Bebeğin emerken tıkanan yere masaj yapsan rahatlatır seni. Bebeğin emerken tıkanan yere sıcak uygulama yapsan da rahatlatır.2 saatte bir emziriyorum arada sağıyorum ama cok duzenli değil
Canım bizede doktorumuz 1.ay dedi haftaya yaptıracağız kızımdada öyleydiBize 1.ay dediler bugun gidecegiz acaba erken mi
Banada az gibi geldi ama doktorunuza sorun bşrde bizimde 8 oluyodur kesin hatta çoğu gece uyandığımda emzirmeye kıyafetine geçmiş oluyor çiş 3 saat içindeKızlar bebeginizin altini günde kac kerr degitiriyirsunuz.degistirdiginizde bezi dolu oluyor mu baya.yoksa az bisey isemis degistirmiyormusunuz?
Ben baslarda günde 6 7 kere degistiriyordum.simdi günde 3 defa.normal mi?
Aa o etken mi? Zaten sonrasında oturunca ağrıyodu. Hatta kuyruksokumumda ağrıyor oturmaktanBende de ayni sıkıntı var.sürekli oturmaktan kabız oluyoruz.uctaki dısķı sertlesiyor.wc de bu sefer zorlanma oluyor.bi kerede zarar görünce sisiyor resmen.
Yok maalesf ya. Kızımn pişiği için araştrmştım ama maalesf. Senin ne kadr sürdü. Çok fena yaa. Krem süryrm iki kez lavmanla yaptım. Arada fitil kullanyrm. Yukardan da bişeyler yapyrm. İlk kez başıma geliyor. Ne fena bişeymişCanim benim dogumun olacagi hafta olmustu basurum.Dogumdan sonra daha beter oldu.
Dedigin gb o icten baskidan aglayacak gb oluyordum.Gecti cok sukur.
Bulabilirsen kantaron yağı cok iyi geliyor.
Var midir oralarda bilemedim ama.
O derecede çok giydiriyosan üşütüp terlemiş olablr mi?Kızlar bazen bebeğin çişi kıyafne geçiyor tek tarafta yaan yatırıyorhm yattığı yan kısmına bezini gevşekmi bağlıyorjm acaba?
Birde dün ve bugün gece açtığımda sadece çimen yeşili kaka vardı sarıda vardı içinde karışık normalmidir bu üşüdümi acaba ? Kaleriferde yanıyor evde 26 derecelerde ev
Aslında içine kolsuz yada kosa kol bodi üstüne penye tulum ayaklarınada çorap hep böyle giydiriyorum gündüz hiç olmuyor gece oldu 2 kezO derecede çok giydiriyosan üşütüp terlemiş olablr mi?
Yani yeşil kaka her zamn hastalık belirtisi değilmiş ama 1-2 günü geçerse drna yinede sor bence
bebek 2-3 dk çekiyor sonra memeyi bırakıyo ağlıyor, kıpkırmızı oluyor, eliyle itiyor kafasini geriye çekiyor.. gaz mi diyorum omzuma alıyorum vs.. tekrar deniyorum.. basarisiz oluyorum yine kipkirmizi oluyor..
biberonla veriyorum bu durum olmuyor...
sut az da olsa var..
neden acaba??
Hanımlar merhaba daha öncede yazmıştım gruba ama son zamanlarda sadece okuyarak takip ediyorum. 10 ekim de bir oglum oldu ben de ekim annesiyim. Sorunum şöyle ki dogum yaptigim gun bebegimden topuk kanı aldılar, 5nci gün kontrole gittigimizde aldılar sonra aile hekimliginden arandım sıkıntı var tekrar vermeniz lazım diye. 3ncu kez verdik. Bugun de halk sağlığı merkezinden arandim. Bebegin zeka gelişimini etkileyen pkü değeri 2.7 çıkmış. Bu deger yüksek diyerek üniversite hastanesine sevk ettiler bir de orada araştırılacakmış. Sabahtan bu yana ağlamaktan helak oldum. Aranizda böyle birşey yasayan duyan var mı?
Kizlar bebegim 20 dk sol gogus aktif emdi saGa gectigimde 5 dk emdi uyuya kaldi ve aktif emecek kdr uyandiramiyorum tam doydu mu doymadi mi simdi 2 gundur bu cikti bide
Yok maalesf ya. Kızımn pişiği için araştrmştım ama maalesf. Senin ne kadr sürdü. Çok fena yaa. Krem süryrm iki kez lavmanla yaptım. Arada fitil kullanyrm. Yukardan da bişeyler yapyrm. İlk kez başıma geliyor. Ne fena bişeymiş
Kizlar buyume atagi nedir belirtileri nasil oluyorBuyume atagidir 1 hafta kadar surer Allah kolaylik versin. Ben dogum yapali 11 gun oldu kanamam hala devam ediyor. Siz buyuk ihtimal regl olmussunuz cunku aradan belli bir zaman gecmis.
Biz 11 gunluguz gunde 7-8 kez degistiriyorum genelde her emisinde kaka yapiyor butun bezleri kakali ve cisli oluyor. Bana da az geldi ama eskiler kakasi aralikli olunca sutun yariyor derler. Kontrolunde ortaya cikar durumu.
Reflor probiyotikdir. sakincasi olmaz icebilirsiniz ama kahve limon karistirip icseniz en etkili cozum olur sanirim. Gecmis olsun.
Kizlar buyume atagi nedir belirtileri nasil oluyor
Daha ne yapsin cocuk :) ac olsa emer canim.Uykusundan anlayabilirsin.Yeni duzen sagliyordur kendine.Sizde bayaa oldunuz sanki kac gunluk?
Zamanla emme sureleride azalacak canim daha kuvvetli bosaltabildiklerinden
Hepatit b canim. 1. Doz dogdugunda vurulmustu. Bu 2. Doz. Atesi cikabilir. Ilik bez uygularsiniz. 38.5 gibi olursa calpol verirsiniz dedi doktor.Masallah canim.ins kısa zamanda epey toparlar.
Ne asisi oldunuz bu arada?
Dogdugunda kacti ki? Benimki 36 cikti ve seninkinden 800 gram kucuk. Bir ayda 600 gr 1 kilo almasi lazimmis. Benimki de 1200 gr almis ama biz mama da veriyorduk. Onu biraktirir belki cocuk doktorumuz.İlk asisini oldu kizcem pek aglamadi hemen gunese cikardim sakinledi biraz :) 4320gr olmus kilosu ama kiyafetleriyle olctu ebe 100 gr duselim dedi bugun 1 ay 4 gun oldu 3200 dogmustu nasil sizce kilosu?
Birde kafasini olctu 39 cikti sasirdi ebe biseyde demedi gerci cok mu ya panik oldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?