- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim benimde sütüm az.bugün bir mememi sağdim.30 ml cikti.digerini sağmıyorum.icsin diye.yine de doymuyor.göğüslerim yumusak.puff ya ben ne yapacam.mama vermek de istemiyorum.benim bildigim anne sütüne ilaveten günde 1 kere verilir.ama bizimkini her uyutmak istedigimde mi mama verecem ben ya.gittikce uyutmak zorlasiyor.gazini da agzindan çikartamiyorum.uykusu acilmasin diye de yatiriyorum.2 dakikaya gözü yine aciliyor.ne yapacagimi sastim.bugün sadece 2 bucuk saat uyudu.sürekli ağladı meme istedi.emzirdim yatirdim uyandi.resmen bi kısırdöngüye girdi.sırtım kopuyor.benim kendime komposto yapacak su icecek zamanım bile olmuyor.şu çocuk uyusa da bi su icsem diye ölüyorum.150 ml mamayi icince nerdeyse 3 saat oldu uyuyor. Kaldirmiycam valla. 6 saat uyanik kaldi. Uyaninca da sagdigim sutten 150 ml civari vermeyi deniycem bakalim napacak. 3 saatte bir sagiyorum 90 ml cikiyor iki memeden. Hemen komposto yapiyorum. Ben de zevkle emzirmek istiyorum. Resmen kavga ediyorduk cocukla.
Ilk defa cocugu birakip avmye gittim. Hizlica bebek arabasi alip geldik. Biraz gezelim diye dusunmustum ama ozledim. Analik diygularim geliyor galiba.
Bizimkine beyaz gürültü fayda etmiyor canim.biberonla beslerken beyaz gurultu açmayı deneyin
Bizimki 2 dak uyuyor uyaniyor.anne sutu çabuk sindirildiginden 1- 1.5 saat tutuyor. mamalar daha uzun tok tutuyor
Canım o gaz çocuğu sıkıştırır uyutmaz ki ben de öyle yaptığım zamanlarda hemen ağlayarak kalkıyordu sonradan uzun da sürse gazını çıkarmasını bekliyorum bazen omzumda baya duruyor gazını çıkarmaya çalışmasam da o sırada kendisi çıkarıyor rahatça uyuyor. Hemşire bir arkadaşım özellikle iki üç kez çıkarmasını bekle öyle yatır demişti kendi tecrübesinden yola çıkarak mı söyledi yoksa bilimsel açıklamaso mı var tam bilmesem de biz birkaç kez gaz çıkarınca rahat uyuyor o yüzden öyle yapmaya başladımCanim benimde sütüm az.bugün bir mememi sağdim.30 ml cikti.digerini sağmıyorum.icsin diye.yine de doymuyor.göğüslerim yumusak.puff ya ben ne yapacam.mama vermek de istemiyorum.benim bildigim anne sütüne ilaveten günde 1 kere verilir.ama bizimkini her uyutmak istedigimde mi mama verecem ben ya.gittikce uyutmak zorlasiyor.gazini da agzindan çikartamiyorum.uykusu acilmasin diye de yatiriyorum.2 dakikaya gözü yine aciliyor.ne yapacagimi sastim.bugün sadece 2 bucuk saat uyudu.sürekli ağladı meme istedi.emzirdim yatirdim uyandi.resmen bi kısırdöngüye girdi.sırtım kopuyor.benim kendime komposto yapacak su icecek zamanım bile olmuyor.şu çocuk uyusa da bi su icsem diye ölüyorum.
Bizimkine beyaz gürültü fayda etmiyor canim.
Bizimki 2 dak uyuyor uyaniyor.
kisiden kiseye değişir ama giderek azalir..Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bugün ben doğum yapalı tam bir hafta oldu.Çok şükür çoğu ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyorum ama bir süre ayakta durunca hemen dikişlerimin iki köşesi yanıyor gibi oluyor.Sizler de durum nasıl?Bu yanması geçen var mı?Kaçıncı gününde?Ona göre annemi göndereceğim de
youtube da nasıl gaz cikarilir videoları var..arada izliyorumCanim benimde sütüm az.bugün bir mememi sağdim.30 ml cikti.digerini sağmıyorum.icsin diye.yine de doymuyor.göğüslerim yumusak.puff ya ben ne yapacam.mama vermek de istemiyorum.benim bildigim anne sütüne ilaveten günde 1 kere verilir.ama bizimkini her uyutmak istedigimde mi mama verecem ben ya.gittikce uyutmak zorlasiyor.gazini da agzindan çikartamiyorum.uykusu acilmasin diye de yatiriyorum.2 dakikaya gözü yine aciliyor.ne yapacagimi sastim.bugün sadece 2 bucuk saat uyudu.sürekli ağladı meme istedi.emzirdim yatirdim uyandi.resmen bi kısırdöngüye girdi.sırtım kopuyor.benim kendime komposto yapacak su icecek zamanım bile olmuyor.şu çocuk uyusa da bi su icsem diye ölüyorum.
Bizde topuk kanını elinin üzerinden aldılarMerhaba kızlar.. herhalde herkes doğum yapmıştır giremiyorum foruma.. Allah analı babalı büyütsün inşallah hepimizinkini.. bizde 15 günlük olduk.. sarılık halen sürüyor.. bugün değeri 14 tü.. kan vermeye bıktık topukları mosmor yavrumun..
Ben kullanıyorum. Çookk memnunum doğum olduğu gün başladım takmaya hiçbir sıkıntım yok göğüslerde bin şükür.. biraz pahalı ama tavsiye ederim.. ne krem ne başka bişey kullanmıyorum çok rahatlik..
Canim bizimkinin uykusu aciliyor ve gaz da cikmiyor.çok uğraşıyorum.uyanirsa da uyutmak icin yeniden memeye koymam lazim ki 1 saat gözü açik kaliyor.Canım o gaz çocuğu sıkıştırır uyutmaz ki ben de öyle yaptığım zamanlarda hemen ağlayarak kalkıyordu sonradan uzun da sürse gazını çıkarmasını bekliyorum bazen omzumda baya duruyor gazını çıkarmaya çalışmasam da o sırada kendisi çıkarıyor rahatça uyuyor. Hemşire bir arkadaşım özellikle iki üç kez çıkarmasını bekle öyle yatır demişti kendi tecrübesinden yola çıkarak mı söyledi yoksa bilimsel açıklamaso mı var tam bilmesem de biz birkaç kez gaz çıkarınca rahat uyuyor o yüzden öyle yapmaya başladım
Varda ya bizim bbege islemiyor.yada ben beceremiyorum.youtube da nasıl gaz cikarilir videoları var..arada izliyorum
150 ml. Mama icti canim. 3 saatte bir sagoyorum. Iki memeden 90 ml. Cikiyor. Gece sagmiyorum diye azaldi sanirim. Cok zor cocukla ilgilenip ustune sut sagmak.kac saatte cikti 150 ml
Bana hastanede emzir, doymazsa sagip onu ver yine doymazsa mama ver demislerdi. Mamayi 30 ml. 1 olcek ver dediler ama daha da doymadi ne yapayim. Mecburen verdim.Canim benimde sütüm az.bugün bir mememi sağdim.30 ml cikti.digerini sağmıyorum.icsin diye.yine de doymuyor.göğüslerim yumusak.puff ya ben ne yapacam.mama vermek de istemiyorum.benim bildigim anne sütüne ilaveten günde 1 kere verilir.ama bizimkini her uyutmak istedigimde mi mama verecem ben ya.gittikce uyutmak zorlasiyor.gazini da agzindan çikartamiyorum.uykusu acilmasin diye de yatiriyorum.2 dakikaya gözü yine aciliyor.ne yapacagimi sastim.bugün sadece 2 bucuk saat uyudu.sürekli ağladı meme istedi.emzirdim yatirdim uyandi.resmen bi kısırdöngüye girdi.sırtım kopuyor.benim kendime komposto yapacak su icecek zamanım bile olmuyor.şu çocuk uyusa da bi su icsem diye ölüyorum.
Benimkide doymuyor canim.isin kotüsü benim göğüslerde süt yok o kadar.hic stoğum da yok.benimki memede uyuyamiyor bile.ben simdi her öğünde mi verecem mamayı uyutmak icin?Bana hastanede emzir, doymazsa sagip onu ver yine doymazsa mama ver demislerdi. Mamayi 30 ml. 1 olcek ver dediler ama daha da doymadi ne yapayim. Mecburen verdim.
Gecen hafta artiyordu bile sut. Hep dondurucuya stokladim. Onlari cikarip kullancam olmazsa.
Evet doğum yaptım sancılı mancılı geçti gitti ama asıl olay bundan sonrasıymış dimi. Acayip yoruluyorum. Parmaklar aynen devam bu yorgunluğa tuz biber oluyor uyuşuk eller ne güzelDoğum yaptın mı? Gözün aydın seninde :)
Alla alla benim geçti doktora sordun mu yavaş yavaş zamanla mi bitecek ki?
Almadığı memeyi sagarak boşalttım agrimaya başlamıştı. Sonrasında almaya başladı çok dolu olduğu için hızlı geliyordu süt sanırım ondan rahatsız oldu diye düşünüyorum.
Elinin üzerinden bir kere aldilar ama cok zorlandilar ve elinin üzeri çürüdü ve 1 hafta geçmedi çürüğü..Bizde topuk kanını elinin üzerinden aldılar
Başını beklemiyor musunuz uyurken? Biz hep başındayız bir şey olursa Allah korusun diye. Hiç yalnız bırakamıyorum. Ama ailem geri dönecek mecbur ne yapacapım bilemedim.Nefes alışı değişse uyaniyorsun aslinda.
Tilki uykusu oluyor anne uykusu.
Ama yine de yuzunu vs kapatacak bisy olmamasina dikkat ve istersen alarm kur yine de.
Bende tam düzeldi derken bir bakıyorum emme konusunda başa dönmüşüZ hem deli emmek istiyor hemde ağzına zor veriyorum2995 dogdu hastaneden ciktigimizda 2750 di haftalik haftalik kontrolde dogum kilosunu yakalamisti kilo alimi normal diyip mama vermediler bi kac gundur emmede problem yasiyoruz sagip biberonla vereyim ne ictigini goreyim dedim evdekiler karsi cikti evde tarticak bisey olsa keske merak ediyorum kilo aldimi verdimi
Bizdede öyle canım kuş uykusu gibi uykusu var memede uyuyor koyunca geri uyanıyorBizim kiz mama veya biberonla anne sutu icerken doyunca agzini kapatip uyuyor. Simdi mamayi birakiyoruz. Emzirirken hic doymuyor. Sut var. Sagdigim icin biliyorum. Cok cok emiyor da. Yuttugunun sesini duyuyorum. Saat 10.30dan beri sadece 10 dk. Giyindim 20 dk da kahvalti yaptim. Su an hala memede. Cildirmak uzereyim.
2 haftada ancak ağrılarım hafiflemişti.Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bugün ben doğum yapalı tam bir hafta oldu.Çok şükür çoğu ihtiyacımı rahatlıkla karşılıyorum ama bir süre ayakta durunca hemen dikişlerimin iki köşesi yanıyor gibi oluyor.Sizler de durum nasıl?Bu yanması geçen var mı?Kaçıncı gününde?Ona göre annemi göndereceğim de
Maşallah size. Benimkisi cumadan beri sancidan uyuyamiyo. Cumadan önce de günde 2saat en fazla 3saat uyuyodumbizde de ayni durum oldu iki haftamız dolduğu sıra. doktor tavsiyesiyle 1 damla 1 de şuruba başladık. fotoğraflarını yüklemeye calisacam. onun dışı da balmumu erittik karnının üstüne koyup şalla belini sardık. daha rahat gibi. ilaçlarında etkisiyle uyuyabiliyor en azindan. yoksa ağlamaktan uyuyamiyordu bile. bu arada ben 2-3 saatte bir olayına uyamayanlardanim. gündüz kendi ayarlıyor zaten yani 3 saate bir içiyor. ama gece 5 6 saat aralıksız uyuyor. uykuyu seven ben o uyuunca bende uyuyorum.
Dün kontrolüm vardı.Dr herseye yolunda demişti de bu sızı sanırım iç dikişlerle alakalıBenim gaz sancisi olmustu onun haricinde dikisimle alakali ters hareket yapmadikca bir agrim olmamisti sadece sizi vardi. 1 hafta olmus olmadi bi dr kontrolune gidebilirsiniz
goruntulu bebek telsizlerinden almani oneririm ben kullaniyorum ve cok memnunum basini beklemekle olmaz heralde hepBaşını beklemiyor musunuz uyurken? Biz hep başındayız bir şey olursa Allah korusun diye. Hiç yalnız bırakamıyorum. Ama ailem geri dönecek mecbur ne yapacapım bilemedim.
Şöyle yapıyoruz biz: altını değiştiriyorum, emziriyorum, uyutuyorum. Bu arada bizimkiler uyuyor, bir kişi yanımda duruyor. Sonra bebiş uyuyunca ben yatıyorum ve başka bir aile ferdini başına oturtuyorum ve 2 saat ona emanet edip uyuyorum. Sonra o kişi iki saat sonra beni ve bebeği uyandırıyor ve yenşden altını değiştir emzir şeklinde gidiyor. Başında hep biri oluyor, özellikle gece vakti uyku bastırınca çok zor oluyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?goruntulu bebek telsizlerinden almani oneririm ben kullaniyorum ve cok memnunum basini beklemekle olmaz heralde hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?