2018 Ekim Anneleri

Canım yüksekte olmazsa reflü olmaz mi?
Yatagina koyarken baya zaman gecmis oluyor.o zaman gazi cıkıyor mu?
Simdilik reflusu kusmasi yok. Gazi da her zaman olmuyor anlamiyorum. Az once 15 dk gaz cikarmaya calistim. Yeni beslenmisti. Hic bir sey cikmadi. Gaz olmamasi mumkun mu?

Bebegin emdigiyle doymamasindan sikayetciydim ya, bugun tek memeyi 40 dakika emzirip sagdim, digerini emzirmeden. Arada 30 ml fark var. Kahroldum resmen. 40 dakikada 30 ml icmis tabi doymaz.
Biberonu biraktirmak da istemiyorum. Subatta ise basliycam cunku. Ne yapacagimi bilmiyorum.

Kizlar benim bebiste emmeyi unuttu bu ara hem sut hem mama veriyorum bu aksam sadece emdi ve 3 saatir uyuyor acaba doydumu ondanmi yatiyor

Kızlar selam benim oglum 3 haftalık oldu dün. başlarda sadece anne sütü verdim sütüm baya vardı ama çok uyuyordu uyandıramıyordum bi türlü düzenli emziremediğimden mi nedense sütüm azaldı sonra çok huzursuz oluyordu doymuyordu bende artık gündüz emzirip gece mama veriyorum 2 kez 90ml ama mama vermeye başladıgımdan beri kabızlık sorunu oldu 3-4 gün yapmıyor sonra tek seferde çok fazla kaka yapıyor ebe ler su ver biraz dedi mama dan sonra su da veriyorum ama yine de bi türlü düzene girmedi aptamil veriyorum acaba mama yı mı değiştirsem ??normalde hergün yapması lazım dı değil mi kakasını?? Benimle benzer durumda olan ya da tavsiyesi olan var mı?

Bu nasil birsey biliyor musun normal dogumla sezaryen muhabbeti gb aynen.
Kim ne yasarsa kendine,cozumler ailelere sorunlara saglik durumlarina gore
Hic kafana takma arkadasim elindem geleni yap yine emzirme sonrasi ver ama veriyorsun diye de uzulme
Kim senden cok dusunur bebegini...

Keyifle kullanin insallah cok sever ❤ :)

Ben Mamadus kanguru kullaniyorum.
Oyle rahat ki camasirinida asarsin :)
Disarida cikarsin...
Ben cok cikan biriyim mesela buyuk kizimda var disarda 2 elimin serbest olmasida cok iyi oluyor.
Slingim torba gb olan modellerden onu da ilk kizimda ve bunda kanguru gelmeden kullandim.Ama kanguruda birebir beden bedene oluyorsun.
Wrapta beden bedene belki baglamasi yorar ona goz gezdirirsen daha iyi olur

Evet benimde ilk kızımda 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım yarı zamanlı ara ara gidiyordum ben çalıştığım günler biberonla verdiler sağdığım sütlerimi hemde anne memesine en yakın biberon madela calma ile haftada 3 gün 1 er 2 şer kez sadece ona rağmen bıraktı 7 aylıkken memeyi çok uğraştım ama olmamıştı ..mecbur kalmadıkça bende hiç düşünmüyorum biberın heryere birlikte gidiyoruz kimseye bırakmıyırum :) emziriyorum 2-3 saatlik vaktimi kullanıp geliyorum yada benimle ben nereye oda oraya :)

Kizlar bildiginiz en iyi sut sagma makinasi hangi marka alacamda size sorayim dedim
Ben avent kullabmıştım ilk kızımdada şimdide avent aldım kişiye göre değişirmi bilmiyoeum ama 10-15dk içinde 150ml sağıyordum tek memeden.ben bu sefer bıraktım ama sağmayı ilk 15 gün falan sağdım sağdıkça çoğaldığı için bıraktım emziriyorum onun yerine sık sık ..hem acıtmıyor benim göğsüm yara oldu çok zor emziriyodum ama makina acıtmıyordu ona rağmen sağarken ..tavsiye ederim

Kızlar kim yazmıştı hatırlamıyorum, yapışkan kaka besin alerjisinden kaynaklanabiliyor. Bebeğin süte alerjisi olabilir, bi doktora göstermenizi tavsiye ederim.

Anladım olsun artar bence artı Bende öyle sanıyordum makine bebek gibi çekemez diye duydum inanmıştım hep. Ama şimdi görüyorum ki tam tersi. Bence 3 saate bir sağ kesinlikle artar o. Ben de ilk bebeğimde seninki gibi azdı pes etmiştim sağmamıştım şimdi çok pişmanım İnan

Ben bebelac kullaniyorum. 2. Haftadan beri. Hic kabizlik sorunu olmadi. Her gun bir kac kere kaka yapiyor.

Kizlar bildiginiz en iyi sut sagma makinasi hangi marka alacamda size sorayim dedim
Medelanin hastane tipi dahil 3 farklı makinesini kullanmış biri olarak söylüyorum ki kesinlikle Ameda Lactina. Ameda Medela kalitesinde batta bana göre daha iyi ve Medeladan daha uygun fiyatlı.

Artık geçmeye baslar sıçramalar. Bizde de 10 gün kadar oldu ve geçti. Yenidoğanda normal bu durum.

Canim benimki de lansinoh. Bence makinede sorun yok. Bosuna yeni makineye para verme. Sagmaya devam et.
Benimkine de yetmiyor ne meme ne sagma sut. Lahmacun versek yer.
Acaba tutusumda mi sorun var öne dogru egilmem mi lazim sagarken

Kizlar benim bebiste emmeyi unuttu bu ara hem sut hem mama veriyorum bu aksam sadece emdi ve 3 saatir uyuyor acaba doydumu ondanmi yatiyor
Canim doymasa uyumaz

Ayni seyi yasadim ve zeytinyagi ile kaka yaptırdım
Aptamili biraktim hipp aldim duzene girdi mamayi degistir istersen

Acaba tutusumda mi sorun var öne dogru egilmem mi lazim sagarken

Canim doymasa uyumaz

Ayni seyi yasadim ve zeytinyagi ile kaka yaptırdım
Aptamili biraktim hipp aldim duzene girdi mamayi degistir istersen
Öne doğru eğerek sağıyorum. Boynum ve omzumun ağrısı fena tabi...
Mama da Aptamil benimki de
Bu arada Emzirme yastığı aldım. Keşke daha önce alsaymışım rahatlikmış

Öne doğru eğerek sağıyorum. Boynum ve omzumun ağrısı fena tabi...
Mama da Aptamil benimki de
Bu arada Emzirme yastığı aldım. Keşke daha önce alsaymışım rahatlikmış
C seklinde degil mi yastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…