Herşeynle aynı ben dedim:))) evde sling daha iyi canm yaIyi akşamlar arkadaslar. Benim kiz cok kucak istiyor hep yapışık olalim istiyor. Küçük bi oğlum daha var ve ev isi yemek koca hersey bana bakıyor. Yanımda destek olacak kimse yok. Bi camasiri 1 saatte asıyorum kizimin ağlamasindan. Emzik veriyorum 2 dk sonra onu da atıyor. Derdi bana yapisik olmak. Ama bu kez de islerim kalıyor tek elle yapabileceklerimi yapıyorum bende. Sormak istediğim. Bu dönemde ve ilerki dönemde kullanmak için bi kanguru arayışına girdim. Evde bi kanguru var ama o bu dönem için kullanışlı değil. Şimdi sizce warp sling mi alsam yoksa ergonomik kanguru mu. Ben evden cok cikan biri değilim genelde evde islerimi yaparken kullanacagim. Warp slingi kac aya kadar kullanirim. Fikir verirseniz sevinirim
Ben bi taraftan telefon kurcaladigim icin one egiliyorum ama geri yaslansam da cikiyor sut. Gunde kac kere sagiyorsun? Ben gece sagmayi biraktim. Azaldi sutum. Cok yoruldugum icin sagamiyorum uyuyorum.Acaba tutusumda mi sorun var öne dogru egilmem mi lazim sagarken
Canim doymasa uyumaz
Ayni seyi yasadim ve zeytinyagi ile kaka yaptırdım
Aptamili biraktim hipp aldim duzene girdi mamayi degistir istersen
Hastanede hipp veriyoruz demislerdi. Biz de evin altindaki marketten mecburen almistik. Bi gece durmadan aglamisti.Bebelac yok ta bu ülkede başk bi marka deneyecegim teşekkürler
Kızlar selam benim oglum 3 haftalık oldu dün. başlarda sadece anne sütü verdim sütüm baya vardı ama çok uyuyordu uyandıramıyordum bi türlü düzenli emziremediğimden mi nedense sütüm azaldı sonra çok huzursuz oluyordu doymuyordu bende artık gündüz emzirip gece mama veriyorum 2 kez 90ml ama mama vermeye başladıgımdan beri kabızlık sorunu oldu 3-4 gün yapmıyor sonra tek seferde çok fazla kaka yapıyor ebe ler su ver biraz dedi mama dan sonra su da veriyorum ama yine de bi türlü düzene girmedi aptamil veriyorum acaba mama yı mı değiştirsem ??normalde hergün yapması lazım dı değil mi kakasını?? Benimle benzer durumda olan ya da tavsiyesi olan var mı?
Canim uzulme. Zaten aylik kontrolune gidersin bir iki gun sonra. Bir ayda 600 gram 1200 gram arasi normal diye biliyorum. Seninki su an 800 gram.Azönce bebegimi banyodan önce tarttim ciplak bi sekilde.3200 doğdu.
26 günlük.3800 gr cikti.
3 gün önce 4000 di.3 gündür gece yatmadan mama vermiyorum.haliyle fazla uyumuyor.sütümde var diyemem.sonuç bu.
Artik kafayi yiyecek hale geldim.
Mama verince göğsümü bırakir diye korkuyorum.mama da vermeyincce böyle oluyor.şaştım.Allah yardim etsin bana.yoksa sonum hic iyi değil.
İnşallah geçer bir an önce. Biz korkutuyoruz çocuğu diye üzülüyorum.Artık geçmeye baslar sıçramalar. Bizde de 10 gün kadar oldu ve geçti. Yenidoğanda normal bu durum.
canim sıkıntılı bi durum yok ki.bebegin gayet guzel kilo almis.telas etme bosuna.bak bizimki 3600 dogdu hastaneden cikarken 3300e dustu.ilk iki hafta hic kilo almadi 0 yani. son iki hafta da 4000 oldu.yani 2 haftada 700 gr aldi ama totalde bir ayda 400 almis gibi gozukiyo.ama doktor mamaya gerek yok boyle emzirmeye devam et dedi.hic mama vermedim.Azönce bebegimi banyodan önce tarttim ciplak bi sekilde.3200 doğdu.
26 günlük.3800 gr cikti.
3 gün önce 4000 di.3 gündür gece yatmadan mama vermiyorum.haliyle fazla uyumuyor.sütümde var diyemem.sonuç bu.
Artik kafayi yiyecek hale geldim.
Mama verince göğsümü bırakir diye korkuyorum.mama da vermeyincce böyle oluyor.şaştım.Allah yardim etsin bana.yoksa sonum hic iyi değil.
Ne guzel iste. Biz mecburiyetten veriyoruz.Herkes sütünü sağıyor pompa ile ben daha bir kere denedim göğsüm ağrı yaptığında bir daha sağmadım. Gerekli mi illa ? Sağdığımı da almadı zaten biberondan vermeyi denedik istemedi.
ben ilk iki hafta emzirmekte zorlandigim icin sagip vermistim.ama sonra biraktim.bebeginiz duzenli emiyosa kilo alimi iyiyse bosuna biberona alismasin zaten.yani ancak ise hemen baslama durumu varsa ya da goguslerde problem varsa bebek hicbi turlu emip kilo alamiyorsa sagmak dusunulebilir.ya da stok yapip buzluga atmak isteyenler olabiliyor.size kalmis.bana emzirme danismani hemsire onermedi sagmayi.sadece bebek ememiyorsa sagip siringayla verebilirsin ama once mutlaka bebek emecek sonra sag dedi.bi sikinti yoksa sagmayacaksin dedi.Herkes sütünü sağıyor pompa ile ben daha bir kere denedim göğsüm ağrı yaptığında bir daha sağmadım. Gerekli mi illa ? Sağdığımı da almadı zaten biberondan vermeyi denedik istemedi.
Ellerini ayaklarını kontrol et, soğuksa üşüyordur...Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
El ayak üşüme de kriter değildir bebişlerde annesi.Karnı ve yanaklarına bakılabilir öyle bir durumda.Ellerini ayaklarını kontrol et, soğuksa üşüyordur...
Ben genelde heryerine bakıyorumEl ayak üşüme de kriter değildir bebişlerde annesi.Karnı ve yanaklarına bakılabilir öyle bir durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?