Hepsiburada da 388 tlye buldum bugün karar verip sipariş vereceğim ona göre.
Anakucağını 2. el almak istemiyorum zorunda kalmadıkça bi sıkıntı çıkarsa iade edebilmek için.
Canım tam dik değil de hafif eğik tutuyorum. Ya koltuğa yaslanıyorum knu üstüme yatırıyorum ya başını avucuma alıp eğik tutuyorum karşımda. Hanımefendi dik durmuyor zaten kayıveriyor hemen :) Emerken de tam yatırmıyorum artık ayakları salıyorum başını dik tutuyorum bakalım işe yarayacak mı.
Anakucağını da ilerde oturarakta kullansın uzun uzun diye tiny love düşündüm. Fisher price alacaktım eşim bunu daha çok beğendi araştırıp bugün sipariş vericem inşallah işe yarar.
Kızlar merhabalar umarım bebişlerle keyifler yerindedir. Günlerdir yazılanları sadece okuyabiliyorum yorgunluktan ölüyorum. Dün gece sabaha kadar oğlum emdi ağladı emdi ağladı gazdan diye düşündüm ama sabah sanki gaz değil de büyüme atağı zamanıymış gibi geldi yüzümüze gülmeye başladı bugün çünkü. Normalde sadece uyku halindeyken yapıyor 5 haftalığız bu dönemlerde vardı değil mi bir büyüme atağı? Bir de aranızda kanaması bitmek üzereyken artan var mı? Dün arttı adet oldum gibi düşünüyorum kızımda da 37. Gün başlayan kanamam olmuş ve dr büyük ihtimal adet olmuşsun demişti normal midir acaba bu kanama
Benim dr çağırmamıştı ama gitsem iyi olacak sanırım benim artık akıntının içinde sarı gibiydi rengi çizgi halinde dün arttı kırmızı geliyor adet diye düşündüm canım. Bana da atak gibi geldi sabah bize gülmeye başlayınca... gece uyumadı uyutmadı şimdi de kaç saattir uyuyor gece yine uyumazsa ne yapacağım bilmiyorumAtak bencede canim.Bizde de oldu o hafta cok.Sonra gulmeye baslamisti.Ilkide oyleydi hatirliyorumda :)
Simdi gulucukler cigliklar havada ucusuyor :) 45gunluk.
Kanama bnmde ara ara degisti ama o kadar yogun olmadi son zamanlara dogru.Sadece hala daha kahveye yakin ve cok az az devam ediyor.Kontrolüm var bu hafta.
Hamileyken kullandığım uygulamalar vardı hafta hafta gelişimi takip ediyordum. Bebek için kullanabileceğimiz uygulamalar var mı böyle kullandığınız?
Benimki ikinci duruma uyuyor gibi canım ya kızımda da aynısını yaşamıştım bundan sonrakini de 4.5 aylıkken olmuştum 6. Aydan itibaren ise düzenli olarak başlamıştı. Yine öyle olacak sanırım.Genelde emziren anneler 6 ay kadar olmayabilir. Bazı anneler 40 dan sonra adet görebiliyormuş
Benimkini çok fazla emiyor bezi en geç 2-2.5 saate değiştiriyorum uyanık olursa zaten her bezimiz kakalı böyle olunca da pişik yaşıyoruz geçmiyor. Bugün sabah 1 saatte çok doluydu mesela. Bebeğin susuz kalıyor olabilir mi canım doğduğu ilk günler öyle az yapıyorlardı da sonradan emme miktarını artırınca çiş miktarı da çok arttı bizim. Kontrolünüz varsa dr a da sorarsınızKızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Ben baslarda günde 6 7 kere degistiriyordum.simdi günde 3 defa.normal mi?
Adet durumu diğer her şeyde olduğu gibi bunda da kişiye göre değişiyor canım kimi 13-14 ay olmaz kimi hemen olur senin durumuna bağlı. Adet olduğunda da mutlaka anlarsın doğum sonrası akıntıya benzemiyor hiçBen de daha once dogum yapan veya bebegi bir aylik olan annelere soracaktim. Adet olacak miyiz veya ne zaman adet olacagiz diye. Bebek 29 gunluk oldu bugun. Ara ara lekelenme gibi akintilarim oluyor zaten. Adet olsam anlar miyim acaba.
Hep tamam bitti kanamam diyorum tekrar tekrar kanamam oluyor,Kızlar merhabalar umarım bebişlerle keyifler yerindedir. Günlerdir yazılanları sadece okuyabiliyorum yorgunluktan ölüyorum. Dün gece sabaha kadar oğlum emdi ağladı emdi ağladı gazdan diye düşündüm ama sabah sanki gaz değil de büyüme atağı zamanıymış gibi geldi yüzümüze gülmeye başladı bugün çünkü. Normalde sadece uyku halindeyken yapıyor 5 haftalığız bu dönemlerde vardı değil mi bir büyüme atağı? Bir de aranızda kanaması bitmek üzereyken artan var mı? Dün arttı adet oldum gibi düşünüyorum kızımda da 37. Gün başlayan kanamam olmuş ve dr büyük ihtimal adet olmuşsun demişti normal midir acaba bu kanama
Canım bence de yaratıcı oyuncaklar olabilir. Eğer sevdiği tarz oyuncaklar varsa onlardan da olur. Benim kızım bebekliğinden beri kitapları çok sever mesela kitap hediyesi çok mutlu ederdi:) eğitici oyuncaklara bakabilirsin o anlamda fisher price 3 kademeli gelişim dönemine göre içeriği gelişen değişen oyuncakları var mesela eğitici köpekçik gibi onlar çok hoşuma gidiyor. Köpekçik kız kardeşim bir yaşta almıştı hala kullanıyor kızımKizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Uygulamanın adı mı?İlk6yıl
Zaten bugünlere kadar tam bitti diyeöeöiştim ben de canım şimdiyse arttı ve kırmızı bilemedimHep tamam bitti kanamam diyorum tekrar tekrar kanamam oluyor,
Tabi ilk zamanlardaki kadar çok yoğun olmuyorum ama yinede ara ara oluyor,
Birde rengi bi kahverengimsi, bi kırmızı...
İlk doğumumda 40 ıma yakın kesilmişti,
Ben yatmadan evvel sabah kalkinca bise günduz degistiriyorum.ama baya dolu oluyor.sizimki baya dolduruyor mu bezini?Benimkini çok fazla emiyor bezi en geç 2-2.5 saate değiştiriyorum uyanık olursa zaten her bezimiz kakalı böyle olunca da pişik yaşıyoruz geçmiyor. Bugün sabah 1 saatte çok doluydu mesela. Bebeğin susuz kalıyor olabilir mi canım doğduğu ilk günler öyle az yapıyorlardı da sonradan emme miktarını artırınca çiş miktarı da çok arttı bizim. Kontrolünüz varsa dr a da sorarsınız
Kocamla aramızda hep şakasını yaparız,Kizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Kizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Benim dr çağırmamıştı ama gitsem iyi olacak sanırım benim artık akıntının içinde sarı gibiydi rengi çizgi halinde dün arttı kırmızı geliyor adet diye düşündüm canım. Bana da atak gibi geldi sabah bize gülmeye başlayınca... gece uyumadı uyutmadı şimdi de kaç saattir uyuyor gece yine uyumazsa ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Ben baslarda günde 6 7 kere degistiriyordum.simdi günde 3 defa.normal mi?
Uygulamanın adı mı?
App storeden indirilir mi?
Ben yatmadan evvel sabah kalkinca bise günduz degistiriyorum.ama baya dolu oluyor.sizimki baya dolduruyor mu bezini?
Bizim komsular sabah 1 aksam 1 kere degis diyor.ama 1 gün durrup 1 gün yikiyoruz.ıslatilmis pamukla silip kuruyluyorum.pudra pisik kremi sürüyorum.
Bizimkide cis yapiyor.aslinda sık değismememin sebebi bizimkinin bi huyu var.ne zaman altini acsam elime ustüme issiyor.kakasini yapiyor.cocuk bezinin acildigini anliyor heralde.bende kaka yapma sesini duyunca ellemiyorum bekletiyorum.yoksa ortaligi batiriyor üstüne basina isiyor:)Dolu oluyor ama kaka yapti sanip baktigimda az cis varsa da aliyorum.
Gunde 6-7 buluyor.Hepsi kakali olmuyor tabii ama çiş yapiyor oldukca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?