Biberon işe yaradı demekki :)Benzerini yaşadım.burda sordum arkadaslara..biberona alıştı beni bıraktı yani.. sağolsun burdan bi arkadaş medela calma al dedi.. ne kaybederim dedim gittim aldım..fiyatı çok 115 TL ama üzüldugume değmez.. hiç üzülme o biberonu arastir. Al sonra Bana dua et :)))
Arkadaşım bebeğinle ten tene temas yap bolca alacaktır memeyi. Uygun sıcaklığı oluşturup sen üst kısmını çıkar bebeğini de yalnızca bezle bırak ve bolca sarıl. Sorun böylece ortadan kalkacaktır. Ayrıca biberonunu da kesinlikle değiştir derim. Medela Calma emme sistemine en uygun biberon.Arkadaşlar merhaba bu konu konuşuldu mu bilmiyorum geçen hafta sezeryan ile Doğum yaptım göğüs ucum içe batık olduğundan almadı zaten sütüm de 3 4gün sonra geldi o arada biberonla mama verildi şimdi bebeğim göğsümü almıyor göğüs hizama gelince mosmor oluyor ağlıyor dün topuk kanı için sağlık ocağına gittik ebe ile görüştüm deneyelim dedi her iki göğsümü de hiç ağlamadan aldı ebe sen emzir gel dedi ebe odadan çıktı oğlum göğsümü hemen bıraktı şimdi sağıp veriyorum sütüm gitmesin diye ama moralim çok bozuk neden almıyor gögüs ucu dA aldım sizin önerebileceğiniz bi yol ve ya gögüs ucu var mı? Bi de emzir emzir zorla muhabbeti var.
Eveett siz tavsiye ettiniz bana medela Çalma yi de mıBiberon işe yaradı demekki :)
Evet ben etmiştim :) biz de kullanıyoruz. İşe yaramasına çok sevindim.Eveett siz tavsiye ettiniz bana medela Çalma yi de mı
Allah razı olsun valla sizden.. evet cok memnunum hem beni tutuyo hem disari isim olunca sagdigim sutu bırakıyorum esim içiriyor.. kosa kosa gidip aldim yerinden. psikolojim bozuluyordu..Hatta teşekkür edecektim size de isminizi unuttum. simdi siz tesadüf yazınca anladım.. cok sağolun. Sevgiler Ankara dan :))Evet ben etmiştim :) biz de kullanıyoruz. İşe yaramasına çok sevindim.
Sayenizde bana tavsiye eden arkadasi da buldum. Teşekkür ettim :)) Kesin al Mesela Calma yiArkadaşlar merhaba bu konu konuşuldu mu bilmiyorum geçen hafta sezeryan ile Doğum yaptım göğüs ucum içe batık olduğundan almadı zaten sütüm de 3 4gün sonra geldi o arada biberonla mama verildi şimdi bebeğim göğsümü almıyor göğüs hizama gelince mosmor oluyor ağlıyor dün topuk kanı için sağlık ocağına gittik ebe ile görüştüm deneyelim dedi her iki göğsümü de hiç ağlamadan aldı ebe sen emzir gel dedi ebe odadan çıktı oğlum göğsümü hemen bıraktı şimdi sağıp veriyorum sütüm gitmesin diye ama moralim çok bozuk neden almıyor gögüs ucu dA aldım sizin önerebileceğiniz bi yol ve ya gögüs ucu var mı? Bi de emzir emzir zorla muhabbeti var.
bebislerimiz gulucuk atmaya baslasa da keske bunca yorgunlugumuza sıkıntımiza degse di mi :)
Ne bileyim bizimle yatmaya alışmasın istiyorum ara da keyif için alırım o ayrıO rahat etsin de herşeyi yapıcaz artık. Zaten 7-24 koynumdan çıkmasın benim için hava hoş ona zarar gelmesin yeter.
Şimdi kalın bi uzun kollu badi giydirdim altına ayaklı
Bizde de öyle onlar sarıyor ben açıyorum. Şu termometreyi alsam rahatlayacağım.
Dün göbeğimiz düştü yarın banyo yaptıracağız inşallah. Tuzlamak istiyorlar kızımı durulama suyuna biraz tuz koyup döküyorlarmış kokmuyormuş teri. Hiiiiç istemiyorum kokarsa koksun zarar verir tuz diye düşünüyorum.
Siz nasıl yaptınız bilginiz var mı bu konuda?
Çok mutlu oldum siz ve bebeğiniz için :)Allah razı olsun valla sizden.. evet cok memnunum hem beni tutuyo hem disari isim olunca sagdigim sutu bırakıyorum esim içiriyor.. kosa kosa gidip aldim yerinden. psikolojim bozuluyordu..Hatta teşekkür edecektim size de isminizi unuttum. simdi siz tesadüf yazınca anladım.. cok sağolun. Sevgiler Ankara dan :))
Çok ilginç bir şekilde hergün aynı saatte ( saat 21 gibi) sütüm bitiyor resmen ve ben bebeğime takviye yapmak zorunda kalıyorum. Gece 4 saatte bir kalkıyor ve ben 2-3 saatte bir kalkıp süt sağıyorum ve bu sütleri saat 21 de iciriyorum bebeğime. Büyük kızım da yatmadan önce 1 buçuk saat meme emerdi ve akşam 8den sabah 5e kadar deliksiz uyurdu. Minik kızımda sanırım uzun saatler uyanmamak için stok yapıyor kendisine ablası gibi. Yalnız bu saate sütümün resmen bitmesi beni çok zorluyor. Gece süt sağmasam mama vermek zorunda kalacağım. Ne yapsam bilemedim.
benim de yetmiyor. gece mama takviyesi veriyorum.. Yapacak birşey yok cunku sutum yetmiyor.. yiyeceklerle artirmaya calisiyorum.. Humana caylar. incir ve bol su..Çok ilginç bir şekilde hergün aynı saatte ( saat 21 gibi) sütüm bitiyor resmen ve ben bebeğime takviye yapmak zorunda kalıyorum. Gece 4 saatte bir kalkıyor ve ben 2-3 saatte bir kalkıp süt sağıyorum ve bu sütleri saat 21 de iciriyorum bebeğime. Büyük kızım da yatmadan önce 1 buçuk saat meme emerdi ve akşam 8den sabah 5e kadar deliksiz uyurdu. Minik kızımda sanırım uzun saatler uyanmamak için stok yapıyor kendisine ablası gibi. Yalnız bu saate sütümün resmen bitmesi beni çok zorluyor. Gece süt sağmasam mama vermek zorunda kalacağım. Ne yapsam bilemedim.
Muzu diyetisyen yasakladı bana. Kabiz yapıyor diye..Acaba gun icinde yediklerinle mi desteklesen.Mesela cevizini muzunu saat 4-5 gb yesen farkeder mi bilemedim.Aklima geldi.Bu saatler bizde de bi huysuz geciyor.
Onu kullanınca göğsünü aldı mı ben nuk var onu kullanıyorum anne memesine benziyor diye görümcem aldırmıştıEveett siz tavsiye ettiniz bana medela Çalma yi de mı
Bizimkinin dün akşam düştü sağlık ocağı bugün topuk kanı aldı orada sorduk bi gün daha bekleyin dedi yarın yaptıracağız bizde göbeği hafif kırmızı iyice kurusun diyorum bende.Eski adetler onlar...tabi ki tuz vs kullanmadim..Göbek düşünce ertesi gün yaptırdık. Önce on yüz. Sonra arka yüz en saç kafası. Oda sıcaklığını ufo ile daha artırın demişti hemşire. Yıkamadan önce 5 dk odayı ufo ile daha sıcak hale getirip giydirdikten sonra 15 dk civarı o ısıda tutuyorum odayı
Tuz vucutlari icin zararli canim.Zaten tenleride cok hassas.Ama koyacak olan yine koyar diye dusundum bi an :) yok bana sormadan yapmazlar dersen ayri.Ama haberin olup senin alip koyman hatta koyuyormus gb yapman daha mantikli eger yapabilirler dersende :)))))
Yikaninca cok daha rahatlar bebegin.
Biz eve geldigimiz ilk gunden itibaren hergun yikadik gobegini hic islatmadan.
Muzu diyetisyen yasakladı bana. Kabiz yapıyor diye..
Etmez miyim yeterki göğsümü alsın kesim aldı değil mi ne kadar sürede aldı insanın psikolojisi bozuluyo annesini red ediyor ağla ağla bi hal oluyorumBenzerini yaşadım.burda sordum arkadaslara..biberona alıştı beni bıraktı yani.. sağolsun burdan bi arkadaş medela calma al dedi.. ne kaybederim dedim gittim aldım..fiyatı çok 115 TL ama üzüldugume değmez.. hiç üzülme o biberonu arastir. Al sonra Bana dua et :)))
evet aldi 2 3 gun sonra .Onu kullanınca göğsünü aldı mı ben nuk var onu kullanıyorum anne memesine benziyor diye görümcem aldırmıştı
anne karnından yeni ciktilar. ciltler asiri hassas bebe yağı bile alerji yaptı yazdı dolu arkadas..aman diyim..Bizimkinin dün akşam düştü sağlık ocağı bugün topuk kanı aldı orada sorduk bi gün daha bekleyin dedi yarın yaptıracağız bizde göbeği hafif kırmızı iyice kurusun diyorum bende.
Tuz bi şekilde yaptırmayacağım bende hiç yararını okumadım zararını çok okudum zaten kuru cildi dökülüyor şu an hepten zarar vermeyelim kuzuma.
Ayy harikasın ya plojovic kalp kalp :)
Çok mantıklı ben atarım diyip atar gibi yapıp atmayayım aynen :) Zaten çok ısrar etseler bi çimdik kadar tuzu suyuna attırıp ardından hemen temiz su ile durulatmayı düşünüyordum ne anlamı kaldı dediler de ya öyle ya hiç izin vermem dedim gözüm üzerlerinde
aglama sakin.. al bu urunu rahat et.. birazdan senin icin fotoları yükleyeceğim..bebek emdikçe altta mekanizma var o cark donuyor ve emdikçe sut geliyo. anne göğsü gibi..Etmez miyim yeterki göğsümü alsın kesim aldı değil mi ne kadar sürede aldı insanın psikolojisi bozuluyo annesini red ediyor ağla ağla bi hal oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?