Ah bu anneler :) Yok yani büyük konuşmayayım da çocuk doğurmak bakmak başka bişeymiş birde biz daha yolun başındayız ikinciyi düşünemiyorum bile.
Yaa ben kullananlar çok memnun diye duymuştum. Kanguru istiyorum ama çok küçük diye baştan sling alayım diyordum.
Burada var mı kullanan?
Boynun ve omuzların tutulmuştur belki emzirmekten ben bu yüzden fizyoterapiye başladımKızlar ben 3 gündür acayip bir baş ağrısı çekiyorum ve 2 kere iğne vurdurmak için hastaneye gitmek zorunda kaldım?Var mı başı çok ağrıyan?
Spinal oldum evet ama 7.güne kadar hiçbir ağrım yoktu baş ve bel olarak.Ama dün iğne vurulmama rağmen başım şu an resmen çatlıyorSpinal sezaryen mi oldunuz belki onunla ilgilidir..benim boynum tutulmuştu doğumdan 10-15gğn sonrasında boynumla beraber başımada vurmuştu ağrısı doktorda boyun tutulması baş ağrısıda yapar demişti ama sizin sadeve başınız ağıryorsa doktorunuza bir sorun yinede..birde düzenimiz değişti geceleri uykusuz oluyoruz ondanda oluyor olabilir
Bugün gece sadece emerke uyanıktı başa ben de uyumuş oldum ama geçmedi ağrım ne yazık kiYorgunluktandir. Benim de sık sık agriyor. Bir kac gundur agrimasa da. Uyuyunca geciyor. Benim bi de cok spor yapmisim gibi bacaklarim agriyor. Ne alakaysa.
Geçmiş olsun cnm.Boynun ve omuzlarında öyle dayanılmaz bir agrı yok aslında alamdrdiğinngibi hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım..Boynun ve omuzların tutulmuştur belki emzirmekten ben bu yüzden fizyoterapiye başladım
uzun sureler emzirdigimiz icin bel boyun bacak agrilari normaldir sanirim.ben de bagdas kuruyorum genelde emzirirken o da agri yapiyo sanirim.zamanla aliscaz napalim :/Geçmiş olsun cnm.Boynun ve omuzlarında öyle dayanılmaz bir agrı yok aslında alamdrdiğinngibi hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım..
Evet belki onunla ilgilidir çok şiddetli oluyormuş oda çünkü ..ama öyleusede geçici meram etmeyin birkaö gün sürüp geçiyormuş ..Spinal oldum evet ama 7.güne kadar hiçbir ağrım yoktu baş ve bel olarak.Ama dün iğne vurulmama rağmen başım şu an resmen çatlıyor
Kalça 1.ayda çekilecek dedi doktorumuz daha 1 aylıkolmadık :) göz bende sormuştum ama 3 aylıkken demişti sanırımArkadaslar kalca ve goz muahenesi yaltirsiniz mi
İnşallah öyledirEvet belki onunla ilgilidir çok şiddetli oluyormuş oda çünkü ..ama öyleusede geçici meram etmeyin birkaö gün sürüp geçiyormuş ..
Daha da emzirecegiz inş. Umarım bir an önce bu duruma alışır vücudumuzuzun sureler emzirdigimiz icin bel boyun bacak agrilari normaldir sanirim.ben de bagdas kuruyorum genelde emzirirken o da agri yapiyo sanirim.zamanla aliscaz napalim :/
Bizim dogdugumuz hastanede goz muayenesini 6 aya kadar cocuk doktoru ondan sonra goz doktoru yapiyordu. Simdi gittigimiz hastanede cocuk doktoru bir aylikken goz doktoru yapiyor dedi. Biz de persembe gunu hem goz hem kalca hem rutin kontrol hem de fototerapi aldigimiz icin isitme testine gircez.Kalça 1.ayda çekilecek dedi doktorumuz daha 1 aylıkolmadık :) göz bende sormuştum ama 3 aylıkken demişti sanırım
Kalça 1.ayda çekilecek dedi doktorumuz daha 1 aylıkolmadık :) göz bende sormuştum ama 3 aylıkken demişti sanırım
Doktor bize Kalça için 2. Ayda ultrason çekilecek demişti..Arkadaslar kalca ve goz muahenesi yaltirsiniz mi
Oda sicakliginda 3 saat diyor. Canta oda kadar sicak olsa ona gore dusun.Kızlar bugün dışarı çıkacağız sütümü tam çıkmadan sağarsam dışarıda bozulur mu soğur mu termos çantam yok şuan
biraz soguyabilir sanki.disarda hava nasil ki. bu aralar pastirma yazi var gerci.bu arada emzirme imkaniniz plmaz mi ki.penye battaniye ya da emzirme onlugu takarak.daha iyi olurdu.Kızlar bugün dışarı çıkacağız sütümü tam çıkmadan sağarsam dışarıda bozulur mu soğur mu termos çantam yok şuan
Arkadaslar kalca ve goz muahenesi yaltirsiniz mi
Emzirme odası bulup emziriyordum normalde ama bugün hem market işimi görmem lazım hem kızımın eksiklerini alacağım fazla vaktimizde yok emzirme odasına girdiğimizde yarım saatten aşağı çıkamıyoruz :) babası biberonla verirken ben işime devam ederim diye düşündüm ama çantada termos bölme var işe yaramadı bileğime damlattım buz gibi olmuştu süt .. 2 3 saat kadar vaktimiz var bugün .. bi havluya sarsam 1.5 2 saat ısıyı korurmu acaba ya ..biraz soguyabilir sanki.disarda hava nasil ki. bu aralar pastirma yazi var gerci.bu arada emzirme imkaniniz plmaz mi ki.penye battaniye ya da emzirme onlugu takarak.daha iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?