2018 Ekim Anneleri

Canim illa tok olunca duracak ya da uyuyacak diye bisy yok.Daha uyanik durma zamanlari cogaldikca ve uzadikca isimiz var :))) Bazen basindan ayrilmani bile istemeyecek muhabbet bekleyecek :))) agular geleceekk❤

Insallah icin rahatlar.Yogun bakim kisminida dusunur zaten doktorunuz.

Yanlış cümle kullanmaktan çok korkuyorum bebeğimin deli gibi uykusu var memede ve kafasını göğsüme yaslandık şartıyla uyuyo iki gündür bırakınca Uyanıyor tekrar meme istiyor bu şekilde ilerliyor döngü
Soru 1: bu ne zamana kadar böyle gidecek ?
Soru 2; doymuyorsa nasıl uyuyor ? Doymuşsa neden uyanınca tekrar meme istiyor ?bu memelerdeki sütün de bir Sınırı var
Meme ucumu kopardı iki gündür
Evde onun yanında böyle döngüde olmaktan başka biley yapamıyorum tek Başıma o kadar zor ki .

Merhaba canım bizim oğluşlar aynı gün doğmuştu kaç kilo almış 100 gr fazlayı neye göre söylediler? Bana bir şey demediler de merak ettim
3600 doğmuştu 4810 gr geldi kıyafetleri 110 gr saydı 4700 kalıyor 1100 almış defi bir ayda 1000 Yerine

Ilk bebegi olanlar icin cidden en guzeli uyumak.Hem dinlenmek adina hem sut adina.
Sevindikce daha iyi olacak iste en guzelide bu kendine guven❤
Bu sut yapan seylerin icerikleri zaten iyi gelen canim.Diyoruz ya psikoloji iyi olmadikca onlarda işe yaramaz.Anne mutlulugu hersey❤

Canım senin şu helva olayını gördükçe bir gülümseme yayılıyor yüzüme çok tatlısın:)-sen söyledikçe inan canım çekiyor

Konustukca benim de:)))))
Bide herseyden az az yiyorum yani yerine koyaca baska bisyde olmuyor ilginctir ki.
Arkadasimda 4 aydir tahin pekmezden vazgecemedim diyor bebisi o kadarlik onunda.Bazisina fazla vuruyor demek :)))

Herkese hayirli cumalar. Okumaya firsatim oluyor ama pek yazamiyorum nasil aksam oluyor anlamiyorum bile cogumuz gibi bende :)
Bir kac soru var aklimda sizlerinde fikrini almak isterim. Gunduz tum gun kucakta geciyor kizimin bilmiyorum henuz 1 aylik bebek kucaga alisir mi ama uyudugunda nereye koyarsak koyalim hemen uyaniyor. İs yapmayi gectim wc banyo yada bir seyler yeme isi baya zorlastiriyor buna cozum buldunuz mu?
Ev tipi ana kucagi istiyorum ama fonksiyonlu olsun diyorum tavsiyeniz var mi? 4moms baktim fakat bu urun risk diyorlar yani bebek durmayadabilirmis icinde urunu alipta elimde kalsin istemiyorum.
Emzirme rituelim 20dk sag 20dk sol meme fakat 2 gundur ikinci memenin ilk 5 dk sinda kizim uyuya kaliyor uyandirmaya calisiyorum ama mumkun degil bu sefer ac kaldigini dusunuyorum sizde yasiyor musunuz bu durumlari?

Cidden dusunmeyim.Napalim gececek heralde.Bikmadımda 1 aydir :)))

Cok mudahale etmek zorunda hissetme kendini.Bazen kendinide ona birak.Onlarda bize cok sey ogretiyor.Sadece doymak icin degil belki de su ihtiyacini karsiliyor o zamanlarda.
Saat belirleme illa ki canim.Tabii ki istediginde ver yine.Dis donemlerdinde bitakmayacaklar agrilari sizilari oldukca.Ha bide daha dislenecez :)))) Dissiz sıkıştırmalari hicbisy degil bile memeyi :)))))
Neyse.Konuya doneyim :)
Suan kucagini istemesi hatta buyudukce zaman zaman kucagina yapismasi bunlar hep normal
Ev tipi anakucagi ben Joie Sansa'yi cok begenmistim.Ama benzer urunlerde var.Hem ayri kullanabiliyorsun yanina alabilirsin mutfakta flnda.4moms sadece kucuk geliyor bana.Cok cesit var.
Ben ilk kizimda Prego Galaksi kullanmistim.Sonra sattigim icin bu kez basit bisy almak istedim hem yerde olsun buyugu abanirsa bos bulunip diye korktum.
Bondigonun su titresimli muzikli basit olanini aldim.Yerde otururken kizla oyun oynarken o da bakinir bize diye.
Mutfaktada mama sandalyesi yatiyor o da oluyor hem masaya gore ayarlandigi icin yuksekligi.O da Chicco Polly

Supersin cok detayli olmus cok tesekkur ederim. Joie dreamer buldu esim onuda begendim ama tabi tecrube edilen urunler daha farkli.
Emme konusunda da diyorum ki herhalde doyuyordur 2.memeyi 5dk emmekten yoksa uyuya kalmazdi.
Kucagimda olmasina bayiliyorum evet cok guzel hele bide bazen kendini itiyor asagi karnimin oraya hah diyorum daha dogurmadim sanki :)
Birde aylik kontrol icin doktorumuz dogum tarihinden 4 gun sonraya cagirdi 3 ekimde dogdu 3 kasim yarin ama 7 sinde cagirdi cok takilmamak mi lazim gunu gunune acaba? Yoksa yarin alip gotursem mi?

tiny love ana kucağım..kucakta uyuyup yatağa konulunca uyaniyolar..ilk 3 ay kucaktan indirmeyin sevgi icin deniyor, alisirsa da alisir diyorum.. ayrıca ac olsa ortaligi yıkarlar emin olun..

gun gununeye gerek yok ki.. asi icin onemli de rutin kontrolde gerek yok bence gunu gününe olayına

3600 doğmuştu 4810 gr geldi kıyafetleri 110 gr saydı 4700 kalıyor 1100 almış defi bir ayda 1000 Yerine
O zaman benimki baya fazla almış canım 2475 doğmuştu günlükken topuk kanı verdiğimizde 3300 çıkmıştı dün kıyafetleriyle 4990 geldi kıyafeti düşüp 4800 yazdı 1500 almış görünüyorhemşire böyle devam dedi benim ufaklık memeyle yapışık yaşıyor zaten özellikle bu sıralar sürekli memede olmak istiyor vermeyince hiçbir şekilde susturamıyorum bazen uykuya dalmak bazen karın doyurmak bazen de zevk için tutuyor ağzından çıkınca uyumuşsa uyanıyor emzir gazınj çıkar emzir gazını çıkar altını temizle döngüsüne giriyoruz büyük kızım da olduğu için bu süreç çok yorucu geçiyor sürekli anneeee diye bir odadan bağıran kızım var bazen yanına gidebiliyoruö bazen gidemiyorum şu durumda. Geçecek elbet bugünler de. Sadece ev taşımış ve yerleşmeye çalışırken çok yoruluyorum ev kalk gidelim diyor her şey ortada kolilerle duruyor. Yine annemi çağırdım mecbur hiç olmazsa yardım eder şu taşınma olaylarına çocuğa bakmaya falan diye

Düşünmüyorum deyince mesele uzuyor cidden."Çınar' a bir de pınar lazımmış " bi taneye yetebilsem ne ala
Hahah :) bana kereme bi aslı lazim dediklerj gibiii :) ama sonunda onlar kazandi kerem 3 yasinda abi oldu asli geldi :) ben 2 bucuk sene direndim bakalim senin nasil olacak

Canım tek seferde mi 20 dk sağ 20 dk sol veriyorsun?Benimki şimdiye kadar maksimum 20 fl tek göğüs almıştır muhtemelen

Emzirme döneminde saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktor bana organik boya ile boyatabilirsin dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…