2018 Ekim Anneleri

Ben emzik veriyorum canim dogdugundan beri mizmizlanirsa uykuda aglarsa

Ya bende verdim ama ağzına büyük geldi kocaman duruyor :) eşim en küçüğünü almış bi de ay olarak. Bizim bebe küçük ondan herhalde

Ya bende verdim ama ağzına büyük geldi kocaman duruyor :) eşim en küçüğünü almış bi de ay olarak. Bizim bebe küçük ondan herhalde
Olabilir canım ben bebedor kullanıyorum avent sottie istiyordum ama herkes ilk seferinde almayabikirt emzigi gibi belli değil dedi bende guvenenedim avent alacaktım denemek icin bebedor aldim tutunca bunda kaldik

O yenidogan minikligi hepsinde oluyor cabucak toparlar canim :)

Aynen sürekli burnunu temizleyip emziriyorum. Oğluma ıhlamur nane limon ve tarcin kaynattim bebeğe 1 2 cay kaşığı versem bisey olur mu acaba
Sakın vermeyin. Ilk 6 ay anne sütü veya mama dışında her şey yasak.
Benim göğüs uçlarım hala acıyor emzirirken yara falan yok kızarmada yok ama acıyor sizlerdede öylemi?acaba kullandığınız bir ürün varmı lansinoh harici onu sürüyorum ara ara
Bebek memeyi yanlış kavriyordur. Memeyi doğru kavramaya başlarsa düzelir.

B Bir mucize
Nerelerdesin?
Gögüs yaran gectimi?
Benimkinde tık iyileşme yok
Canım benimde geçmedi ama acısı hafifledi kantaron yağı varmış ondan sürüyorum aklıma geldikçe valla onu bile unutuyorum düzenli kullanımda geçirebilir sanırım .. kızımda sürekli mememde sabit akşam 5.30 bi başlıyor emmeye 8 9 a kadar bırakmıyor bu akşam daha ilerletti hanımefendi şuan hala memede bırakınca ağlıyor ne yapacağım bilemedim .. bir de ilk defa bu akşam çok ağladı hiç susmadı gözündn yaş geldi banada fena uyku bastırdı ama memeyi bırakmıyor hanım

kizceye emzik vermeye calistik aventin almadi baska baktik nuk un aldik onu da ogurur gibi yapti almadi emzikle rahat edersiniz diyorlar ama kizcede almiyor

Sanırım hiçbir şey olmayacak diye kendime telkinde bulunmam gerekiyor şu 40 gün hızla geçsin inşallah.

Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlık versin onlara..
bebegin sagligi su an iyiyse ve sen de ona bakmaya yavas yavas alistiysan ufak ufak cikmaya baslayabilirsin.once yarim saat olur mesela.sonra bi saat iki saat derken iyice alisirsiniz.biz ilk 20 gun kac defa doktor icin ciktik.oylece alistik.sonra avmnin bebek bakim odasi ev gezmesi park gezmesi derken alisiyosun.bi de artik hayatimizin eskisi gibi olmiycagini, ilk bikac yil buyuk fedakarliklarla sabirla gececegini kabullenmemiz lazim.bu alisma doneminden herkes geciyo.allaha sukur bebegimiz oldu.bebek sahibi olmak icin yillarca tedavi gorup de olamayan binlerce insan var.Allah hepimize sabir guc kuvvet merhamet versin :)

Günaydın kizlar nasılsınız
Bebek bezininen uygun nerden alıyorsunuz hepsiburada indirimine baktim ama bilmiyorum eşim a101 den almisti prima 1numara gecen ay 2paket 50 civariydi dun baktik 63 olmus
Pakette 45adet vardi yanılmıyorsan

Burnu icin otri bebe alacaktim dr gittik receteye yazdi sigortam karsiladi ucret odemedik otri bebe degil ama denizsulu nazal Burun aspiratörü adina bakabilirim soran olursa
Bir de onumuzde ay olacak asi icin hemsire ates düşürücü bulunsun yanınızda getirmeden verin demişti sanırım karma aşı ve cok zorlayacak bebisimi sizede öyle dedilermi
Bide gaz damlası kullaniyormusunuz ne durumdasiniz dün dr saglik ocağının verdigi disinda ben d vitamini ve multivitamin yaziyorum saglik ocaginin verdiğini kullanmayin dedi ezcanede sigorta karsilamayinca bende almadim meger gaz damlasini da karsilamayan bi tane yazmis vitamini vermeyin dedim eczaci ikisinide vermemis sadece ates durucu ve burun aspiratörü var su an elimde bugün gidip yazdirim belki sizin doktorlarinizin önerip memnun kaldığınız gaz damlasi varmi

Dun hepsiburadan bez sipariş verdim ben de..Prima sizdirdi ben de Sleepy ye geçtim.
Otribebe kullanıyoruz..
2. asi oncesi bebeği banyo yaptır dedi hemşire 1 gun oncesinden sanirim bikac gun yikamak yasak
eczaneden Devit 3 aldim onu veriyoruz.
gaz icin Biogaia aldık.

Sleppy de sanki bir arkadaş pişik yapti dedi ondan almaya çekiniyorum İnstagram da muhendisinoglu diye bir sayfa var haberiniz vardir belki orada bütün markaların değerlendirmeleri yapılıyor bezden islak mendile kadar da memnun güzel olan şeylerde vardı ya daha doğrusu Piyasada kullanılan bir çok bebek markası iyi mi kötü mü işte anlarsınız oradan da kontrol ettim seviyeyi demişlerdi ama buradaki arkadaş bir pişik yapıyor deyince çekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…