2018 Ekim Anneleri

Bu 3. Gece saat 1 den beri kivraniyor ugtasarak gazini cikardik ama hala uyumuyor cirpinmaya devam ediyor derdi nedir ki yorginluktan bittim artik

bizde de ayni durum oldu iki haftamız dolduğu sıra. doktor tavsiyesiyle 1 damla 1 de şuruba başladık. fotoğraflarını yüklemeye calisacam. onun dışı da balmumu erittik karnının üstüne koyup şalla belini sardık. daha rahat gibi. ilaçlarında etkisiyle uyuyabiliyor en azindan. yoksa ağlamaktan uyuyamiyordu bile. bu arada ben 2-3 saatte bir olayına uyamayanlardanim. gündüz kendi ayarlıyor zaten yani 3 saate bir içiyor. ama gece 5 6 saat aralıksız uyuyor. uykuyu seven ben o uyuunca bende uyuyorum.

fotoğraf yükleyemedim. kabul etmedi. şurup nurse harvey's colex ve damla da biogaia damla. onun dışında bir haftası dolduğundan beri trio-acde vitamini veriyorum

5-6 saat uyku maşallah.Ama sarılık tehlikesi oluşturmuyor mu acaba?Eleştiri değil bilgi amaçlı soruyorum

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bugün ben doğum yapalı tam bir hafta oldu.Çok şükür çoğu ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyorum ama bir süre ayakta durunca hemen dikişlerimin iki köşesi yanıyor gibi oluyor.Sizler de durum nasıl?Bu yanması geçen var mı?Kaçıncı gününde?Ona göre annemi göndereceğim de

Merhaba kızlar.. herhalde herkes doğum yapmıştır giremiyorum foruma.. Allah analı babalı büyütsün inşallah hepimizinkini.. bizde 15 günlük olduk.. sarılık halen sürüyor.. bugün değeri 14 tü.. kan vermeye bıktık topukları mosmor yavrumun..

Ben kullanıyorum. Çookk memnunum doğum olduğu gün başladım takmaya hiçbir sıkıntım yok göğüslerde bin şükür.. biraz pahalı ama tavsiye ederim.. ne krem ne başka bişey kullanmıyorum çok rahatlik..

5-6 saat uyku maşallah.Ama sarılık tehlikesi oluşturmuyor mu acaba?Eleştiri değil bilgi amaçlı soruyorum

şükür şimdiye kadar öyle bir problemimiz olmadi. pazartesi tekrar doktora gidecez. sorarım ama açıkçası uykusuzluğa gerçekten dayanamıyorum. inşallah doktorumuz da birşey demez de böyle devam edebiliriz

Benim gaz sancisi olmustu onun haricinde dikisimle alakali ters hareket yapmadikca bir agrim olmamisti sadece sizi vardi. 1 hafta olmus olmadi bi dr kontrolune gidebilirsiniz

emzik . atacak tekrar verin, tekrar tekrar deneyin. inat etmezse bir sure sonra tutacaktır..
Bugün ilk haftalarda emzik verilmemesi gerektiğini okudum. Biz daha 6 günlüğüz kıyamıyorum bi yandan. Dayanabildiğim kadar dayanıcam bu şekilde sanırım.
Bende de oluyor yarın 1 hafta olacak benimde. Ben pek iş yapmıyorum hatta hiç yapmıyorum annemle kayınvalidem var ama çatlıyorum bişey yapamayınca bi işin ucundan tutayım diyorum. Tamamen size bağlı bence yanında olması iyi geliyorsa kalsın bir süre daha, daha bunaltıyorsa gönderebilirsin. Bizde bebekle tamamen ben ilgileniyorum her şeyi ile, ev ile annemle kayınvalidem ilgileniyor.

Acı, yanma neden oluyor bilmiyorum bazen hiç hissetmiyorum bazen ayakta iki büklüm kalıyorum resmen.

Her seyi memede istiyorlar demi? Benim kizimda gaz artik degil ama kaka yaparken emmek istiyor ikiniyor kipkirmizi oluyor ama hirsini memeden cikariyor gibi
Benimki de aynı şekilde. Kakayı mutlaka memede yapacak. O bacakları öyle çekiyor ki meme ile kavga ediyor aynı zamanda bi yandan gülüyorum haline bi yandan nasıl daha rahatlatabilirim onu düşünüyorum.

Yanmasi normal. Benim 23 gun oldu. Simdi yok. Ne zaman gecti hatirlamiyorum ama iki hafta yandigini biliyorum. Sonra azaldi sanirim.

150 ml mamayi icince nerdeyse 3 saat oldu uyuyor. Kaldirmiycam valla. 6 saat uyanik kaldi. Uyaninca da sagdigim sutten 150 ml civari vermeyi deniycem bakalim napacak. 3 saatte bir sagiyorum 90 ml cikiyor iki memeden. Hemen komposto yapiyorum. Ben de zevkle emzirmek istiyorum. Resmen kavga ediyorduk cocukla.
Ilk defa cocugu birakip avmye gittim. Hizlica bebek arabasi alip geldik. Biraz gezelim diye dusunmustum ama ozledim. Analik diygularim geliyor galiba.

Canim chicconun emzigini alamk istiyroum.burda eczanelerde yok.internettrn siparis edecem.

Ayni seyi gece giz yasadik.en sonunda dayanamadim.gittim 60 ml mama yaoyim.pispisladim uyudu.ama 2 saat sonra geri uyandi.sabaha kadar uyandi emzirdim.
biberonla beslerken beyaz gurultu açmayı deneyin

Benimki de aynı şekilde. Kakayı mutlaka memede yapacak. O bacakları öyle çekiyor ki meme ile kavga ediyor aynı zamanda bi yandan gülüyorum haline bi yandan nasıl daha rahatlatabilirim onu düşünüyorum.

Evet demi hem komik hem caresiz kaliyoruz bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…