2018 Ekim Anneleri

Canım bebekte öksürük varsa ciddiye almak gerek nezle gibi olmuyor grip daha sıkıntılı aslında imkanın varsa hafta sonu falan da bir gösterebilirsin dr a. Çok geçmiş olsun. Ben öksürükten daha çok çekiniyorum

Ilkinde ayri şimdi ayri olunca benimde kafam karisti sağol canim

Acilde hic ilgilenmiyorlar. Bugünde götüremedim maalesef. Eğer kötü olursa mecbur acile götürürüm artik

Yok canim 7 haftaligiz biz.Tamamen hicbisy olmamis gb :) Tam olarak zaman soyleyemiyorum ne ara gecti bilmiyorumda ama uzun zaman gerekmiyor :) Daha yenisiniz zaten bu sureci yorgunlukla geciriyorsun oyle dusun.

Bende ilkinde kizim 10.ayindayken regl olmustum.Ama bu durum cok degisken herkeste normal.

Pamukcuk mantar gb dusun agzina yayilir.Dudaklarina.Farkedersin.
1 su bardagina 1 cay kasigi karbonat koyup karistirip,pamuklu bi mendil ya da bezi parmagina sarip bu suyla temizleyebilirsin istersen.

Yok canim 7 haftaligiz biz.Tamamen hicbisy olmamis gb :) Tam olarak zaman soyleyemiyorum ne ara gecti bilmiyorumda ama uzun zaman gerekmiyor :) Daha yenisiniz zaten bu sureci yorgunlukla geciriyorsun oyle dusun.
İnşallah uzun sürmez dediğin gibi. Hep öyle duydum okudum seneye anca kendime gelirim gibi hissediyordum.

pamukcuk olsa aralıksız ağlar

Ah ne güzel yazmışsınız biz daha 17 günlüğüz, cesaret edemiyorum avm’ye vs gitmeye. Kendi bencilliğimden çocuğum hastalık kaparsa ya gittiğim yerden diye sanırım depresyondayım.. eskiden beni aşırı heyecanlandıran hiçbir şey artık aynı heyecanı yaratmıyor bünyemde tekrar normale dönmek istiyorum

İnşallah canım yaptım bakalım strese girdim ister istemez ama keyfi yerinde bi sıkıntısı yok çok şükür..
Allah sağlık sıhhat versin kuzucuga.
Gecsmis olsun canim.Allah şifa versin hepinize.

Ayni ben.bugün asi icin saglik ocahina gittik taksiyle.markete gittik.bi iyi geldi ki sorma.eve hapis oldugumuz icin öyle hissediyoruz.inan bana bi dışarı çıkarsan kendini iyi hissedersin.giydir battaniyeye sar bebegi pusete koy.arabaniz varsa gezin.yoksa da bibtaksi cagir bi yerlere git.cok iyi geliyor.

Sanırım hiçbir şey olmayacak diye kendime telkinde bulunmam gerekiyor şu 40 gün hızla geçsin inşallah.

Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlık versin onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…