2018 Ekim Anneleri

Dun kalca cikigi kontrolunde de okadar tedirginmisim ki konusurken bile sacmaliyormusum farkinda degilim nolcak benim halim böyle

Dun kalca cikigi kontrolunde de okadar tedirginmisim ki konusurken bile sacmaliyormusum farkinda degilim nolcak benim halim böyle
Zamanla elbette ki rahatlayacaksın canım bunlara alışacağız rutine dönecek çünkü ha canı acıyacak diye üzülmeyecek miyiz tabi ki üzüleceğiz ama bütün bebişler aynı yollardan geçiyor onun ileride bağışıklığı olsun diye uğraşıyoruz

1 no prima kullanıyorduk küçül diyw 2 premium care geçtik ama yandan geçiyoe yine geceleri sadece anlamadım sanırım gevşek bağlıyorım

Evet erkek ama pipiyi yukarı kaldırmıyorum kalkıyorsa ama bilmiyorum

Selam arkadşlar benimde 2 kizim var suan tekrar hamileyim dün ögrendim ki 5 haftalik olmusuz isteyerek oldu bakalim hakkimzdq hayirlisi ne ise o olsunn benim gbi olanlar varsa yazabilirmi opuyorum hepinizi

Her zaman sızdırmadığı için sanki gevşeklikten kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben. Başka denesem mi bilemiyorum paketi de bitiyor.

Bez konusu gecmis yazacaktim unuttum bak biz dogdugundan beri 200 adet bez kullandık:) ben fazla mi degistiriyorum

Merhaba kızlar, vitamin ne kullanıyorsunuz bebişlerinize? Ben vitasanol aldım ama akşam üstü verince mi oluyor bilemedim, çocukta bir enerji patlaması bir uykusuzluk oluyor. Acaba vitaminden olabilir mi? 10 gibi uyuyan çocuk bu saate kaldı ve deli gibi nefes alıp veriyor. Gaz var gibi ağlıyor ara ara.

Bez konusu gecmis yazacaktim unuttum bak biz dogdugundan beri 200 adet bez kullandık:) ben fazla mi degistiriyorum

Bende her emzirmeden önce altını değiştiriyorum bebek hemşireleri hastanede öyle söylemişti. Bana böyle yapmak daha iyi geliyor rahat rahat uyuyor kuzum

Bu tür takviyeler genelde sabah saatlerinde ilk ya da 2.toklukla verilir bildigim.
Neden kullaniyorsunuz merak ettim?

Biz sadece Purdevita D3 kullaniyoruz.

yadegarim Canim sen yurtdisindaydin degil mi?
Yani dogum icin bu kadar normal yanlısı iken yenidogan icin nasil bu kadar duyarsiz olurlar diye dusunmeden edemedim.
Portakal suyu durumu cok dusundurucu cidden.
Ki alerji ve pisik riski yuksek meyvelerdendir ek gidaya baslandiginda bile.

Umarim bebisin rahatlamistir ama sana bu onerilerde bulunan kimse bikac oneri daha almadan deneme derim.Denize dusen yilana sarilir derler insan biraz oyle oluyor caresiz kalinca anliyorum ama daha sakin kalmaya calis❤

Bu tür takviyeler genelde sabah saatlerinde ilk ya da 2.toklukla verilir bildigim.
Neden kullaniyorsunuz merak ettim?

Biz sadece Purdevita D3 kullaniyoruz.

İlk kızımda da Acd3 adlı vitamini kullandık, aile hekimliği den verilen devit 3 yerine önerilen dört vitaminden biri, içerikleri aynı, vitasanol tercih ettik. Sizin kullandığınız da sanki aile hekimliğinde verilen değil değil mi?

Gece gece aklıma gelen birseyi mama veren anneler için paylaşmak istedim. Biberon alan bebeklerde bir süre sonra meme reddi yaşanıyor. Hem bunun önüne geçmek hem de aynı zamanda sütünüzü arttırmak için memede mama ya da emzirme destekli sistemi uygulayabilirsiniz. Bir biberon ve beslenme sondası sistem için gerekli malzemeler. Ben ilk kızımda uygulamıştım ama nedense unutuvermisim. Emzirme Sanatı isimli grupta gezinirken gördüm ve hemen sizlerle paylaşmalıyım dedim. Verdiğim isimlerle aratırsanız sisteme ulaşabilirsiniz. Hatta videoyu alta ekliyorum.

Buarada aklıma takıkdı bizde sağlık ocağının verdiği d3 ü kullanıyoryz doktıru kullanabilşrsin dedi ama sizler kullanmadınızmı?

Buarada aklıma takıkdı bizde sağlık ocağının verdiği d3 ü kullanıyoryz doktıru kullanabilşrsin dedi ama sizler kullanmadınızmı?
Ben de bu durumu çok güvendiğim çoçuk doktoruma sordum. Aynen şunları yazdı : "Merhaba sağlık hocanın dediği de vitamini güvenle kullanabilirsiniz diğer markalar fiyatları yüksek olduğu için internette bir karalama kampanyası yaptılar o yüzden de annelerin aklı karıştı yer denetimlerine gerek yok sağlık Ocağının verdiği vitaminde de Kanserojen madde yok."
Benim de içim rahat etti ve sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanmaya devam ettim.

Kizlar 1.ay hepatit asimizin ikinci dozu var yarin tabi ben basladim yine stres yapmaya bu asi ates yaparmı cokta aglayacak yavrum
1. Ay asisi ates yapmiyo dedi hemşire. Yapmadı da..rahat ol yani..
2. Ay aşısına gelmeden 1 gün önce de banyo yaptırın dedi..sanırım 2. Ay aşısından sonra birkac gün banyo yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…