Yanaginda kirmizi puturler var. Yarin doktora sorcam.Kizlar bebisinizin cildinde kirmizi lekeler varmi bide dilinin altinda benimkinin goğsunde bide dilinin altinda var
Dun kalca cikigi kontrolunde de okadar tedirginmisim ki konusurken bile sacmaliyormusum farkinda degilim nolcak benim halim böyleBizde huzursuzluk bile olmadı canım hemşiremiz ateş yapmaz genelde rahat olun deyip rahatlattı. İlerleyen dönemlerde yapılacak aşılarda ateş daha çok oluyor. Sen sakin ol azıcık ağlayıp geçiyor. Sakin kalmaya çalış ki zeynep hanım da senin sakinliğinle sakin kalsın
Zamanla elbette ki rahatlayacaksın canım bunlara alışacağız rutine dönecek çünkü ha canı acıyacak diye üzülmeyecek miyiz tabi ki üzüleceğiz ama bütün bebişler aynı yollardan geçiyor onun ileride bağışıklığı olsun diye uğraşıyoruzDun kalca cikigi kontrolunde de okadar tedirginmisim ki konusurken bile sacmaliyormusum farkinda degilim nolcak benim halim böyle
1 no prima kullanıyorduk küçül diyw 2 premium care geçtik ama yandan geçiyoe yine geceleri sadece anlamadım sanırım gevşek bağlıyorımBenimki kakası var ve yapamadıysa yapıyor bunu altını açıyorum bacaklarını kaldırıyprum havaya siliyorum poposunu bi kez açıkken yapıyor sonra rahatlayınca emmeye başlıyor. Gaz varsa ya da altına yapacaksa da emmiyor olabilir.
Benimki bazen 10 dk emip uyuyakalıyor. Ne zaman isterse veriyorum memeyi o yüzden hiç zorlamadım doymadıysa 10 dkya kalmaz tekrar istiyor zaten :) Zorlayınca kusmaya başladı o ne isterse onu yapıyorum artık.
Bende anlamıyorum bizimki de geçiyor bazen. Bez hala büyük geliyor sanki ondan mı yoksa gevşek mi kalıyor bezi mi değiştirmeliyim çözemedim.
Evet erkek ama pipiyi yukarı kaldırmıyorum kalkıyorsa ama bilmiyorumCanim benim bebehk de ilk günler 7 8 bez kirlertiyordu.ben saddce anne sutü veieyorum.nette okudum.1 aylik olunca anne sütü alan bebkleein kaka yapmasi azalirmis.benimki cis yapiyor ve koyu renk degil.ben sadece cok sık degistirmiyordum.artik degisecem.ins yariyordur.saol canim benim.
Kac günlük canim sizinki.
Bebis erkekse pipisi yukari yerlestirnce ustünu batiriyor.sen bezin karin kismina bi bez koy canim.
Tabiki canim.sürekli oturmaktan insan kabiz oluyor.benim durumum da fena.wcde hep kanama oluyor.
Masallah canim.Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin.
Kizlar 1.ay hepatit asimizin ikinci dozu var yarin tabi ben basladim yine stres yapmaya bu asi ates yaparmı cokta aglayacak yavrum
Çok geçmiş olsun cnm ya ben de ishal olsam da rahatlasam diyordum aynı sancılan mıymış?Şuan ayni sancıları cekiyoruz ama ben ishal oldum ne yapsam bilmiyorum
Her zaman sızdırmadığı için sanki gevşeklikten kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben. Başka denesem mi bilemiyorum paketi de bitiyor.1 no prima kullanıyorduk küçül diyw 2 premium care geçtik ama yandan geçiyoe yine geceleri sadece anlamadım sanırım gevşek bağlıyorım
Evet erkek ama pipiyi yukarı kaldırmıyorum kalkıyorsa ama bilmiyorum
Bez konusu gecmis yazacaktim unuttum bak biz dogdugundan beri 200 adet bez kullandık:) ben fazla mi degistiriyorum
Merhaba kızlar, vitamin ne kullanıyorsunuz bebişlerinize? Ben vitasanol aldım ama akşam üstü verince mi oluyor bilemedim, çocukta bir enerji patlaması bir uykusuzluk oluyor. Acaba vitaminden olabilir mi? 10 gibi uyuyan çocuk bu saate kaldı ve deli gibi nefes alıp veriyor. Gaz var gibi ağlıyor ara ara.
Bu tür takviyeler genelde sabah saatlerinde ilk ya da 2.toklukla verilir bildigim.
Neden kullaniyorsunuz merak ettim?
Biz sadece Purdevita D3 kullaniyoruz.
Günde 7 - 8 oluyor benimde. 3 saati grçirmemeye çalışıyorum genelde. Fazla gitsin rahat etsin de kuzum :)Bez konusu gecmis yazacaktim unuttum bak biz dogdugundan beri 200 adet bez kullandık:) ben fazla mi degistiriyorum
Bizimde 150 paket birti yeniye geçtik birde hastahanede verilenler vardı 160 faln oldu ..Bez konusu gecmis yazacaktim unuttum bak biz dogdugundan beri 200 adet bez kullandık:) ben fazla mi degistiriyorum
Ben de bu durumu çok güvendiğim çoçuk doktoruma sordum. Aynen şunları yazdı : "Merhaba sağlık hocanın dediği de vitamini güvenle kullanabilirsiniz diğer markalar fiyatları yüksek olduğu için internette bir karalama kampanyası yaptılar o yüzden de annelerin aklı karıştı yer denetimlerine gerek yok sağlık Ocağının verdiği vitaminde de Kanserojen madde yok."Buarada aklıma takıkdı bizde sağlık ocağının verdiği d3 ü kullanıyoryz doktıru kullanabilşrsin dedi ama sizler kullanmadınızmı?
1. Ay asisi ates yapmiyo dedi hemşire. Yapmadı da..rahat ol yani..Kizlar 1.ay hepatit asimizin ikinci dozu var yarin tabi ben basladim yine stres yapmaya bu asi ates yaparmı cokta aglayacak yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?