2018 Ekim Anneleri

Dış taraf zaten kaba et canım kayniyor hemen.İctende zorlamamak onemlidir saniyorum.Spor icin doktoruna sorarsin.
Ama inan tartida rakam dusmesede vucut cok topluyor.

Aynen canim.bende alisir gibi oldum.tam alisamadim ama.
Buyudukce gececek dedi doktor keyfii ise
Ama burnu fln tikali gibiyse acmalisin
Tikanik oldugunu ben anlayanilir miyim ki?görünürde bisey yok.sadece sabah biraz giriste vardi temizledim.

Aynen canim.bende alisir gibi oldum.tam alisamadim ama.

Tikanik oldugunu ben anlayanilir miyim ki?görünürde bisey yok.sadece sabah biraz giriste vardi temizledim.

Benim bebiste cok yapiyor boyle gerinir gb sesli ben keyfinden diyordum esim ozellikle sordu doktor buyudukce gecer normal sesler dedi guldu :)
Tikanikligi ozellikle uyurken hirilti gb duyarsin.Burun ve kulaklar temizlenmeye basliyor bu yuzden buaralar kirli olabilirler 3 aya kadar olabilirmis o da.

Benim doktorum spora iki ay sonra basla dedi.

Anladim canim.geceleri hırıldiyor bazen.bide ağzı açik uyuyor.

1 aylık bebek kaç cc sütle doyar?
Dün gögüs ucu yara olan mememi yaklaşık 45 dk elle sagdım 60cc süt çıktı...
Doyuyomudur 60 cc sütle?
kilo başına 150 ml dedi doktor
bebek mesela 3 kilo ise 3 çarpı 150= 450
bunu yani 450 yi 8 ogune boldugunuzde = 56 yani her ogunde 56 ml almalı

İnşallah canım yaptım bakalım strese girdim ister istemez ama keyfi yerinde bi sıkıntısı yok çok şükür..

Kızlar selam, Bebişlerinize emzik veren var mı?

Dış taraf zaten kaba et canım kayniyor hemen.İctende zorlamamak onemlidir saniyorum.Spor icin doktoruna sorarsin.
Ama inan tartida rakam dusmesede vucut cok topluyor.
Bende hafif hafif acı var hala 15. gün bugün. Ani hareket ettiğimde sızlıyor. Tamamen iz olarak kalması hiç hissetmemek ayları alıyor sanırım

Kilo önemli değil de şu dikişler geçse tamamen korkuyorum ben afedersin doğumdan önce iki günde bir temizlik yapıyordum şimdi ağda jilet ikisi de korkutuyor ya bişey olursa diye yanına yaklaştırmıyorum.

Kızlar ben doğum yapali bugün 44 gün oldu. Doğumdan sonra ilk 20 gün kanamam devam etti 20 günden sonrada arada cogalip azalan leke şeklinde geldi. 37.günden sonra hiç gelmedi. 40 çıktı duş aldim. 42.gün adet oldum. Sizce normal mi bu. Oğluma doğum yaptığımda hic böyle olmamisti hatta 6 ay adet görmedim ama bu kez çok erken oldu sanki

Ben ilk doğumumdan sonra kanamam 40 olmadan bitti sonra düzenli adetlerim hemen peşine başlamıştı

Bu arada biz ailecek hasta olduk. Oğlum çok öksürüyor benim bogazlar acıyor hepikizin burnu akıyor. Kizima da bulaştı. Burnunu sürekli temizliyorum ama öksürük icin ne yapsam bilemedim. Rahat uyuyamıyor. Pazartesi doktora götürcem ama o güne kadar bebeğe ne yapabilirim fikriniz var mi.

Bebegin dilinde sut oldugunu dusundugum beyazlik var. Dun doktora gittik. Agzina da bakti. Simdi internette bir seyler okurken pamukcuk hastaligina denk geldim. Bizimki gorsellerdeki gibi korkunc degil ama. Pamukcuk olsa doktor fark ederdi degil mi? Hafta sonuna giriyoruz. Pamukcuksa da bir sey olur mu acaba?

Normal canım ama bu hemen sonrasında devam edeceği anlamına gelmiyor kızımda 37. Gün başlayan adetim olmuştu sonra 4.5 aylıkken sonra da 6 aylıkken olmuştu şimdi de 36. Gün başladı çok yoğun oldu şimdi bitiyor gibi

@Bir mucize
Nerelerdesin?
Gögüs yaran gectimi?
Benimkinde tık iyileşme yok

Benim de sol mememde çatlaklar vardı, öyle kanamıyordu ama emzirirken acıyordu.Küçük bi çay tabağında lansinoh kremle kantaron yağını karıştırdım, baya krem kıvamında olacak kadar incelttim lansinohu, kulak çubuğuyla da her emzirmeden sonra bolca sürüp üzerini memelyn ile kapattım. İki günde tamamen geçti canım, şu an emzirirken sıfır acı. Kendim de eczacıyım bu arada, kantaron yağı cildi çok güzel yenileyip iyileştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…