- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Ay buna hic bir sey yetmiyor zaten. Dunyayi yiyor. Bana cekmis. Ustune 90 ml mama verdim. Hala istiyor.
Çok klasik ama bol su ve kompostoKaka surekli yapiyoruz zaten.
Ama simdi farkettim. Sutum yetmiyor gercekten. 150 ml. Icti cunku. 150 ml. Sutum ciktigini sanmiyorum. Acilen sutumu arttirmam lazim.
İnşallah öyle bir şeydir ya çok üzgünümBazen ilk testte yüksek çıkıp ikincide normal çıkabiliyor.
Oğlumun cumadan beri hic gecmeyen sancilari.. çaresizlik bitirdi bizi. Oğlum agliyo ben ağlıyorum. Emerken de agliyo artık, çok zorluyor bu sancı kıpkırmızı bir surat, ikinma bir yerlerine zarar verecek diye korkuyorum. Sancidan uyuyamiyo. Eşim yıllık izine ayrıldı, ikimiz de uyumadan ona bakıyoruz. Bir türlü geçmiyor. Doktor diyete başlattı beni, süt ve süt ürünleri yok, paketli gıdalar yok, lahana, brokoli, karnibahar, baklagiller, inek eti, tereyağı, peynir yok. Meyve ve salata da yemiyorum. Kuzu eti, keçi yada koyun peyniri yiyecegim. İnşallah bu diyet işe yarar. Evladimin sancilarina dayanamıyorum psikolojim bozuldu artık, eşimle yapilabilecey herşeyi yapıyoruz yine de rahatlamiyo. Sadece sling le dışarı çıktık kucağımda rahatça uyudu çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar, kimseyi evladiyla sinamasin
Bu 3. Gece saat 1 den beri kivraniyor ugtasarak gazini cikardik ama hala uyumuyor cirpinmaya devam ediyor derdi nedir ki yorginluktan bittim artik
5-6 saat uykubizde de ayni durum oldu iki haftamız dolduğu sıra. doktor tavsiyesiyle 1 damla 1 de şuruba başladık. fotoğraflarını yüklemeye calisacam. onun dışı da balmumu erittik karnının üstüne koyup şalla belini sardık. daha rahat gibi. ilaçlarında etkisiyle uyuyabiliyor en azindan. yoksa ağlamaktan uyuyamiyordu bile. bu arada ben 2-3 saatte bir olayına uyamayanlardanim. gündüz kendi ayarlıyor zaten yani 3 saate bir içiyor. ama gece 5 6 saat aralıksız uyuyor. uykuyu seven ben o uyuunca bende uyuyorum.
Merhaba ekim ayının güzel anneleri bende aralık annelerindeyim sizlere bişey sormak istiyorum ben 6 yıl önce oğlumu doğurduğumda Doğum acısı değil meme ucu yarasından çok çektim çoçuğumu emzirirken ağlıyordum almadığım sürmediğim krem kalmadı ve maalesef 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım hala vicdan azabı çekiyorum çokta sütüm vardı sağarak verdim 5 ay anne sütü aldı sonra kesildi süt şimdi ben Doğumdan çok yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum silverette gümüş kapak çok iyi diyorlar kullanan oldumu sizler bu süreci nasıl atlatıyorsunuz
5-6 saat uykumaşallah.Ama sarılık tehlikesi oluşturmuyor mu acaba?Eleştiri değil bilgi amaçlı soruyorum
Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bugün ben doğum yapalı tam bir hafta oldu.Çok şükür çoğu ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyorum ama bir süre ayakta durunca hemen dikişlerimin iki köşesi yanıyor gibi oluyor.Sizler de durum nasıl?Bu yanması geçen var mı?Kaçıncı gününde?Ona göre annemi göndereceğim de
Benim kızım kaka yapmaya çalışırken öyle davranıyor, sürekli beslenmek istiyor. Öyle bir durum olabilir mi?
Bugün ilk haftalarda emzik verilmemesi gerektiğini okudum. Biz daha 6 günlüğüz kıyamıyorum bi yandan. Dayanabildiğim kadar dayanıcam bu şekilde sanırım.emzik . atacak tekrar verin, tekrar tekrar deneyin. inat etmezse bir sure sonra tutacaktır..
Bende de oluyor yarın 1 hafta olacak benimde. Ben pek iş yapmıyorum hatta hiç yapmıyorum annemle kayınvalidem var ama çatlıyorum bişey yapamayınca bi işin ucundan tutayım diyorum. Tamamen size bağlı bence yanında olması iyi geliyorsa kalsın bir süre daha, daha bunaltıyorsa gönderebilirsin. Bizde bebekle tamamen ben ilgileniyorum her şeyi ile, ev ile annemle kayınvalidem ilgileniyor.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bugün ben doğum yapalı tam bir hafta oldu.Çok şükür çoğu ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyorum ama bir süre ayakta durunca hemen dikişlerimin iki köşesi yanıyor gibi oluyor.Sizler de durum nasıl?Bu yanması geçen var mı?Kaçıncı gününde?Ona göre annemi
göndereceğim de
Benimki de aynı şekilde. Kakayı mutlaka memede yapacak. O bacakları öyle çekiyor ki meme ile kavga ediyor aynı zamanda bi yandan gülüyorum haline bi yandan nasıl daha rahatlatabilirim onu düşünüyorum.Her seyi memede istiyorlar demi? Benim kizimda gaz artik degil ama kaka yaparken emmek istiyor ikiniyor kipkirmizi oluyor ama hirsini memeden cikariyor gibi
Yanmasi normal. Benim 23 gun oldu. Simdi yok. Ne zaman gecti hatirlamiyorum ama iki hafta yandigini biliyorum. Sonra azaldi sanirim.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bugün ben doğum yapalı tam bir hafta oldu.Çok şükür çoğu ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyorum ama bir süre ayakta durunca hemen dikişlerimin iki köşesi yanıyor gibi oluyor.Sizler de durum nasıl?Bu yanması geçen var mı?Kaçıncı gününde?Ona göre annemi göndereceğim de
kac saatte cikti 150 mlKaka surekli yapiyoruz zaten.
Ama simdi farkettim. Sutum yetmiyor gercekten. 150 ml. Icti cunku. 150 ml. Sutum ciktigini sanmiyorum. Acilen sutumu arttirmam lazim.
biberonla beslerken beyaz gurultu açmayı deneyinCanim chicconun emzigini alamk istiyroum.burda eczanelerde yok.internettrn siparis edecem.
Ayni seyi gece giz yasadik.en sonunda dayanamadim.gittim 60 ml mama yaoyim.pispisladim uyudu.ama 2 saat sonra geri uyandi.sabaha kadar uyandi emzirdim.
anne sutu çabuk sindirildiginden 1- 1.5 saat tutuyor. mamalar daha uzun tok tutuyorAyni ben
Sanirim bu bebekler karni doymadigi icin uyumuyor.bende test ettim.gece 30 dak emzirdim.sonra üstüne 30 ml sagilmis sut verdim.yinede gözü kapanmasi.60 ml mama yaptim icti bayildi.
Benimki de aynı şekilde. Kakayı mutlaka memede yapacak. O bacakları öyle çekiyor ki meme ile kavga ediyor aynı zamanda bi yandan gülüyorum haline bi yandan nasıl daha rahatlatabilirim onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?