- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Baby jem aldım iyi ki de aldım.. Her yatis da yön değiştirinYan yatis yastigi alanlar ne marka aldiniz? Biz kundaklayip koyuyorduk hic kimildamiyordu. Simdi kundaklatmiyor kendini ve firildak gibi donuyor. Korkuyorum.
Ay hadi insallah.İlk süt son süt...
Bu konu beni strese sokuyordu,
Bakın ne buldum,
Ben de polar battaniye örtüyorum.Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
Dolaşım sisteminden dolayı el ve ayaklar soğuk. Eldiveni ilk haftada çıkardım ben. Kombi yanıyo 1 çorap yeterli benceNe guzel iste. Biz mecburiyetten veriyoruz.
Eli ayagi durmuyor ki. Bazen bakiyorum battaniye baska tarafta bebek baska tarafta. Yuzune gelmesin diye uyku tulumu bakmaya karar verdim.Ben de polar battaniye örtüyorum.
Hıçkırma normal. Karında da oluyordu..Hergün mutlaka hıçkırıyo,
Karnımdaykende çok hıçkırıyodu,
Hıçkırmasını annem hep iyiye yorar :)
Birde kızım doğduktan sonraki ilk 3 gün durmadan iç çekiyordu,
Tedirgin olup hemşireye yetmedi çocuk doktoruna sormuştum normal dediler,
Allah tan o gecti...
aldım uyku tulumu ama Daha hiç kullanmadim istersen fotosunu eklerimEli ayagi durmuyor ki. Bazen bakiyorum battaniye baska tarafta bebek baska tarafta. Yuzune gelmesin diye uyku tulumu bakmaya karar verdim.
Ben genelde heryerine bakıyorum
Checkup tan geciyo resmen tarafımca
Benimki maalesef konuşma seslerinden de uyanıyor ablası da çok hassastı ama oğlum daha hassas gibi. Gündüz çok az uyuklayabiliyor inş alışır evdeki yaramaz hiç susmuyor çünküKonusmaya tv seslerine degil de tabak canak kapi acma kapama gibi seslerde uyaniyor.
Amin canım tek çocuk varken ne rahatlıkmış inan ikinci doğduğundan beri koltuğa gün içinde uzanamıyorum bile ne kadar özledim tembellik yapmayı. Bir de bunların üstüne taşındım hala tam yerleşemedim iş falan yapamayınca annemi çağırdım o geldi sağolsun. Tabi çocuk da sümüklü ve mızmız olunca ne kadar yapılabilirse o kadar yapıyorumEvet burnunu temizliyorum ihlamur ve multivitaminde aliyorum sutumden gecsin diye. Sizede gecmis olsun Allah cok cocuklu anneler olarak 3 kat yardimcimiz olsun:)
Yine maalesef diyorum bana çekerse yandı. Üniversitede dört yıl boyunca yurtta neler çektim en son uyuyanla uyuyup en erken uyananla uyanırdım odanın ışığının düğmesine dokunduklarında uyanırdım düşün yani. Kızımda da çok nefes almadan yatağına bırakıp beklediğim oldu.nefes sesimizden uyanırdı çocuk yeni yeni normale dönüyorEvde abi abla olunca uyanıyorlar ister istemez,
Zamanla sese alışır uyanmazlar inş ne diyim...
Mesela ben uykum varsa kulağımın dibinde davul çalsan oralı olmam uyurum,
İnş kızım bana çeker...
Ben iki çocuğumda da ona dikkat ettim diyemem bir önceki emzirmede hangisini verdiysem diğerinde diğer göğsümü verdim kilo alımı da gayet iyiydi saat süre kısıtlamasına hiç girmedim ilk haftalar dışında. Oğlumda da yine aynı yaptım 1.5 kilo aldı. Bazen çok kasmamak teorilere çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.İlk süt son süt...
Bu konu beni strese sokuyordu,
Bakın ne buldum,
Canım bebek anne sütü alıyorsa katı gıdaya geçene kadar yaklaşık 6 ay civarına kadar yani su vermeye gerek yok ama mama ile besleniyorsa mamadan sonra veriliyor diye biliyorumKızlar konuşuldunu bilmiyorum ama bebeğe su veriyomusunuz? Evet ise nezaman ne kadar?
Yok yok üzülme bende öyle :)) beline kadar kundak yapıyrm. Kollarnı sarmamı sevmedi çnkü:) ablası uyku tulumu biz yorgan:) en ince bebiş yatıyor:)) 3 aydan snra ona da tulum düşnyrmBir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
Ya kuzucum büyük kızımla ikinci kışımız hiç kollu giydirmedim cnkü beni basıyolar:))) hastada olmadı çok şükür. Bana da en önemli sırtı beli karnı geliyor. Tabi kollu kullanan da çok var ama ben özellkle kolsuz kullanyrm.Ne bileyim herkes konuşunca bişeyi eksik mi yapıyorum yoksa dedim. Biz daha küçüğüz şu an yetiyor çok şükür inşallah böyle devam eder.
Uyku tulumunu bende istiyorum ama kollar dışarıda kalıyor üşümez mi acaba gerçi şu an da kollar dışarda yatıyor.
Kızımn öğle ve gece uykusu dışında uyumuyor bizimki de:)) inş alışır bian önce. Benm de eşim sizin gibi. İnş uyku konusunda ona çekerEvde abi abla olunca uyanıyorlar ister istemez,
Zamanla sese alışır uyanmazlar inş ne diyim...
Mesela ben uykum varsa kulağımın dibinde davul çalsan oralı olmam uyurum,
İnş kızım bana çeker...
Hayır. Vermeyi de düşünmedim hiç. 6 aydan sonra verilire katılanlardanım.Kızlar konuşuldunu bilmiyorum ama bebeğe su veriyomusunuz? Evet ise nezaman ne kadar?
Aynen aynen:))Ben iki çocuğumda da ona dikkat ettim diyemem bir önceki emzirmede hangisini verdiysem diğerinde diğer göğsümü verdim kilo alımı da gayet iyiydi saat süre kısıtlamasına hiç girmedim ilk haftalar dışında. Oğlumda da yine aynı yaptım 1.5 kilo aldı. Bazen çok kasmamak teorilere çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?