2018 Ekim Anneleri

Bir de bu aşı meselesi var ben yaptırmak istemiyorum hepatit b yi sezaryene girince söyleyemedim hastanede hemen yapmışlar .. bana bu konuda da yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Niye istemiyorsun ki gerekli bişey
İçeriğini bilmiyorum farklı söylentiler var mecbur tutulmasıda kafamı karıştırıyor .. birde kendi bağışıklığını kazanıp hastalığı geçirmiş ya da aşıyla bu virüs yüklenmiş vucuda ne farketti onuda çözemedim yani ikisinde de vucut ilk defa karşılaşmış olacak sonuçta .. internetteki bilgiler ne kadar doğru bilemiyorum ama okuduklarıma göre hiç içime sinmiyor yaptırmak hala teyze vs de yaptır diye baskı yapıyor ondan da kafam karıştı sizede sorayım dedim

Tsh için ikinci topuk kanımızı verdik Umarım güzel sonuçlar alırız.
Sormak istediğim bir şey daha var şimdi bende süt ateşi var hala. Ya sağ göğsüm sol göğsümden büyük artık. anlamadım nasıl oldu ikisini de eşit verip eşit boşaltmaya çalışıyorum ne yapacağımı şaşırdım ikisi boş olduğunda bile aynı boyda değiller

Asinin icindeki zayiflatilmis virus.

dun nette okudum.. bebeğin kilosunu 56 ya bolersek her 3 saate 1 yani öğününde o kadar ml beslenmeli deniyordu...
ornegin: 3.ooo gr sa bebek 3000\56 53 ml almalı yani...
Bunu ben de okudum. Bu hesaba gore benimki 56 ml. Ile doyuyor ama pratikte oyle olmuyor. Doktora soyledim. Bebek ne kadar icerse o kadar ver dedi.

Kızlar merhaba herkesin sorunu gaz ve mama sanırım, benim kızımla ilgili sorunum biraz farklı... Kızımın göbeği düştükten 3 gün sonra kızarmaya başladı . Birkaç gün bekledim geçmeyince doktora götürdüm. Doktor enfeksiyon kapmış olabilir bir kan testi yapalım dedi, kan testi yapıldı ve şükürler olsun ki temiz çıktı. Doktor antibiyotikli krem yazdı yaklasık 5 gündür kullanıyorum ama kızımın göbek kızarıklığı geçmedi, bu arada göbeğinden sarı akıntı da geliyor. Dün gece tekrar çocuk doktoruna götürdüm artık bizim yapacak birseymiz yok siz bebeği çocuk cerrahisine götürün dedi. Çocuk cerrahisine 1 hafta sonra randevu alabildim. Başına böyle birsey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor? Göbek kızarıklığı ve sarı akıntı normal mi? Bebeğimin emmesi iyi, gaz sancısı da pek yok, göbeği kızarık ama acımıyor yoksa bu kadar sakin durmazdı herhalde.

Maşallah size. Benimkisi cumadan beri sancidan uyuyamiyo. Cumadan önce de günde 2saat en fazla 3saat uyuyodum
Bu cocuklar ayni anda ayni seyleri mi yapiyor ne buyume atagi zamani huyu degisirmis
Kızlar afedersiniz ama bu lohusa kanı ilk 2 günden sonra baya azalmıştı rengide açıktı benim 4 gündür regl gibi kanamam oluyor kıpkırmızı ve yoğun normal mi ?
benimde oyle oldu canim damla damla gelip 4 5 gunde kesilmisti 13.gunde adet olmus gibi yogun kanama basladi bende adet mi oldum acaba diye dusundum ama daha erken heralde

Canım kızarıklığı bilmiyorum ama akıntı benim kızımda da var normalmiş

Doktorlara biraz Güvdnmek Lazım bence internet hep doğru bilgilerle dolu değil ki....ben şimdi sağlık Ocağı'ndan geliyorum 2.dozu Yaptılar

İnşallah benim de için rahat olur o zaman. Çok yeni minik alışık değilim hiç bebeklere çocuklara. Acemilik ve panik çökmüş üstüme demek.

Canim dr kilosuna gore bakip soyluyor eger 2 saatte bir 20dk sag 20 dk sol meme olarak gidersem benim kiz icin saglikli kilo alimi diyor.
3210 dogdu 3 ekimde
3985 ti 31 ekimde
Haftaya aylik kontrol var orada netlesicekmis
Bende sadece anne sutu veriyorum ve bnmde oyle cok degil

bu yatak gerçekten bana da mantıklı geldi bakacağım ona. bizde de oldu saniyelik bir olay gözüm üzerindeyken bir an başka tarafa baktığımda üzerindeki battaniyeyi full kafasına geçirmiş. o kadar çırpınmaya çok normal. hiç durmuyor yerinde. kaskatı kundak yapmak da çok acımasız geliyor salıyorum elini ayağını kıpır kıpır

Yan yatırıp önünü arkasını desteklersen kuşsa bile ağzından yana akacaktır canım ki o bile onu rahatsız edeceğinden ağlar genelde
ben çok serbest yatırıyorum sanırım daralmasın diye ondan kıpır kıpır devamlı bir faaliyet içerisinde

Bnmde ayni sistem ama yatak kisa gelmeye basliyor sanki

Allah korusun kusar yüz üstü döner ağzını tıkar diye daha çok küçük bir haftalık gözümü ayıramıyorum

Canım sen dedin ya benim aile sağlıkçı diye ben de sağlıkçıyım sizi anlayabiliyorum ve de çok iyi yapıyorsunuz tebrik ederim. Önceki çocuğum çok kusardı gece nöbet işini eşimle tartışa tartışa yapardık kendisi sağlıkçı değil beni hiç anlamıyor vurdum duymazdır kendisi . Bilmediği için vurdum duymaz aslında.

Mecbursunuz yaptırmaya. Hemşireniz size bu konuda Bilgi verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…