2018 Ekim Anneleri

Hıçkırma normal. Karında da oluyordu..

Konusmaya tv seslerine degil de tabak canak kapi acma kapama gibi seslerde uyaniyor.
Benimki maalesef konuşma seslerinden de uyanıyor ablası da çok hassastı ama oğlum daha hassas gibi. Gündüz çok az uyuklayabiliyor inş alışır evdeki yaramaz hiç susmuyor çünkü

Evet burnunu temizliyorum ihlamur ve multivitaminde aliyorum sutumden gecsin diye. Sizede gecmis olsun Allah cok cocuklu anneler olarak 3 kat yardimcimiz olsun:)
Amin canım tek çocuk varken ne rahatlıkmış inan ikinci doğduğundan beri koltuğa gün içinde uzanamıyorum bile ne kadar özledim tembellik yapmayı. Bir de bunların üstüne taşındım hala tam yerleşemedim iş falan yapamayınca annemi çağırdım o geldi sağolsun. Tabi çocuk da sümüklü ve mızmız olunca ne kadar yapılabilirse o kadar yapıyorum

Kızlar konuşuldunu bilmiyorum ama bebeğe su veriyomusunuz? Evet ise nezaman ne kadar?

Evde abi abla olunca uyanıyorlar ister istemez,
Zamanla sese alışır uyanmazlar inş ne diyim...
Mesela ben uykum varsa kulağımın dibinde davul çalsan oralı olmam uyurum,
İnş kızım bana çeker...
Yine maalesef diyorum bana çekerse yandı. Üniversitede dört yıl boyunca yurtta neler çektim en son uyuyanla uyuyup en erken uyananla uyanırdım odanın ışığının düğmesine dokunduklarında uyanırdım düşün yani. Kızımda da çok nefes almadan yatağına bırakıp beklediğim oldu.nefes sesimizden uyanırdı çocuk yeni yeni normale dönüyor

İlk süt son süt...
Bu konu beni strese sokuyordu,
Bakın ne buldum,
Ben iki çocuğumda da ona dikkat ettim diyemem bir önceki emzirmede hangisini verdiysem diğerinde diğer göğsümü verdim kilo alımı da gayet iyiydi saat süre kısıtlamasına hiç girmedim ilk haftalar dışında. Oğlumda da yine aynı yaptım 1.5 kilo aldı. Bazen çok kasmamak teorilere çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.

Kızlar konuşuldunu bilmiyorum ama bebeğe su veriyomusunuz? Evet ise nezaman ne kadar?
Canım bebek anne sütü alıyorsa katı gıdaya geçene kadar yaklaşık 6 ay civarına kadar yani su vermeye gerek yok ama mama ile besleniyorsa mamadan sonra veriliyor diye biliyorum

Bir de uyku tulumu giydiren var mi? Biz yorganla yatiyoruz. Bu garibime yazik beline kadar ince battaniye ortuyorum. Usuyordur diye uzuluyorum. Zaten her seye uzuluyorum.
Yok yok üzülme bende öyle :)) beline kadar kundak yapıyrm. Kollarnı sarmamı sevmedi çnkü:) ablası uyku tulumu biz yorgan:) en ince bebiş yatıyor:)) 3 aydan snra ona da tulum düşnyrm

Ya kuzucum büyük kızımla ikinci kışımız hiç kollu giydirmedim cnkü beni basıyolar:))) hastada olmadı çok şükür. Bana da en önemli sırtı beli karnı geliyor. Tabi kollu kullanan da çok var ama ben özellkle kolsuz kullanyrm.

Evde abi abla olunca uyanıyorlar ister istemez,
Zamanla sese alışır uyanmazlar inş ne diyim...
Mesela ben uykum varsa kulağımın dibinde davul çalsan oralı olmam uyurum,
İnş kızım bana çeker...
Kızımn öğle ve gece uykusu dışında uyumuyor bizimki de:)) inş alışır bian önce. Benm de eşim sizin gibi. İnş uyku konusunda ona çeker

Aynen aynen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…