Ölçüm cihazla mı kanla mı yapıldı canım? Cihazla alından bakıldıysa yanılma payı biraz daha oluyor sanırım bizim de iki gün arayla farklı değerler çıkmıştı bebeğim daha iyi olduğu halde bir de dr umuz 5-6. Günler civarı en yüksek seviyeye ulaşır sonra düşmeye başlar demişti önceki ölçüme göre yüksek çıktığında önemsememiştiÇok teşekkür ederim cevabınız için. Dün mama meme dönüşümü yaptım, değer 0.3 yükseldiBugün sırf mama verdim, bakalım ne olacak.. İnşallah kendiliğinden düşer de yarın yavrumla eve mutlu mutlu dönerim.
Benim bebeğim 2.920 doğdu 2 gün sonra 2.650 ye düştü emmede de sorun yaşayınca doktor günde bir öğün mama dedi memeyi bırakmasın diye kaşıkla yediriyoruz bazen vakum gibi çekiyor memeyi bazen daha hafif çekiyor biraz kafama taktım sütde üzerime bulaşacak kadar olmayınca acaba yetmiyor mu dedimbenimde oyle üstüm islanmadi hic sikinca geliyor ama kilo alimi iyiyse ustumuzun islanmasi sart miki
Şekerli su vermeyin. Sarı tülbentin ise yaradığını arkadaşım söylemişti. Ben de alıp sermiştim üstüne beşiktenCevabınız için çok teşekkür ederim. Peki fototerapi gördü mü bebeğiniz? Eğer fototerapi görmeden kendi yönteminizle değeri indirdiyseniz, kaç günde değer düştü? Ben bugün çocuğa 1.5 saatte bir sürekli mama verdim. Hiç yapmak istemediğim bir şey olan şekerli suyu da arada 1-2 çay kaşığı olarak içirdim. Bu sefer de düşmezse artık yapabileceğim hiçbir şey yok
2995 dogdu hastaneden ciktigimizda 2750 di haftalik haftalik kontrolde dogum kilosunu yakalamisti kilo alimi normal diyip mama vermediler bi kac gundur emmede problem yasiyoruz sagip biberonla vereyim ne ictigini goreyim dedim evdekiler karsi cikti evde tarticak bisey olsa keske merak ediyorum kilo aldimi verdimiBenim bebeğim 2.920 doğdu 2 gün sonra 2.650 ye düştü emmede de sorun yaşayınca doktor günde bir öğün mama dedi memeyi bırakmasın diye kaşıkla yediriyoruz bazen vakum gibi çekiyor memeyi bazen daha hafif çekiyor biraz kafama taktım sütde üzerime bulaşacak kadar olmayınca acaba yetmiyor mu dedim
Bebeginiz hayirli olsun.Merhabalar,
Normalde Kasım annesi olacaktım, ancak sezaryenle Ekim annesi oldum :) Burayı sıkça takip ediyorum, ancak daha evvel yazmamıştım.
Daha önce danışmak istediğim konu konuşulduysa kusura bakmayın, gözümden kaçmış olabilir. Ben geçen hafta doğum yaptım. Bebeğim maalesef sarılık oldu. Beslenmesi konusunda ne kadar uğraşsam da, her geçen gün billurubin seviyesi yükseliyor. Yarın da yükselirse fototerapi tedavisi görecek. Bir şey olmayacağını biliyorum, ama kendime söz geçiremiyorum. Sürekli bir ağlama krizi halindeyim.
Aranızda bebeği sarılık problemi geçirmiş olan var mı? Güzel hikayeler duymaya çok ihtiyacım var da.
Bildigm kadaryla ayda 1 kilo cok iyi zaten:) ilk kizim az aliyodu annem hep derdi siz hep ayda 1 alirdiniz falan diyeAynen bende öyle 1 göğüs bitmeden digerine geçmiyorum dolu olsa bile. Bende durduğu yerde meme vermiyorum ama mesela emzik istemiyor gazi yok kucakta da durmuyorsa 2 saat olmadan yine emziriyorum ben. Buna kafam karisti yine de beklesem mi diye. 1 kilo almasi da iyi değil mi sizce doymasa 1 kilo almaz bence
O agzi acip meme aranmalari cok tatli amaaaa:))Derin uyku suresi ne ise ondan anlayabilirsin.Mesela doymuyorsa 2 saat uyumaz hic.Ama gaz sikintisi ile de uyanabilir.Bu da her seferinde olmaz.En uzun uyku suresi sana fikir olur.
Oyle tek memede doymaz diye bisy yok canim.
Mesela bnm bebegim açsa daha fazla heyecanla nefes alip veriyor.Dilini damagina sürterek ve hafif cenesini uzatarak bakiyor bana.Bakislari bile degisiyir.Onlardan gelen sinyalleri takip etmek gerek❤
Kac kilo aldi hesaplayamadim ama tam yuzde elli olmasi gereken persilde.Kızlar sadece anne sütü verenler bebeğiniz kaç kg aldı kaç günde?
Ben kendi tartimizda kucagmda tartiyrm:)) varsa eger tavsye ederim.2995 dogdu hastaneden ciktigimizda 2750 di haftalik haftalik kontrolde dogum kilosunu yakalamisti kilo alimi normal diyip mama vermediler bi kac gundur emmede problem yasiyoruz sagip biberonla vereyim ne ictigini goreyim dedim evdekiler karsi cikti evde tarticak bisey olsa keske merak ediyorum kilo aldimi verdimi
İnşallah bulursun cnm biz de değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü çok pahalı ücretleri. Özel sigorta yaptırdığımız halde muayeneye 200tl ödüyoruz. Ultrasona da 420tl ödedik. Ama doktorumuz çok iyi hiç istemiyorum değiştirmeyi. Mecburum yoksa kaldıramayiz. Senin dediğin Dr acibacıbadem Hastanesi'nde miaylik kontrolde gidicez doktora henüz kafama gore doktor secemedimcok guvendigim bir cocuk doktoru var aslında hem benin doktorum hem aile dostu gibi ama hem biraz uzak hemde acibademde calistigindan 2 kere dusunmek gerekiyor damlayida o soyledi bana
Çok zor canım Allah yardımcımiz olsun. Bizimkisi cumadan beri aralıksız öyle. Emmek istiyor ağlamaktan ememiyo, uykusu var uyuyamiyo. Çok sancılı 5gundurÇok geçmiş olsun öncelikle. Tek değilsiniz bu süreç zorlu.. geçenlerde gece 4 bebek ağlıyor araliksiz. çaresiz kaldığımı hissettim..bebek ağladı, ben agladim...benzer süreçlerden geçiyoruz hepimiz....
Sağol cnm inşallah sağlıkla atlatiriz bu sureciCanim çok gecmis olsun.reflü gaz kolik hepsi birden olmus.rabbim yar ve yardimcin olsun.
Ins bu zor sürec bi an evvel gecer.seni cok iyi anliyorum.bi bebekle tek basina ilgilanmek cok zor.bel sirt kol bacak kalmiyor.vücut yorgunlugu uykusuzluk ve sürekli ağlayan bi bebek.ve onun aci cekmesi karsisinda bisey yapamamak.bunu ancak yasayan bilir.
acibadem fulya da dr imre gokyar sizinki hangisiİnşallah bulursun cnm biz de değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü çok pahalı ücretleri. Özel sigorta yaptırdığımız halde muayeneye 200tl ödüyoruz. Ultrasona da 420tl ödedik. Ama doktorumuz çok iyi hiç istemiyorum değiştirmeyi. Mecburum yoksa kaldıramayiz. Senin dediğin Dr acibacıbadem Hastanesi'nde mi
Aynen iyi olmasa doktor iyi gidiyor demezdi zaten yaa ben bildiğim gibi devam ediyorum simdiBildigm kadaryla ayda 1 kilo cok iyi zaten:) ilk kizim az aliyodu annem hep derdi siz hep ayda 1 alirdiniz falan diye
Doğum yaptın mı? Gözün aydın seninde :)Benim hala uyuşuk parmaklarım ve işin garibi daha da ödem oldu. Neredeyse 4 gün oldu doğumdan beri her gün bir umut parmaklarıma bakıyorum ama yok
Almadığı memeyi sagarak boşalttım agrimaya başlamıştı. Sonrasında almaya başladı çok dolu olduğu için hızlı geliyordu süt sanırım ondan rahatsız oldu diye düşünüyorum.aynen. bir göğsümü alirken digerini istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?