Yenidoğanda hastalık çok hızlı ilerliyor. Keşke götürmek için pazartesiyi beklemeseniz. Bu arada yapılabilecek tek şey burnunu açık tutup bol bol emzirmek.Bu arada biz ailecek hasta olduk. Oğlum çok öksürüyor benim bogazlar acıyor hepikizin burnu akıyor. Kizima da bulaştı. Burnunu sürekli temizliyorum ama öksürük icin ne yapsam bilemedim. Rahat uyuyamıyor. Pazartesi doktora götürcem ama o güne kadar bebeğe ne yapabilirim fikriniz var mi.
hiç de bencil olmazsınız, ruhunuza iyi gelir daha pozitif olursunuz hatta..valla rahat olun derim bizim de kafa dağıtmaya ihtiyacımız var. Ben yarin öğlen avm ye gider bi kafede oturmayı bekliyorum tüm hafta ici..Ah ne güzel yazmışsınızbiz daha 17 günlüğüz, cesaret edemiyorum avm’ye vs gitmeye. Kendi bencilliğimden çocuğum hastalık kaparsa ya gittiğim yerden diye sanırım depresyondayım.. eskiden beni aşırı heyecanlandıran hiçbir şey artık aynı heyecanı yaratmıyor bünyemde tekrar normale dönmek istiyorum
aynen.. tüm hafta ici hafta sonunu bekliyorum. hafta sonu cikariyoruz, hava iyiyse pusetle cafede oturduk soğuksa avm ye yemek yemeye gittik.. bi iyi geliyor ki..Ayni ben.bugün asi icin saglik ocahina gittik taksiyle.markete gittik.bi iyi geldi ki sorma.eve hapis oldugumuz icin öyle hissediyoruz.inan bana bi dışarı çıkarsan kendini iyi hissedersin.giydir battaniyeye sar bebegi pusete koy.arabaniz varsa gezin.yoksa da bibtaksi cagir bi yerlere git.cok iyi geliyor.
amin. olacaksa evden 1 yil çıkartma yine hasta olur...Allaha emanet hepsiSanırım hiçbir şey olmayacak diye kendime telkinde bulunmam gerekiyorşu 40 gün hızla geçsin inşallah.
Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlık versin onlara..
ben inatlaştım ilk 15 gun herkes ver rahat edersin dedi. yok dedim.. simdi bastan verseymişim diyorum. bi rahatlık ki...Bende vermek istiyorum eşim avent almış ama vicdan yapıyorum vermesem mi diye herkes çok rahat edersin diyor
Ben 5 günlüktü tek başıma hazırlandım süslendim doktoruma gittim bebekle birlitke :) hepbirlikte dışarı çıkmaya 10 gün sonrasında başladık zaten her haftasonu çıkıyoruz biryerlere evde daha kötü hissediyoe insan kendini hasta olma merak etmeyin bebek arabanı varsa üstünede bir örtü örtüyoruz öyle geziyor biZimle ..sizde çıkabilirsşniz ..ara ara banada olıyor bu hisler ama dışarı çıktığımda kendime geliyorum zaten doktorumda söylemişti aakın eve kapanmayın sık sık dışrı çıkın diyeAh ne güzel yazmışsınızbiz daha 17 günlüğüz, cesaret edemiyorum avm’ye vs gitmeye. Kendi bencilliğimden çocuğum hastalık kaparsa ya gittiğim yerden diye sanırım depresyondayım.. eskiden beni aşırı heyecanlandıran hiçbir şey artık aynı heyecanı yaratmıyor bünyemde tekrar normale dönmek istiyorum
Canim bizim de 40 imiz cikmadi.bi dene derim.pişman olmazsin.hem burasi dogu.hava cok soguktu.ben bilem üsüdüm ama bisey olmaz.hava alsin biraz cocuk.Sanırım hiçbir şey olmayacak diye kendime telkinde bulunmam gerekiyorşu 40 gün hızla geçsin inşallah.
Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlık versin onlara..
Ah bi güzeldi ki.sanki yıllardir hapismisim gibi oldu.sonbaharin yapraklari sararttigi o mis gibi hava manzara cok iyi geldi.aynen.. tüm hafta ici hafta sonunu bekliyorum. hafta sonu cikariyoruz, hava iyiyse pusetle cafede oturduk soğuksa avm ye yemek yemeye gittik.. bi iyi geliyor ki..
Csnim benimde ilk 2 hafta sadece emzirdim hic kilo almamisti dr mamaya baslayin dedi.simdi cok sukur toparlandi memeyide veriyorum ama mamada doyuyor meme cerez niyetine.artik karni doysunda mama olsun diyorum.çok zor geçiyor şu günler. doktor yeterli kilo almamış mamaya başlayalım demişti bende bir hafta musade istemiştim ve sonuç oğlum uyumak bilmiyor ne gündüz ne gece sadece emince duruyor sonra ağlama krizi sonra yine meme. yapışık ikiz gibiydik tüm gün. gece de uyumuyor. emdiği neye yarayacakki yine kilo alımı olmayacak. en son yarım saat emdi gece1 de ve yine ağlıyor. eşimle herhalde süt yetmiyor doymuyor hissiyatına kapıldık ve eşim mama aldı. 50 ml verdim. istemeyerek de olsa. hem ben tükendim hem çocuk yıprandı. bir-kac arkadaş büyüme atağından bahsetmiş. bizim durum bu olabilir mi acaba? son iki gündür böyleyiz özellikle. ve mamayı gündüz veremeyecem inşallah gerek de kalmaz. çok çaresiz hissettim kendimi
Aynen sürekli burnunu temizleyip emziriyorum. Oğluma ıhlamur nane limon ve tarcin kaynattim bebeğe 1 2 cay kaşığı versem bisey olur mu acabaYenidoğanda hastalık çok hızlı ilerliyor. Keşke götürmek için pazartesiyi beklemeseniz. Bu arada yapılabilecek tek şey burnunu açık tutup bol bol emzirmek.
ben inatlaştım ilk 15 gun herkes ver rahat edersin dedi. yok dedim.. simdi bastan verseymişim diyorum. bi rahatlık ki...
bu urun https://www.e-bebek.com/philips-avent-free-flow-emzik-tekli-p-pav-scf17813-nc/
Biraz büyüsünler kanguruyla daha da çok gezilirCanim bizim de 40 imiz cikmadi.bi dene derim.pişman olmazsin.hem burasi dogu.hava cok soguktu.ben bilem üsüdüm ama bisey olmaz.hava alsin biraz cocuk.
Ah bi güzeldi ki.sanki yıllardir hapismisim gibi oldu.sonbaharin yapraklari sararttigi o mis gibi hava manzara cok iyi geldi.
Arabamiz olsa evde oturmam ben.ticari taksi cagiriyoruz o bile iyi geliyor.
Sende gez canim.zaten kışın pek ćıkamicaz.
Sakin vermeyin. Bitkiler ilaç etkisinde..Aynen sürekli burnunu temizleyip emziriyorum. Oğluma ıhlamur nane limon ve tarcin kaynattim bebeğe 1 2 cay kaşığı versem bisey olur mu acaba
Gezmek hoşlarına gidiyor hareket etmek.Kizlar bisey kesfettim bebeginizin alti temiz karni top ve fazi yoksa yinede agliyorsa oda degistirin baska odaya goturun degisiklik iyi geliyormus denedim bizzat gercekten dogruymus
Mama earth iyi deniyorBenim göğüs uçlarım hala acıyor emzirirken yara falan yok kızarmada yok ama acıyor sizlerdede öylemi?acaba kullandığınız bir ürün varmı lansinoh harici onu sürüyorum ara ara
Tamm canim teşekkür ederimSakin vermeyin. Bitkiler ilaç etkisinde..
Rica ederim. Nasıl ki hamilelikte ada çayı yasaktı. Bitkiler ilaç hükmünde çünkü çok dikkat etmek gerekTamm canim teşekkür ederim
Benimkide 40 i bu gun cikti 3 gundur yesille karisik doktora sorduk normalmis cok fazlalasirsa soyleyin dediKızlar bebeğim yeşil kaka yapmış. Normalde kusmazdı, bugün kustu bir de. Hastalık belirtisi mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?