Mesela aksam 10 da uyuyup gece 3 te uyanıyor ben bu zaman icinde hic uyandirip emzirmiyorum. Sizleri okudukca acaba yanlis mi yapiorum diye düşündüm. Bu arada aylik kontrolümüzde 1 kilo almisti. Doktor iyi gidiyor dedi. Sizce 2 saat disiplini uygulasam mi sizin gibi yoksa her zmanki gibi mi davransam ????
Canim bebek 2.ama emzirme ilk bide burda bu kadar 2 saat diye okuyunca bende mi var terslik diye sorguladim valla :) oğluma sağarak verdim hep o yüzden cok düzenli beslendi ve çok iyi kilo aldi bunda öyle bisey olmayinca kafa karışıklığı oldu. Bu arada hep öyle uyumuyor örnek verdim ben onu :)Gece 10 da uyuyup 3 te mi uyaniyor ay ben şok soylemeyin kimsenin yaninda aman masallah :) ya bence eger doktor kontrolleriniz duzenliyse cocuk doktorunuz bu duzeni biliyor ve sikinti yok diyorsa ki siz annesisiniz ve 2.bebeginiz o yuzden akisina birakmak en mantiklisi. Bana doktorumun dedigi iki emzirme arasi en az 2 saat olucak ha uyuyosa sakin elleme zaten o acikinca kalkarda kaldirirda :) ama 2 saat mantigi sutun yagli kisminin alinmasiymis tabi bu bende gecerli herkeste ayni mi bilmem
çocuğunuz sizin canınızdan bir parca.. Rahat olun lütfen. Kendinizi iyi hissedin. Ben boş bulduğum zaman hemen güldür güldür açıp izliyorum. 5 20 dk bile iyi geliyor..kafam dagiliyo.. siz mutlu olursanız bebeğiniz mutlu olur. kitapta okumuştum. bebek diyoruz ama herseyi hissediyorlarmış. sabah ilk is goz kalemi suruyorum. sırf moralim iyi olsun diye :))) deneyin...Söylediklerine aynen katiliyorum canim.4 yil cocuk dusünmedik.sanirim çok alismisim rahata.bu rahatligin üstüne böyke agir bi sorumluluk tas gibi bindi omuzlarima.bide yasadigimiz bazi olumsuzluklar var.hersey üst uste gekdi desem yeridir.evle ilgili de sorunumuz var.araba alacaktik bebegi hastaneye götürüp getirmek icin.dolar aldik.çok büyük zarardayiz.sıkıştık kaldik.morelimi bozan cok sey var.eve de hapis kaldim.araba olsaydi bi gezerdim.sikintim hafiflerdi.ins ben depresyona girmem.
Sende cok zorlanmissin.ama bak Rabbim seni yalniz birakmamis ve yeniden anne olmayi göze alabilmissin.ne güzel bisey.
Insanin hayattan zevk almasi güzel bisey.
Canim bebek 2.ama emzirme ilk bide burda bu kadar 2 saat diye okuyunca bende mi var terslik diye sorguladim valla :) oğluma sağarak verdim hep o yüzden cok düzenli beslendi ve çok iyi kilo aldi bunda öyle bisey olmayinca kafa karışıklığı oldu. Bu arada hep öyle uyumuyor örnek verdim ben onu :)
gunde 1 2 sagmak yetmez. artması icin bol su ve daha cok sağın.Arkadaşlar ben tek meme emziriyorum diğer memeyi günde bir ya da iki sağıp veriyorum .. tek memede doymazmış öyle mi ? Acaba doymadığı için mi bazen sürekli memede kalmak istiyor ve gayet hızlı çekiyor keyfiyetten değil yani kafam karıştı .. doyup doymadığını ne için arandığını nasıl ayırt edebilirim
Ilk hafta 2 saati uyguladim da simdi 35 günlük oldu akışına bıraktım. Yani burda çok yazılınca acaba ben mi yanlis yapıyorum diye düşündüm. Bide 1 kilo alması iyi mi senin kizla benimkinin arası 2 3 gün yanlis hatırlamıyorsam
Iç güdü cok önemli canim en doğrusunu yapıyorsun. Bende bu şekilde devam edeyim düzeni hic bozmayım en iyisiMasallah 41 kere diyeyim ben yinede :) ben sagi solu dinlemiyorum isin acigi anneleri bile dinlemiyorum evin nemi yukselince cocuguda usur usur deyip sardikca sardilar sonuc 1 haftadir tikali burunla geziyor el kadar bebek onlar usur dedikce ben inadina soyuyorum onlar haftada 2-3 yika dedikce ben her gun yikiyorum hamileykende simdide isi tamamiyle doktora biraktim doktor ve hislerimle buyutmek istiyorum bebegimi
Icim simdi biraz daha rahatladi sağol canimm ❤❤Aynen ilk zamanlar icin daha cok gecerli aclik sekeri icin.
Bence suan iyi yapiyorsun bunu kendine duzen edinmisse ilerleyen aylardada rahat edersin.
21 Eylul'de dogmustu 38 gunluk bugun itibariyle canim.
Kizimda 1 kg aldi.Gayet iyi dedi doktorumuzda.Ilk kizimda ayni sekilde ilerlemisti.Ben cok korkuyorum cocuklarda fazla kilodan o yuzden hic kiloyla alakali takintim yok.Tabii saglik olsun az almada olmasinda.
Zamanla azalacak aylik kilo alimlarida
zaten ac olsa ağlar durmaz.. akisina bırakmak en iyisi..Ya kizlar siz sürekli 2 saatte bir emzirmek yaziyorsunuz artik benim de kafam karisti. 2.bebegim ama ilkini 3 ay sağarak biberonla doyurdum almadi göğsümü. Bunu ilk günden beri emziriyorum ama öyle 2 saat diye disiplinim yok. Ne zaman isterse ne zaman ağlarsa meme veriyorum. 2 saatten fazla uyusa ellemiyorum uyanana kadar. Mesela aksam 10 da uyuyup gece 3 te uyanıyor ben bu zaman icinde hic uyandirip emzirmiyorum. Sizleri okudukca acaba yanlis mi yapiorum diye düşündüm. Bu arada aylik kontrolümüzde 1 kilo almisti. Doktor iyi gidiyor dedi. Sizce 2 saat disiplini uygulasam mi sizin gibi yoksa her zmanki gibi mi davransam ????
Iç güdü cok önemli canim en doğrusunu yapıyorsun. Bende bu şekilde devam edeyim düzeni hic bozmayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?