2018 Ekim Anneleri

Yavas yavas herseye care bulunuyor onlar ogretiyor iste :)
Insallah isinize yarar guzel gunlerde kullansin minik❤
Iste tam bu yuzden bebek icin kullanilan urunlerin en iyisi diye bisy yok her aileye gore kullanimi en uygunu var :)))))

Atak bencede canim.Bizde de oldu o hafta cok.Sonra gulmeye baslamisti.Ilkide oyleydi hatirliyorumda :)
Simdi gulucukler cigliklar havada ucusuyor :) 45gunluk.
Kanama bnmde ara ara degisti ama o kadar yogun olmadi son zamanlara dogru.Sadece hala daha kahveye yakin ve cok az az devam ediyor.Kontrolüm var bu hafta.

Benim dr çağırmamıştı ama gitsem iyi olacak sanırım benim artık akıntının içinde sarı gibiydi rengi çizgi halinde dün arttı kırmızı geliyor adet diye düşündüm canım. Bana da atak gibi geldi sabah bize gülmeye başlayınca... gece uyumadı uyutmadı şimdi de kaç saattir uyuyor gece yine uyumazsa ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Ben baslarda günde 6 7 kere degistiriyordum.simdi günde 3 defa.normal mi?

Genelde emziren anneler 6 ay kadar olmayabilir. Bazı anneler 40 dan sonra adet görebiliyormuş
Benimki ikinci duruma uyuyor gibi canım ya kızımda da aynısını yaşamıştım bundan sonrakini de 4.5 aylıkken olmuştum 6. Aydan itibaren ise düzenli olarak başlamıştı. Yine öyle olacak sanırım.

Kızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Benimkini çok fazla emiyor bezi en geç 2-2.5 saate değiştiriyorum uyanık olursa zaten her bezimiz kakalı böyle olunca da pişik yaşıyoruz geçmiyor. Bugün sabah 1 saatte çok doluydu mesela. Bebeğin susuz kalıyor olabilir mi canım doğduğu ilk günler öyle az yapıyorlardı da sonradan emme miktarını artırınca çiş miktarı da çok arttı bizim. Kontrolünüz varsa dr a da sorarsınız

Ben de daha once dogum yapan veya bebegi bir aylik olan annelere soracaktim. Adet olacak miyiz veya ne zaman adet olacagiz diye. Bebek 29 gunluk oldu bugun. Ara ara lekelenme gibi akintilarim oluyor zaten. Adet olsam anlar miyim acaba.
Adet durumu diğer her şeyde olduğu gibi bunda da kişiye göre değişiyor canım kimi 13-14 ay olmaz kimi hemen olur senin durumuna bağlı. Adet olduğunda da mutlaka anlarsın doğum sonrası akıntıya benzemiyor hiç

Hep tamam bitti kanamam diyorum tekrar tekrar kanamam oluyor,
Tabi ilk zamanlardaki kadar çok yoğun olmuyorum ama yinede ara ara oluyor,
Birde rengi bi kahverengimsi, bi kırmızı...
İlk doğumumda 40 ıma yakın kesilmişti,

Kizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Canım bence de yaratıcı oyuncaklar olabilir. Eğer sevdiği tarz oyuncaklar varsa onlardan da olur. Benim kızım bebekliğinden beri kitapları çok sever mesela kitap hediyesi çok mutlu ederdi:) eğitici oyuncaklara bakabilirsin o anlamda fisher price 3 kademeli gelişim dönemine göre içeriği gelişen değişen oyuncakları var mesela eğitici köpekçik gibi onlar çok hoşuma gidiyor. Köpekçik kız kardeşim bir yaşta almıştı hala kullanıyor kızım

Hep tamam bitti kanamam diyorum tekrar tekrar kanamam oluyor,
Tabi ilk zamanlardaki kadar çok yoğun olmuyorum ama yinede ara ara oluyor,
Birde rengi bi kahverengimsi, bi kırmızı...
İlk doğumumda 40 ıma yakın kesilmişti,
Zaten bugünlere kadar tam bitti diyeöeöiştim ben de canım şimdiyse arttı ve kırmızı bilemedim

Ben yatmadan evvel sabah kalkinca bise günduz degistiriyorum.ama baya dolu oluyor.sizimki baya dolduruyor mu bezini?
Bizim komsular sabah 1 aksam 1 kere degis diyor.ama 1 gün durrup 1 gün yikiyoruz.ıslatilmis pamukla silip kuruyluyorum.pudra pisik kremi sürüyorum.

Kizlar 1. Yasina giren kiz cocuguna ne hediye alinir? Cok samimi bir arkadasim cokta severim yaratici ve isine yarayan bisey olsun istiyorum
Kocamla aramızda hep şakasını yaparız,
Derim ki keşke hediye olarak bol bol bebek bezi birde ıslak mendil getirseler
En çok bütcemizi zorlayan, al al bitmeyen tek şey

Sözcük kartları, yasına uygun kitaplar olabilir...

Son düzenleme:

Manevi olsun istersen bağış yapabilirsin.Cok samimi iseniz zaten esya,oyuncak vs yine alabilirsin diye dusundum.Onlarinda zamani gececek hep :)

Bende merak ediyorum ne diyecek.
Ilk dogumda 40ta kanama bittikten sonra kizim 10.ayindaydi tekrar regl oldugumda :))

Dolu oluyor ama kaka yapti sanip baktigimda az cis varsa da aliyorum.
Gunde 6-7 buluyor.Hepsi kakali olmuyor tabii ama çiş yapiyor oldukca.

Canim kimseye dinleme.
Cok az bu soyledigin.
Durmaz ki bebek huzursuz olur

Dolu oluyor ama kaka yapti sanip baktigimda az cis varsa da aliyorum.
Gunde 6-7 buluyor.Hepsi kakali olmuyor tabii ama çiş yapiyor oldukca.
Bizimkide cis yapiyor.aslinda sık değismememin sebebi bizimkinin bi huyu var.ne zaman altini acsam elime ustüme issiyor.kakasini yapiyor.cocuk bezinin acildigini anliyor heralde.bende kaka yapma sesini duyunca ellemiyorum bekletiyorum.yoksa ortaligi batiriyor üstüne basina isiyor:)
Banyo yaptiriyoruz.kurularken havluya büyügünü yapiyor:)
Ne zaman ne yapacagi belli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…