2018 Ekim Anneleri

Sürekli memede oluncada iyileşmesi gecikiyo tabi,
Ben bide üstüne mastit oldum
Acılar içindeyim
Kantaron yağını nerden alıyorsunuz?
Eczaneden mi?
Emzirmeden önce yıkanıyor mu?

Saglik ocağının verdigi damla da Devit-3 buarada

Sleepy e geceli epey oldu. Memnunum ondan da. Hem daha ucuz primadan. Prima epey almıştım. Bezi stok yapmamak gerekiyormus.. Sleepy kullanıyorum artık..instagram kullanmıyorum o hesabı bilmiyorum

Gunaydin canim. Bebek bezi suana kadar prima, sleepy ve minies kullandim. Hepsinden de memnun kaldim bu yuzden hangisi en uygunsa onu alacagiz ama migrosun kendi urunu olan minies en uygunu tanesi 20 kurusa geliyor. Onumuzdeki ay olacak asi icin saglik ocagindaki ebe sadece ates olucak ve 2 banyo yok dedi cocuk dr muz herhangi bir ates dusurucu vermeyin ates olursa beni arayin dedi ona gore bakacagiz. Oyle zorlayacak falan deyip kotuyu cagirma belki senin bebegini etkilemeyecek bile :) burun aspiratoru buruno kullaniyoruz biz. D vitamini olarakta saglik ocaginin verdigini kullaniyorum. Gaz damlasi icin cocuk dr muz biogaia vermisti ve 6 aya kadar kullanicaz demisti sindirimi kolaylastiran bir damlaymis. Bence en guzeli bi cocuk dr edinin gece gunduz ulasabileceginiz o sizi her konuda yonlendirecektir :)

Ilk aşıda bana ateş olmaz dediler yine de damla yazdılar

kizceye emzik vermeye calistik aventin almadi baska baktik nuk un aldik onu da ogurur gibi yapti almadi emzikle rahat edersiniz diyorlar ama kizcede almiyor

Emzik tamamen bebegin secimi.
Ilk kizimda hatri sayilir bi koleksiyon gb olmustu elimizde :) ama almamisti hic.
Sonra 4.ayda parmagini emmeye baslayinca tekrar denemistim canim.Kiraz uclu ve kaucuk almisti

Pamukcuk mantardir canim bi tur.Sivilce gb kabarik olur ve dilinde cok acı olur zaten yayilirda.Hatta annenin meme ucunda da gorulebilir.Yani bizim dilimizde bazen cikan kucucuk kabarik bile nasi aci verir oyle dusun.
Ama normal beyazlik oluyor bazen.
Zaten her zaman soylenen budur beslenme sekli degil meme ya da biberonun temizliginden bahsedilir bu durumlarda.Gunluk meme temizligini aksatmamak gerekir.

Aşı oncesi ates dusurucu kesinlikle onerilmez.Ates vucudun mikropla savastiginin bi kanitidir.Cok yukselmezse zaten illa ates oldugunda da verilmez once mudahale edilir.Aklinda olsun.

Ben Bruno aldirmistim esime serum fizyolojiği.Hem goz hem burun icin o.Yani gozu cok capak yaparsa gazli beze damlatip onunla siliniyor.
Eger sumuk varsa da otribebe ile aliyorum.

D3 doktorumuzun verdigini kullaniyorum,Purdevita.

Gaz damlasi icinde probiyotiktir yani bagirsaklara en yardimci Biogaia.Nurse Harveys'te iyidir.Hepsinin ortak ozelligi duzenli kullanilmasi aslinda

Aynen canim.emziren kadinlarin hergün banyo yapmasi lazim.ben bir gün durup bir gun banyo yapiyorum.cocugu da bir gun durup bir gün yikiyorum.hersey pislikten olur demisti bi doktor.

Acılar içindeyim
Eczaneden mi?
bebisi koltuk altina yuzu sana bakacak sekilde yatir o şekilde emzir memeyi daha iyi bosaltiyorlar ilk seferinde canin cok yanıyor ama sonra memedeki sertlik gitmeye başlıyor

Kızlar selam, Bebişlerinize emzik veren var mı?
Ben veriyorum bebeğimin emmes refleksi çok güçlü hiç beni bırakmıyordu, uyuduğunda bile dudaklarını emiyordu emzik verdim biraz da olsun rahat ettik. Zaten karnı aç olduğu zaman bir iki emiyor sonra almıyor o zaman emziriyorum. Emzik ile benim bebeğim daha rahat uykuya dalıyor ve kendini güvende hissediyor

Canım birley soracağım bende otribebe aldım hem aspiratörünü hemde monodoz suyunu sümüklerini çekerken sen önce aldığın sudan burnuna damlatıp öyle çekiyorsun dimi?

Canım birley soracağım bende otribebe aldım hem aspiratörünü hemde monodoz suyunu sümüklerini çekerken sen önce aldığın sudan burnuna damlatıp öyle çekiyorsun dimi?
Bizde kullanıyoruz hafif tıkanıklık vardı önce suyunu sıkıp 5 dk bekleyip ondan sonra çekiyoruz eczacı kız öyle anlattı bize

Acılar içindeyim
Eczaneden mi?
Bize hacamat yaptırdığımız yerden vermişlerdi canım nerden alınır bilmiyorum .. emzirmeden önce yıkamıyorum .. burayada hiç giremiorum artık kızım çok huysuz olmaya başladı :) yani mememi koparıp ağzına yapıştıracapım en son :)

Kızlar merhaba hiç giremiyorum kendi rahatsızlıklarımdan sürekli kusma ishal haftada bir tekrarlıyor ama şöyle bir baktım keyifler iyi heralde. Kendimle uğraşmaktan bebekle ilgilenemiyorum şu rota ve menenjit aşılarını soracaktım size yaptırdınız mıyan etki yaptı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…