2018 Ekim Anneleri

Kızlar aranizda benim.gibi bebegini gazini çıkaramayan var mi?eşim de çıkaramiyor.
Gazi çıkmayıp uyutunca besigine koyunca 1 2 dak sonra midesi rahatsiz olup uyaniyor.uykusu iyice bozuldu.

Kızlar aranizda benim.gibi bebegini gazini çıkaramayan var mi?eşim de çıkaramiyor.
Gazi çıkmayıp uyutunca besigine koyunca 1 2 dak sonra midesi rahatsiz olup uyaniyor.uykusu iyice bozuldu.
Canım kendi gözetiminde yüzüstü yatırırsan kendisi çıkarır gazını. Beslendikten bir süre sonra yüzüstü yatırırsan o da rahat eder gaz acısından. Uyanıkken öyle koyarsan büyük ihtimalle hoşlanmayacaktır ama uyurken koyarsan uyanmaz yatar. Tekrar söylemek istiyorum yanından ayrılmaman lazım. Eğer yanından ayrılacak olursan çevirip öyle ayrılmalısın.

Büyük ihtimalle acımıyordur ama göbek mühim. Umarım en kısa zamanda düzelir.

Büyük ihtimalle acımıyordur ama göbek mühim. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Ewt cnm mühim biliyorum o yüzden endişeliyim. İçimi rahatlatan tek şey kan testinin temiz çıkması eczacıya danıştım kremi kullanmaya devam et sonra geçmezse çocuk cerrahisine götürürsün dedi. Krem sadece daha kötü olmasını engelledi var olan kızarıklık geçmedi malesef

Nekadar süredir kullanıyorsunuz kremi? Antibiyotik genellikle 3 günden sonra etki etmeye başlar.

bizimkinin gobegindeki sari akinti devam ediyo 1 aylik oldu.hep zibinina geciyo.ama onemsememistim.doktora gidince sorayim madem.cok aglayip bi turlu susturamayinca yatagina birakasim geliyo.madem ugrasiyorum olmuyo bari ben yorulmayayim diyorum.ama bu sefer birakinca catliycak gibi agliyo.ben de her gun bebek arabasina koyup bi saat yuruyuse cikiyorum.cunku sokakta hic sesi cikmiyo.cocuk evi mi sevmiyo anlamadim ki.disarda 6 saat gecirdigimiz gun gık dememisti.ama evde o 6 saat ne kadar zor geciyor.

Canim ben kundak yapiyorum.yüzüstü yatırınca sırtını sıvazlicakmiyim?kendi ağzindan mı geğiriyor.
Ben yanindan ayrilmiyorum canim.bi odada oturuyoruz.hep yanimizda.gözüm hep üstünde.çok saol canim.

Ah bende çiksam bebek arabasina koysam.bizimkide catlayana kadar ağlıyor.
Bu 3 ay zor gececek cok zor.

Canım ben kullanıyorum gümüş kapak, silvermom diye markanın daha uygun fiyatı, hiç yara olmadı. Yarayı bırakın hassaslık bile olmadı. Ama doğumdan itibaren hiç çıkarmadım. Hep kullandım. Lansinoh kremle de destekledim. Gümüş kapakları da karbonat ile temizliyorum ara ara. Zaten gümüş olduğu için bakteri oluşturmuyor. Bence almalısın kesinlikle

Canım ben kullanıyorum gümüş kapak, silvermom diye markanın daha uygun fiyatı, hiç yara olmadı. Yarayı bırakın hassaslık bile olmadı. Ama doğumdan itibaren hiç çıkarmadım. Hep kullandım. Lansinoh kremle de destekledim. Gümüş kapakları da karbonat ile temizliyorum ara ara. Zaten gümüş olduğu için bakteri oluşturmuyor. Bence almalısın kesinlikle
Ben de bebeğin kocaman açmasını bekliyorum ağzını :) açınca memeyi dibine kadar sokuyorum. Baktım yanlış aldıysa çıkarıp tekrar kahverengi kısmını aldırmaya çalışıyorum. :))

Aklım çıkıyor kustuğunda. Allahtan annem alıp sakince kusması bitene kadar yardım ediyor. iki kere oldu şimdiye kadar. devamlı bir eğitimde gibiyim. sakin sakin anlatıyorlar şu durumda böyle yapacaksın falan... ve bir hafta sonra hepsi gidecek. eşim ve ben sadece ikimiz kalacağız. onların sağlıkçı olması ayrı bir güven veriyordu. sen çok şanslısın o zaman, bebiş de çok şanslı. hamilelik döneminde o kadar çok şey okudum ki ama okumakla pratik aynı değilmiş :)

Bana kanguru modeliyle gaz çıkartmayı öğrettiler. çıplak göğsüne dik gibi ama hafif eğimli yatırıyorsun, bu eğim sen sırtını arkaya doğru götürerek yapılacak ama hafif yani sırt üstü yatmayacaksın, kulağı senin kalbine gelecek, sırtına avcunu kubbe biçimine getirerek vuruyorsun pıt pıt pıt. sonra aşağıdan yukarıya doğru sırtını okşuyorsun, sonra da sırtına avuç içinle daireler çiziyorsun. sonra bir gaaaaag sesi geliyor bazen de alttan komik sesler

yazarak tam anlatamadım sanırım sen videolara falan da bak, kanguru metoduyla gaz çıkarma diye

Bebeyağı ile karnına ayaklarına masaj yap ve de sıcak havlu koy canım

gecmis olsun cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…