2018 Ekim Anneleri

Bence aynen bu şekilde devam et. Ben saatli emzirmeye karşıyım açıkçası. Bebeğin tek dostu meme illa aç olması gerekmiyor. Bence istediği zaman emmeli ki LLL örgütü de aynı şeyi savunuyor.

Evet canım sağolasın benim kızımda aynı şekilde nefes alışverişi bile farklı ah o gaz sancısı zaten uyutmadı yavrumu ıkınıp duruyor geceden beri uyuduğu zaman gece 2 saatte kalkıyor ama öğlen uyuduğunda daha uzun uyuyor

emzik rahatlik inanin.. annem cok dedi direndim vermemek icin ama inanin cok iyi...

Liv de bir doktor cok iyi dedi arkadaşlarım..gene de arastiriyorum.bulunca paylasirim sizinle..

Allah razı olsun, cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten. En iyisi konu içinde sarılık diye arama yapıp okuyayım yazılanları. Tekrar çok teşekkürler.
Rica ederim canim.gecer ins bian evvel.
Canım gazını çıkarmayla ilgili birçok video var yanlış olmasın da ayşe önerin falan videoları var istersen bir göz at yardımcı olacaktır
Bi sürü video izledim.bizimkinin gazi agzindan cikmiyor.ugrasa ugras uyaniyir en sonunda.
Hayat sizin bebek sizin. Kime ne. Kimseye karışma hakkı vermem ki.. gaz içinde Biogaia almadınız mi? Doktoruna söyleyin onay verirse tabiki
Canim kimseyi kirmak istemiyorum.zaten gorustüklerim de onlar.bisey desem kalpleri kirilir.biyogaia aldik.10 gundur kullaniyoruz.yinede sanci cekiyor yavrum.
Sağol cnm inşallah sağlıkla atlatiriz bu sureci
Amin canim.
Amin canim.Allah yardimcin olsun.
Bu 3. Gece saat 1 den beri kivraniyor ugtasarak gazini cikardik ama hala uyumuyor cirpinmaya devam ediyor derdi nedir ki yorginluktan bittim artik
Canim gaz sancısı çekiyor.benimki de böyle.sanci oldu mu ne uyku var ne dinlenme.şurekli emiyorlar yada ağliyorlar.yere koyamiyorsun bi 5 dak.
Aslinda emzik tutsa biraz sakinlesir.benimkine 2 emzik aldik tutmadi.emzigi agzina verince bagiriyor.simdi yine gönderdim esimi.chicconun kaucuk emzigini almaya.ins vardir da bizimki tutar.
Sende emzik al canim.ins tutar.
emzik rahatlik inanin.. annem cok dedi direndim vermemek icin ama inanin cok iyi...
Valla annen çok iyi yapmis canim.kesle biri da bana deseydi emzik ver diye.herkes verme diye tepeme cikti
Keske dinlemeseydim.simdi de tuttura
miyoruz.

gaz icin muskat i arastirin.aktarlarda oluyor. arkadasim bebeğine iyi geldigini söyledi..tabi doktorunuza da danışarak...
Emzik ben sunu almistim.
https://www.e-bebek.com/philips-avent-free-flow-emzik-tekli-p-pav-scf17813-nc/

Ben gaz Çıkarma işini ya omzumda ya da poposunu uyararak yapıyorum kaka çiş de geliyo ardından

Merhaba ekim ayının güzel anneleri bende aralık annelerindeyim sizlere bişey sormak istiyorum ben 6 yıl önce oğlumu doğurduğumda Doğum acısı değil meme ucu yarasından çok çektim çoçuğumu emzirirken ağlıyordum almadığım sürmediğim krem kalmadı ve maalesef 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım hala vicdan azabı çekiyorum çokta sütüm vardı sağarak verdim 5 ay anne sütü aldı sonra kesildi süt şimdi ben Doğumdan çok yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum silverette gümüş kapak çok iyi diyorlar kullanan oldumu sizler bu süreci nasıl atlatıyorsunuz

merabalar.ilk 10 gun emzirmek kabustu benim icin.bagira cagira aglayarak emzirdim.sonra hastanenin emzirme destek merkezine gittim.megersem cocugu memeye yanlis tutturuyormusum.hemsirenin gosterdigi sekilde tutunca ilk bikac dakika biraz agri sizi oluyor sonra geciyor.eger bulundugunuz yerde boyle bi destek merkezi varsa mutlaka gidin.yoksa da internette resimli ornekler videolar var.esiniz ya da baskasi yardim etsin ilk zamanlar tutturmak icin.sonra alisirsiniz zaten bi cocuk buyutmussunuz daha kolay adapte olursunuz bize gore.bebek agzini kocaman acarak kahverengi bolgenin buyuk bi kismini aliyor.ve alt cenesiyle kahverengi bolgeyi sagarak meme ucundan sut fiskirtiyor.boylece meme ucunuzu direk emip acitmiyor.

Emzirme sütyeni ile kullanıyorum aslında ama yan yatınca sıkıştırıyorum sanırım dediğin gibi.İkş gecedir artık yatarken pes şeklinde olanı takıyorum ıslanmamak İçin :)

Yok ya boşa gitmemiştir ilk başlardaki diğer ped olanlarla temas etse ağrılar daha dayanılmaz oluyordu ,en azından ilk çocukta öyleydi bende.Çözümü gece yatarken veya dışarı çıkarken ped olanı takıp evde gündüz Kalkan’ı takmakta buldum

Kızlar dün kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herkes yolunda ve dr um artık korse kullanabilirsin dedi.Ben de buyün deniyorum ama tam olarak bu korseyi nereye takacam göğüs altımdan başlayarak taksam(benimki belden olandan) sanki aşağı sarkan göbek gene sarkıyor gibi.Daha aşağıya insem dikiş nasıl olacak?bi de benim göbek aşağı sarkmış gibi şimdiden siz de nasıl bilmiyorum ama onu kaldırarak mı takmalıyım ?(kaldırırsam dikişler ayrılmaz mı)Bana yardımcı olabilecek veya örnek resim gönderebilecek var mı?

Bizim kiz mama veya biberonla anne sutu icerken doyunca agzini kapatip uyuyor. Simdi mamayi birakiyoruz. Emzirirken hic doymuyor. Sut var. Sagdigim icin biliyorum. Cok cok emiyor da. Yuttugunun sesini duyuyorum. Saat 10.30dan beri sadece 10 dk. Giyindim 20 dk da kahvalti yaptim. Su an hala memede. Cildirmak uzereyim.

Emzik kenarda duruyor çok zorda kalırsam vericem ben şu an acıkltığı için mi emmek istiyor keyfi mi onu kestiremiyorum :/

Emziklerimiz aynı bi kere denedim huysuzken kusacak gibi oldu sonra iki emdi attı hemen yalancı olduğunu anlayınca. Nasıl alıştırdın?
2 gün ağladım resmen emzirirken kanadı kabuk tuttu dayandım kahverengi kısmın tamamını alıp etmesini sağlamaya çalışıyorum bir görüşüm geçti o şekilde diğeri de iyileşme sürecinde. Bol bol krem sürdüm arada kuru ve açık bıraktım. 6. günümüz alışmak üzere göğüslerim şu an. Sürekli kalkan kullandım bu arada temas etmesin diye. Hala acıyor bi yere değdiğinde. Lansinoh kullanıyorum sürekli.

Canim iste o insani sinir ediyor.saatlerce emiyorlar ama bi türlu uyumuyorlar.bende tam gece nasil yapiyirsunuz diye yazacaktim.bizimii emmek icin uyaniyor.1 saat emiyor hala gözü acik.uyutmak icin ölüyorum resmen.
Bi önerisi olan var mi acaba?

Telefon güzel düzeltmiş yazdıklarımı hızlı hızlı yazınca hiç dikkat etmedim.

kullananlar memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…