2018 Ekim Anneleri

Anne yani besikte yatiyor bende beslenme saatlerine gece alarm kuruyorum bebek uyuyunca bizde uyuyoruz gunduz de bebek uyurken bende isimi yapiyorum yanimda telsiz acik oluyor bir gözüm onda oluyor. Basinda beklemeye gerek varmiki bilemedim mizildansa duyarsin illa

Biz beklemiyoruz yan yatırıp Sırtını da kıpırdayamayacak şekilde destekliyorum Yatıp uyuyorum.Mızıldasa hemen duyup Bakınıyoruz zaten Uyanıyor mu diye.Dönmediği sürece birşey olmaz herhajde inş

canim neden basinda bekliyorsunuz

Yan yatis yastigi yok mu?

Canım bu şekilde çok zor olur .. benim kızımın beşiği yatağımın yanında doyurup altını değiştiriyorum altı değişince tekrar emmek istiyor keyfi 3 5 dkka emip uyuyor gazını çıkartıp yatırıyorum o uyuyor bende uyuyorum tekim zaten yanıma kimseyi istemedim 1 haftadan sonra .. ıh dese kalkıyorsun zaten o kalkmasa ben kalkıp bakıyorum kendi acıkınca ya da sıkıntısı olunca seni kaldırır zaten merak etme ağzını burnunu örtmeyecek şeylere dikkat et yatırırken yeterli ..

Allah korusun kusar yüz üstü döner ağzını tıkar diye daha çok küçük bir haftalık gözümü ayıramıyorum
Bunun içinde doktorumun tavsiyesiyle reflü yatağı aldım beşikte yatağını çıkartıp onu koydum dönsede Allahın izniyle birşey olmuyor bazen gece kusmuş oluyor kalktığımda görüyorum yanlarında yan yatış yastıklarıda var ama düzde yatabikir dik duruyor çünkü .. iyiki almışım diyorum tavsiye ederim gün içindede beşiği değil yatağı taşıyorum yanıma :)

Ya ben herkes benim gibi zannediyordum. Desenize zaten pimpirikliydim iyicene pimpirikli oldum Ailem de her dediğimi yapıyor çok abartma diyorlar ama kıramıyorlar demek ki.

Haklısın

Çok mantıklı bakayım ona.

bizim ilk hafta bebegin cikardigi her sese uyaniyorduk.aynen tilki uykusu gibiydi.bi 10 gun gectikten sonra esim rahat uyumaya basladi.ben de alarm kurup kalkip bebegi emzirmeye basladim.simdi 1 aylik oldu.alarm da kurmuyorum.ortalama 3 saate kendisi uyaniyo.ih ih ve sapirti sesleri geliyo.emziriyorum.bi sure sonra hangi sesin kusma sesi hangi sesin ikinma sesi oldugunu gece ayirt edersin.rahatca uyursunuz :)

Başında beklemiyoruz. Sevi bebenin reflü yatağini aldim. Sürekli onda yatiyor. Yan yatiriyorum.destekleri sayesinde dönmesine imkan yok. Sadece gaz sancisinda ayaklarini tepiştirdiği için aşağı kayiyor bazen yan şekilde.. ama yatağın alt kisminda bir parça var kaysa bile poposu orda takiliyor çok iyi o kısmı.. üzerini örterken ellerini örtmüyorum çünkü bi kere battaniyeyi kaldirmişti yüzüne.. çok tedirgin oluyosan dua oku yatirinca Allah'a emanetler zaten.. biz bişey yapamayız olucağı varsa Allah korusun yavrularımızı..

kizlar sutunuzun yetip yetmedigine neye gore karar verdiniz.benimkisi 1 aylik oldu hic mama vermedim.2 saatte bi yarim saat emziriyorum.onun disinda.emzirmiyorum.ama 5-6 cisli bezi varsa doyuyordur yaziyor internette hep.ben de ondan doydugunu dusundum hep.oyle sutum de sakir sakir degil ama.mama takviyesi yapan cok kisi olunca bi sormak istedim.gerci yarin 1 aylik asisina gidicez.o zaman tartarlar da.kilo alimi doyup doymadigini gosterir diye dusunuyorum.

Yarın kontrole gittiğinde bilgilendirirler canım bizim de dün aşımız vardı yaklaşık 1.5 kilo almış sadece anne sütü mü mama takviyesi mi diye sordu anne sütü olduğunu söylediğimde aynen devam etmemiz gerektiğini söyledi. Bebeğin doyurdur eğer emdikten sonra uyuyorsa tekrar emmek istemiyorsa.

Ben yanında uyumaya çalışıyorum o uyur uyumaz ama benim uykum hassastır epey nefes alışı değişse bile duyuyorum şimdilik

Durmuyor canim. Alti temiz, gazi da olmadigi halde hala araniyor. Verince de emiyor. Doydugu zaman emmiyor artik ve uyuyor.

dun nette okudum.. bebeğin kilosunu 56 ya bolersek her 3 saate 1 yani öğününde o kadar ml beslenmeli deniyordu...
ornegin: 3.ooo gr sa bebek 3000\56 53 ml almalı yani...

dun nette okudum.. bebeğin kilosunu 56 ya bolersek her 3 saate 1 yani öğününde o kadar ml beslenmeli deniyordu...
ornegin: 3.ooo gr sa bebek 3000\56 53 ml almalı yani...

Kızlar afedersiniz ama bu lohusa kanı ilk 2 günden sonra baya azalmıştı rengide açıktı benim 4 gündür regl gibi kanamam oluyor kıpkırmızı ve yoğun normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…