2018 Ekim Anneleri

E exelanss Eger devamlilik saglamak istersende zamani gecince elinden dusecek diye dusunursen yani uyelik olarak aktivite saglayabilirsin 1 yillik misal.Yüklü olur tabii ama :)

Evet normal canim.
Altini degistirirken karni sıkısıyor tekrar yapiyor.Acinca yapiyor.Elimize avucumuza :)temiz bez seviyor diyorum hatta bende.
Ne mutlu iste yapsin.
Normal yani bu.

Bizimki altı kirliyken ağlamiyor.hatta altina yapınca rahatliyor.
Canım altını kirlettiğinde tüm çocuklar rahatlar elbette ama hemen sonrasında birçok bebek rahatsız olur hemen değiştirmek iyi gelecektir hatta ılık suyla yıkayınca rahatlıyorlar. Oğlum silinmesini sevmiyor yıkarken çok mutlu. Bence bez değişikliğini daha sık yapsan iyi olur çünkü asit durumu da değişeceği için pişiklere de sebep olabilir.sağlıklı da değil öyle beklemesi. Çiş de aynı şekilde daha sık değiştirmen daha iyi olacaktır 2-3 bez değişimi az benve

Çok dolu oluyor canım hiç olmazsa 7-8 bez çıkıyor günde. Bizim çok sık kaka yaptığından pişik oldu sık sık değiştirmeme rağmen az değiştirsem ne olur hiç bilmiyorum.

Tamam canim.bundan sonra daha sık değistiririm.
Çok dolu oluyor canım hiç olmazsa 7-8 bez çıkıyor günde. Bizim çok sık kaka yaptığından pişik oldu sık sık değiştirmeme rağmen az değiştirsem ne olur hiç bilmiyorum.
Canim benim bebeginki 3 bezde ancak dolu oluyor.yoksa susuz mu kaliyor.kafama takildi simdi

Ya kızlar 1 haftadır wcde sıkıntı yaşıyorum. Makatta şişlik de hissediyorum. Aslında kabız değildim ama nasıl olduysa bi kere zorladım bidaha da iflah olmadı orası. Tuvalete çıkmak istemyrm ama içerden baskı oluyo bu sferde.

Bende de ayni sıkıntı var.sürekli oturmaktan kabız oluyoruz.uctaki dısķı sertlesiyor.wc de bu sefer zorlanma oluyor.bi kerede zarar görünce sisiyor resmen.

canim 6-7 kere degistiriyorum. 5 haftalik bebegim. sadece cis varsa bekliyorum kaka da olunca degistiriyorum.ama zaten 6-7 kere kakasi oluyor.4 saati gecirirsem zaten o cis ve kaka kiyafeti e geciyor cunku bezde yer kalmiyor.ama az emdigi zaman 5 saate kadar durabiliyo.

Canim benim dogumun olacagi hafta olmustu basurum.Dogumdan sonra daha beter oldu.
Dedigin gb o icten baskidan aglayacak gb oluyordum.Gecti cok sukur.
Bulabilirsen kantaron yağı cok iyi geliyor.
Var midir oralarda bilemedim ama.

Maşallah bebegine canim.
Benim bebegim cok kaka yapmiyor.günde 1 kere heralde.öyle cok da degil azcik.cok.gazi var bizimkinin.acaba kabiz mi oluyor.dıskısı da sıvı hardal rengi.

Bizimki altı kirliyken ağlamiyor.hatta altina yapınca rahatliyor.

Altina yapinca rahatlar tabii canim.Degistirince daha da rahatlar inan oyle hicbi bebek istemez.
Zaten actikcada yapiyorsa daha sık ac yapsin.Bunu bilmek seni bile rahatlatir :)

Altina yapinca rahatlar tabii canim.Degistirince daha da rahatlar inan oyle hicbi bebek istemez.
Zaten actikcada yapiyorsa daha sık ac yapsin.Bunu bilmek seni bile rahatlatir :)
Canim simdi anlafim ki bizim bebek günde 2 kere kaka yapiyor.günde 2 yada 3 bezi tam dolduruyor.galiba beslenmesi yetersiz.

Canim simdi anlafim ki bizim bebek günde 2 kere kaka yapiyor.günde 2 yada 3 bezi tam dolduruyor.galiba beslenmesi yetersiz.

Sadece kaka degil dolu cis aldigin bezlerde onemli bu yuzden beslenme icin,ipucu dedik ya hani bez icin oyle dusun
Aylik kontrolunde aklina takilan herseyi sor az kaldi hem.Unuturum dersen yaz sormak istediklerini.

Kizlar galiba mastit oluyorum sag gogsumde kitle var ve cok aciyor emzirirken ağlıyorum resmen ne yapsamki sicak dus aldim sagmayada calisiyorum varmi baska yapılacak bisey

Sadece kaka degil dolu cis aldigin bezlerde onemli bu yuzden beslenme icin,ipucu dedik ya hani bez icin oyle dusun
Aylik kontrolunde aklina takilan herseyi sor az kaldi hem.Unuturum dersen yaz sormak istediklerini.
Sorarim canim.hem onemlinolan kilo almasiymis.bi bakalim kac cikacak bizim kereta.

Kizlar galiba mastit oluyorum sag gogsumde kitle var ve cok aciyor emzirirken ağlıyorum resmen ne yapsamki sicak dus aldim sagmayada calisiyorum varmi baska yapılacak bisey

Oyy
Sagarken ve ozellikle emzirirken masaj yap canim hep.Elini C gibi yapip dıstsn meme ucuna dogru.
Canin bisy cektiyse,iyi dusun,mutlaka ye.
Farkli pozisyonda emzirmeyi dene.
Cok gecirmek icinde ugrasma yani fazla zaman ilerlemesin doktorunla gorus derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…