2018 Ekim Anneleri

Yenidoğanda hastalık çok hızlı ilerliyor. Keşke götürmek için pazartesiyi beklemeseniz. Bu arada yapılabilecek tek şey burnunu açık tutup bol bol emzirmek.

hiç de bencil olmazsınız, ruhunuza iyi gelir daha pozitif olursunuz hatta..valla rahat olun derim bizim de kafa dağıtmaya ihtiyacımız var. Ben yarin öğlen avm ye gider bi kafede oturmayı bekliyorum tüm hafta ici..

Son düzenleme:
aynen.. tüm hafta ici hafta sonunu bekliyorum. hafta sonu cikariyoruz, hava iyiyse pusetle cafede oturduk soğuksa avm ye yemek yemeye gittik.. bi iyi geliyor ki..

Ben 5 günlüktü tek başıma hazırlandım süslendim doktoruma gittim bebekle birlitke :) hepbirlikte dışarı çıkmaya 10 gün sonrasında başladık zaten her haftasonu çıkıyoruz biryerlere evde daha kötü hissediyoe insan kendini hasta olma merak etmeyin bebek arabanı varsa üstünede bir örtü örtüyoruz öyle geziyor biZimle ..sizde çıkabilirsşniz ..ara ara banada olıyor bu hisler ama dışarı çıktığımda kendime geliyorum zaten doktorumda söylemişti aakın eve kapanmayın sık sık dışrı çıkın diye

Sanırım hiçbir şey olmayacak diye kendime telkinde bulunmam gerekiyor şu 40 gün hızla geçsin inşallah.

Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlık versin onlara..
Canim bizim de 40 imiz cikmadi.bi dene derim.pişman olmazsin.hem burasi dogu.hava cok soguktu.ben bilem üsüdüm ama bisey olmaz.hava alsin biraz cocuk.
aynen.. tüm hafta ici hafta sonunu bekliyorum. hafta sonu cikariyoruz, hava iyiyse pusetle cafede oturduk soğuksa avm ye yemek yemeye gittik.. bi iyi geliyor ki..
Ah bi güzeldi ki.sanki yıllardir hapismisim gibi oldu.sonbaharin yapraklari sararttigi o mis gibi hava manzara cok iyi geldi.
Arabamiz olsa evde oturmam ben.ticari taksi cagiriyoruz o bile iyi geliyor.
Sende gez canim.zaten kışın pek ćıkamicaz.

Csnim benimde ilk 2 hafta sadece emzirdim hic kilo almamisti dr mamaya baslayin dedi.simdi cok sukur toparlandi memeyide veriyorum ama mamada doyuyor meme cerez niyetine.artik karni doysunda mama olsun diyorum.

Yenidoğanda hastalık çok hızlı ilerliyor. Keşke götürmek için pazartesiyi beklemeseniz. Bu arada yapılabilecek tek şey burnunu açık tutup bol bol emzirmek.
Aynen sürekli burnunu temizleyip emziriyorum. Oğluma ıhlamur nane limon ve tarcin kaynattim bebeğe 1 2 cay kaşığı versem bisey olur mu acaba

ben inatlaştım ilk 15 gun herkes ver rahat edersin dedi. yok dedim.. simdi bastan verseymişim diyorum. bi rahatlık ki...
bu urun https://www.e-bebek.com/philips-avent-free-flow-emzik-tekli-p-pav-scf17813-nc/

Bende ilk çok büyük konuştum asla vermem diş yapısı bozulur vs vs dedim. 2 yaşından sonra verilince diş yapısı bozulurmuş. Bizde bu akşam başlıcaz umarım dediğin gibi olur. Eşim Bundan almış https://www.e-bebek.com/philips-avent-soothie-yalanci-emzik-2li-p-pav-9430370-0038/

Benim göğüs uçlarım hala acıyor emzirirken yara falan yok kızarmada yok ama acıyor sizlerdede öylemi?acaba kullandığınız bir ürün varmı lansinoh harici onu sürüyorum ara ara

Biraz büyüsünler kanguruyla daha da çok gezilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…