- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Benim ki bazen 2. Dak da duruyor. Göğsü yanlış koydugumda oluyo geneldeSüt sağma makinası neden kendi kendine duruyor?
10dk çalıştı durdu çalışmıyo şuan
Kullananlar sizinkide öylemi?
Sakin muz yemeyin. Kabız yapar. Kabız olmamanız lazım. Bol ılık su içinYeni
Sezeryan doğum yapanlar kaçıncı gün büyük tuvaletinizi yaptınız karnım çok ağrıyor bu 4. Günüm daha yapamadım.
Benim makina otomatik 30dk sağıyo sonra duruyo civilden almıştık led ekranı var orda da yazıyo bu arada çok geçmiş olsun durumuna çok üzüldüm inşallah tez zamanda düzelir
Tekrar nezaman çalışıyo pekiBenim ki bazen 2. Dak da duruyor. Göğsü yanlış koydugumda oluyo genelde
Benim makinayı tekrar açma düğmesine basmadan açmıyor zaten 30dk çoğunu sağmış oluyorTekrar nezaman çalışıyo peki
Kaç dk sonra?
Uyumuyor huysuzlaniyor canim.aslinda burdakiler 40 i cikana kadar her gün yıkıyor.
Canim ben hamileyken doktora pisik oldum dedim. Doktor basur olmussundur dedi. Proctolog diye bir krem yazdi. Dogumdan sonra kabiz oldum. Yikanirken farkettim meme yapmis. Cok korktum. Bir kac gun o kremi kullandim gecti.Kizlar gözünüzü korkutmaknistemem ama uzun sure oturup wcnizi ertelemeyin.buyuk abdestinI geldi mesela emziiryorsunuz.ara verin gidin yapin.ben erteledim heo ve kabiz oldum.zorlanma yapinca da 1 jaftadir kanama oluyor.ve en kötusu basur oldum.dişa meme yapti.
Sakin siz böyle yapmayin.kati seyler yemeyin.
Allah korusun canim ya.korktum simdiAnladım da öyle biri gün aşırı yıkadı burada bebeği hastalandı yoğun bakımda yattı Allah korusun
Canim ýüregime su serptin.benimkide yıkanirken elime mercimek kadar geldi.ordan anladim.Canim ben hamileyken doktora pisik oldum dedim. Doktor basur olmussundur dedi. Proctolog diye bir krem yazdi. Dogumdan sonra kabiz oldum. Yikanirken farkettim meme yapmis. Cok korktum. Bir kac gun o kremi kullandim gecti.
Tekrar calışmıyo açmaya calıştığımdaBenim makinayı tekrar açma düğmesine basmadan açmıyor zaten 30dk çoğunu sağmış oluyor
Benim bebegim de bugün memeyle savasmaya basladi.öyle yapinca memeden cek.gazini cıkart.canim sağmayla benimde az cikiyor.ama biliyorum ki bebek daja cok cekiyor.sadece biraz daha bekle.bebek yavas cekiyordur.emzirme süresini uzat.ya kizlar bebisim emziriyorum ama bebegim resmen savasiyor aliyor biraz emiyor birakiyor gene aranıyor veriyorum gene savaşıyor burnuda tikali serum fizyolojik yapiyoruz onun etkisi var midir.saginca 30 ml sutum cikiyor ama malesef yetniyor ustune mama yapiyoruz bebeğim 2.5 kg dogdu gecen sali 2.7o0 bakalim kilo almismi korkuyorum bebegim mamaya iyice alisacak diye
burnu tikali oldugu icin de zorlanmistir.ama minik bebekler emmeyi yeni yeni ogreniyo biz de emzirmeyi ogreniyoruz.baska bi sikintisi yoksa bir iki hafta icinde emme refleksi guclenir kilo da alir yavas yavas.burda arkadaslar yazmisti.LLL orgutunun emzirmeyle ilgili guzel yazilari var.Ayrica Tomrisin emzirme notlari da faydali.bu yazilari okuyun hem kendinizi daha iyi hissedersiniz hem de zamanla nasil bi yol izlemeniz gerektigine karar verirsiniz bebeginizle birlikte.bol bol emzirin bu gunlerde.once emsin sonra verecrkseniz mama verin.ama onlarin midesi kucucuk aslinda belki mama vermenizd gerek olmaz.sut artirici caylardan da icebilirsiniz.benimki ilk iki hafta hic kilo alamamisti.sutun yok deyip durdular.ama ben dogru duzgun emziremedigimin farkindaydim.sonradan yavas yavas toparladik.ya kizlar bebisim emziriyorum ama bebegim resmen savasiyor aliyor biraz emiyor birakiyor gene aranıyor veriyorum gene savaşıyor burnuda tikali serum fizyolojik yapiyoruz onun etkisi var midir.saginca 30 ml sutum cikiyor ama malesef yetniyor ustune mama yapiyoruz bebeğim 2.5 kg dogdu gecen sali 2.7o0 bakalim kilo almismi korkuyorum bebegim mamaya iyice alisacak diye
Netten baktım birsürü kantoran yagı çeşidi var
Hangisini almam lazım acaba
Kırmızı,sarı,saraçoğlu vs....??
Bilenler bi yardımcı olsanız..
Göğüs ucu yarası için mi ? Ben de saf kantoron yağı var daCevap verildi mi bilmiyorum ama sarı kantaron yağı alacaksınız, lansinoh kremle karıştırıp sürün, size daha önce tarifini yazmıştım. Eczaneden alın kaliteli bi şey olsun.
Ben avent kullanıyorum şimdilik memnunumBenim kızımda senin bebeğin gibi. Aldığımız emziği rahat alamadı ama uykuya omunla daldı. Başka bir emzik alıcaz onunla rahat olur inşallah fıstığım
1-2 dk sonra.Tekrar nezaman çalışıyo peki
Kaç dk sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?