2018 Ekim Anneleri

Biz de aynı durumdayız canım yazık çok üzülüyorum oğlum gündüzleri ablasının seslerinden hiç uykuya dalamıyor geceleri ses olmadığından ancak uyuyabiliyor. Yapılabilecek pek bir şey yok maalesef ne kadar sesi fazla yapmayalım sakin olalım desem de o da küçük ve davranışları bu anlamda oldukça normal. Sizin de öyle midir bilmiyorum ama aksi gibi küçüğün uykusu daha hassas ondan da böyle uyanıyor. Başka odalardaki em ufak seslere bile gözlerini açıyor hemen

Benim de kız hasta olup sürekli öpünce 10 gündür burun akıntısı var ilerleme olmadı Allahtan sürekli burnunu temizliyoruz dr ların söylediği o ilaç da alamıyoruz zaten öyle kendinin geçirmesini bekliyoruz

Ne guzel iste. Biz mecburiyetten veriyoruz.

Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
Ne bileyim herkes konuşunca bişeyi eksik mi yapıyorum yoksa dedim. Biz daha küçüğüz şu an yetiyor çok şükür inşallah böyle devam eder.

Uyku tulumunu bende istiyorum ama kollar dışarıda kalıyor üşümez mi acaba gerçi şu an da kollar dışarda yatıyor.

Herkes konuşunca acaba drdim bende böyle okumuştum. İşe başlayınca mecbur sağacağım evde çalışacağım bir süre ama lazım olabilir yine de. Sonradan alışır sanırım biberona hemen alıştırmaya gerek yol değil mi?

Ellerini ayaklarını kontrol et, soğuksa üşüyordur...
Bizim gittiğimiz doktor eller burun soğuksa üşüyordur dedi bi arkadaşa doktoru eller burun va soğuk olur göğsüne ve kulak memesine bakın demiş ben anlamadım nasıl bakıcaz.

Bizimki de öyle bazen hiç sıçramıyor sesten bazen çıt olsa sıçrıyor bazen durup dururken sıçrıyor geçse de tahat etsem. Birde deli gibi hıçkırıyoruz biz sizde de öyle mi?

Konusmaya tv seslerine degil de tabak canak kapi acma kapama gibi seslerde uyaniyor.

Evet burnunu temizliyorum ihlamur ve multivitaminde aliyorum sutumden gecsin diye. Sizede gecmis olsun Allah cok cocuklu anneler olarak 3 kat yardimcimiz olsun:)

Kendi kendine teshisler koyup sakin boyle dusunme cok yanilirsin.Zaten aylik kontrolunuz gelmis.
Anne sutu mamaya gore daha cabuk hazmedildigi icin daha cabuk uyanabilirler.Bu tamamen bebege bagli bi durum.

Yan yatis yastigi alanlar ne marka aldiniz? Biz kundaklayip koyuyorduk hic kimildamiyordu. Simdi kundaklatmiyor kendini ve firildak gibi donuyor. Korkuyorum.

Ben onuda kaldirdim canim.Kayiyor kayiyor yan dönüyor bu sefer o belini acitiyor gb oluyor.Ya da ustune dogru kayiyor.Nasil beceriyor bende anlamiyorum ama :) Besiginde hicbisy birakmiyorum

Herkes sütünü sağıyor pompa ile ben daha bir kere denedim göğsüm ağrı yaptığında bir daha sağmadım. Gerekli mi illa ? Sağdığımı da almadı zaten biberondan vermeyi denedik istemedi.

Bende hic sagmadim canim.
Bu tamamen anne bebek duzeni ile ilgili

Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.

Ya kiyamam :)
Buyuyen tulumlar var bi goz gezdir istersen canim.Bebekform sitesine bakabilirsin.

Bizde de abla limoni.Ikisinin burnu birden göz haspinde resmen :)))))
Mevsimde cok sıkıntılı.
Gecmis olsun

Bende hic sagmadim canim.
Bu tamamen anne bebek duzeni ile ilgili

Şu an böyle iyi gidiyor o zaman lazım olursa yapayım gerek yok şimdilik taş gibi oluyor ağrı yapıyor direk onu emziriyorum geçiyor boşuma pompa ile almayayım sütü içmiyor onu zaten.

Hergün mutlaka hıçkırıyo,
Karnımdaykende çok hıçkırıyodu,
Hıçkırmasını annem hep iyiye yorar :)
Birde kızım doğduktan sonraki ilk 3 gün durmadan iç çekiyordu,
Tedirgin olup hemşireye yetmedi çocuk doktoruna sormuştum normal dediler,
Allah tan o gecti...

Eller hep soguk olur demisti doktorumuz burun ucundan bakin dedi
Bu doktorlarda bi hoş,
Ellerden ayaklardan neden ölçülmüyor
El ayak uzuvsa hani çıkıntı yerleriyse burunda aynı oda uzuv çıkıntı yani...
Karın bile mantıklı ama el olmazburundan bakın çok mantıklı değil,
Onun için napıyoruz, heryerine bakıyoruz :)

Evde abi abla olunca uyanıyorlar ister istemez,
Zamanla sese alışır uyanmazlar inş ne diyim...
Mesela ben uykum varsa kulağımın dibinde davul çalsan oralı olmam uyurum,
İnş kızım bana çeker...

İlk süt son süt...
Bu konu beni strese sokuyordu,
Bakın ne buldum,

Eklentiler

• 9F70A4E8-A044-4D88-B7AB-81787BD83EB9.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 74
  • CC7E9949-7710-41D1-9435-85E1B6D693D9.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 77
  • 241E95A3-D3E6-4383-A725-38ABFB95EDA3.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 71
Ben onuda kaldirdim canim.Kayiyor kayiyor yan dönüyor bu sefer o belini acitiyor gb oluyor.Ya da ustune dogru kayiyor.Nasil beceriyor bende anlamiyorum ama :) Besiginde hicbisy birakmiyorum
Yaa.. esim almis oglende. Bakalim bizimki daha 3 kilo falan belki bir ay idare eder. Yuz ustu donmesinden korkmuyor musun? Benim kiz genelde sirt ustu donuyor. Olur da kusar bogazina kacirir diye korkum.

Ben kendim usuyorsam o da usuyodur diyorum artik. Zaten cok usuyen biriyim. Ayaklarim usudu. Bir corap daha giydireyim cocuga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…