- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
yanliz degilsin benim de sutum yok. kıyaslama kendini.. yoksa mutsuz olursun.. Sut saklama poşeti alacaktım guya hamileyken iyi ki almamisim. sanki günlük doyuran sut var da bi de saklayacağım..Bende bobrek agrisi basladi kizlar
Sol boslugum ağrıyor ilk emzirme fakan derken belim tuttu zannettim ama bobrrk agrisi malesef
Elimde senelerdir sinir sıkışması vardi hamilelikte artti dogumdan beri sol parnaklarimi hissetmiyorum his kayni basladi
Ne çok derdim varmis
Sut desen böyle okuyorum sizleri moralim bozuluyor cunku benim aman aman sutum yok
Gece gaz olursa beni emmez gun icinde 3 defa sagdim 3 defada toplam 60 cc cikti o da geceye yetti
Subatta goreve basliycam sut biriktirsem dedim ama hangi sutu
O zaman bu araştırmaya göre 5saat uyuyup emen bebek ile 2 saat uyuyup emen bebeğin aldığı süt oranı değişmiyor o zaman neden 2 saatte bir besleyin uyandırın diyor ebeler şimdi hangi düzeni uygulamak gerekiyor mesela benim bebeğim yeri geliyor 5saat uyuyor yeri geliyor 5dk uyuyorİlk süt son süt...
Bu konu beni strese sokuyordu,
Bakın ne buldum,
Anne karnındaki ses videosunu ilk defa duydum işe yarıyor deme ki emzirmeniz bittiğini nasıl anlıyorsunuz hiç bırakmıyorsa mesela zorla mı ayırıyorsunuz belli bir zaman emzirdikten sonraKizlar merhaba nasılsınız bebisler iyi insallah
Bizde iyi olmaya çalışıyoruz
Bebegimin bezini degisirken ıslak mendille sildigimle oglum aglamaktan helak oluyordu meger anlamamışım üşüyormuş yavrum artik ıslak mendili sıcak suya koyup öyle siliyorum hic sesi çıkmıyorAslinda hamileyken islak mendil almayıp pamuk alip suyla silecem demiştim herkes kışın cok Zorlanirsin demişti ama kismet gene ayni sey oldu
Birde uykuya zor dalıyordu 33gunluk oldu ilk defa dün yalnız kaldik altını değişip emzirip kundakladim beşiğine koydum youtube da annekarnindaki ses videosu actim uykuya daldi masallah kolay oldu baya sizede söyleyim dedim
ben sütümün olmadığını düşünmüyorum çünkü kalkanda hep süt birikiyor. kalkandan önce ustum hep ıslanırdı zaten. ama ben az emzirmişim onu kabullendim. doktorumuz mesaj attı yine eğer kilosu artmazsa kan idrar kültürüne bakacam diye. inşallah gerek kalmayacak. bu arada büyük tuvaletini ne.siklikta yapıyor ve sıvı mi ? benimki sık yapıyor ishal gibi gelmemişti hiç ama bi an takildim yoksa ondan mi kilo almıyor diye düşündüm. ya bi de her yerde tartı farklı farklı tartıyor o da.dusuduruyor beni
Anne karnındaki ses videosunu ilk defa duydum işe yarıyor deme ki emzirmeniz bittiğini nasıl anlıyorsunuz hiç bırakmıyorsa mesela zorla mı ayırıyorsunuz belli bir zaman emzirdikten sonra
Anne karnındaki ses videosunu ilk defa duydum işe yarıyor deme ki emzirmeniz bittiğini nasıl anlıyorsunuz hiç bırakmıyorsa mesela zorla mı ayırıyorsunuz belli bir zaman emzirdikten sonra
Sanirim sık beslenmediklerinde kan sekerleri dusuyor.O zaman bu araştırmaya göre 5saat uyuyup emen bebek ile 2 saat uyuyup emen bebeğin aldığı süt oranı değişmiyor o zaman neden 2 saatte bir besleyin uyandırın diyor ebeler şimdi hangi düzeni uygulamak gerekiyor mesela benim bebeğim yeri geliyor 5saat uyuyor yeri geliyor 5dk uyuyor
O zaman bu araştırmaya göre 5saat uyuyup emen bebek ile 2 saat uyuyup emen bebeğin aldığı süt oranı değişmiyor o zaman neden 2 saatte bir besleyin uyandırın diyor ebeler şimdi hangi düzeni uygulamak gerekiyor mesela benim bebeğim yeri geliyor 5saat uyuyor yeri geliyor 5dk uyuyor
Kizlar gunaydin hepinize. Su uyku tulumu konusu dusunduruyor beni. Dun lcw da gordum alicaktim ama esim soyle bir teori atti ortaya; izmirde yasiyoruz suan kizimin bulundugu oda sicakligi 20-23 derece arasi ve uzerine nohutlu battaniye ortuyorum kisinda petekleri yaktigimizda oda isisi yine ayni oluyor buna gore uyku tulumu fazla gelir diyo esim suan havalar sicak oldugu icin kalorifer acmadik daha ama acincada ayni sey olacak diyor
Merhaba kızlar bebeklerinize kalça usg ne zaman çekiliyor acaba?
Aspirator, supurge, fon makinesi bunlar bebegi sakinlestiren gurultulermis bizde ilk dogdugunda ise yaradi ama simdi pek yaramiyor malesef
Öyle yapmaya çalışıyorum ama memede uyuduğu için kıyamıyorum rahatını bozmamak adına yatırıyordum. Şimdi dik bi şekilde göğsümde uyutuyorum 15-20 dk o sırada gazı çıkıyor sütte geri gelmiyormuş öyle dik bekledikten sonra yatarsa.Canim 15-20 dk emzirip gazini cikarmak icin kaldir.Gazini al öyle devam et istiyorsa.Gaz cikaramadikcada kusar,ıkındıkçada kusabilir.
Bence de uygun fiyatlı birşey bakın. Ben indirimden almıştım o zaman..daha kullanmadım ama. Kalıbı büyük biraz
.
Bende bobrek agrisi basladi kizlar
Sol boslugum ağrıyor ilk emzirme fakan derken belim tuttu zannettim ama bobrrk agrisi malesef
Elimde senelerdir sinir sıkışması vardi hamilelikte artti dogumdan beri sol parnaklarimi hissetmiyorum his kayni basladi
Ne çok derdim varmis
Sut desen böyle okuyorum sizleri moralim bozuluyor cunku benim aman aman sutum yok
Gece gaz olursa beni emmez gun icinde 3 defa sagdim 3 defada toplam 60 cc cikti o da geceye yetti
Subatta goreve basliycam sut biriktirsem dedim ama hangi sutu
Memnunum. 2. El de 150 200 lira aklınızda olsunÖyle yapmaya çalışıyorum ama memede uyuduğu için kıyamıyorum rahatını bozmamak adına yatırıyordum. Şimdi dik bi şekilde göğsümde uyutuyorum 15-20 dk o sırada gazı çıkıyor sütte geri gelmiyormuş öyle dik bekledikten sonra yatarsa.
Dün biz yemekteyken kustu avuç dolusu. Eşim farketmese anlamayacaktık kuzum tıkanacaktıBi anakucağı alıp biz yemek yerken ya da bişeyle uğraşırken yanımıza alırız dedik hafif dik pozisyonda tehlikeli de olmaz en azından.
Tiny love anakucağı kullanıyordunuz değil mi? Nasıl memnun musunuz?
2. Ay dedi doktorMerhaba kızlar bebeklerinize kalça usg ne zaman çekiliyor acaba?
Aynı konuda iki görüş var,O zaman bu araştırmaya göre 5saat uyuyup emen bebek ile 2 saat uyuyup emen bebeğin aldığı süt oranı değişmiyor o zaman neden 2 saatte bir besleyin uyandırın diyor ebeler şimdi hangi düzeni uygulamak gerekiyor mesela benim bebeğim yeri geliyor 5saat uyuyor yeri geliyor 5dk uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?