- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aynen canim.emziren kadinlarin hergün banyo yapmasi lazim.ben bir gün durup bir gun banyo yapiyorum.cocugu da bir gun durup bir gün yikiyorum.hersey pislikten olur demisti bi doktor.
yok uğraşamam valla o kadar.. banyodan su dolduruyorum kovaya.. öyle yıkıyoruz..Bebeğinizi yıkarken suyunu kaynatıp ılıtıyormusunuz sizlerde?
Canım birley soracağım bende otribebe aldım hem aspiratörünü hemde monodoz suyunu sümüklerini çekerken sen önce aldığın sudan burnuna damlatıp öyle çekiyorsun dimi?
Kızlar merhaba hiç giremiyorum kendi rahatsızlıklarımdan sürekli kusma ishal haftada bir tekrarlıyor ama şöyle bir baktım keyifler iyi heralde. Kendimle uğraşmaktan bebekle ilgilenemiyorum şu rota ve menenjit aşılarını soracaktım size yaptırdınız mıyan etki yaptı mı
Bebeğinizi yıkarken suyunu kaynatıp ılıtıyormusunuz sizlerde?
Bende 40 ı çıkana kadar yapayım diyorumCanım 6 haftadir oyle yaptim ben 1 haftadır yapmiyorum.
Ben su an kendim tisortle corapsiz oturuyorum. Bebege de alta badi uste tulum tulum ustune yun olmayan patik giydirdim. Elleri acik sapka yok. Uyuyor ustunde havlu gibi battaniye var. Kendim usursem onu da biraz daha giydiriyorum veya ortuyorum.bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz kizlar ben tulum icine citcitli badi artinicne corap ince mi sizce
Yarım kol çıtçıtli body. Alt üst takım. çorap. Kat kat giydirmeyi sevmem.. şapka patik giydirmembebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz kizlar ben tulum icine citcitli badi artinicne corap ince mi sizce
Valla canim banyoyla daha temiz oluyor.zaten emziriyoruz ya ćok terliyoruz.Aslinda hergun yapmak yapmamak degil,ilik suyla meme ucunu yikayabilirsin her sabah.
Senin ustune sinen kokun bebek icinde iyi cunki kokumuzda onemli onlar icin :)
Emzirme kampinda ozellikle bahsedilir
Bende aynı şekildebebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz kizlar ben tulum icine citcitli badi artinicne corap ince mi sizce
Valla canim banyoyla daha temiz oluyor.zaten emziriyoruz ya ćok terliyoruz.
Bebek yazik ter kokumuzu cekmesin.
Tomrisin notlarini okudum.baska bi ywrde daha karsilastim.koku degisince parfüm yada rolon tarzi şeylerden bebek memeyi reddedebiliyor.
Netten baktım birsürü kantoran yagı çeşidi varBize hacamat yaptırdığımız yerden vermişlerdi canım nerden alınır bilmiyorum .. emzirmeden önce yıkamıyorum .. burayada hiç giremiorum artık kızım çok huysuz olmaya başladı :) yani mememi koparıp ağzına yapıştıracapım en son :)
ne guzel kilo almis sevindim :) bizimki 4300e yaklasti 1 numara premium care ler hala oluyo.1 numarayi kullanirsiniz daha.kac paket bir numara bitirdik.bi de 1den cok almayin diyorlardi hic de oyle olmadi :)Kizlar zeynep 3500 gr. oldu :))
Yani aile hekimliginde tartilan o
Ben 1 numara bebek bezi kullaniyorum prima premium care
Iki tane premium care var birinde 2 numarada 3_6 kg
Digerinde 4-8 kilo yaziyor
Bendeki 4-8 kilo yazan. Bugun bagladim yanlardan bosluk yapti sonra yine 1 numara bagladim
Esim yeni bi paket almis 1 numara onu 2 numaraya değiştirsem mi az daha kullansam mi
Biz de 1 numara kullaniyoruz. 3700 gram. 2 numara bol geliyo sizdiriyor.Kizlar zeynep 3500 gr. oldu :))
Yani aile hekimliginde tartilan o
Ben 1 numara bebek bezi kullaniyorum prima premium care
Iki tane premium care var birinde 2 numarada 3_6 kg
Digerinde 4-8 kilo yaziyor
Bendeki 4-8 kilo yazan. Bugun bagladim yanlardan bosluk yapti sonra yine 1 numara bagladim
Esim yeni bi paket almis 1 numara onu 2 numaraya değiştirsem mi az daha kullansam mi
Milletin cocugu 4 kilo doguyor ondan. Bizimki 2 bucuk kiloydu.ne guzel kilo almis sevindim :) bizimki 4300e yaklasti 1 numara premium care ler hala oluyo.1 numarayi kullanirsiniz daha.kac paket bir numara bitirdik.bi de 1den cok almayin diyorlardi hic de oyle olmadi :)
Aynen canim.temizlik çok önemli.esim de bende çok titiziz bu konuda.evimiz cok soguk ama yine de bebegi bile bir gün durup bir gün yıkıyoruz.esim kısin bile her sabah her aksam banyo yapar.benim de firsatim olsa hergün banyo yaparim.bebekle ayni günler yapiyorum.o da bende mis oluyoruz rahatliyoruz valla.Iste bizim ter dedigimiz dogal koku olarak adlandiriliyor cunku senin kokun :)
Banyo tabii ki daha temizlik ve rahatlik ama yapilamiyorsada meme temiz tutulabilir sonucta.Ertelememek lazim sadece kosturmacadan.
Aynen canim.bizim bebek kötü tavuklar gibi.eşime diyorum ki bizim ki dövüş horozu gibi:)Milletin cocugu 4 kilo doguyor ondan. Bizimki 2 bucuk kiloydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?