Bebeginin kilosuna gore hesaplamalisin.Her 1 aylik bebek ayni miktarda icmez canim.1 aylık bebek kaç cc sütle doyar?
Dün gögüs ucu yara olan mememi yaklaşık 45 dk elle sagdım 60cc süt çıktı...
Doyuyomudur 60 cc sütle?
Kilo konuşulmuş ben 10 kilo verdim daha doğrusu ödem gitti. 4 kilo falan kaldı hamile kaldığım kiloya. Kendi asıl kiloma dönmeme 8-10 kilo var nasıl gidecek bilmiyorum iştahıma çok düşkünüm dikişlerden çok harekette edemiyorum spor için.
Dikiş tam anlamıyla ne zaman iyileşir? Sadece iz olarak kalma süresi nedir genelde?
Aynen canim.bende alisir gibi oldum.tam alisamadim ama.gece yatak odasında beşiğinde uyuyor. gunduz anakucaginda salondayız. tv acik hep. burna otribebe kullan. 2 gün önce cocuk profesörü yan yatır dedi.. önce yukarda kalan burun deliğine 1 damla 5 dk sonra ters yone cevir diğer burun deliğine 1 damla dedi...
uyku değişiyor bazen 1 bazen 2 saat uyuyor.. ben uykusuzluğa alistim. insanoğlu herseye alisiyor yeter ki sağlık olsun minikler iyi olsun:)) şikayet hiç etmem. tatlı yorgunluklar bunlar
Tikanik oldugunu ben anlayanilir miyim ki?görünürde bisey yok.sadece sabah biraz giriste vardi temizledim.Buyudukce gececek dedi doktor keyfii ise
Ama burnu fln tikali gibiyse acmalisin
Aynen canim.bende alisir gibi oldum.tam alisamadim ama.
Tikanik oldugunu ben anlayanilir miyim ki?görünürde bisey yok.sadece sabah biraz giriste vardi temizledim.
Benimki doymuyor canim. Meme emiyor ustune 150 ml sut iciyor.1 aylık bebek kaç cc sütle doyar?
Doyuyomudur 60 cc sütle?
Benim doktorum spora iki ay sonra basla dedi.Kilo konuşulmuş ben 10 kilo verdim daha doğrusu ödem gitti. 4 kilo falan kaldı hamile kaldığım kiloya. Kendi asıl kiloma dönmeme 8-10 kilo var nasıl gidecek bilmiyorum iştahıma çok düşkünüm dikişlerden çok harekette edemiyorum spor için.
Dikiş tam anlamıyla ne zaman iyileşir? Sadece iz olarak kalma süresi nedir genelde?
Anladim canim.geceleri hırıldiyor bazen.bide ağzı açik uyuyor.Benim bebiste cok yapiyor boyle gerinir gb sesli ben keyfinden diyordum esim ozellikle sordu doktor buyudukce gecer normal sesler dedi guldu :)
Tikanikligi ozellikle uyurken hirilti gb duyarsin.Burun ve kulaklar temizlenmeye basliyor bu yuzden buaralar kirli olabilirler 3 aya kadar olabilirmis o da.
Teşekkürler inşallah bir dahaki kakayı sabırsızlıkla bekliyorum :))Bnm bile icim rahatladi suan :)
Sen o ebeyi cidden bosver hatta bence sikayeti haketmis.Kimbilir kac anne bebek gidiyor ona,yazik.
Sizin kakalarda gelmis :) bidaha uzun surmez insallah.
kilo başına 150 ml dedi doktor1 aylık bebek kaç cc sütle doyar?
Doyuyomudur 60 cc sütle?
1 aylık bebek kaç cc sütle doyar?
Doyuyomudur 60 cc sütle?
İnşallah canım yaptım bakalım strese girdim ister istemez ama keyfi yerinde bi sıkıntısı yok çok şükür..Canim.ilk günler göğüslerin uyarilmasi icin gerekli.zaten süt cogaldikca denge oturur.günde sivi alimi 4 bucuk litreye düser.ben su disinda bisey icmedigim icin bunkadar iciyorum.mesela emziren bayanlar günde 3 litre su iciyor.geri kalan 1 bucuk litreyi de rezene komposto ayran hosaf süt arttirici çaylarla aliyor.yani düsününce sizde günlük 5 litreye yakin sivi aliyorsunuzdur.ben diğer seyleri icmiyorum.sadece su iciyorum.
Yapar canim ins.benimkide gecen gün günde bir kere yapmaya basladi.ablam zeytinyagi ver dedi.vedim sabaha çogaldi kaka yapmasi.bide yataginin ayak kismına bi şişeye sicak su koy.ama ayagina temas etmesin.yatarken sıcak tutsun.
Bende hafif hafif acı var hala 15. gün bugün. Ani hareket ettiğimde sızlıyor. Tamamen iz olarak kalması hiç hissetmemek ayları alıyor sanırımDış taraf zaten kaba et canım kayniyor hemen.İctende zorlamamak onemlidir saniyorum.Spor icin doktoruna sorarsin.
Ama inan tartida rakam dusmesede vucut cok topluyor.
Ben ilk doğumumdan sonra kanamam 40 olmadan bitti sonra düzenli adetlerim hemen peşine başlamıştıKızlar ben doğum yapali bugün 44 gün oldu. Doğumdan sonra ilk 20 gün kanamam devam etti 20 günden sonrada arada cogalip azalan leke şeklinde geldi. 37.günden sonra hiç gelmedi. 40 çıktı duş aldim. 42.gün adet oldum. Sizce normal mi bu. Oğluma doğum yaptığımda hic böyle olmamisti hatta 6 ay adet görmedim ama bu kez çok erken oldu sanki
Yani 40 cikar çıkmaz adet olmak normal bişey mi acabaBen ilk doğumumdan sonra kanamam 40 olmadan bitti sonra düzenli adetlerim hemen peşine başlamıştı
Normal canım ama bu hemen sonrasında devam edeceği anlamına gelmiyor kızımda 37. Gün başlayan adetim olmuştu sonra 4.5 aylıkken sonra da 6 aylıkken olmuştu şimdi de 36. Gün başladı çok yoğun oldu şimdi bitiyor gibiKızlar ben doğum yapali bugün 44 gün oldu. Doğumdan sonra ilk 20 gün kanamam devam etti 20 günden sonrada arada cogalip azalan leke şeklinde geldi. 37.günden sonra hiç gelmedi. 40 çıktı duş aldim. 42.gün adet oldum. Sizce normal mi bu. Oğluma doğum yaptığımda hic böyle olmamisti hatta 6 ay adet görmedim ama bu kez çok erken oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?