- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Şuan ayni sancıları cekiyoruz ama ben ishal oldum ne yapsam bilmiyorumKızlar doğumdan sonra hiç kabızlık sorunum yoktu.Beselenmeme de dikkat ediyorum.Suyu en az 3 lt içiyorum arada içtim humanalar,erik hoşafları da var ama iki gündür resmen ölüyorum ama tuvalet sırasında değil de sanki gaz hissim var gibi ama kramplar giriyor alttan sürekli.Bugün Dr a gittim artık ağrıdan.Lagman ve şurup verdi o anda rahatladım ama 2 saattir tekrar başladı kramplar.Sürekli lagman mı yapacak ben?Bir fikir verin lütfen
Canım geçmiş olsun yapar mısın bilmem ama beyaz lahana çok iyi geliyor. Birkaç parça ayırıp buzdolabında soğutup göğsüne koyarsan ağrısını ateşini alıyorKizlar galiba mastit oluyorum sag gogsumde kitle var ve cok aciyor emzirirken ağlıyorum resmen ne yapsamki sicak dus aldim sagmayada calisiyorum varmi baska yapılacak bisey
her 3-4 saate bir gibi.. bazen temiz oluyor bazen kirli.. gunde 3 cok az degil mi..Kızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Ben baslarda günde 6 7 kere degistiriyordum.simdi günde 3 defa.normal mi?
Kızlar merhabalar umarım bebişlerle keyifler yerindedir. Günlerdir yazılanları sadece okuyabiliyorum yorgunluktan ölüyorum. Dün gece sabaha kadar oğlum emdi ağladı emdi ağladı gazdan diye düşündüm ama sabah sanki gaz değil de büyüme atağı zamanıymış gibi geldi yüzümüze gülmeye başladı bugün çünkü. Normalde sadece uyku halindeyken yapıyor 5 haftalığız bu dönemlerde vardı değil mi bir büyüme atağı? Bir de aranızda kanaması bitmek üzereyken artan var mı? Dün arttı adet oldum gibi düşünüyorum kızımda da 37. Gün başlayan kanamam olmuş ve dr büyük ihtimal adet olmuşsun demişti normal midir acaba bu kanama
Kızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Iyi akşamlar kızlar. Çok fena ishal oldum 2 saat falan olacak ama çok sancim var. Eşim gece vardiyasında kimse de yok. Bebeği bırakıp tuvalete gidiyorum ağlamaktan katılıyor resmen. Oğlum desen bi geldim odaya bebeğe zorla emzik vermeye çalışıyordu. Bu kez beşiğe koyup gittim yine ağlamaktan mahvoldu. Şimdi sancim var gidemiyorum çocuğu birakip. Evde reflor hap var hamileyken kullanmıştım simdi de kullansam çocuğu kabız yapar mı acaba sütten geçip. Bana yardimci olun lütfen çok kötüyüm
bebek 2-3 dk çekiyor sonra memeyi bırakıyo ağlıyor, kıpkırmızı oluyor, eliyle itiyor kafasini geriye çekiyor.. gaz mi diyorum omzuma alıyorum vs.. tekrar deniyorum.. basarisiz oluyorum yine kipkirmizi oluyor..
biberonla veriyorum bu durum olmuyor...
sut az da olsa var..
neden acaba??
bebek 2-3 dk çekiyor sonra memeyi bırakıyo ağlıyor, kıpkırmızı oluyor, eliyle itiyor kafasini geriye çekiyor.. gaz mi diyorum omzuma alıyorum vs.. tekrar deniyorum.. basarisiz oluyorum yine kipkirmizi oluyor..
sut az da olsa var..
neden acaba??
Kızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Lesitin diye bir hap var sürü cıvıklaştıroyır. Ben öyle açmıştım tıkanıklığı vakti ile . Tabi sen yine dr ne sor. bazı bebeklerde alerjı yapabiliyormuş bnmkin de yapmamıştı . Eğer mastit oluyırsan ya az emziroyorsun ya da sütün çok memende emzirmeden sonra süt kalıyor. Her emzirmeden sonra mutlaka sağmalısın.Kizlar galiba mastit oluyorum sag gogsumde kitle var ve cok aciyor emzirirken ağlıyorum resmen ne yapsamki sicak dus aldim sagmayada calisiyorum varmi baska yapılacak bisey
Ayakta iken emzirmeyi deneyin. Ne güzel emen bir bebekmiş. Bnm ki hiç almamıştı çünkü. Şimdiden pes edip biberona alıştırmayın derim. Gerçek meme reddi zamanları 2.ay oluyor çünkübebek 2-3 dk çekiyor sonra memeyi bırakıyo ağlıyor, kıpkırmızı oluyor, eliyle itiyor kafasini geriye çekiyor.. gaz mi diyorum omzuma alıyorum vs.. tekrar deniyorum.. basarisiz oluyorum yine kipkirmizi oluyor..
sut az da olsa var..
neden acaba??
Kahve limon yaptim ondan sonra ne ağrı oldu ne tuvalete gittim cok sağolBuyume atagidir 1 hafta kadar surer Allah kolaylik versin. Ben dogum yapali 11 gun oldu kanamam hala devam ediyor. Siz buyuk ihtimal regl olmussunuz cunku aradan belli bir zaman gecmis.
Biz 11 gunluguz gunde 7-8 kez degistiriyorum genelde her emisinde kaka yapiyor butun bezleri kakali ve cisli oluyor. Bana da az geldi ama eskiler kakasi aralikli olunca sutun yariyor derler. Kontrolunde ortaya cikar durumu.
Reflor probiyotikdir. sakincasi olmaz icebilirsiniz ama kahve limon karistirip icseniz en etkili cozum olur sanirim. Gecmis olsun.
Islak mendille mı temizliyorsunuz, saf sulu olsa dahi. Eğer öyle yapıyorsanız muhtemelen ıslak mendil yapıyor pişiği, benim kızımın pişiğini ıslak mendili bırakarak geçirdim. Pamuğu sıcak suyla ıslatıp çok sürtmeden silerek pişiği önledik çok şükür.Çok dolu oluyor canım hiç olmazsa 7-8 bez çıkıyor günde. Bizim çok sık kaka yaptığından pişik oldu sık sık değiştirmeme rağmen az değiştirsem ne olur hiç bilmiyorum.
Yok kendi birakana kadar emziriyorum hatta birakirsa tekrar memeye tutturmaya çalışıyorum yada bakiyorum araniyormu diye tam doyuyorsa birakiyorum canimAnne karnındaki ses videosunu ilk defa duydum işe yarıyor deme ki emzirmeniz bittiğini nasıl anlıyorsunuz hiç bırakmıyorsa mesela zorla mı ayırıyorsunuz belli bir zaman emzirdikten sonra
Yok canım ıslak mendili bıraktım zaten ilk iki hafta geceleri kullanmıştım sonra sadece pamuk kullandım yani pişik olduğunda sadece pamuk kullanıyordum şimdi yıkıyorum her seferinde geçmeye başladı az az dr a götürdüm o yüzden. Benim bebeğim çok fazla emiyor sürekli kaka yapıyor o da pişik yapıyor sebebimiz o sesli sessiz sürekli kaka yapıyor bazen farkedemiyorum bile uzun da tutmuyorum ama oluyor işteIslak mendille mı temizliyorsunuz, saf sulu olsa dahi. Eğer öyle yapıyorsanız muhtemelen ıslak mendil yapıyor pişiği, benim kızımın pişiğini ıslak mendili bırakarak geçirdim. Pamuğu sıcak suyla ıslatıp çok sürtmeden silerek pişiği önledik çok şükür.
2 saatte bir emziriyorum arada sağıyorum ama cok duzenli değilLesitin diye bir hap var sürü cıvıklaştıroyır. Ben öyle açmıştım tıkanıklığı vakti ile . Tabi sen yine dr ne sor. bazı bebeklerde alerjı yapabiliyormuş bnmkin de yapmamıştı . Eğer mastit oluyırsan ya az emziroyorsun ya da sütün çok memende emzirmeden sonra süt kalıyor. Her emzirmeden sonra mutlaka sağmalısın.
Doymustur. Doymadıysa uyanır zaten.Kizlar bebegim 20 dk sol gogus aktif emdi saGa gectigimde 5 dk emdi uyuya kaldi ve aktif emecek kdr uyandiramiyorum tam doydu mu doymadi mi simdi 2 gundur bu cikti bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?