Olabilir canım ben bebedor kullanıyorum avent sottie istiyordum ama herkes ilk seferinde almayabikirt emzigi gibi belli değil dedi bende guvenenedim avent alacaktım denemek icin bebedor aldim tutunca bunda kaldik
Benim kızımda senin bebeğin gibi. Aldığımız emziği rahat alamadı ama uykuya omunla daldı. Başka bir emzik alıcaz onunla rahat olur inşallah fıstığımBen veriyorum bebeğimin emmes refleksi çok güçlü hiç beni bırakmıyordu, uyuduğunda bile dudaklarını emiyordu emzik verdim biraz da olsun rahat ettik. Zaten karnı aç olduğu zaman bir iki emiyor sonra almıyor o zaman emziriyorum. Emzik ile benim bebeğim daha rahat uykuya dalıyor ve kendini güvende hissediyor
Biz hastaneye gittik. Insanlar sasiriyor aa ne kucuk bebek diye. Biz diyoruz ki yoo bu buyuk hali.Aynen canim.bizim bebek kötü tavuklar gibi.eşime diyorum ki bizim ki dövüş horozu gibi:)
Bizimkide bi doğdu bacaklarinin derisi sarkiyor.sirtinin kemiği cikmis.hala etlenmedi.yanaklari zaten hic yok.
Esimin bi öğrencisi gördü.1 aylik dedik.hocam ne kadar kücük bu böyle diyor.çoluk çocuk bile anlıyor.
Bizimkine de 1 numara büyük oluyor.2 ayini doldurana kadar 1 numara kullanacaz heralde.
Canim cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Ama sanirim doktora gitmen lazim. Acile mi gitsen?Bu resmi bu şekilde paylaşmak istemezdim ama özellikle bugün moralim sinirlerim çok bozuk,
Acılar içinde emziriyordum zaten
Resimde ne kadar farkediliyor bilmiyorum o yara olan açık meme ucumun çıkıntısı yok oldu düzleşti resmen mememin ucunun yarısı,
Bebeğim agzına alıyor memeyi ama cıx cıx sesiyle kavrayamıyor memeyi önceden bu durum yoktu,
Ama sebep yaranın iyice ilerlemiş olması galiba,
Kremler kullandım silikon gögüs ucu daha fecahat yaptı,
Doktora gitsem krem yazacak kullan diycek kanımca...
Sağma makinası çok kötü cekiştiriyor
Ben napıcam Allah aşkına bi yardım
Sabahtan beri deli gibi ağlıyorum
Memem doldu bebeğim uğraşıyor ama ememiyor,
Videoda var emerkenki cıx cıx sesiyle ama video yükleyemedim
Çok çaresizim....
Depresyona girdim bigünde galiba
Canim ćok gecmis olsun.benim göğüs ucum bundan da beterdi.her tarafi kopmus ve iltihap gibi bembeyaz olmustu.Bu resmi bu şekilde paylaşmak istemezdim ama özellikle bugün moralim sinirlerim çok bozuk,
Resimde ne kadar farkediliyor bilmiyorum o yara olan açık meme ucumun çıkıntısı yok oldu düzleşti resmen mememin ucunun yarısı,
Bebeğim agzına alıyor memeyi ama cıx cıx sesiyle kavrayamıyor memeyi önceden bu durum yoktu,
Çok çaresizim....
Insanlar minik deyince daha da sinir oluyorum.zaten ben cebbelesiyorum emzirmekle.kilo alsin diye çırpınıyorum.Biz hastaneye gittik. Insanlar sasiriyor aa ne kucuk bebek diye. Biz diyoruz ki yoo bu buyuk hali.
Insallah buyuyecekler saglikla. Bacaklari tavuk bacagi gibiydi. Etlenmeye basladi biraz. 3 gundur mama vermedik. Bakalim mamasiz da kilo alacak mi.
Garmastan kullandım uzun bi süre lansinohla beraber çokta iyi geliyor ama emince o iyileşen yaranın kabugu tekrar kalkıyor hooop tekrar yaraCanim ćok gecmis olsun.benim göğüs ucum bundan da beterdi.her tarafi kopmus ve iltihap gibi bembeyaz olmustu.
Lütfen yopla kendini.doktora git.ne krem verirse sür ki gecsin.bak sonu daha kötü olur.icindr süt birikirse göğsün patlayacak gibi olur yakar seni.ben yanmasindan sabah akadar uyuyamadim.o gece acisa da sağdım emzirdim.sabahi zor ettim.sabah hemen kosarak hastaneyr gittim.
Hemde ağlaya ağlaya.
Doktor garmastan yazdi.onu bebegi emzirdikten sonra sür.göğüs pedinin icine yerlestir goğüs ucunu.2 saat öyle dursun.bebegi emzirmeden önce ılık suyla yıka gel.göğüs ucu olmasa da olur.elince kahvernehi kısmı ikiye katla bebegin agzina ver.inan gececek 1 haftaya.
Bana da ablam 1 haftaya gecer dedi.aynen dedigi gibi oldu.
Lütfen dediklerimi yap.ins gecer.
Canim dur ağlama ya.inan gececek hepsi.Garmastan kullandım uzun bi süre lansinohla beraber çokta iyi geliyor ama emince o iyileşen yaranın kabugu tekrar kalkıyor hooop tekrar yara
Yarayı acıyıda gectim
Şuan ememiyor kavrayamadığı için
O dediğin kahverengi kısmı veremiyorum agzını kuş kadar acıp yalama moduna geciyo
Gözlerim şişti aglamaktan
Berbat haldeyim
Aynen canim.temizlik çok önemli.esim de bende çok titiziz bu konuda.evimiz cok soguk ama yine de bebegi bile bir gün durup bir gün yıkıyoruz.esim kısin bile her sabah her aksam banyo yapar.benim de firsatim olsa hergün banyo yaparim.bebekle ayni günler yapiyorum.o da bende mis oluyoruz rahatliyoruz valla.
Hem bebek de banyo yaptigi gün daha iyi uyuyor.yapmadigi gün huzursuz ve uykusuz oluyor.
Bu arada canim.sizin bebek yakinda 2 ayi dolduracak heralde.
Uyku ve uyanikli durumu,memede kalma süresi,emzirme sıklığı nasıl?
Bizim bebis de bir ayini doldurdu.büyüme ataģı varmis.bizimki 5.haftasinda.nasil oluyor?
Her bebek bu atak belirtisini gösteriyor mu?bu bikac gündür memedeyken bana gülüyor.babasina da gülüyor.takip ediyor gözleriyle başıyla.bizimki gecirmis mi oluyor?
Bu resmi bu şekilde paylaşmak istemezdim ama özellikle bugün moralim sinirlerim çok bozuk,
Çok çaresizim....
Canim benim oglum 4 kilo oldu haka 1 numaradayiz primym care kullaniyorum paketimiz bitmek uzere 2 ye gecicem bitince sende 4 falan olunca gec istersen yanlardan bosluk kalinca cisler cikiyorKizlar zeynep 3500 gr. oldu :))
Yani aile hekimliginde tartilan o
Ben 1 numara bebek bezi kullaniyorum prima premium care
Iki tane premium care var birinde 2 numarada 3_6 kg
Digerinde 4-8 kilo yaziyor
Bendeki 4-8 kilo yazan. Bugun bagladim yanlardan bosluk yapti sonra yine 1 numara bagladim
Esim yeni bi paket almis 1 numara onu 2 numaraya değiştirsem mi az daha kullansam mi
Canim cok kotu olmus bu nasil bisey ilk kez goruyorum doktorun ne diyor.bence ne yap ne et sagip ver yazil bebis ememezse bikar aglar sinirlenir gecmis olsunBu resmi bu şekilde paylaşmak istemezdim ama özellikle bugün moralim sinirlerim çok bozuk,
Çok çaresizim....
Uyumuyor huysuzlaniyor canim.aslinda burdakiler 40 i cikana kadar her gün yıkıyor.Eviniz çok soğuksa haftada 2 yıkayın bari arkadaşım üşür yazık
Tuvalete çıkmadan hastane beni taburcu etmiyordu son anda lavman yaptılar öyle tuvalte çıkmıştım bağırsaklarını gevşetecek kayısı kompostosu veya zeytinyağı denesenYeni
Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.
3.5 kilo civarına 2-5 olan paket olan iyi..Kizlar zeynep 3500 gr. oldu :))
Yani aile hekimliginde tartilan o
Ben 1 numara bebek bezi kullaniyorum prima premium care
Iki tane premium care var birinde 2 numarada 3_6 kg
Digerinde 4-8 kilo yaziyor
Bendeki 4-8 kilo yazan. Bugun bagladim yanlardan bosluk yapti sonra yine 1 numara bagladim
Esim yeni bi paket almis 1 numara onu 2 numaraya değiştirsem mi az daha kullansam mi
geçmiş olsun öncelikleYeni
Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.
Benim makina otomatik 30dk sağıyo sonra duruyo civilden almıştık led ekranı var orda da yazıyo bu arada çok geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm inşallah tez zamanda düzelirSüt sağma makinası neden kendi kendine duruyor?
10dk çalıştı durdu çalışmıyo şuan
Kullananlar sizinkide öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?