- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canım kendi gözetiminde yüzüstü yatırırsan kendisi çıkarır gazını. Beslendikten bir süre sonra yüzüstü yatırırsan o da rahat eder gaz acısından. Uyanıkken öyle koyarsan büyük ihtimalle hoşlanmayacaktır ama uyurken koyarsan uyanmaz yatar. Tekrar söylemek istiyorum yanından ayrılmaman lazım. Eğer yanından ayrılacak olursan çevirip öyle ayrılmalısın.Kızlar aranizda benim.gibi bebegini gazini çıkaramayan var mi?eşim de çıkaramiyor.
Gazi çıkmayıp uyutunca besigine koyunca 1 2 dak sonra midesi rahatsiz olup uyaniyor.uykusu iyice bozuldu.
Bildiğim kadarı ile mecburiyet yok. Sorumluluğu kabul edip yaptirmayabiliyorsunMecbursunuz yaptırmaya. Hemşireniz size bu konuda Bilgi verecektir.
Ben de kabızlık sorunu yaşamıştım ve hatta gaz sancısından acı çekiyordum. Doktorum bana ilaç yazdı öyle kurtuldum.Ben kabizim. Bu sorunu yasayip gecirebilen var mi?
Cok su iciyorum. Bir suru kuru kayisi yedim ama gecmiyor.
Büyük ihtimalle acımıyordur ama göbek mühim. Umarım en kısa zamanda düzelir.Kızlar merhaba herkesin sorunu gaz ve mama sanırım, benim kızımla ilgili sorunum biraz farklı... Kızımın göbeği düştükten 3 gün sonra kızarmaya başladı . Birkaç gün bekledim geçmeyince doktora götürdüm. Doktor enfeksiyon kapmış olabilir bir kan testi yapalım dedi, kan testi yapıldı ve şükürler olsun ki temiz çıktı. Doktor antibiyotikli krem yazdı yaklasık 5 gündür kullanıyorum ama kızımın göbek kızarıklığı geçmedi, bu arada göbeğinden sarı akıntı da geliyor. Dün gece tekrar çocuk doktoruna götürdüm artık bizim yapacak birseymiz yok siz bebeği çocuk cerrahisine götürün dedi. Çocuk cerrahisine 1 hafta sonra randevu alabildim. Başına böyle birsey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor? Göbek kızarıklığı ve sarı akıntı normal mi? Bebeğimin emmesi iyi, gaz sancısı da pek yok, göbeği kızarık ama acımıyor yoksa bu kadar sakin durmazdı herhalde.
Ewt cnm mühim biliyorum o yüzden endişeliyim. İçimi rahatlatan tek şey kan testinin temiz çıkması eczacıya danıştım kremi kullanmaya devam et sonra geçmezse çocuk cerrahisine götürürsün dedi. Krem sadece daha kötü olmasını engelledi var olan kızarıklık geçmedi malesefBüyük ihtimalle acımıyordur ama göbek mühim. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Nekadar süredir kullanıyorsunuz kremi? Antibiyotik genellikle 3 günden sonra etki etmeye başlar.Ewt cnm mühim biliyorum o yüzden endişeliyim. İçimi rahatlatan tek şey kan testinin temiz çıkması eczacıya danıştım kremi kullanmaya devam et sonra geçmezse çocuk cerrahisine götürürsün dedi. Krem sadece daha kötü olmasını engelledi var olan kızarıklık geçmedi malesef
Canim ben kundak yapiyorum.yüzüstü yatırınca sırtını sıvazlicakmiyim?kendi ağzindan mı geğiriyor.Canım kendi gözetiminde yüzüstü yatırırsan kendisi çıkarır gazını. Beslendikten bir süre sonra yüzüstü yatırırsan o da rahat eder gaz acısından. Uyanıkken öyle koyarsan büyük ihtimalle hoşlanmayacaktır ama uyurken koyarsan uyanmaz yatar. Tekrar söylemek istiyorum yanından ayrılmaman lazım. Eğer yanından ayrılacak olursan çevirip öyle ayrılmalısın.
Ah bende çiksam bebek arabasina koysam.bizimkide catlayana kadar ağlıyor.bizimkinin gobegindeki sari akinti devam ediyo 1 aylik oldu.hep zibinina geciyo.ama onemsememistim.doktora gidince sorayim madem.cok aglayip bi turlu susturamayinca yatagina birakasim geliyo.madem ugrasiyorum olmuyo bari ben yorulmayayim diyorum.ama bu sefer birakinca catliycak gibi agliyo.ben de her gun bebek arabasina koyup bi saat yuruyuse cikiyorum.cunku sokakta hic sesi cikmiyo.cocuk evi mi sevmiyo anlamadim ki.disarda 6 saat gecirdigimiz gun gık dememisti.ama evde o 6 saat ne kadar zor geciyor.
Canım ben kullanıyorum gümüş kapak, silvermom diye markanın daha uygun fiyatı, hiç yara olmadı. Yarayı bırakın hassaslık bile olmadı. Ama doğumdan itibaren hiç çıkarmadım. Hep kullandım. Lansinoh kremle de destekledim. Gümüş kapakları da karbonat ile temizliyorum ara ara. Zaten gümüş olduğu için bakteri oluşturmuyor. Bence almalısın kesinlikleMerhaba ekim ayının güzel anneleri bende aralık annelerindeyim sizlere bişey sormak istiyorum ben 6 yıl önce oğlumu doğurduğumda Doğum acısı değil meme ucu yarasından çok çektim çoçuğumu emzirirken ağlıyordum almadığım sürmediğim krem kalmadı ve maalesef 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım hala vicdan azabı çekiyorum çokta sütüm vardı sağarak verdim 5 ay anne sütü aldı sonra kesildi süt şimdi ben Doğumdan çok yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum silverette gümüş kapak çok iyi diyorlar kullanan oldumu sizler bu süreci nasıl atlatıyorsunuz
Canım ben kullanıyorum gümüş kapak, silvermom diye markanın daha uygun fiyatı, hiç yara olmadı. Yarayı bırakın hassaslık bile olmadı. Ama doğumdan itibaren hiç çıkarmadım. Hep kullandım. Lansinoh kremle de destekledim. Gümüş kapakları da karbonat ile temizliyorum ara ara. Zaten gümüş olduğu için bakteri oluşturmuyor. Bence almalısın kesinlikleMerhaba ekim ayının güzel anneleri bende aralık annelerindeyim sizlere bişey sormak istiyorum ben 6 yıl önce oğlumu doğurduğumda Doğum acısı değil meme ucu yarasından çok çektim çoçuğumu emzirirken ağlıyordum almadığım sürmediğim krem kalmadı ve maalesef 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım hala vicdan azabı çekiyorum çokta sütüm vardı sağarak verdim 5 ay anne sütü aldı sonra kesildi süt şimdi ben Doğumdan çok yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum silverette gümüş kapak çok iyi diyorlar kullanan oldumu sizler bu süreci nasıl atlatıyorsunuz
Ben de bebeğin kocaman açmasını bekliyorum ağzını :) açınca memeyi dibine kadar sokuyorum. Baktım yanlış aldıysa çıkarıp tekrar kahverengi kısmını aldırmaya çalışıyorum. :))merabalar.ilk 10 gun emzirmek kabustu benim icin.bagira cagira aglayarak emzirdim.sonra hastanenin emzirme destek merkezine gittim.megersem cocugu memeye yanlis tutturuyormusum.hemsirenin gosterdigi sekilde tutunca ilk bikac dakika biraz agri sizi oluyor sonra geciyor.eger bulundugunuz yerde boyle bi destek merkezi varsa mutlaka gidin.yoksa da internette resimli ornekler videolar var.esiniz ya da baskasi yardim etsin ilk zamanlar tutturmak icin.sonra alisirsiniz zaten bi cocuk buyutmussunuz daha kolay adapte olursunuz bize gore.bebek agzini kocaman acarak kahverengi bolgenin buyuk bi kismini aliyor.ve alt cenesiyle kahverengi bolgeyi sagarak meme ucundan sut fiskirtiyor.boylece meme ucunuzu direk emip acitmiyor.
Canım sen dedin ya benim aile sağlıkçı diye ben de sağlıkçıyım sizi anlayabiliyorum ve de çok iyi yapıyorsunuz tebrik ederim. Önceki çocuğum çok kusardı gece nöbet işini eşimle tartışa tartışa yapardık kendisi sağlıkçı değil beni hiç anlamıyor vurdum duymazdır kendisi . Bilmediği için vurdum duymaz aslında.
Bana kanguru modeliyle gaz çıkartmayı öğrettiler. çıplak göğsüne dik gibi ama hafif eğimli yatırıyorsun, bu eğim sen sırtını arkaya doğru götürerek yapılacak ama hafif yani sırt üstü yatmayacaksın, kulağı senin kalbine gelecek, sırtına avcunu kubbe biçimine getirerek vuruyorsun pıt pıt pıt. sonra aşağıdan yukarıya doğru sırtını okşuyorsun, sonra da sırtına avuç içinle daireler çiziyorsun. sonra bir gaaaaag sesi geliyorKızlar aranizda benim.gibi bebegini gazini çıkaramayan var mi?eşim de çıkaramiyor.
Gazi çıkmayıp uyutunca besigine koyunca 1 2 dak sonra midesi rahatsiz olup uyaniyor.uykusu iyice bozuldu.
Bebeyağı ile karnına ayaklarına masaj yap ve de sıcak havlu koy canımKızlar aranizda benim.gibi bebegini gazini çıkaramayan var mi?eşim de çıkaramiyor.
gecmis olsun cok..Kızlar merhaba herkesin sorunu gaz ve mama sanırım, benim kızımla ilgili sorunum biraz farklı... Kızımın göbeği düştükten 3 gün sonra kızarmaya başladı . Birkaç gün bekledim geçmeyince doktora götürdüm. Doktor enfeksiyon kapmış olabilir bir kan testi yapalım dedi, kan testi yapıldı ve şükürler olsun ki temiz çıktı. Doktor antibiyotikli krem yazdı yaklasık 5 gündür kullanıyorum ama kızımın göbek kızarıklığı geçmedi, bu arada göbeğinden sarı akıntı da geliyor. Dün gece tekrar çocuk doktoruna götürdüm artık bizim yapacak birseymiz yok siz bebeği çocuk cerrahisine götürün dedi. Çocuk cerrahisine 1 hafta sonra randevu alabildim. Başına böyle birsey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor? Göbek kızarıklığı ve sarı akıntı normal mi? Bebeğimin emmesi iyi, gaz sancısı da pek yok, göbeği kızarık ama acımıyor yoksa bu kadar sakin durmazdı herhalde.
bol ilik su icin. kayısı yemeyin cok gaz yapar..Ben kabizim. Bu sorunu yasayip gecirebilen var mi?
Cok su iciyorum. Bir suru kuru kayisi yedim ama gecmiyor.
kundak ben de yapmadım tüm israrlara ragmenn. serbest olsunben çok serbest yatırıyorum sanırım daralmasın diye ondan kıpır kıpır devamlı bir faaliyet içerisinde
Bildiğim kadarı ile mecburiyet yok. Sorumluluğu kabul edip yaptirmayabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?