Canım bebekte öksürük varsa ciddiye almak gerek nezle gibi olmuyor grip daha sıkıntılı aslında imkanın varsa hafta sonu falan da bir gösterebilirsin dr a. Çok geçmiş olsun. Ben öksürükten daha çok çekiniyorumBu arada biz ailecek hasta olduk. Oğlum çok öksürüyor benim bogazlar acıyor hepikizin burnu akıyor. Kizima da bulaştı. Burnunu sürekli temizliyorum ama öksürük icin ne yapsam bilemedim. Rahat uyuyamıyor. Pazartesi doktora götürcem ama o güne kadar bebeğe ne yapabilirim fikriniz var mi.
Ilkinde ayri şimdi ayri olunca benimde kafam karisti sağol canimNormal canım ama bu hemen sonrasında devam edeceği anlamına gelmiyor kızımda 37. Gün başlayan adetim olmuştu sonra 4.5 aylıkken sonra da 6 aylıkken olmuştu şimdi de 36. Gün başladı çok yoğun oldu şimdi bitiyor gibi
Acilde hic ilgilenmiyorlar. Bugünde götüremedim maalesef. Eğer kötü olursa mecbur acile götürürüm artikCanım bebekte öksürük varsa ciddiye almak gerek nezle gibi olmuyor grip daha sıkıntılı aslında imkanın varsa hafta sonu falan da bir gösterebilirsin dr a. Çok geçmiş olsun. Ben öksürükten daha çok çekiniyorum
ben kullanıyorum. p. aventKızlar selam, Bebişlerinize emzik veren var mı?
Bende hafif hafif acı var hala 15. gün bugün. Ani hareket ettiğimde sızlıyor. Tamamen iz olarak kalması hiç hissetmemek ayları alıyor sanırım
Kilo önemli değil de şu dikişler geçse tamamen korkuyorum ben afedersin doğumdan önce iki günde bir temizlik yapıyordum şimdi ağda jilet ikisi de korkutuyor ya bişey olursa diye yanına yaklaştırmıyorum.
Kızlar ben doğum yapali bugün 44 gün oldu. Doğumdan sonra ilk 20 gün kanamam devam etti 20 günden sonrada arada cogalip azalan leke şeklinde geldi. 37.günden sonra hiç gelmedi. 40 çıktı duş aldim. 42.gün adet oldum. Sizce normal mi bu. Oğluma doğum yaptığımda hic böyle olmamisti hatta 6 ay adet görmedim ama bu kez çok erken oldu sanki
Bebegin dilinde sut oldugunu dusundugum beyazlik var. Dun doktora gittik. Agzina da bakti. Simdi internette bir seyler okurken pamukcuk hastaligina denk geldim. Bizimki gorsellerdeki gibi korkunc degil ama. Pamukcuk olsa doktor fark ederdi degil mi? Hafta sonuna giriyoruz. Pamukcuksa da bir sey olur mu acaba?
Olabiliyor canım farklılık her bebekte farklı olabiliyor. Aklına takılırsa dr una görünebilirsin için rahatlarIlkinde ayri şimdi ayri olunca benimde kafam karisti sağol canim
Yarın bazı özel hastanelerin poliklinikleri oluyor canım bulunduğubuz yerde varsa gidebilirsinizAcilde hic ilgilenmiyorlar. Bugünde götüremedim maalesef. Eğer kötü olursa mecbur acile götürürüm artik
İnşallah uzun sürmez dediğin gibi. Hep öyle duydum okudum seneye anca kendime gelirim gibi hissediyordum.Yok canim 7 haftaligiz biz.Tamamen hicbisy olmamis gb :) Tam olarak zaman soyleyemiyorum ne ara gecti bilmiyorumda ama uzun zaman gerekmiyor :) Daha yenisiniz zaten bu sureci yorgunlukla geciriyorsun oyle dusun.
pamukcuk olsa aralıksız ağlarBebegin dilinde sut oldugunu dusundugum beyazlik var. Dun doktora gittik. Agzina da bakti. Simdi internette bir seyler okurken pamukcuk hastaligina denk geldim. Bizimki gorsellerdeki gibi korkunc degil ama. Pamukcuk olsa doktor fark ederdi degil mi? Hafta sonuna giriyoruz. Pamukcuksa da bir sey olur mu acaba?
Sagol canim. Bizimki birinciye benziyor. Uyaninca bakayim.Nilsibel Az once sana yazmistim.Karsima cikinca fotografida gondereyim dedim
Eki Görüntüle 2204505 Eki Görüntüle 2204506
Ay rahatladim biraz. Benimki 15 dakika emdikten sonra memeyi reddediyor. Onu arastirirken rastladim buna. Biberonda sorun yok. Pamukcuk olsa biberonla da icmezdi di mi?pamukcuk olsa aralıksız ağlar
sizede gecmis olsun aynen bizde 1 gece kaldik hastanedeGecmis olsun. Biz de sarilik olduk. Zor oldu. Fototerapi aldik ama gecti sukur.
pamukcu olsa ortaligi yikardi minik ve hem sizi hem biberonu iterdiAy rahatladim biraz. Benimki 15 dakika emdikten sonra memeyi reddediyor. Onu arastirirken rastladim buna. Biberonda sorun yok. Pamukcuk olsa biberonla da icmezdi di mi?
Yavaş yavaş büyüdükçe aralıklar açılacak emme gücü hızlanacak ama neden çıkamıyorsunuz benim oğlumda 2 saatte bir en geç oda istiyor bazen ve gece 3-4 saati buluyoe ama ben sürekli çıkıyorum emziriyorum çıkmadan önce gittiğim yerde emzirme örtümü takıp emziriyorum da altınıda açıyorum sosyal hayattan koprmayon kendinizi bence ..haftasonuda eşimle çıkınxa gidiceğimiz yere yaklaşınca arabada emziriyorum 2-3 saat vaktim oluyor :) sonra oturğumuz yerde yine eöziriyorum..pazarada gidiyorum avmyede arkadaşlarımla gün yapıyoruz onada gidiyorum hiçbirşey değişmedi yani hayatımda sadeve bira daha yoruluyorum okadar :)birde 5 yaşında bir kızım var
Canım eğer iki haftayı falan geçtiyseniz sarılık probleminiz yoksa süreyi biraz artırabilir zaman ayarlamasını bebeğe bırakabilirsiniz
Allah sağlık sıhhat versin kuzucuga.İnşallah canım yaptım bakalım strese girdim ister istemez ama keyfi yerinde bi sıkıntısı yok çok şükür..
Gecsmis olsun canim.Allah şifa versin hepinize.Bu arada biz ailecek hasta olduk. Oğlum çok öksürüyor benim bogazlar acıyor hepikizin burnu akıyor. Kizima da bulaştı. Burnunu sürekli temizliyorum ama öksürük icin ne yapsam bilemedim. Rahat uyuyamıyor. Pazartesi doktora götürcem ama o güne kadar bebeğe ne yapabilirim fikriniz var mi.
Ayni ben.bugün asi icin saglik ocahina gittik taksiyle.markete gittik.bi iyi geldi ki sorma.eve hapis oldugumuz icin öyle hissediyoruz.inan bana bi dışarı çıkarsan kendini iyi hissedersin.giydir battaniyeye sar bebegi pusete koy.arabaniz varsa gezin.yoksa da bibtaksi cagir bi yerlere git.cok iyi geliyor.Ah ne güzel yazmışsınızbiz daha 17 günlüğüz, cesaret edemiyorum avm’ye vs gitmeye. Kendi bencilliğimden çocuğum hastalık kaparsa ya gittiğim yerden diye sanırım depresyondayım.. eskiden beni aşırı heyecanlandıran hiçbir şey artık aynı heyecanı yaratmıyor bünyemde tekrar normale dönmek istiyorum
Ayni ben.bugün asi icin saglik ocahina gittik taksiyle.markete gittik.bi iyi geldi ki sorma.eve hapis oldugumuz icin öyle hissediyoruz.inan bana bi dışarı çıkarsan kendini iyi hissedersin.giydir battaniyeye sar bebegi pusete koy.arabaniz varsa gezin.yoksa da bibtaksi cagir bi yerlere git.cok iyi geliyor.
ben kullanıyorum. p. avent
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?