2018 Ekim Anneleri

gogsun alt kısmından itibaren koyun.. google a abdominal korse yazin foto cikiyor

emzik . atacak tekrar verin, tekrar tekrar deneyin. inat etmezse bir sure sonra tutacaktır..

Gece de 2 saat boyle uyuyakaldi yatirdik gene uyandi emdi. Saat 5te esim mamayi dayadi. Uyudu sonra. Ama hep yapamayiz ki.
Simdi memeden cektim. Emzik verdim. Emzigi emiyor ama agzinda tutamiyor. Onu da elimle tuttum surekli. Tam gozunu kapatcak geri aciyor. Halama verdim bunu tut dedim. Emzirmedigim memeyi sagiyorum su an. Digerini emmis zaten ondan coz az cikti. Derdi ne anlamiyorum. Dudak tiryakisi olmus.

Biriken sütü veriyormusun peki kalkandaki evrylt o konuda haklısın ilk gunler gerçekten kurtarıcıydi

Biriken sütü veriyormusun peki kalkandaki evrylt o konuda haklısın ilk gunler gerçekten kurtarıcıydi
Henüz vermedim askında gerek kalmadı.Tek seferde buzluda ayacak kadar da birikmedi.Haliyle döktüm.Ama buzluna atacak kadar olsa atardım sanırım

gogsun alt kısmından itibaren koyun.. google a abdominal korse yazin foto cikiyor
Göğsün alt kısmından koyunca o dotosakiler kadar aşagıda durmuyor benimki.Sanki beli sarıyor mideyi sarıyor gibi oluyor.Bi de göbeğe doğru indirsem o sarkık haliyle mi kalıt yoksa şarkıcılığa yukarı kaldırarak mı sarmam lazım?

Süt yetmemesi ya da gaz sıkıntısı olabilir mi acaba?

Yenidoğan tsh yükseliği hakkında fikri olan var mı? İlk topuk kanında hafif yüksek çıkmış yarın tekrar çağırıyorlar. Hiç kolay değil sürekli kan vermek zaten moralim bozuldu

Yenidoğan tsh yükseliği hakkında fikri olan var mı? İlk topuk kanında hafif yüksek çıkmış yarın tekrar çağırıyorlar. Hiç kolay değil sürekli kan vermek zaten moralim bozuldu
Bazen ilk testte yüksek çıkıp ikincide normal çıkabiliyor.

Benim kızım kaka yapmaya çalışırken öyle davranıyor, sürekli beslenmek istiyor. Öyle bir durum olabilir mi?
Kaka surekli yapiyoruz zaten.
Ama simdi farkettim. Sutum yetmiyor gercekten. 150 ml. Icti cunku. 150 ml. Sutum ciktigini sanmiyorum. Acilen sutumu arttirmam lazim.

emzik değiştirin.. arkadasimin bebeği 6. emziği tutmuş..
Canim chicconun emzigini alamk istiyroum.burda eczanelerde yok.internettrn siparis edecem.
Ayni seyi gece giz yasadik.en sonunda dayanamadim.gittim 60 ml mama yaoyim.pispisladim uyudu.ama 2 saat sonra geri uyandi.sabaha kadar uyandi emzirdim.

Bebek nasil uyutulur enter. Gaz cikarma yontemleri enter sanirim hepimiz bu haldeyiz cok uykum var diye ağlamak istiyorum resmen
Ayni ben
Kaka surekli yapiyoruz zaten.
Ama simdi farkettim. Sutum yetmiyor gercekten. 150 ml. Icti cunku. 150 ml. Sutum ciktigini sanmiyorum. Acilen sutumu arttirmam lazim.
Sanirim bu bebekler karni doymadigi icin uyumuyor.bende test ettim.gece 30 dak emzirdim.sonra üstüne 30 ml sagilmis sut verdim.yinede gözü kapanmasi.60 ml mama yaptim icti bayildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…