2018 Ekim Anneleri

Ölçüm cihazla mı kanla mı yapıldı canım? Cihazla alından bakıldıysa yanılma payı biraz daha oluyor sanırım bizim de iki gün arayla farklı değerler çıkmıştı bebeğim daha iyi olduğu halde bir de dr umuz 5-6. Günler civarı en yüksek seviyeye ulaşır sonra düşmeye başlar demişti önceki ölçüme göre yüksek çıktığında önemsememişti

benimde oyle üstüm islanmadi hic sikinca geliyor ama kilo alimi iyiyse ustumuzun islanmasi sart miki
Benim bebeğim 2.920 doğdu 2 gün sonra 2.650 ye düştü emmede de sorun yaşayınca doktor günde bir öğün mama dedi memeyi bırakmasın diye kaşıkla yediriyoruz bazen vakum gibi çekiyor memeyi bazen daha hafif çekiyor biraz kafama taktım sütde üzerime bulaşacak kadar olmayınca acaba yetmiyor mu dedim

Şekerli su vermeyin. Sarı tülbentin ise yaradığını arkadaşım söylemişti. Ben de alıp sermiştim üstüne beşikten

2995 dogdu hastaneden ciktigimizda 2750 di haftalik haftalik kontrolde dogum kilosunu yakalamisti kilo alimi normal diyip mama vermediler bi kac gundur emmede problem yasiyoruz sagip biberonla vereyim ne ictigini goreyim dedim evdekiler karsi cikti evde tarticak bisey olsa keske merak ediyorum kilo aldimi verdimi

Bebeginiz hayirli olsun.
Gecmis olsun.
Biz 5. Gun kontrolunde sarilik ciktik. Bebek kucuk diye dedi doktor. 2510 gr dogdu. Hastaneden 2300 gr civari cikmistik. O gun 24 saat fototerapi aldik. Ben cocuga bakamiyorum diye hep agladim. 18den 10 a dustu degeri. Iki gun sonra tekrar yukseldi. Baska doktora gittim. Anne sutunden oluyor dedi. Cunku cocuk kilo aliyor ama sariligi da artiyordu. Bir ogun mama bir ogun sagip anne sutu verdigimde gecti.
21. Gun kontrolunde bilurubin seviyesine bakmadi bile. Rengi tamamen acilmis dedi. Simdi yavas yavas mamayi birakiyoruz.

Bildigm kadaryla ayda 1 kilo cok iyi zaten:) ilk kizim az aliyodu annem hep derdi siz hep ayda 1 alirdiniz falan diye

O agzi acip meme aranmalari cok tatli amaaaa:))

Ben kendi tartimizda kucagmda tartiyrm:)) varsa eger tavsye ederim.

İnşallah bulursun cnm biz de değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü çok pahalı ücretleri. Özel sigorta yaptırdığımız halde muayeneye 200tl ödüyoruz. Ultrasona da 420tl ödedik. Ama doktorumuz çok iyi hiç istemiyorum değiştirmeyi. Mecburum yoksa kaldıramayiz. Senin dediğin Dr acibacıbadem Hastanesi'nde mi

Çok zor canım Allah yardımcımiz olsun. Bizimkisi cumadan beri aralıksız öyle. Emmek istiyor ağlamaktan ememiyo, uykusu var uyuyamiyo. Çok sancılı 5gundur

Sağol cnm inşallah sağlıkla atlatiriz bu sureci

Oğlumun cumadan beri hic gecmeyen sancilari.. çaresizlik bitirdi bizi. Oğlum agliyo ben ağlıyorum. Emerken de agliyo artık, çok zorluyor bu sancı kıpkırmızı bir surat, ikinma bir yerlerine zarar verecek diye korkuyorum. Sancidan uyuyamiyo. Eşim yıllık izine ayrıldı, ikimiz de uyumadan ona bakıyoruz. Bir türlü geçmiyor. Doktor diyete başlattı beni, süt ve süt ürünleri yok, paketli gıdalar yok, lahana, brokoli, karnibahar, baklagiller, inek eti, tereyağı, peynir yok. Meyve ve salata da yemiyorum. Kuzu eti, keçi yada koyun peyniri yiyecegim. İnşallah bu diyet işe yarar. Evladimin sancilarina dayanamıyorum psikolojim bozuldu artık, eşimle yapilabilecey herşeyi yapıyoruz yine de rahatlamiyo. Sadece sling le dışarı çıktık kucağımda rahatça uyudu çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar, kimseyi evladiyla sinamasin

acibadem fulya da dr imre gokyar sizinki hangisi

Benim hala uyuşuk parmaklarım ve işin garibi daha da ödem oldu. Neredeyse 4 gün oldu doğumdan beri her gün bir umut parmaklarıma bakıyorum ama yok
Doğum yaptın mı? Gözün aydın seninde :)

Alla alla benim geçti doktora sordun mu yavaş yavaş zamanla mi bitecek ki?
aynen. bir göğsümü alirken digerini istemiyor...
Almadığı memeyi sagarak boşalttım agrimaya başlamıştı. Sonrasında almaya başladı çok dolu olduğu için hızlı geliyordu süt sanırım ondan rahatsız oldu diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba, sevgili kayınvalidem ve görümcem in daha 4 günlük lohusayken yaptıkları terbiyesizlik, saygısızlık sonucu berbat Bi hafta geçirdim. Hem onlar hem de annemler gittiler, yalnızım..O yüzden buraya girip okuyamadım yazdıklarınızı, vakit bulamıyorum. Çok ama çok doluyum, moralim çok bozuk. Ağlamaktan canım çıktı, allahtan çok eziyeti değil bebeğim..
Danışmak istediğim şey, Ankarada çocuk doktoru tavsiyesi istiyorum. Oran da oturuyorum buraya çok da uzak olmayan biri ya da yer var mı rutin kontroller için. Hacettepe de doğum yaptım ama uzak geliyor orası, gelişim takibi için Bi doktorumuz olsun istiyorum

5. gün kontrolumuz vardı kilo almışız çok iyi dedi doktor şükür.
Memeyi istediği zaman ver ama 3 saati geçirme dedi öyle yapmaya çalışıyorum ancak mesela 5.30 gibi uyandık ara ara hala emiyor uyumaya niyeti yok çektiğimde aranıyor. Acıktığı için mi yapıyor daha doymadı mi keyfi mi yapıyor nasıl anlayacağım? Emzikte vermedim henüz çok küçük diye.

5. gün kontrolumuz vardı kilo almışız çok iyi dedi doktor şükür.
Memeyi istediği zaman ver ama 3 saati geçirme dedi öyle yapmaya çalışıyorum ancak mesela 5.30 gibi uyandık ara ara hala emiyor uyumaya niyeti yok çektiğimde aranıyor. Açıklığı için mi yapıyor daha doymadı mi keyfi mi yapıyor nasıl anlayacağım? Emzikte vermedim henüz çok küçük diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…