2018 Ekim Anneleri

Ben ilk kizimda sling kullanmistim memnundum.Torba gb olanlardan.
Simdi bikac kez slingle ciktim ama kanguru daha rahat diye buyuk kizimlada disarda daha rahat ederim wc fln ve esimde daha rahat kullanabilir o da takar diye kanguru aldim.Onu da 1 haftadir kullaniyorum canim yani bebis 1 aylikti ilk basladigimizda.Yenidogan aparati var sonra onu cikartiyorsun.

Spinal oldum evet ama 7.güne kadar hiçbir ağrım yoktu baş ve bel olarak.Ama dün iğne vurulmama rağmen başım şu an resmen çatlıyor

Yorgunluktandir. Benim de sık sık agriyor. Bir kac gundur agrimasa da. Uyuyunca geciyor. Benim bi de cok spor yapmisim gibi bacaklarim agriyor. Ne alakaysa.
Bugün gece sadece emerke uyanıktı başa ben de uyumuş oldum ama geçmedi ağrım ne yazık ki
Bacaklar da sürekli uzatıyorsanız ondan agrıyor olabilir.Eğer üst kısımlarsa dahimin toplanması da etkili oluyor bacak ağrılarında.

Geçmiş olsun cnm.Boynun ve omuzlarında öyle dayanılmaz bir agrı yok aslında alamdrdiğinngibi hepsi birbiriyle bağlantılı sanırım..
uzun sureler emzirdigimiz icin bel boyun bacak agrilari normaldir sanirim.ben de bagdas kuruyorum genelde emzirirken o da agri yapiyo sanirim.zamanla aliscaz napalim :/

Kalça 1.ayda çekilecek dedi doktorumuz daha 1 aylıkolmadık :) göz bende sormuştum ama 3 aylıkken demişti sanırım
Bizim dogdugumuz hastanede goz muayenesini 6 aya kadar cocuk doktoru ondan sonra goz doktoru yapiyordu. Simdi gittigimiz hastanede cocuk doktoru bir aylikken goz doktoru yapiyor dedi. Biz de persembe gunu hem goz hem kalca hem rutin kontrol hem de fototerapi aldigimiz icin isitme testine gircez.

kizlar ben bebege karni doyduktan sonra bazen hic basedemezsem emzik veriyorum.ama sanki mememi emmesi bozuluyormus gibime geliyor.yoksa okudugum seylerden mi etkilendim bilmiyorum.32 gunluk bu arada.siz napiyosunuz emzik veriyo musunuz.

Kızlar bugün dışarı çıkacağız sütümü tam çıkmadan sağarsam dışarıda bozulur mu soğur mu termos çantam yok şuan

Kızlar bugün dışarı çıkacağız sütümü tam çıkmadan sağarsam dışarıda bozulur mu soğur mu termos çantam yok şuan
biraz soguyabilir sanki.disarda hava nasil ki. bu aralar pastirma yazi var gerci.bu arada emzirme imkaniniz plmaz mi ki.penye battaniye ya da emzirme onlugu takarak.daha iyi olurdu.

Arkadaslar kalca ve goz muahenesi yaltirsiniz mi

Kalca cikikligini 2.ay muayenesinde önerdi doktorumuz.Gözü muayenelerde hep baktilar.Ilk ay gittigimizde takip vs sordu.Bi sorun olursa yonlendiriyorlar genelde ama gidince tekrar soracam.

biraz soguyabilir sanki.disarda hava nasil ki. bu aralar pastirma yazi var gerci.bu arada emzirme imkaniniz plmaz mi ki.penye battaniye ya da emzirme onlugu takarak.daha iyi olurdu.
Emzirme odası bulup emziriyordum normalde ama bugün hem market işimi görmem lazım hem kızımın eksiklerini alacağım fazla vaktimizde yok emzirme odasına girdiğimizde yarım saatten aşağı çıkamıyoruz :) babası biberonla verirken ben işime devam ederim diye düşündüm ama çantada termos bölme var işe yaramadı bileğime damlattım buz gibi olmuştu süt .. 2 3 saat kadar vaktimiz var bugün .. bi havluya sarsam 1.5 2 saat ısıyı korurmu acaba ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…