Memnun degil miydin? Ben prima kullaniyorum. Cikiyor ama ben baglayamiyorum sanki ondan.Kullandiginiz bebek bezinden memnun musunuz? Ben primadan sleppy e geçtim
Bizde 15günlük olduk 3 gündür tuhaflaştı memeyi almayan çocuk ki çok şükür memeyi aldı bu sefer gün içerisinde memeden düşmüyor 5dk uyuyor sonra ağla ağla memeye koyunca susuyor hiç uyumuyor akşamları deseniz uyumuyor ağla ağla gazını al altını değiş memeye koy uyumak Yok memeye Yen'i başladığımdan acaba doymuyor mu diye düşündük mama verdik bu sefer mamayı kustu biz büyüöe atağı. Mı geçiriyoruz yoksa memeye mi alışıyoruz anlamadım bi de irkilmeler başladı
Bizimki 30 gunluk. Topuk kani alinirken doktor asi kartina bugunu yazmisti. Onun icin bugun yaptirdik. Sen de cuma git istersen saglik ocagina.38.5 alindan mi vücuttan mi canim?
Bizim ev soguk diye battaniyeye sarip yatiriyorum.alni 36.6 cikiyor.vücudu 38 dereceyi görüyor.sence zararli mi?
Bide bu asi ne zaman vuruluyor.bizimki 28 günlük oldu bugün.
Esim izin alirsa cuma gunü gidelim.ayrica hastaneye cocuk doktoruna gitmemize gerk var mi bilmiyorum.ates konusu düsündürüyor beni.bi cocuk doktoru da yok ki burada düzgünce herseyi bi sorayim.Bizimki 30 gunluk. Topuk kani alinirken doktor asi kartina bugunu yazmisti. Onun icin bugun yaptirdik. Sen de cuma git istersen saglik ocagina.
Vucuttan mi sormadim. Hic aklima gelmedi. Kulaktan olcuyorum ben. Hic vucudunu da olcmedim belki bizimki de o kadar oluyordur. Bilemedim.
primada kac defa kiyafetine bulasti kakasi cisi.ben mi baglayamadim anlamadim.ama sleepy kullandim kav paket.onda hic oyle bi problem yasamadim.daha guzel oturuyor bebegin poposuna sanirim.Kullandiginiz bebek bezinden memnun musunuz? Ben primadan sleppy e geçtim
Çok teşekkür ederim ne kadar sürer acaba bu atakBuyume atagi gibi geldi bana yazdiklariniza gore. 2 haftalikkende bir atak donemi oluyor. Kolay gelsin:)
Çok teşekkür ederim ne kadar sürer acaba bu atak
sizdirma yaptı kac kez, sleppy ye geçtimMemnun degil miydin? Ben prima kullaniyorum. Cikiyor ama ben baglayamiyorum sanki ondan.
emzik deneyin..Bizde 15günlük olduk 3 gündür tuhaflaştı memeyi almayan çocuk ki çok şükür memeyi aldı bu sefer gün içerisinde memeden düşmüyor 5dk uyuyor sonra ağla ağla memeye koyunca susuyor hiç uyumuyor akşamları deseniz uyumuyor ağla ağla gazını al altını değiş memeye koy uyumak Yok memeye Yen'i başladığımdan acaba doymuyor mu diye düşündük mama verdik bu sefer mamayı kustu biz büyüöe atağı. Mı geçiriyoruz yoksa memeye mi alışıyoruz anlamadım bi de irkilmeler başladı
1. ay 2. ay ve 4. ay asileri var38.5 alindan mi vücuttan mi canim?
Bizim ev soguk diye battaniyeye sarip yatiriyorum.alni 36.6 cikiyor.vücudu 38 dereceyi görüyor.sence zararli mi?
Bide bu asi ne zaman vuruluyor.bizimki 28 günlük oldu bugün.
ayda 1 gorsun cocuk dr u. gelişim acısındanEsim izin alirsa cuma gunü gidelim.ayrica hastaneye cocuk doktoruna gitmemize gerk var mi bilmiyorum.ates konusu düsündürüyor beni.bi cocuk doktoru da yok ki burada düzgünce herseyi bi sorayim.
Bugün çocuk prof. Dr una gittik. Burnu tıkalı dedi. Otribebe kullanacaz
Kullandiginiz bebek bezinden memnun musunuz? Ben primadan sleppy e geçtim
Kilosu maşallah gayet iyi canım. İnternette persentil aralıklarını bulup bakabilirsin canım
Belki geniz akıntısı vardır canım yaklaşık iki haftadır oğlumun burnu hep dolu geriye akınca benzer tepkiler veriyor burnunda doluluk hissi varsa çektir bakalım serum fizyolojik uygulayıp doluluk varsa onu rahatlatır
Cocuk doktoruna da kalca usg ve goz kontrolu icin gitmen lazim. Orasi neresi ki? Doguda demistin sanki.Esim izin alirsa cuma gunü gidelim.ayrica hastaneye cocuk doktoruna gitmemize gerk var mi bilmiyorum.ates konusu düsündürüyor beni.bi cocuk doktoru da yok ki burada düzgünce herseyi bi sorayim.
Tsk edrim canim.1. ay 2. ay ve 4. ay asileri var
Tamam canim.ayda 1 gorsun cocuk dr u. gelişim acısından
Bitlisin bi ilcesi canim.Cocuk doktoruna da kalca usg ve goz kontrolu icin gitmen lazim. Orasi neresi ki? Doguda demistin sanki.
Benimkide oyle canim kemigi sagolsun kuzuninBugun asimizi olduk. 2510 gram dogmustuk. 3700 gram olmusuz. Boyumuz da 47 cm di. 51 cm olmusuz. Bir aylikken yeni dogan bebege benzedik yani.
Bizde huzursuzluk bile olmadı canım hemşiremiz ateş yapmaz genelde rahat olun deyip rahatlattı. İlerleyen dönemlerde yapılacak aşılarda ateş daha çok oluyor. Sen sakin ol azıcık ağlayıp geçiyor. Sakin kalmaya çalış ki zeynep hanım da senin sakinliğinle sakin kalsınKizlar 1.ay hepatit asimizin ikinci dozu var yarin tabi ben basladim yine stres yapmaya bu asi ates yaparmı cokta aglayacak yavrum
Kizlar bebisinizin cildinde kirmizi lekeler varmi bide dilinin altinda benimkinin goğsunde bide dilinin altinda varDogdugunda 36 cm di ama normalde de muayenelerde hep buyuk derdi dr bu yuzden normal dogum olamadi hatta. Cok fazla tok degildi benim kizim igneyi batirirken degilde cikarirken agliyorlar daha cok hemen kucagima aldim sakinledi
Kizlar bebisinizin cildinde kirmizi lekeler varmi bide dilinin altinda benimkinin goğsunde bide dilinin altinda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?