Hımm bilmfm ki bugün aile hekimi de bebeyağı dedi ama...bu arada bebeğim gazini yastıkta yüz üstü yerine göğsünde yüz üstü yatırarak da çıkarabilirsinÇok tsk ederim canım.her metot birgün bi ise yarar.Denicem mutlaka
Canim bebe yaği bizim bebekte alerji yapti.bigün banyodan sonra surdum karnina.o gece cok huzursuzlandi.ertesi gün actim baktim cildi hep kizarıklik isilik.sizde kullanmayin.kimyasal sonucta.yine de cok tsk edeim canım.
Canim uykusu nasil.kundak yapmayinca da sık sık uyanıyorlar.
Canim aźönce denedim.oldu.çok tsk edrim.Allah razi olsun.yalniz basinin altina elyaf yastik koydum.elimle de tuttum bebeğin kafasıni burnu acikta kaldi.bide sıvazladım.çikıverdi.çok tsk ederim.
Yaa salatalik da yiyorum hep. Iyi oldu bunlari ogrendigim.sakin yemeyin. diyetisyen salatalık kuru kayısı ve sutu yasakladi bana
Biliyorum. Ben de biraz tutup cikariyorum zaten. Isinana kadar tutuyorum. Bugun arkadasim geldi. Bebegin pelus battaniyesi var, koltuga seriyorum salona getirirken. Usur diye pelus battaniyeye sardi cocugu. Sen gidince accam ki dedim.bebegin motor ve el kasları gelişimi icin eldiven takmayın deniyor tirnaklarini kesip.. ben eldiven kullanmıyorum.
Bende anne yanı beşiğinde reflü yatağında yatırıyordum. Yatağı bizim yatağa koyup deneyeyim bi tık daha iyi bizim yatakta direk yatmasındansa. Çok güzeldi beraber yatmak ama çok karşıydım ben bakalım deneye deneye bulucaz çözümü. Yattığım yerden emzirdim ne rahat geldi.
Yapmam dedim yaptırdı sıpa :)
Evet canim.masallah diyeyim.tsk ederim.Moral olarak daha iyi olmanıza sevindim...
Anne olmak böyle biseymis.rahat olun birşey olmaz .. kili kirk yararsak evin yolu bulunmaz..
İyi fikir canım.denicem.Hımm bilmfm ki bugün aile hekimi de bebeyağı dedi ama...bu arada bebeğim gazini yastıkta yüz üstü yerine göğsünde yüz üstü yatırarak da çıkarabilirsin
Elleri en soğuk olan yer. Dolaşım sisteminden dolayiymisBiliyorum. Ben de biraz tutup cikariyorum zaten. Isinana kadar tutuyorum. Bugun arkadasim geldi. Bebegin pelus battaniyesi var, koltuga seriyorum salona getirirken. Usur diye pelus battaniyeye sardi cocugu. Sen gidince accam ki dedim.
Meme ucumun en son kısmına kadar aldırıyorum çoğu kez. Nasıl anlatsam ki, yapı olarak değişiyor demekki herkesin.Ben aleoranin tamamını koyamiyorum ağzına. Bunu bir türlü beceremedim hala da uğraşıyorum. Memeyi üst dudağına değdirince iyice açıyor ağzını ama zor fazla kısmı koyamiyorum. Benim aleora biraz gergin ve şiş gibi yani yapısı bu. Nasıl okadar çok kısmı koyabiliyorsunuz?
Dur canım hemen telaş etme :) Isınma sorunu düzelince beşiğine yatırırsın. Uzun süreli kullanımdan bahsediyorum ben.Saol canim.bu arada ićime kurt düstü
Ne yapacam beb simdi
Ya çocuğun omurgasi zarar görürse
Kızlar selam, 29 Ekim tatilinde bebeğim dünyaya geldi çok şükür.. fakat bazı sorunlarım var nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum.. sizden önerilerinizi almak istiyorum..
1. Bebeğim için yeterli sütüm olmadığından mama verdi doktor.süreç şu şekilde ilk 2 saatlik emzirmede meme , ikinci iki saatlik emzirmede ilk başta emzirme +mama... açıkcası ben buna pek uyamadım. Eğer meme verdiğimde uzun süre emiyor ve uyuyorsa mama vermedim. Be zaman çıldırır ce yetmediğini düşünürsem o zaman verdim.. Sizce yanlış mı yaptım?
2. Genital bölgemizde pişik var. Nasıl çözebiliriz? Uni baby yeni doğan ile siliyorum.. sonrasında normal sadece su ile ıslatılmış bez ile siliyorum ve başka temiz bir bezle kuruluyorum. Sudoco krem sürüyorum
3. Bebeğimin bezinde idrar yaptığında turuncu renkte tortular görüyorum.. çok endişeliyim bunlar nedir ?
4. Bebeğim altı değişirken ve kıyafet değiştirirken çok ağlıyor.. sizde nasıl? Durumu basıl yönetiyorsunuz?
pamuk ve su kullanin ve bepanthol pisik kremini deneyin..Kızlar selam, 29 Ekim tatilinde bebeğim dünyaya geldi çok şükür.. fakat bazı sorunlarım var nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum.. sizden önerilerinizi almak istiyorum..
1. Bebeğim için yeterli sütüm olmadığından mama verdi doktor.süreç şu şekilde ilk 2 saatlik emzirmede meme , ikinci iki saatlik emzirmede ilk başta emzirme +mama... açıkcası ben buna pek uyamadım. Eğer meme verdiğimde uzun süre emiyor ve uyuyorsa mama vermedim. Be zaman çıldırır ce yetmediğini düşünürsem o zaman verdim.. Sizce yanlış mı yaptım?
2. Genital bölgemizde pişik var. Nasıl çözebiliriz? Uni baby yeni doğan ile siliyorum.. sonrasında normal sadece su ile ıslatılmış bez ile siliyorum ve başka temiz bir bezle kuruluyorum. Sudoco krem sürüyorum
3. Bebeğimin bezinde idrar yaptığında turuncu renkte tortular görüyorum.. çok endişeliyim bunlar nedir ?
4. Bebeğim altı değişirken ve kıyafet değiştirirken çok ağlıyor.. sizde nasıl? Durumu basıl yönetiyorsunuz?
ay evet biz de ev gezmesine gittigimizde elleri usumus burnu usumus diyip diyip daha kiyafeti yok mu diye sorup sarmalamaya calisiyolar.ki gittigimiz evler bizimkinden sicak :)Biliyorum. Ben de biraz tutup cikariyorum zaten. Isinana kadar tutuyorum. Bugun arkadasim geldi. Bebegin pelus battaniyesi var, koltuga seriyorum salona getirirken. Usur diye pelus battaniyeye sardi cocugu. Sen gidince accam ki dedim.
Aynen ben böyle yapiyorum.en sağlıklısıpamuk ve su kullanin ve bepanthol pisik kremini deneyin..
Ne bileyim bizimle yatmaya alışmasın istiyorum ara da keyif için alırım o ayrıYaptik canim :) Banyo yaptik gezmeye gittik teyzem davet etmisti uzak yere gittik :)
Buyudu :) hersey yeni basliyor yanii :)))))
O gece duzeni vs oturtmak adina yardimci ol ama cok sikintida yapma canim.Senin yardimin kadar bebisin huyuda onemli.
Yani diyelim kafanda bi saat belirledin uyumadi fln sikinti yapma.O zaman anneyi daha cok yoruyor zihnen boyle seyler.
Kime neye gore yaninda yatmasin ki :)
Ben buyuk kizimi bile bazen davet ediyorum birlikte yatalim diye.Alismak ayri tabii ama cidden kural haline getirme.Senin kokunun yakin oldugu yerde,nefesini hissettigi yerde daha iyi uyur.Boyle seylere takilma canim cok.Senin evin baskalarinin kurallarina degil sizin huzurunuza gebe olsun...
Ben uzerine uzun kollu citcitli badi,altina ince bi tayt tabii ona bol geliyor :) corap giydiriyorum.Uzerinede tulum ya da ikili takim.Sadece uyurken ortuyorum.Uyaninca penye yelek giydiriyorum.
Buarada bebeklerin ustu degisirken hapsirmasi usumekten degil hep.Tozlar ucustugu icin burnunu temizler vucut
Bizde de öyle onlar sarıyor ben açıyorum. Şu termometreyi alsam rahatlayacağım.Biliyorum. Ben de biraz tutup cikariyorum zaten. Isinana kadar tutuyorum. Bugun arkadasim geldi. Bebegin pelus battaniyesi var, koltuga seriyorum salona getirirken. Usur diye pelus battaniyeye sardi cocugu. Sen gidince accam ki dedim.
Dün de bu şekilde yattı çok rahat ya. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama deliksiz uyuyor mis gibi. Uykuda emmezdi ona da başladı çok memnunum şu an sıcacıkta kalıyor kuzum.:) inan ki ayni seyleri yasamisiz bizimkide anne yani besigin icinde reflu yatagiydi ama yok ne yaptiysak yatmadi bende aldim reflu yatagini kendi yastigimin hizasina
Eski adetler onlar...tabi ki tuz vs kullanmadim..Göbek düşünce ertesi gün yaptırdık. Önce on yüz. Sonra arka yüz en saç kafası. Oda sıcaklığını ufo ile daha artırın demişti hemşire. Yıkamadan önce 5 dk odayı ufo ile daha sıcak hale getirip giydirdikten sonra 15 dk civarı o ısıda tutuyorum odayıDün göbeğimiz düştü yarın banyo yaptıracağız inşallah. Tuzlamak istiyorlar kızımı durulama suyuna biraz tuz koyup döküyorlarmış kokmuyormuş teri. Hiiiiç istemiyorum kokarsa koksun zarar verir tuz diye düşünüyorum.
Siz nasıl yaptınız bilginiz var mı bu konuda?
Benzerini yaşadım.burda sordum arkadaslara..biberona alıştı beni bıraktı yani.. sağolsun burdan bi arkadaş medela calma al dedi.. ne kaybederim dedim gittim aldım..fiyatı çok 115 TL ama üzüldugume değmez.. hiç üzülme o biberonu arastir. Al sonra Bana dua et :)))Arkadaşlar merhaba bu konu konuşuldu mu bilmiyorum geçen hafta sezeryan ile Doğum yaptım göğüs ucum içe batık olduğundan almadı zaten sütüm de 3 4gün sonra geldi o arada biberonla mama verildi şimdi bebeğim göğsümü almıyor göğüs hizama gelince mosmor oluyor ağlıyor dün topuk kanı için sağlık ocağına gittik ebe ile görüştüm deneyelim dedi her iki göğsümü de hiç ağlamadan aldı ebe sen emzir gel dedi ebe odadan çıktı oğlum göğsümü hemen bıraktı şimdi sağıp veriyorum sütüm gitmesin diye ama moralim çok bozuk neden almıyor gögüs ucu dA aldım sizin önerebileceğiniz bi yol ve ya gögüs ucu var mı? Bi de emzir emzir zorla muhabbeti var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?