- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Maşallah ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuzGunaydin canim benimde sorunum buydu. 1,5 saatte bir emziriyordum ve bebegim su seker kismini alip yagli kisimda doyuyordu yada uyuya kaliyordu ben bu sureyi 2 saate cikardim hatta uyuyorsa hic ellemedim gece 3-3,5 saat uyumussa ellemiyorum ve her iki gogusten ayri ayri 20 dk emziriyorum bu sekilde 1-2 gunde saglikli kilo aldigini gorduk doktorumuzla. Belki senin sutunun yagli kismi 2 saatte degil 2,5 saatte yada 1,5 saatte oluyordur bunu kendi cocuk doktorunla belirleyebilirsin mesela biz sunu yaptik 2 gun boyunca her agladiginda ve 1,5 saatte bir tek gogus verdim cunku bu seklin dogru oldugunu sandim 2 gun sonra kilo kontrolune goturduk ki 40gr eksik almis ama 2 gun tam 2 saate ve tam 20 ser dk yaptim 1 gunde 120 gr almisti evet belki 2 saat bekletmek zor oldu ama alisti sonunda :)
Yok basi yuksekte olmuyor. Yataginda yatarken de yuksekte olmuyor. Bu benim son carem oldugu icin gazini da o esnada cikarmiyorum. Dokunsam uyaniyor cunku. Yatagina koymak icin kundakladigimda sirtini sivazliyorum. Normalde kundak da yaptirmiyor. Iyice uyumasi lazim.Canim bebebin basi yüksekte mi oluyor yoksa öylece yatiriyormusun?
Bide gaz cikarmayi nasik yapiyorsun?
Benimki emzigi agzinda tutamiyor. Ona da sinirleniyor. Beyaz gurultu de dedigin gibi bazen ise yariyor. Bazen daha cok bahirmasina sebep oluyor.ben de besige koyunca emzik+beyaz gurultu müzik açıyorum, bazen ise yararken bazen yaramıyor :))
Maşallah ne güzel bir düzen oluşturmuşsunuz
Benim bebeğim neredeyse 1 aylık oldu ama şu 2 saat düzenini özellikle her emmede 20 dk olayını yapamıyorum çünkü memedeyken 5 dk sonra uyuya kalıyor ama memeyide bırakmıyor arada uyandırmaya çalışıyorum tekrar bir iki çekip tekrar uyuyor ve biz 40-45 dk kalıyoruz bu şekilde nasıl yapacak bu düzeni oluşturmak için bilmiyorum
Canim benimki de lansinoh. Bence makinede sorun yok. Bosuna yeni makineye para verme. Sagmaya devam et.Benimde sabaj doyuruyor sonra yetmiyor 36 yasindayim onunla alakali olabilirmi
Avent alayim ama bebek her zaman pompadan daha iyi ceker dedi doktor ama benim kizim doymuyor
60 cc. Olani gun icinde biriktirdim canim 3 saatte bir 60 olsa daha ne isterim
Onu icip ustune 60 cc mama yiyor
Hastanede aptamil basladilar ama gaz yapti simdi hipp combiotic aliyorum
Ben hep tek göğüs veriyorum diğerini sağdığımda biberonu bazen almıyor göğsümdede sadece 10 dkka duruyor diğer göğsüm tam geçti diye emziriyorum tekrar kanayıp yara oluyor onuda anlamadım inşallah yanlış gitmiyordur bir şeyler ..
Benim dogum gunumde dogmus kucuk hanim. Allah bagislasin.Selam hanimlar. Bende 26 ekimde 3. Kizimi normal dogumla kucagima aldim. Bugun tam 8 gunluk olduk ama ilk gunden gaz beri gaz problemimiz var. Gerci benim dogumda biraz maceraliydi 40+1 de dogdu icerde kakasini falan yapmisti dogdugu gibi midesini yikadilar.Bizim gibi erkenden gazi baslayan var mi? Diger iki kizimda 10 gunden sonra baslamisti gaz sancilari bunda erken oldugu icin endiselendim acikcasi.
Sag gögsüm aynı durumda,Ben hep tek göğüs veriyorum diğerini sağdığımda biberonu bazen almıyor göğsümdede sadece 10 dkka duruyor diğer göğsüm tam geçti diye emziriyorum tekrar kanayıp yara oluyor onuda anlamadım inşallah yanlış gitmiyordur bir şeyler ..
Doktoru mama takviyesine gerek yok kilo almış demişti şimdi salı günü kalça usg ve kontrol var bakalım ne diyecek .. ama ben kontrolden sonra tek memeye başladım ondam merak ettim inşallah doğru emiyordur :)Canim her bunyenin farkli inan ki eger cocuk dr muz varsa durumu ona aktar ve sana bi yol gostermesini iste
Evet canım çektim .. kontrolde göstereceğim inşallah öyledir ..Sag gögsüm aynı durumda,
Kremler hemen yarayı kapatıyor ama bebeğim emme esnasında o kabugu kaldırıp tekrar açık hale getiriyor gögüs yarasını...
Her defasında binbir acıyla veriyorum o memeyi,
25 günlük oldu ne zaman iyileşecek yara bilmiyorum...
O kusmuktaki kahverengi lekeler yara kabuğu olabilir kanımca,
Fotosunu cektinöi bilmiyorum, doktorun fikrini alabilirsin...
Canım yüksekte olmazsa reflü olmaz mi?Yok basi yuksekte olmuyor. Yataginda yatarken de yuksekte olmuyor. Bu benim son carem oldugu icin gazini da o esnada cikarmiyorum. Dokunsam uyaniyor cunku. Yatagina koymak icin kundakladigimda sirtini sivazliyorum. Normalde kundak da yaptirmiyor. Iyice uyumasi lazim.
Doktoru mama takviyesine gerek yok kilo almış demişti şimdi salı günü kalça usg ve kontrol var bakalım ne diyecek .. ama ben kontrolden sonra tek memeye başladım ondam merak ettim inşallah doğru emiyordur :)
Tesekkur ederizBenim dogum gunumde dogmus kucuk hanim. Allah bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?