2018 Ekim Anneleri

Biberon işe yaradı demekki :)

Arkadaşım bebeğinle ten tene temas yap bolca alacaktır memeyi. Uygun sıcaklığı oluşturup sen üst kısmını çıkar bebeğini de yalnızca bezle bırak ve bolca sarıl. Sorun böylece ortadan kalkacaktır. Ayrıca biberonunu da kesinlikle değiştir derim. Medela Calma emme sistemine en uygun biberon.

Son düzenleme:
Evet ben etmiştim :) biz de kullanıyoruz. İşe yaramasına çok sevindim.
Allah razı olsun valla sizden.. evet cok memnunum hem beni tutuyo hem disari isim olunca sagdigim sutu bırakıyorum esim içiriyor.. kosa kosa gidip aldim yerinden. psikolojim bozuluyordu..Hatta teşekkür edecektim size de isminizi unuttum. simdi siz tesadüf yazınca anladım.. cok sağolun. Sevgiler Ankara dan :))

Sayenizde bana tavsiye eden arkadasi da buldum. Teşekkür ettim :)) Kesin al Mesela Calma yi

bebislerimiz gulucuk atmaya baslasa da keske bunca yorgunlugumuza sıkıntımiza degse di mi :)

Ne kadarliksiniz :) Cok yakinda canim ❤

En azindan ilk 3 ayi atlatmakta fayda var bu kafa rahatligiyla :) seni ve kokunu istemeside gayet normal.
Inan buyudukce neler olacak daha.

Tuz vucutlari icin zararli canim.Zaten tenleride cok hassas.Ama koyacak olan yine koyar diye dusundum bi an :) yok bana sormadan yapmazlar dersen ayri.Ama haberin olup senin alip koyman hatta koyuyormus gb yapman daha mantikli eger yapabilirler dersende :)))))
Yikaninca cok daha rahatlar bebegin.
Biz eve geldigimiz ilk gunden itibaren hergun yikadik gobegini hic islatmadan.

Çok ilginç bir şekilde hergün aynı saatte ( saat 21 gibi) sütüm bitiyor resmen ve ben bebeğime takviye yapmak zorunda kalıyorum. Gece 4 saatte bir kalkıyor ve ben 2-3 saatte bir kalkıp süt sağıyorum ve bu sütleri saat 21 de iciriyorum bebeğime. Büyük kızım da yatmadan önce 1 buçuk saat meme emerdi ve akşam 8den sabah 5e kadar deliksiz uyurdu. Minik kızımda sanırım uzun saatler uyanmamak için stok yapıyor kendisine ablası gibi. Yalnız bu saate sütümün resmen bitmesi beni çok zorluyor. Gece süt sağmasam mama vermek zorunda kalacağım. Ne yapsam bilemedim.

Çok mutlu oldum siz ve bebeğiniz için :)

Acaba gun icinde yediklerinle mi desteklesen.Mesela cevizini muzunu saat 4-5 gb yesen farkeder mi bilemedim.Aklima geldi.Bu saatler bizde de bi huysuz geciyor.

benim de yetmiyor. gece mama takviyesi veriyorum.. Yapacak birşey yok cunku sutum yetmiyor.. yiyeceklerle artirmaya calisiyorum.. Humana caylar. incir ve bol su..

Bizimkinin dün akşam düştü sağlık ocağı bugün topuk kanı aldı orada sorduk bi gün daha bekleyin dedi yarın yaptıracağız bizde göbeği hafif kırmızı iyice kurusun diyorum bende.
Tuz bi şekilde yaptırmayacağım bende hiç yararını okumadım zararını çok okudum zaten kuru cildi dökülüyor şu an hepten zarar vermeyelim kuzuma.

Ayy harikasın ya plojovic kalp kalp :)

Çok mantıklı ben atarım diyip atar gibi yapıp atmayayım aynen :) Zaten çok ısrar etseler bi çimdik kadar tuzu suyuna attırıp ardından hemen temiz su ile durulatmayı düşünüyordum ne anlamı kaldı dediler de ya öyle ya hiç izin vermem dedim gözüm üzerlerinde

Etmez miyim yeterki göğsümü alsın kesim aldı değil mi ne kadar sürede aldı insanın psikolojisi bozuluyo annesini red ediyor ağla ağla bi hal oluyorum

anne karnından yeni ciktilar. ciltler asiri hassas bebe yağı bile alerji yaptı yazdı dolu arkadas..aman diyim..

Etmez miyim yeterki göğsümü alsın kesim aldı değil mi ne kadar sürede aldı insanın psikolojisi bozuluyo annesini red ediyor ağla ağla bi hal oluyorum
aglama sakin.. al bu urunu rahat et.. birazdan senin icin fotoları yükleyeceğim..bebek emdikçe altta mekanizma var o cark donuyor ve emdikçe sut geliyo. anne göğsü gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…