Biz de aynı durumdayız canım yazık çok üzülüyorum oğlum gündüzleri ablasının seslerinden hiç uykuya dalamıyor geceleri ses olmadığından ancak uyuyabiliyor. Yapılabilecek pek bir şey yok maalesef ne kadar sesi fazla yapmayalım sakin olalım desem de o da küçük ve davranışları bu anlamda oldukça normal. Sizin de öyle midir bilmiyorum ama aksi gibi küçüğün uykusu daha hassas ondan da böyle uyanıyor. Başka odalardaki em ufak seslere bile gözlerini açıyor hemengeranio
4 yasında oğlum yere araba atınca bebek sıçrıyo,
Kapıyı çarpınca bebek sıçrıyo,
Bağırınca sıçrıyo,
Çağırınca sıçrıyo,
Biri öksürünce sıçrıyo, hapşurınca sıçrıyo,
Valla kızım sıçımsıçım sıçrıyo,
Yapacak bişi yok...
Benim de kız hasta olup sürekli öpünce 10 gündür burun akıntısı var ilerleme olmadı Allahtan sürekli burnunu temizliyoruz dr ların söylediği o ilaç da alamıyoruz zaten öyle kendinin geçirmesini bekliyoruzBizimde ablalar hasta. 10 gunluk bebegiminde burnu akmaya basladi. Doktora goturdum oksuruk hirilti olursa beklemeden getirun musahedeye alicaz dedi. 2 gun yogunbakimda tutuyorlarmis umarim ilerlemez. Kisin dogum yapmayi hic sevmiyorum ikinci kizimda da cok zorlanmistim evde okula giden olunca mikrop olmamasi imkansiz gibi bir sey
Ne guzel iste. Biz mecburiyetten veriyoruz.
Ne bileyim herkes konuşunca bişeyi eksik mi yapıyorum yoksa dedim. Biz daha küçüğüz şu an yetiyor çok şükür inşallah böyle devam eder.Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
Herkes konuşunca acaba drdim bende böyle okumuştum. İşe başlayınca mecbur sağacağım evde çalışacağım bir süre ama lazım olabilir yine de. Sonradan alışır sanırım biberona hemen alıştırmaya gerek yol değil mi?ben ilk iki hafta emzirmekte zorlandigim icin sagip vermistim.ama sonra biraktim.bebeginiz duzenli emiyosa kilo alimi iyiyse bosuna biberona alismasin zaten.yani ancak ise hemen baslama durumu varsa ya da goguslerde problem varsa bebek hicbi turlu emip kilo alamiyorsa sagmak dusunulebilir.ya da stok yapip buzluga atmak isteyenler olabiliyor.size kalmis.bana emzirme danismani hemsire onermedi sagmayi.sadece bebek ememiyorsa sagip siringayla verebilirsin ama once mutlaka bebek emecek sonra sag dedi.bi sikinti yoksa sagmayacaksin dedi.
Bizim gittiğimiz doktor eller burun soğuksa üşüyordur dedi bi arkadaşa doktoru eller burun va soğuk olur göğsüne ve kulak memesine bakın demiş ben anlamadım nasıl bakıcaz.Ellerini ayaklarını kontrol et, soğuksa üşüyordur...
Bizimki de öyle bazen hiç sıçramıyor sesten bazen çıt olsa sıçrıyor bazen durup dururken sıçrıyor geçse de tahat etsem. Birde deli gibi hıçkırıyoruz biz sizde de öyle mi?geranio
4 yasında oğlum yere araba atınca bebek sıçrıyo,
Kapıyı çarpınca bebek sıçrıyo,
Bağırınca sıçrıyo,
Çağırınca sıçrıyo,
Biri öksürünce sıçrıyo, hapşurınca sıçrıyo,
Valla kızım sıçımsıçım sıçrıyo,
Yapacak bişi yok...
Konusmaya tv seslerine degil de tabak canak kapi acma kapama gibi seslerde uyaniyor.Biz de aynı durumdayız canım yazık çok üzülüyorum oğlum gündüzleri ablasının seslerinden hiç uykuya dalamıyor geceleri ses olmadığından ancak uyuyabiliyor. Yapılabilecek pek bir şey yok maalesef ne kadar sesi fazla yapmayalım sakin olalım desem de o da küçük ve davranışları bu anlamda oldukça normal. Sizin de öyle midir bilmiyorum ama aksi gibi küçüğün uykusu daha hassas ondan da böyle uyanıyor. Başka odalardaki em ufak seslere bile gözlerini açıyor hemen
Benim de kız hasta olup sürekli öpünce 10 gündür burun akıntısı var ilerleme olmadı Allahtan sürekli burnunu temizliyoruz dr ların söylediği o ilaç da alamıyoruz zaten öyle kendinin geçirmesini bekliyoruz
Azönce bebegimi banyodan önce tarttim ciplak bi sekilde.3200 doğdu.
26 günlük.3800 gr cikti.
3 gün önce 4000 di.3 gündür gece yatmadan mama vermiyorum.haliyle fazla uyumuyor.sütümde var diyemem.sonuç bu.
Artik kafayi yiyecek hale geldim.
Mama verince göğsümü bırakir diye korkuyorum.mama da vermeyincce böyle oluyor.şaştım.Allah yardim etsin bana.yoksa sonum hic iyi değil.
Yan yatis yastigi alanlar ne marka aldiniz? Biz kundaklayip koyuyorduk hic kimildamiyordu. Simdi kundaklatmiyor kendini ve firildak gibi donuyor. Korkuyorum.
Herkes sütünü sağıyor pompa ile ben daha bir kere denedim göğsüm ağrı yaptığında bir daha sağmadım. Gerekli mi illa ? Sağdığımı da almadı zaten biberondan vermeyi denedik istemedi.
Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
Bizimde ablalar hasta. 10 gunluk bebegiminde burnu akmaya basladi. Doktora goturdum oksuruk hirilti olursa beklemeden getirun musahedeye alicaz dedi. 2 gun yogunbakimda tutuyorlarmis umarim ilerlemez. Kisin dogum yapmayi hic sevmiyorum ikinci kizimda da cok zorlanmistim evde okula giden olunca mikrop olmamasi imkansiz gibi bir sey
Bende hic sagmadim canim.
Bu tamamen anne bebek duzeni ile ilgili
Hergün mutlaka hıçkırıyo,Ne bileyim herkes konuşunca bişeyi eksik mi yapıyorum yoksa dedim. Biz daha küçüğüz şu an yetiyor çok şükür inşallah böyle devam eder.
Uyku tulumunu bende istiyorum ama kollar dışarıda kalıyor üşümez mi acaba gerçi şu an da kollar dışarda yatıyor.
Herkes konuşunca acaba drdim bende böyle okumuştum. İşe başlayınca mecbur sağacağım evde çalışacağım bir süre ama lazım olabilir yine de. Sonradan alışır sanırım biberona hemen alıştırmaya gerek yol değil mi?
Bizim gittiğimiz doktor eller burun soğuksa üşüyordur dedi bi arkadaşa doktoru eller burun va soğuk olur göğsüne ve kulak memesine bakın demiş ben anlamadım nasıl bakıcaz.
Bizimki de öyle bazen hiç sıçramıyor sesten bazen çıt olsa sıçrıyor bazen durup dururken sıçrıyor geçse de tahat etsem. Birde deli gibi hıçkırıyoruz biz sizde de öyle mi?
Ellerini ayaklarını kontrol et, soğuksa üşüyordur...
Bu doktorlarda bi hoş,Eller hep soguk olur demisti doktorumuz burun ucundan bakin dedi
Evde abi abla olunca uyanıyorlar ister istemez,Biz de aynı durumdayız canım yazık çok üzülüyorum oğlum gündüzleri ablasının seslerinden hiç uykuya dalamıyor geceleri ses olmadığından ancak uyuyabiliyor. Yapılabilecek pek bir şey yok maalesef ne kadar sesi fazla yapmayalım sakin olalım desem de o da küçük ve davranışları bu anlamda oldukça normal. Sizin de öyle midir bilmiyorum ama aksi gibi küçüğün uykusu daha hassas ondan da böyle uyanıyor. Başka odalardaki em ufak seslere bile gözlerini açıyor hemen
Yaa.. esim almis oglende. Bakalim bizimki daha 3 kilo falan belki bir ay idare eder. Yuz ustu donmesinden korkmuyor musun? Benim kiz genelde sirt ustu donuyor. Olur da kusar bogazina kacirir diye korkum.Ben onuda kaldirdim canim.Kayiyor kayiyor yan dönüyor bu sefer o belini acitiyor gb oluyor.Ya da ustune dogru kayiyor.Nasil beceriyor bende anlamiyorum ama :) Besiginde hicbisy birakmiyorum
Yani su an giymesinin bi mahsuru yok degil mi? Nedense aklimda 6 aydan sonra giydirilir gibi kalmis. Bi bakayim dedigin siteye.Ya kiyamam :)
Buyuyen tulumlar var bi goz gezdir istersen canim.Bebekform sitesine bakabilirsin.
Ben kendim usuyorsam o da usuyodur diyorum artik. Zaten cok usuyen biriyim. Ayaklarim usudu. Bir corap daha giydireyim cocuga.Bu doktorlarda bi hoş,
Ellerden ayaklardan neden ölçülmüyor
El ayak uzuvsa hani çıkıntı yerleriyse burunda aynı oda uzuv çıkıntı yani...
Karın bile mantıklı ama el olmazburundan bakın çok mantıklı değil,
Onun için napıyoruz, heryerine bakıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?