Benim sütüm de sanki günlük kota konuluyormuş da onunla idare ediyormuş gibiyiz ama dün 100 gr fazlalığı var dedi hemşire.çaresğz hissedip Biksç defa mama vermiş olmamı hiç hoş karşılamadılar e peki bu oğluş niye deli gibi ağlıyo madem fazla beslenmişse ?
1 hafta sonra kontrolümüz.
Bez sayısında sıkıntı yok baya çiş ve kaka yapıyor ama kilo konusu muallakta. Doğduktan sonra verdiği kiloyu çok çabuk geri almıştı fakat hastalanıp yoğun bakımda yatarken kilo vermeye başladı. Tam olarak ne kadar verdiğini bilemiyorum ama.
3600 doğmuştu 4810 gr geldi kıyafetleri 110 gr saydı 4700 kalıyor 1100 almış defi bir ayda 1000 YerineMerhaba canım bizim oğluşlar aynı gün doğmuştu kaç kilo almış 100 gr fazlayı neye göre söylediler? Bana bir şey demediler de merak ettim
Evet ne zaman başlarlar acaba unuttum kızım ne zaman başlamıştı:)bebislerimiz gulucuk atmaya baslasa da keske bunca yorgunlugumuza sıkıntımiza degse di mi :)
Ben careyi malt icecegi ve tahinde buldum
Galactago da kullaniyorum ama o bi fauda etmedi
Zeynep bugun emdikten sonra uyudu amannn yetti sütüm diye sevindim :)
Ben normalde cook su icerim ama gun icinde uyumak tahin yemek ve maltana super sut yapti
Canım senin şu helva olayını gördükçe bir gülümseme yayılıyor yüzüme çok tatlısın:)-sen söyledikçe inan canım çekiyor
Canım bazen yasak koymaya çalışmak da tam tersi etki yapıyor kafanda hep o dönüyor gelip gidip yemek istiyorsun. Bazen benim de canımın isteyip isteyip almadığım şeyler oluyor aklıma sürekli o geliyor tadı kokusu... en son artık bıktırana kadar yiyorum çözümü o oluyor bir daha canım istemiyor:) belki senin de öyle olur yasak yememeliyim diye yaklaşma bence
Herkese hayirli cumalar. Okumaya firsatim oluyor ama pek yazamiyorum nasil aksam oluyor anlamiyorum bile cogumuz gibi bende :)
Bir kac soru var aklimda sizlerinde fikrini almak isterim. Gunduz tum gun kucakta geciyor kizimin bilmiyorum henuz 1 aylik bebek kucaga alisir mi ama uyudugunda nereye koyarsak koyalim hemen uyaniyor. İs yapmayi gectim wc banyo yada bir seyler yeme isi baya zorlastiriyor buna cozum buldunuz mu?
Ev tipi ana kucagi istiyorum ama fonksiyonlu olsun diyorum tavsiyeniz var mi? 4moms baktim fakat bu urun risk diyorlar yani bebek durmayadabilirmis icinde urunu alipta elimde kalsin istemiyorum.
Emzirme rituelim 20dk sag 20dk sol meme fakat 2 gundur ikinci memenin ilk 5 dk sinda kizim uyuya kaliyor uyandirmaya calisiyorum ama mumkun degil bu sefer ac kaldigini dusunuyorum sizde yasiyor musunuz bu durumlari?
Cok mudahale etmek zorunda hissetme kendini.Bazen kendinide ona birak.Onlarda bize cok sey ogretiyor.Sadece doymak icin degil belki de su ihtiyacini karsiliyor o zamanlarda.
Saat belirleme illa ki canim.Tabii ki istediginde ver yine.Dis donemlerdinde bitakmayacaklar agrilari sizilari oldukca.Ha bide daha dislenecez :)))) Dissiz sıkıştırmalari hicbisy degil bile memeyi :)))))
Neyse.Konuya doneyim :)
Suan kucagini istemesi hatta buyudukce zaman zaman kucagina yapismasi bunlar hep normal
Ev tipi anakucagi ben Joie Sansa'yi cok begenmistim.Ama benzer urunlerde var.Hem ayri kullanabiliyorsun yanina alabilirsin mutfakta flnda.4moms sadece kucuk geliyor bana.Cok cesit var.
Ben ilk kizimda Prego Galaksi kullanmistim.Sonra sattigim icin bu kez basit bisy almak istedim hem yerde olsun buyugu abanirsa bos bulunip diye korktum.
Bondigonun su titresimli muzikli basit olanini aldim.Yerde otururken kizla oyun oynarken o da bakinir bize diye.
Mutfaktada mama sandalyesi yatiyor o da oluyor hem masaya gore ayarlandigi icin yuksekligi.O da Chicco Polly
tiny love ana kucağım..kucakta uyuyup yatağa konulunca uyaniyolar..ilk 3 ay kucaktan indirmeyin sevgi icin deniyor, alisirsa da alisir diyorum.. ayrıca ac olsa ortaligi yıkarlar emin olun..Herkese hayirli cumalar. Okumaya firsatim oluyor ama pek yazamiyorum nasil aksam oluyor anlamiyorum bile cogumuz gibi bende :)
Bir kac soru var aklimda sizlerinde fikrini almak isterim. Gunduz tum gun kucakta geciyor kizimin bilmiyorum henuz 1 aylik bebek kucaga alisir mi ama uyudugunda nereye koyarsak koyalim hemen uyaniyor. İs yapmayi gectim wc banyo yada bir seyler yeme isi baya zorlastiriyor buna cozum buldunuz mu?
Ev tipi ana kucagi istiyorum ama fonksiyonlu olsun diyorum tavsiyeniz var mi? 4moms baktim fakat bu urun risk diyorlar yani bebek durmayadabilirmis icinde urunu alipta elimde kalsin istemiyorum.
Emzirme rituelim 20dk sag 20dk sol meme fakat 2 gundur ikinci memenin ilk 5 dk sinda kizim uyuya kaliyor uyandirmaya calisiyorum ama mumkun degil bu sefer ac kaldigini dusunuyorum sizde yasiyor musunuz bu durumlari?
gun gununeye gerek yok ki.. asi icin onemli de rutin kontrolde gerek yok bence gunu gününe olayınaSupersin cok detayli olmus cok tesekkur ederim. Joie dreamer buldu esim onuda begendim ama tabi tecrube edilen urunler daha farkli.
Emme konusunda da diyorum ki herhalde doyuyordur 2.memeyi 5dk emmekten yoksa uyuya kalmazdi.
Kucagimda olmasina bayiliyorum evet cok guzel hele bide bazen kendini itiyor asagi karnimin oraya hah diyorum daha dogurmadim sanki :)
Birde aylik kontrol icin doktorumuz dogum tarihinden 4 gun sonraya cagirdi 3 ekimde dogdu 3 kasim yarin ama 7 sinde cagirdi cok takilmamak mi lazim gunu gunune acaba? Yoksa yarin alip gotursem mi?
O zaman benimki baya fazla almış canım 2475 doğmuştu günlükken topuk kanı verdiğimizde 3300 çıkmıştı dün kıyafetleriyle 4990 geldi kıyafeti düşüp 4800 yazdı 1500 almış görünüyor3600 doğmuştu 4810 gr geldi kıyafetleri 110 gr saydı 4700 kalıyor 1100 almış defi bir ayda 1000 Yerine
gun gununeye gerek yok ki.. asi icin onemli de rutin kontrolde gerek yok bence gunu gününe olayına
Hahah :) bana kereme bi aslı lazim dediklerj gibiii :) ama sonunda onlar kazandi kerem 3 yasinda abi oldu asli geldi :) ben 2 bucuk sene direndim bakalim senin nasil olacakDüşünmüyorum deyince mesele uzuyor cidden."Çınar' a bir de pınar lazımmış " bi taneye yetebilsem ne ala
tiny love ana kucağım..kucakta uyuyup yatağa konulunca uyaniyolar..ilk 3 ay kucaktan indirmeyin sevgi icin deniyor, alisirsa da alisir diyorum.. ayrıca ac olsa ortaligi yıkarlar emin olun..
Memnunum. Ikinci el sitelerde uygun fiyatlar da var.. Salonda gündüz onda unutuyorum. Gece beşiğindeMemnunmusunuz ana kucagindan ?
1 ay icin uygun mudur
Canım tek seferde mi 20 dk sağ 20 dk sol veriyorsun?Benimki şimdiye kadar maksimum 20 fl tek göğüs almıştır muhtemelenCanim dr kilosuna gore bakip soyluyor eger 2 saatte bir 20dk sag 20 dk sol meme olarak gidersem benim kiz icin saglikli kilo alimi diyor.
3210 dogdu 3 ekimde
3985 ti 31 ekimde
Haftaya aylik kontrol var orada netlesicekmis
Bende sadece anne sutu veriyorum ve bnmde oyle cok degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?