Bizimkide cis yapiyor.aslinda sık değismememin sebebi bizimkinin bi huyu var.ne zaman altini acsam elime ustüme issiyor.kakasini yapiyor.cocuk bezinin acildigini anliyor heralde.bende kaka yapma sesini duyunca ellemiyorum bekletiyorum.yoksa ortaligi batiriyor üstüne basina isiyor:)
Banyo yaptiriyoruz.kurularken havluya büyügünü yapiyor:)
Ne zaman ne yapacagi belli degil.
Ama bu hamilelik programıEvet canim.
Happymom'da var MutluAnne olarak cikiyor.Bebek uygulamasi.
Ama bu hamilelik programı
Ben mi yanlış baktım acaba
Bizimki altı kirliyken ağlamiyor.hatta altina yapınca rahatliyor.Canim kimseye dinleme.
Cok az bu soyledigin.
Durmaz ki bebek huzursuz olur
Canım altını kirlettiğinde tüm çocuklar rahatlar elbette ama hemen sonrasında birçok bebek rahatsız olur hemen değiştirmek iyi gelecektir hatta ılık suyla yıkayınca rahatlıyorlar. Oğlum silinmesini sevmiyor yıkarken çok mutlu. Bence bez değişikliğini daha sık yapsan iyi olur çünkü asit durumu da değişeceği için pişiklere de sebep olabilir.sağlıklı da değil öyle beklemesi. Çiş de aynı şekilde daha sık değiştirmen daha iyi olacaktır 2-3 bez değişimi az benveBizimki altı kirliyken ağlamiyor.hatta altina yapınca rahatliyor.
Çok dolu oluyor canım hiç olmazsa 7-8 bez çıkıyor günde. Bizim çok sık kaka yaptığından pişik oldu sık sık değiştirmeme rağmen az değiştirsem ne olur hiç bilmiyorum.Ben yatmadan evvel sabah kalkinca bise günduz degistiriyorum.ama baya dolu oluyor.sizimki baya dolduruyor mu bezini?
Bizim komsular sabah 1 aksam 1 kere degis diyor.ama 1 gün durrup 1 gün yikiyoruz.ıslatilmis pamukla silip kuruyluyorum.pudra pisik kremi sürüyorum.
Tamam canim.bundan sonra daha sık değistiririm.Canım altını kirlettiğinde tüm çocuklar rahatlar elbette ama hemen sonrasında birçok bebek rahatsız olur hemen değiştirmek iyi gelecektir hatta ılık suyla yıkayınca rahatlıyorlar. Oğlum silinmesini sevmiyor yıkarken çok mutlu. Bence bez değişikliğini daha sık yapsan iyi olur çünkü asit durumu da değişeceği için pişiklere de sebep olabilir.sağlıklı da değil öyle beklemesi. Çiş de aynı şekilde daha sık değiştirmen daha iyi olacaktır 2-3 bez değişimi az benve
Canim benim bebeginki 3 bezde ancak dolu oluyor.yoksa susuz mu kaliyor.kafama takildi simdiÇok dolu oluyor canım hiç olmazsa 7-8 bez çıkıyor günde. Bizim çok sık kaka yaptığından pişik oldu sık sık değiştirmeme rağmen az değiştirsem ne olur hiç bilmiyorum.
Bende de ayni sıkıntı var.sürekli oturmaktan kabız oluyoruz.uctaki dısķı sertlesiyor.wc de bu sefer zorlanma oluyor.bi kerede zarar görünce sisiyor resmen.Ya kızlar 1 haftadır wcde sıkıntı yaşıyorum. Makatta şişlik de hissediyorum. Aslında kabız değildim ama nasıl olduysa bi kere zorladım bidaha da iflah olmadı orası. Tuvalete çıkmak istemyrm ama içerden baskı oluyo bu sferde.
canim 6-7 kere degistiriyorum. 5 haftalik bebegim. sadece cis varsa bekliyorum kaka da olunca degistiriyorum.ama zaten 6-7 kere kakasi oluyor.4 saati gecirirsem zaten o cis ve kaka kiyafeti e geciyor cunku bezde yer kalmiyor.ama az emdigi zaman 5 saate kadar durabiliyo.Ben yatmadan evvel sabah kalkinca bise günduz degistiriyorum.ama baya dolu oluyor.sizimki baya dolduruyor mu bezini?
Bizim komsular sabah 1 aksam 1 kere degis diyor.ama 1 gün durrup 1 gün yikiyoruz.ıslatilmis pamukla silip kuruyluyorum.pudra pisik kremi sürüyorum.
Ya kızlar 1 haftadır wcde sıkıntı yaşıyorum. Makatta şişlik de hissediyorum. Aslında kabız değildim ama nasıl olduysa bi kere zorladım bidaha da iflah olmadı orası. Tuvalete çıkmak istemyrm ama içerden baskı oluyo bu sferde.
Maşallah bebegine canim.canim 6-7 kere degistiriyorum. 5 haftalik bebegim. sadece cis varsa bekliyorum kaka da olunca degistiriyorum.ama zaten 6-7 kere kakasi oluyor.4 saati gecirirsem zaten o cis ve kaka kiyafeti e geciyor cunku bezde yer kalmiyor.ama az emdigi zaman 5 saate kadar durabiliyo.
Bizimki altı kirliyken ağlamiyor.hatta altina yapınca rahatliyor.
Canim simdi anlafim ki bizim bebek günde 2 kere kaka yapiyor.günde 2 yada 3 bezi tam dolduruyor.galiba beslenmesi yetersiz.Altina yapinca rahatlar tabii canim.Degistirince daha da rahatlar inan oyle hicbi bebek istemez.
Zaten actikcada yapiyorsa daha sık ac yapsin.Bunu bilmek seni bile rahatlatir :)
Canim simdi anlafim ki bizim bebek günde 2 kere kaka yapiyor.günde 2 yada 3 bezi tam dolduruyor.galiba beslenmesi yetersiz.
Sorarim canim.hem onemlinolan kilo almasiymis.bi bakalim kac cikacak bizim kereta.Sadece kaka degil dolu cis aldigin bezlerde onemli bu yuzden beslenme icin,ipucu dedik ya hani bez icin oyle dusun
Aylik kontrolunde aklina takilan herseyi sor az kaldi hem.Unuturum dersen yaz sormak istediklerini.
Kizlar galiba mastit oluyorum sag gogsumde kitle var ve cok aciyor emzirirken ağlıyorum resmen ne yapsamki sicak dus aldim sagmayada calisiyorum varmi baska yapılacak bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?