- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Burada yazili kaka rengi hakkında bilgilerKızlar bebeğim yeşil kaka yapmış. Normalde kusmazdı, bugün kustu bir de. Hastalık belirtisi mi bu?
Hayırlısiyla büyüsünler bizde bol bol gezelim:)ama bebek arabası daha iyi gibi.Biraz büyüsünler kanguruyla daha da çok gezilir
Kızlar selam, Bebişlerinize emzik veren var mı?
Ben emzik veriyorum canim dogdugundan beri mizmizlanirsa uykuda aglarsa
Olabilir canım ben bebedor kullanıyorum avent sottie istiyordum ama herkes ilk seferinde almayabikirt emzigi gibi belli değil dedi bende guvenenedim avent alacaktım denemek icin bebedor aldim tutunca bunda kaldikYa bende verdim ama ağzına büyük geldi kocaman duruyor :) eşim en küçüğünü almış bi de ay olarak. Bizim bebe küçük ondan herhalde
İnşallah uzun sürmez dediğin gibi. Hep öyle duydum okudum seneye anca kendime gelirim gibi hissediyordum.
Ya bende verdim ama ağzına büyük geldi kocaman duruyor :) eşim en küçüğünü almış bi de ay olarak. Bizim bebe küçük ondan herhalde
Sakın vermeyin. Ilk 6 ay anne sütü veya mama dışında her şey yasak.Aynen sürekli burnunu temizleyip emziriyorum. Oğluma ıhlamur nane limon ve tarcin kaynattim bebeğe 1 2 cay kaşığı versem bisey olur mu acaba
Bebek memeyi yanlış kavriyordur. Memeyi doğru kavramaya başlarsa düzelir.Benim göğüs uçlarım hala acıyor emzirirken yara falan yok kızarmada yok ama acıyor sizlerdede öylemi?acaba kullandığınız bir ürün varmı lansinoh harici onu sürüyorum ara ara
Canım benimde geçmedi ama acısı hafifledi kantaron yağı varmış ondan sürüyorum aklıma geldikçe valla onu bile unutuyorum düzenli kullanımda geçirebilir sanırım .. kızımda sürekli mememde sabit akşam 5.30 bi başlıyor emmeye 8 9 a kadar bırakmıyor bu akşam daha ilerletti hanımefendi şuan hala memede bırakınca ağlıyor ne yapacağım bilemedim .. bir de ilk defa bu akşam çok ağladı hiç susmadı gözündn yaş geldi banada fena uyku bastırdı ama memeyi bırakmıyor hanım
bebegin sagligi su an iyiyse ve sen de ona bakmaya yavas yavas alistiysan ufak ufak cikmaya baslayabilirsin.once yarim saat olur mesela.sonra bi saat iki saat derken iyice alisirsiniz.biz ilk 20 gun kac defa doktor icin ciktik.oylece alistik.sonra avmnin bebek bakim odasi ev gezmesi park gezmesi derken alisiyosun.bi de artik hayatimizin eskisi gibi olmiycagini, ilk bikac yil buyuk fedakarliklarla sabirla gececegini kabullenmemiz lazim.bu alisma doneminden herkes geciyo.allaha sukur bebegimiz oldu.bebek sahibi olmak icin yillarca tedavi gorup de olamayan binlerce insan var.Allah hepimize sabir guc kuvvet merhamet versin :)Sanırım hiçbir şey olmayacak diye kendime telkinde bulunmam gerekiyorşu 40 gün hızla geçsin inşallah.
Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlık versin onlara..
Aynen bizim oğlan da almıyor. Ilk oğlum da almamıştı. Aylarca uğraştık 4. Ayında aldıkizceye emzik vermeye calistik aventin almadi baska baktik nuk un aldik onu da ogurur gibi yapti almadi emzikle rahat edersiniz diyorlar ama kizcede almiyor
@Nilsibel Az once sana yazmistim.Karsima cikinca fotografida gondereyim dedim
Eki Görüntüle 2204505 Eki Görüntüle 2204506
benimki bu. tabi hepsinin yüzüne büyük gelir seklen..avent smoothie yi her bebek tutamayabiliyyor diye okuduğumdan onu almadım. arkadasim bunu tavsiye etmişti.. bunu aldim ben de..hemen tuttu da benimkiYa bende verdim ama ağzına büyük geldi kocaman duruyor :) eşim en küçüğünü almış bi de ay olarak. Bizim bebe küçük ondan herhalde
avent smoothie mi adiniz.. onu her bebek tutamayabiliyyor diye okuduğumdan onu almadım. arkadasim bunu tavsiye etmişti.. bunu aldim ben de..hemen tuttu da benimkikizceye emzik vermeye calistik aventin almadi baska baktik nuk un aldik onu da ogurur gibi yapti almadi emzikle rahat edersiniz diyorlar ama kizcede almiyor
Dun hepsiburadan bez sipariş verdim ben de..Prima sizdirdi ben de Sleepy ye geçtim.Günaydın kizlar nasılsınız
Bebek bezininen uygun nerden alıyorsunuz hepsiburada indirimine baktim ama bilmiyorum eşim a101 den almisti prima 1numara gecen ay 2paket 50 civariydi dun baktik 63 olmus
Pakette 45adet vardi yanılmıyorsan
Burnu icin otri bebe alacaktim dr gittik receteye yazdi sigortam karsiladi ucret odemedik otri bebe degil ama denizsulu nazal Burun aspiratörü adina bakabilirim soran olursa
Bir de onumuzde ay olacak asi icin hemsire ates düşürücü bulunsun yanınızda getirmeden verin demişti sanırım karma aşı ve cok zorlayacak bebisimisizede öyle dedilermi
Bide gaz damlası kullaniyormusunuz ne durumdasiniz dün dr saglik ocağının verdigi disinda ben d vitamini ve multivitamin yaziyorum saglik ocaginin verdiğini kullanmayin dedi ezcanede sigorta karsilamayinca bende almadim meger gaz damlasini da karsilamayan bi tane yazmis vitamini vermeyin dedim eczaci ikisinide vermemis sadece ates durucu ve burun aspiratörü var su an elimde bugün gidip yazdirim belki sizin doktorlarinizin önerip memnun kaldığınız gaz damlasi varmi
her bebek tutamayabiliyor.. arkadasim bunu tavsiye etmişti.. bunu aldim ben de..hemen tuttu da benimkiAynen bizim oğlan da almıyor. Ilk oğlum da almamıştı. Aylarca uğraştık 4. Ayında aldı
Dun hepsiburadan bez sipariş verdim ben de..Prima sizdirdi ben de Sleepy ye geçtim.
Otribebe kullanıyoruz..
2. asi oncesi bebeği banyo yaptır dedi hemşire 1 gun oncesinden sanirim bikac gun yikamak yasak
eczaneden Devit 3 aldim onu veriyoruz.
gaz icin Biogaia aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?