2018 Ekim Anneleri

Canim benimde sütüm az.bugün bir mememi sağdim.30 ml cikti.digerini sağmıyorum.icsin diye.yine de doymuyor.göğüslerim yumusak.puff ya ben ne yapacam.mama vermek de istemiyorum.benim bildigim anne sütüne ilaveten günde 1 kere verilir.ama bizimkini her uyutmak istedigimde mi mama verecem ben ya.gittikce uyutmak zorlasiyor.gazini da agzindan çikartamiyorum.uykusu acilmasin diye de yatiriyorum.2 dakikaya gözü yine aciliyor.ne yapacagimi sastim.bugün sadece 2 bucuk saat uyudu.sürekli ağladı meme istedi.emzirdim yatirdim uyandi.resmen bi kısırdöngüye girdi.sırtım kopuyor.benim kendime komposto yapacak su icecek zamanım bile olmuyor.şu çocuk uyusa da bi su icsem diye ölüyorum.
biberonla beslerken beyaz gurultu açmayı deneyin
Bizimkine beyaz gürültü fayda etmiyor canim.
anne sutu çabuk sindirildiginden 1- 1.5 saat tutuyor. mamalar daha uzun tok tutuyor
Bizimki 2 dak uyuyor uyaniyor.

Canım o gaz çocuğu sıkıştırır uyutmaz ki ben de öyle yaptığım zamanlarda hemen ağlayarak kalkıyordu sonradan uzun da sürse gazını çıkarmasını bekliyorum bazen omzumda baya duruyor gazını çıkarmaya çalışmasam da o sırada kendisi çıkarıyor rahatça uyuyor. Hemşire bir arkadaşım özellikle iki üç kez çıkarmasını bekle öyle yatır demişti kendi tecrübesinden yola çıkarak mı söyledi yoksa bilimsel açıklamaso mı var tam bilmesem de biz birkaç kez gaz çıkarınca rahat uyuyor o yüzden öyle yapmaya başladım

kisiden kiseye değişir ama giderek azalir..

youtube da nasıl gaz cikarilir videoları var..arada izliyorum

Bizde topuk kanını elinin üzerinden aldılar

Canim bizimkinin uykusu aciliyor ve gaz da cikmiyor.çok uğraşıyorum.uyanirsa da uyutmak icin yeniden memeye koymam lazim ki 1 saat gözü açik kaliyor.
Ne yapsam ne etsem şaştım.
youtube da nasıl gaz cikarilir videoları var..arada izliyorum
Varda ya bizim bbege islemiyor.yada ben beceremiyorum.

Bana hastanede emzir, doymazsa sagip onu ver yine doymazsa mama ver demislerdi. Mamayi 30 ml. 1 olcek ver dediler ama daha da doymadi ne yapayim. Mecburen verdim.
Gecen hafta artiyordu bile sut. Hep dondurucuya stokladim. Onlari cikarip kullancam olmazsa.

Benimkide doymuyor canim.isin kotüsü benim göğüslerde süt yok o kadar.hic stoğum da yok.benimki memede uyuyamiyor bile.ben simdi her öğünde mi verecem mamayı uyutmak icin?
Seninkiyle benimki aynı gün doğdular heralde.bu hafta mideleri genislemis doymuyorlar.

Evet doğum yaptım sancılı mancılı geçti gitti ama asıl olay bundan sonrasıymış dimi. Acayip yoruluyorum. Parmaklar aynen devam bu yorgunluğa tuz biber oluyor uyuşuk eller ne güzel
En önemlisi de endişe.Acaba doyuyor mu, neden ağlıyor, doğru mu yapıyorum gibi gibi. Onuher an mutlu etmek istiyorum ama yüzü azıcık düşünce ne yapacağımı bilemiyorum. Allahtan ailem ve eşim yanımda hep yardımcılar.

Bu arada 8 kilo gitti benden kaldı 8 kilo :))

Nefes alışı değişse uyaniyorsun aslinda.
Tilki uykusu oluyor anne uykusu.
Ama yine de yuzunu vs kapatacak bisy olmamasina dikkat ve istersen alarm kur yine de.
Başını beklemiyor musunuz uyurken? Biz hep başındayız bir şey olursa Allah korusun diye. Hiç yalnız bırakamıyorum. Ama ailem geri dönecek mecbur ne yapacapım bilemedim.

Bende tam düzeldi derken bir bakıyorum emme konusunda başa dönmüşüZ hem deli emmek istiyor hemde ağzına zor veriyorum

Bizdede öyle canım kuş uykusu gibi uykusu var memede uyuyor koyunca geri uyanıyor

2 haftada ancak ağrılarım hafiflemişti.

Maşallah size. Benimkisi cumadan beri sancidan uyuyamiyo. Cumadan önce de günde 2saat en fazla 3saat uyuyodum

Benim gaz sancisi olmustu onun haricinde dikisimle alakali ters hareket yapmadikca bir agrim olmamisti sadece sizi vardi. 1 hafta olmus olmadi bi dr kontrolune gidebilirsiniz
Dün kontrolüm vardı.Dr herseye yolunda demişti de bu sızı sanırım iç dikişlerle alakalı

Başını beklemiyor musunuz uyurken? Biz hep başındayız bir şey olursa Allah korusun diye. Hiç yalnız bırakamıyorum. Ama ailem geri dönecek mecbur ne yapacapım bilemedim.
goruntulu bebek telsizlerinden almani oneririm ben kullaniyorum ve cok memnunum basini beklemekle olmaz heralde hep

goruntulu bebek telsizlerinden almani oneririm ben kullaniyorum ve cok memnunum basini beklemekle olmaz heralde hep
Şöyle yapıyoruz biz: altını değiştiriyorum, emziriyorum, uyutuyorum. Bu arada bizimkiler uyuyor, bir kişi yanımda duruyor. Sonra bebiş uyuyunca ben yatıyorum ve başka bir aile ferdini başına oturtuyorum ve 2 saat ona emanet edip uyuyorum. Sonra o kişi iki saat sonra beni ve bebeği uyandırıyor ve yenşden altını değiştir emzir şeklinde gidiyor. Başında hep biri oluyor, özellikle gece vakti uyku bastırınca çok zor oluyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Bebek uyuyunca sizler de mi uyuyorsunuz? Başında bekleyen yok mu?

Herkes doğurdu heralde doğum sonrası sıkıntıları konuşuyor bense hala bekliyorum artık kasıma kısmet sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…