- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Sürekli memede oluncada iyileşmesi gecikiyo tabi,Canım benimde geçmedi ama acısı hafifledi kantaron yağı varmış ondan sürüyorum aklıma geldikçe valla onu bile unutuyorum düzenli kullanımda geçirebilir sanırım .. kızımda sürekli mememde sabit akşam 5.30 bi başlıyor emmeye 8 9 a kadar bırakmıyor bu akşam daha ilerletti hanımefendi şuan hala memede bırakınca ağlıyor ne yapacağım bilemedim .. bir de ilk defa bu akşam çok ağladı hiç susmadı gözündn yaş geldi banada fena uyku bastırdı ama memeyi bırakmıyor hanım
Dun hepsiburadan bez sipariş verdim ben de..Prima sizdirdi ben de Sleepy ye geçtim.
Otribebe kullanıyoruz..
2. asi oncesi bebeği banyo yaptır dedi hemşire 1 gun oncesinden sanirim bikac gun yikamak yasak
eczaneden Devit 3 aldim onu veriyoruz.
gaz icin Biogaia aldık.
Sleepy e geceli epey oldu. Memnunum ondan da. Hem daha ucuz primadan. Prima epey almıştım. Bezi stok yapmamak gerekiyormus.. Sleepy kullanıyorum artık..instagram kullanmıyorum o hesabı bilmiyorumSleppy de sanki bir arkadaş pişik yapti dedi ondan almaya çekiniyorum İnstagram da muhendisinoglu diye bir sayfa var haberiniz vardir belki orada bütün markaların değerlendirmeleri yapılıyor bezden islak mendile kadar da memnun güzel olan şeylerde vardı ya daha doğrusu Piyasada kullanılan bir çok bebek markası iyi mi kötü mü işte anlarsınız oradan da kontrol ettim seviyeyi demişlerdi ama buradaki arkadaş bir pişik yapıyor deyince çekindim
Günaydın kizlar nasılsınız
Bebek bezininen uygun nerden alıyorsunuz hepsiburada indirimine baktim ama bilmiyorum eşim a101 den almisti prima 1numara gecen ay 2paket 50 civariydi dun baktik 63 olmus
Pakette 45adet vardi yanılmıyorsan
Burnu icin otri bebe alacaktim dr gittik receteye yazdi sigortam karsiladi ucret odemedik otri bebe degil ama denizsulu nazal Burun aspiratörü adina bakabilirim soran olursa
Bir de onumuzde ay olacak asi icin hemsire ates düşürücü bulunsun yanınızda getirmeden verin demişti sanırım karma aşı ve cok zorlayacak bebisimisizede öyle dedilermi
Bide gaz damlası kullaniyormusunuz ne durumdasiniz dün dr saglik ocağının verdigi disinda ben d vitamini ve multivitamin yaziyorum saglik ocaginin verdiğini kullanmayin dedi ezcanede sigorta karsilamayinca bende almadim meger gaz damlasini da karsilamayan bi tane yazmis vitamini vermeyin dedim eczaci ikisinide vermemis sadece ates durucu ve burun aspiratörü var su an elimde bugün gidip yazdirim belki sizin doktorlarinizin önerip memnun kaldığınız gaz damlasi varmi
Saglik ocağının verdigi damla da Devit-3 buarada
S ocağınınki Monovit D3. eczaneden aldığım Devit 3Saglik ocağının verdigi damla da Devit-3 buarada
Ilk aşıda bana ateş olmaz dediler yine de damla yazdılarGunaydin canim. Bebek bezi suana kadar prima, sleepy ve minies kullandim. Hepsinden de memnun kaldim bu yuzden hangisi en uygunsa onu alacagiz ama migrosun kendi urunu olan minies en uygunu tanesi 20 kurusa geliyor. Onumuzdeki ay olacak asi icin saglik ocagindaki ebe sadece ates olucak ve 2 banyo yok dedi cocuk dr muz herhangi bir ates dusurucu vermeyin ates olursa beni arayin dedi ona gore bakacagiz. Oyle zorlayacak falan deyip kotuyu cagirma belki senin bebegini etkilemeyecek bile :) burun aspiratoru buruno kullaniyoruz biz. D vitamini olarakta saglik ocaginin verdigini kullaniyorum. Gaz damlasi icin cocuk dr muz biogaia vermisti ve 6 aya kadar kullanicaz demisti sindirimi kolaylastiran bir damlaymis. Bence en guzeli bi cocuk dr edinin gece gunduz ulasabileceginiz o sizi her konuda yonlendirecektir :)
kizceye emzik vermeye calistik aventin almadi baska baktik nuk un aldik onu da ogurur gibi yapti almadi emzikle rahat edersiniz diyorlar ama kizcede almiyor
Bence her ikisi de pamukçuk. Önceki çocuğum mama ile beslendi ilk 4 ay az da olsa anne sütü aldı. Dili nde hiç en ufak beyazlık bile yoktu. Şimdi dr a götürdüm dr pamukçuk değil bu dedi. Eczaneden ilaç aldım kullanıyorum mecbur kaldım huzursuzdu inşaşlah geçer şimdi biraz rahatladı
Günaydın kizlar nasılsınız
Bebek bezininen uygun nerden alıyorsunuz hepsiburada indirimine baktim ama bilmiyorum eşim a101 den almisti prima 1numara gecen ay 2paket 50 civariydi dun baktik 63 olmus
Pakette 45adet vardi yanılmıyorsan
Burnu icin otri bebe alacaktim dr gittik receteye yazdi sigortam karsiladi ucret odemedik otri bebe degil ama denizsulu nazal Burun aspiratörü adina bakabilirim soran olursa
Bir de onumuzde ay olacak asi icin hemsire ates düşürücü bulunsun yanınızda getirmeden verin demişti sanırım karma aşı ve cok zorlayacak bebisimisizede öyle dedilermi
Bide gaz damlası kullaniyormusunuz ne durumdasiniz dün dr saglik ocağının verdigi disinda ben d vitamini ve multivitamin yaziyorum saglik ocaginin verdiğini kullanmayin dedi ezcanede sigorta karsilamayinca bende almadim meger gaz damlasini da karsilamayan bi tane yazmis vitamini vermeyin dedim eczaci ikisinide vermemis sadece ates durucu ve burun aspiratörü var su an elimde bugün gidip yazdirim belki sizin doktorlarinizin önerip memnun kaldığınız gaz damlasi varmi
Aynen canim.emziren kadinlarin hergün banyo yapmasi lazim.ben bir gün durup bir gun banyo yapiyorum.cocugu da bir gun durup bir gün yikiyorum.hersey pislikten olur demisti bi doktor.Pamukcuk mantardir canim bi tur.Sivilce gb kabarik olur ve dilinde cok acı olur zaten yayilirda.Hatta annenin meme ucunda da gorulebilir.Yani bizim dilimizde bazen cikan kucucuk kabarik bile nasi aci verir oyle dusun.
Ama normal beyazlik oluyor bazen.
Zaten her zaman soylenen budur beslenme sekli degil meme ya da biberonun temizliginden bahsedilir bu durumlarda.Gunluk meme temizligini aksatmamak gerekir.
bebisi koltuk altina yuzu sana bakacak sekilde yatir o şekilde emzir memeyi daha iyi bosaltiyorlar ilk seferinde canin cok yanıyor ama sonra memedeki sertlik gitmeye başlıyorSürekli memede oluncada iyileşmesi gecikiyo tabi,
Ben bide üstüne mastit oldum
Acılar içindeyim
Kantaron yağını nerden alıyorsunuz?
Eczaneden mi?
Emzirmeden önce yıkanıyor mu?
Ben veriyorum bebeğimin emmes refleksi çok güçlü hiç beni bırakmıyordu, uyuduğunda bile dudaklarını emiyordu emzik verdim biraz da olsun rahat ettik. Zaten karnı aç olduğu zaman bir iki emiyor sonra almıyor o zaman emziriyorum. Emzik ile benim bebeğim daha rahat uykuya dalıyor ve kendini güvende hissediyorKızlar selam, Bebişlerinize emzik veren var mı?
Aynen cnm benim cadı da aynı odada durmak istemiyor sürekli. :)Kizlar bisey kesfettim bebeginizin alti temiz karni top ve fazi yoksa yinede agliyorsa oda degistirin baska odaya goturun degisiklik iyi geliyormus denedim bizzat gercekten dogruymus
Canım birley soracağım bende otribebe aldım hem aspiratörünü hemde monodoz suyunu sümüklerini çekerken sen önce aldığın sudan burnuna damlatıp öyle çekiyorsun dimi?Aşı oncesi ates dusurucu kesinlikle onerilmez.Ates vucudun mikropla savastiginin bi kanitidir.Cok yukselmezse zaten illa ates oldugunda da verilmez once mudahale edilir.Aklinda olsun.
Ben Bruno aldirmistim esime serum fizyolojiği.Hem goz hem burun icin o.Yani gozu cok capak yaparsa gazli beze damlatip onunla siliniyor.
Eger sumuk varsa da otribebe ile aliyorum.
D3 doktorumuzun verdigini kullaniyorum,Purdevita.
Gaz damlasi icinde probiyotiktir yani bagirsaklara en yardimci Biogaia.Nurse Harveys'te iyidir.Hepsinin ortak ozelligi duzenli kullanilmasi aslinda
Bizde kullanıyoruz hafif tıkanıklık vardı önce suyunu sıkıp 5 dk bekleyip ondan sonra çekiyoruz eczacı kız öyle anlattı bizeCanım birley soracağım bende otribebe aldım hem aspiratörünü hemde monodoz suyunu sümüklerini çekerken sen önce aldığın sudan burnuna damlatıp öyle çekiyorsun dimi?
Bize hacamat yaptırdığımız yerden vermişlerdi canım nerden alınır bilmiyorum .. emzirmeden önce yıkamıyorum .. burayada hiç giremiorum artık kızım çok huysuz olmaya başladı :) yani mememi koparıp ağzına yapıştıracapım en son :)Sürekli memede oluncada iyileşmesi gecikiyo tabi,
Ben bide üstüne mastit oldum
Acılar içindeyim
Kantaron yağını nerden alıyorsunuz?
Eczaneden mi?
Emzirmeden önce yıkanıyor mu?
Bize hacamat yaptırdığımız yerden vermişlerdi canım nerden alınır bilmiyorum .. emzirmeden önce yıkamıyorum .. burayada hiç giremiorum artık kızım çok huysuz olmaya başladı :) yani mememi koparıp ağzına yapıştıracapım en son :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?