- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Lansinoh krem ve tahinin uzerindeki biriken yağAllah’ını seven göğüs ucu tahrişi için garanti Öner’i versincanım o kadar yanıyor ki napacağımı şaşırdım. Süt ateşi olduğumda genel cerrahiye gittim. Madecassol verdi. Bana mısın demiyor. Lanolinli krem de kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı zeytinyağı çözüm değil çok ağrıyor napsam kesin geçer
-gümüş kapak önermeyin şuan ona ayıracak bütçem Yok
benim de hala öyle sis. Normal dedi doktor.Kızlar ben dün banyo yaptıktan sonra sanki dikişlerim acımaya başladı ve üst kısmoda briazcık şişti gibi neden olabilir fikri olan varmı?
gülümsetti bu durum beni.. masallah onaBu emzirme suresini uzatmak nasil oluyor benimkini15 dk dan sonra biraz daha emsin diye çenesine ayagina dokunuyorum olmadi gidikluyorum aciyo gözünü kaslarini catiyor agzini kitleyip ooole bakiyo yuzune gulsem mi aglasam mi
yikamak iyi.. belki o bebeğin baska seyler sebep oldu usutmesine, uzuldum..Allah korusun canim ya.korktum simdi
Kimdi o arkadaş.gercekten üsüttügu icin mi yogun bakimda yatti bebek.
Canim ýüregime su serptin.benimkide yıkanirken elime mercimek kadar geldi.ordan anladim.
Seninde kanama yapti mi.bende daha önce catlak vardi.içte kanama oluyor benim.
Bende procto gyverol diye bi ilac kullanmaya basladim.kac kere kullanmaliyom biomiyorum.ve o meme yok oldu mu sende?
Öylemi acaba enfeksiyon falan değildir umarım çok acı yok ama hafif acıyor ve kızarıkbenim de hala öyle sis. Normal dedi doktor.
Canim fitokrem sur emzirme araliginin en uzun oldugu saatlerde ozellikle. Emzirmeden once memeyi yikamalisin. Ben bu sekilde kurtulmustum. Dokror yazmisti bu arada. Memeyi mumkun oldugunca acik birak kurusun.Gogus pedi,sutyen falan takip nem icinde birakma.Allah’ını seven göğüs ucu tahrişi için garanti Öner’i versincanım o kadar yanıyor ki napacağımı şaşırdım. Süt ateşi olduğumda genel cerrahiye gittim. Madecassol verdi. Bana mısın demiyor. Lanolinli krem de kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı zeytinyağı çözüm değil çok ağrıyor napsam kesin geçer
-gümüş kapak önermeyin şuan ona ayıracak bütçem Yok
Göğüs ucu yarası için mi ? Ben de saf kantoron yağı var da
Bende öyle yaoiyorum canim.bir gün durup bir gün yıkıyoruz.yine de kirleniyor cocuk.çünkü emerken baya terliyor.2.gün kokuyor.yikamak iyi.. belki o bebeğin baska seyler sebep oldu usutmesine, uzuldum..
cocuk doktoru bana 40 günlük bir bebek ortalama 20 defa yıkanmalı dedi. gun asiri yani..
Lansinoh bitmek üzere hiç faydasınız göremedimLansinoh krem ve tahinin uzerindeki biriken yağ
Sonuçta orda dikiş var.. etrafının sis ve sert olması gayet normal..Öylemi acaba enfeksiyon falan değildir umarım çok acı yok ama hafif acıyor ve kızarık
Bunu hiç düşünmemiştim.. doğru. Peynir yiyorum sadece doktorla konuşayım ben de bu haftaKızlar bi de nacizane tavsiyem,gaz yapacak diye süt içmiyoruz yoğurt yemiyoruz o yüzden kalsiyum tavsiyesi kullanmamız iyi olur. Yoksa olan ilk dişlere oluyor maalesef. Ben kalsiyum için osteocare ve yanında da ocean mummy kullanıyorum multivitaminli balık yağı.
Kafam o kadar karışık ki uykusuzluk yorgunluk neyse benimde bacak ve kollarımda uyuşma gibi ağrılar var kasılma gibi hamileliğimdede vardı bunun için magnezyum mu kalsiyum mu alıyorduk birdebynun için ilaç kullanmamız bebeğe ters bir etki yapmaz herhalde çünkü çok rahatsızım bu konuda özellikle geceleriKızlar bi de nacizane tavsiyem,gaz yapacak diye süt içmiyoruz yoğurt yemiyoruz o yüzden kalsiyum tavsiyesi kullanmamız iyi olur. Yoksa olan ilk dişlere oluyor maalesef. Ben kalsiyum için osteocare ve yanında da ocean mummy kullanıyorum multivitaminli balık yağı.
S ocağınınki Monovit D3. eczaneden aldığım Devit 3
Gunaydin canim. Bebek bezi suana kadar prima, sleepy ve minies kullandim. Hepsinden de memnun kaldim bu yuzden hangisi en uygunsa onu alacagiz ama migrosun kendi urunu olan minies en uygunu tanesi 20 kurusa geliyor. Onumuzdeki ay olacak asi icin saglik ocagindaki ebe sadece ates olucak ve 2 banyo yok dedi cocuk dr muz herhangi bir ates dusurucu vermeyin ates olursa beni arayin dedi ona gore bakacagiz. Oyle zorlayacak falan deyip kotuyu cagirma belki senin bebegini etkilemeyecek bile :) burun aspiratoru buruno kullaniyoruz biz. D vitamini olarakta saglik ocaginin verdigini kullaniyorum. Gaz damlasi icin cocuk dr muz biogaia vermisti ve 6 aya kadar kullanicaz demisti sindirimi kolaylastiran bir damlaymis. Bence en guzeli bi cocuk dr edinin gece gunduz ulasabileceginiz o sizi her konuda yonlendirecektir :)
Allah korusun canim ya.korktum simdi
Canim ýüregime su serptin.benimkide yıkanirken elime mercimek kadar geldi.ordan anladim.
Bende procto gyverol diye bi ilac kullanmaya basladim.kac kere kullanmaliyom biomiyorum.ve o meme yok oldu mu sende?
Canim fitokrem sur emzirme araliginin en uzun oldugu saatlerde ozellikle. Emzirmeden once memeyi yikamalisin. Ben bu sekilde kurtulmustum. Dokror yazmisti bu arada. Memeyi mumkun oldugunca acik birak kurusun.Gogus pedi,sutyen falan takip nem icinde birakma.
Benimki kanamadi ama nohut kadardi. Meme yok oldu. Kabiz gibi olursam tuvalete cikinca yine aciyor ama normal cikarsam acimiyor. Biraktim simdilik kullanmayi gecti diye.Allah korusun canim ya.korktum simdi
Canim ben mamayi biraktim 3 gundur. Aramiyor mama. Onu dusunme. Sutun tadi daha guzel. Daha kucukler. Yoruluyorlar. Bunlar normal. Cok akitmayan bi biberon secersen memeyi unutacak kadar biberona da alismaz.ya kizlar bebisim emziriyorum ama bebegim resmen savasiyor aliyor biraz emiyor birakiyor gene aranıyor veriyorum gene savaşıyor burnuda tikali serum fizyolojik yapiyoruz onun etkisi var midir.saginca 30 ml sutum cikiyor ama malesef yetniyor ustune mama yapiyoruz bebeğim 2.5 kg dogdu gecen sali 2.7o0 bakalim kilo almismi korkuyorum bebegim mamaya iyice alisacak diye
Benim kramplarim devam ediyordu. Doktora sordum. Kalsiyum magnezyum cinkoya devam edebilirsin dedi. Hem de kalsiyum takviyesi oluyor.Kafam o kadar karışık ki uykusuzluk yorgunluk neyse benimde bacak ve kollarımda uyuşma gibi ağrılar var kasılma gibi hamileliğimdede vardı bunun için magnezyum mu kalsiyum mu alıyorduk birdebynun için ilaç kullanmamız bebeğe ters bir etki yapmaz herhalde çünkü çok rahatsızım bu konuda özellikle geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?