Öyle yapmaya çalışıyorum ama memede uyuduğu için kıyamıyorum rahatını bozmamak adına yatırıyordum. Şimdi dik bi şekilde göğsümde uyutuyorum 15-20 dk o sırada gazı çıkıyor sütte geri gelmiyormuş öyle dik bekledikten sonra yatarsa.
Dün biz yemekteyken kustu avuç dolusu. Eşim farketmese anlamayacaktık kuzum tıkanacaktıBi anakucağı alıp biz yemek yerken ya da bişeyle uğraşırken yanımıza alırız dedik hafif dik pozisyonda tehlikeli de olmaz en azından.
Tiny love anakucağı kullanıyordunuz değil mi? Nasıl memnun musunuz?
O zaman bu araştırmaya göre 5saat uyuyup emen bebek ile 2 saat uyuyup emen bebeğin aldığı süt oranı değişmiyor o zaman neden 2 saatte bir besleyin uyandırın diyor ebeler şimdi hangi düzeni uygulamak gerekiyor mesela benim bebeğim yeri geliyor 5saat uyuyor yeri geliyor 5dk uyuyor
Bizim her bez kakali cok nadir sadece cisli bez aciyorum ve her emzirmede kakasini yapiyor bazi gunler gunde 3 kez bazi gunler 1 saatte 3 kez yapiyor
Bize 1.ay dediler bugun gidecegiz acaba erken mi2. Ay dedi doktor
Canim mesela ince bi tulumda alabilirsin.
Battaniyeyi ustune koyuyorsun ya diyelim normal giyecekleri ile yatti.Kollarini kaldiriyor ya da gogsune kadar cekemiyoruz.
Ince tulumu giydirince gogsu kollarida kapanir illa ortmenede gerek kalmaz.
Yani dengelemek gerek.
Illa ici elyaf dolu kalin tulumlar almamak lazim zaten.Pamuklu ince bisy isini gorur.
Ya da kadife giydirirsin mesela bu kez icinde yani ustunde olan kiyafetlerini azaltirsin.Nasil icin rahat ediyorsa :)
Hepsiburada da 388 tlye buldum bugün karar verip sipariş vereceğim ona göre.Memnunum. 2. El de 150 200 lira aklınızda olsun
Canım tam dik değil de hafif eğik tutuyorum. Ya koltuğa yaslanıyorum knu üstüme yatırıyorum ya başını avucuma alıp eğik tutuyorum karşımda. Hanımefendi dik durmuyor zaten kayıveriyor hemen :) Emerken de tam yatırmıyorum artık ayakları salıyorum başını dik tutuyorum bakalım işe yarayacak mı.Tam kaldirmasan bile emdigi kolunda uyurken kolunu yani dirseginden kaldirarak onu biraz daha diklestirip hafifce dene istersen canim sirtini sivazlamayi.
Oyle yatarsa daha cok rahatsiz olabilir.
Ya da yaptigin gb devam et.
Bende yanimizda olsun uyanikkende bazen buyuguyle oynarken bize bakar yere yakin olsun diye Bondigo'nun basit anakucagini aldim.Yalniz magaza fiyati internet fiyatlarindan farkliydi aklinda olsun bakarsan.
Yok canım kimi dr 1. Ay kimi dr 2. Ay istiyor sonuçta kafamıza göre yaptırmıyoruz dr ların hepsinin alışkanlıkları baktıkları şeyler farklı oluyor. Bu noktada dr una güvenip hareket etmen en güzeli en doğrusunu onlar biliyorBize 1.ay dediler bugun gidecegiz acaba erken mi
Bize 1.ay dediler bugun gidecegiz acaba erken mi
Öyle yapmaya çalışıyorum ama memede uyuduğu için kıyamıyorum rahatını bozmamak adına yatırıyordum. Şimdi dik bi şekilde göğsümde uyutuyorum 15-20 dk o sırada gazı çıkıyor sütte geri gelmiyormuş öyle dik bekledikten sonra yatarsa.
Dün biz yemekteyken kustu avuç dolusu. Eşim farketmese anlamayacaktık kuzum tıkanacaktıBi anakucağı alıp biz yemek yerken ya da bişeyle uğraşırken yanımıza alırız dedik hafif dik pozisyonda tehlikeli de olmaz en azından.
Tiny love anakucağı kullanıyordunuz değil mi? Nasıl memnun musunuz?
Merhaba kızlar bizde bugün 21 günlük olduk zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.. bebeğim dün bütün gece ıkındı gazı vardı.. üşüttük heralde.. bu sabah doktor kontrolü vardı sarılığı için halen aynı 14 te kaldı değeri inmiyor.. birde bu hafta kilo almamiş günlük 17 gram almiş alt sınırda dedi.. 2 memeyide emdikten sonra birde mama vericez 3 gün sonra bakılcak yine.. neyseki troidi düzgün çıktı çok şükür en çok ona sevindim.. kendim troid hastasiyim diye cok korktum bisey olmasindan.. birde su verilcekmi diye sordum.. bir iki kaşık ver ağzı çalkalansın dedi.. sağlik ocagindaki hemşirede öyle demisti.. pamucuk olmasın ağzi diye.. yarinda işitme testini yaptiricaz. Geç kalmadik umarim..
izmirde olanlar hangi çocuk doktoruna gidiyosunuz?
Ben hepsiburada da buldum 388 tl inşallah kaçırmam. Joie baktım çok hoşuma gitti serinaydı sanırım ismi ama çok pahalı geldi bana ikinci elde almak istemiyorum garantisi olsun diye.Canim biz haftasonu aldik. Tiny love diye gittik e bebekte 399du fakat hicbir magazada kalmamis kampanyali fiyattan oturu. Normal fiyati 600 kusurdu. Haftasonuna ozel kampanya vardi normalde 1000 lira olan joie sansayi 800 e aldik. Simdilik guzel bi urun sabah ve aksam 1 saate yakin duruyor icinde.
Ben de daha once dogum yapan veya bebegi bir aylik olan annelere soracaktim. Adet olacak miyiz veya ne zaman adet olacagiz diye. Bebek 29 gunluk oldu bugun. Ara ara lekelenme gibi akintilarim oluyor zaten. Adet olsam anlar miyim acaba.Kızlar merhabalar umarım bebişlerle keyifler yerindedir. Günlerdir yazılanları sadece okuyabiliyorum yorgunluktan ölüyorum. Dün gece sabaha kadar oğlum emdi ağladı emdi ağladı gazdan diye düşündüm ama sabah sanki gaz değil de büyüme atağı zamanıymış gibi geldi yüzümüze gülmeye başladı bugün çünkü. Normalde sadece uyku halindeyken yapıyor 5 haftalığız bu dönemlerde vardı değil mi bir büyüme atağı? Bir de aranızda kanaması bitmek üzereyken artan var mı? Dün arttı adet oldum gibi düşünüyorum kızımda da 37. Gün başlayan kanamam olmuş ve dr büyük ihtimal adet olmuşsun demişti normal midir acaba bu kanama
Erken deniyo nette de..2. Ay geneldeBize 1.ay dediler bugun gidecegiz acaba erken mi
Eğitici aktivite masası alabilirsiniz :)Kizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Genelde emziren anneler 6 ay kadar olmayabilir. Bazı anneler 40 dan sonra adet görebiliyormuşKızlar merhabalar umarım bebişlerle keyifler yerindedir. Günlerdir yazılanları sadece okuyabiliyorum yorgunluktan ölüyorum. Dün gece sabaha kadar oğlum emdi ağladı emdi ağladı gazdan diye düşündüm ama sabah sanki gaz değil de büyüme atağı zamanıymış gibi geldi yüzümüze gülmeye başladı bugün çünkü. Normalde sadece uyku halindeyken yapıyor 5 haftalığız bu dönemlerde vardı değil mi bir büyüme atağı? Bir de aranızda kanaması bitmek üzereyken artan var mı? Dün arttı adet oldum gibi düşünüyorum kızımda da 37. Gün başlayan kanamam olmuş ve dr büyük ihtimal adet olmuşsun demişti normal midir acaba bu kanama
Zeka geliştirici oyunlar eğitim setleri olabilirKizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Bu gece çok zor geçti hiç uyumadım tüm gece desem yeridir yarım saat 2 memeyi de emzirmeme ragmem bi türlü uyumadı sürekli ağladı emzik tutmadı bugün 5. Gün kakasını da yapamadıgı için onun rahatsızlıgı da vardı artık pes ettim sabah 6 gibi 30ml mama verdim 1 saat falan uyudu kakasını yapamıyo olması da denk gelince baya zorlanacagım ama bugün de saate uymaya calısacagım bakalım :/Ben cok kisa surede sonuc gorunce cok sasirmistim. Rica ederim ne demek
Himm dogru diyosun ama 2,7 tog baktim lcwda elfyaf diyodu ici ama benimde amacim iste gogsu ve kollari. Peki ince tulum nereden bulabilirim? Uyku tulumu dedigin zmn hep ici elyaf cikiyo karsima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?