2018 Ekim Anneleri

Buyume atagi gibi geldi bana yazdiklariniza gore. 2 haftalikkende bir atak donemi oluyor. Kolay gelsin:)

38.5 alindan mi vücuttan mi canim?
Bizim ev soguk diye battaniyeye sarip yatiriyorum.alni 36.6 cikiyor.vücudu 38 dereceyi görüyor.sence zararli mi?
Bide bu asi ne zaman vuruluyor.bizimki 28 günlük oldu bugün.
Bizimki 30 gunluk. Topuk kani alinirken doktor asi kartina bugunu yazmisti. Onun icin bugun yaptirdik. Sen de cuma git istersen saglik ocagina.
Vucuttan mi sormadim. Hic aklima gelmedi. Kulaktan olcuyorum ben. Hic vucudunu da olcmedim belki bizimki de o kadar oluyordur. Bilemedim.

Esim izin alirsa cuma gunü gidelim.ayrica hastaneye cocuk doktoruna gitmemize gerk var mi bilmiyorum.ates konusu düsündürüyor beni.bi cocuk doktoru da yok ki burada düzgünce herseyi bi sorayim.

emzik deneyin..

Bugün çocuk prof. Dr una gittik. Burnu tıkalı dedi. Otribebe kullanacaz

Kullandiginiz bebek bezinden memnun musunuz? Ben primadan sleppy e geçtim

Kilosu maşallah gayet iyi canım. İnternette persentil aralıklarını bulup bakabilirsin canım

Evet burun tikanikligi 2 haftadir bizde vardi zaten yine cektim az biraz geldi ama gazmis ben baya ugrastim cikardim oyle rahatladi sukur.

Boy persentil %85-90
Kilo %25 cikti ama nasil degerler yorumlayamadim?

Prima ile basladik memnundum sleepy 2 numaraya gectik o da guzel birde umarim reklam olmaz ama migrosun kendi bebek bezi var minies diye ondan da memnun kaldim hemde baya uygun aklinizda bulunsun ben ev icinde alt acarken bu kullan at alt acma aliyorum 10 tanesi 10 lira yine ayni markanin o da guzel

İslak mendil unibabyden memnun kalmadim sleepy devam ediyorum ve cok begeniyorum ilkten pamuk su yaptim ama her seferinde olmuyor, sonra islak mendilleri yikayip yaptim baktim yok o da pratik degil suan direk paketten kullaniyorum

Kizlar dun mastit problemi yasiyordum basinda yakalamisim doktor a gitmeye gerek kalmadan cozdum. Belki basina gelen olur diye yaptiklarimi yazayim. Gogus ucunda beyaz bisey vardi o tikiyormus kanallari sicak dus sicak su torbasi uyguladim pompoyla sagdim. Sonra bebisi koltukaltina alip ters tutarak emzirdim o sekilde bebeyi daha cabuk bosaltiyorlarmis tikaniklik acilinca rahatladi memede

Esim izin alirsa cuma gunü gidelim.ayrica hastaneye cocuk doktoruna gitmemize gerk var mi bilmiyorum.ates konusu düsündürüyor beni.bi cocuk doktoru da yok ki burada düzgünce herseyi bi sorayim.
Cocuk doktoruna da kalca usg ve goz kontrolu icin gitmen lazim. Orasi neresi ki? Doguda demistin sanki.

Kizlar 1.ay hepatit asimizin ikinci dozu var yarin tabi ben basladim yine stres yapmaya bu asi ates yaparmı cokta aglayacak yavrum

Kizlar 1.ay hepatit asimizin ikinci dozu var yarin tabi ben basladim yine stres yapmaya bu asi ates yaparmı cokta aglayacak yavrum
Bizde huzursuzluk bile olmadı canım hemşiremiz ateş yapmaz genelde rahat olun deyip rahatlattı. İlerleyen dönemlerde yapılacak aşılarda ateş daha çok oluyor. Sen sakin ol azıcık ağlayıp geçiyor. Sakin kalmaya çalış ki zeynep hanım da senin sakinliğinle sakin kalsın

Dogdugunda 36 cm di ama normalde de muayenelerde hep buyuk derdi dr bu yuzden normal dogum olamadi hatta. Cok fazla tok degildi benim kizim igneyi batirirken degilde cikarirken agliyorlar daha cok hemen kucagima aldim sakinledi
Kizlar bebisinizin cildinde kirmizi lekeler varmi bide dilinin altinda benimkinin goğsunde bide dilinin altinda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…