2018 Ekim Anneleri

Lansinoh krem ve tahinin uzerindeki biriken yağ

yikamak iyi.. belki o bebeğin baska seyler sebep oldu usutmesine, uzuldum..
cocuk doktoru bana 40 günlük bir bebek ortalama 20 defa yıkanmalı dedi. gun asiri yani..

Canim fitokrem sur emzirme araliginin en uzun oldugu saatlerde ozellikle. Emzirmeden once memeyi yikamalisin. Ben bu sekilde kurtulmustum. Dokror yazmisti bu arada. Memeyi mumkun oldugunca acik birak kurusun.Gogus pedi,sutyen falan takip nem icinde birakma.

Göğüs ucu yarası için mi ? Ben de saf kantoron yağı var da

Evet benim de sol meme ucum emzirirken çok acıyordu, çatlaklar vardı. Lansinoh kremi kantaron yağıyla çay tabağında karıştırdım, baya kıvamını incelttim. Her emzirmeden sonra bolca sürüp üzerini de memelyn le kapattım. İki günde tamamen geçti.

yikamak iyi.. belki o bebeğin baska seyler sebep oldu usutmesine, uzuldum..
cocuk doktoru bana 40 günlük bir bebek ortalama 20 defa yıkanmalı dedi. gun asiri yani..
Bende öyle yaoiyorum canim.bir gün durup bir gün yıkıyoruz.yine de kirleniyor cocuk.çünkü emerken baya terliyor.2.gün kokuyor.
Esimde bunu yikayin hemen diyor.cocuk bile rahat yatmiyor banyo yapmadigi gün.ama ins bisey olmaz.üsütmeyiz ins.
O bebek de ins bi an evvel iyilesir.

Bunu hiç düşünmemiştim.. doğru. Peynir yiyorum sadece doktorla konuşayım ben de bu hafta

Kafam o kadar karışık ki uykusuzluk yorgunluk neyse benimde bacak ve kollarımda uyuşma gibi ağrılar var kasılma gibi hamileliğimdede vardı bunun için magnezyum mu kalsiyum mu alıyorduk birdebynun için ilaç kullanmamız bebeğe ters bir etki yapmaz herhalde çünkü çok rahatsızım bu konuda özellikle geceleri

Sleepy deneyeyim bi bende o zaman canim ve minies pişik yapmazlarsa devam ederim onlara öbür türlü fiyatlarının önüne gecilmiyor vallahi
Saglik ocağındaki hemşire öyle dedi ya bende hemen yazdirdim ama haklısın ates durucucuyu hemen vermem doktora götürürüm insallah hic gerek kalmaz

Evet canım maalesef öyle. Biz de yoğunbakımdaydık o yıkamış gün aşırı üşütmüş yani. O yüzden kış günü fazla yıkama sen haftada 2 yeter gibi

Doğum yaptınız mı maşallah sizi hatırladım sizin de aşırı bulantı kusmanız vardı dimi

Benimki kanamadi ama nohut kadardi. Meme yok oldu. Kabiz gibi olursam tuvalete cikinca yine aciyor ama normal cikarsam acimiyor. Biraktim simdilik kullanmayi gecti diye.

Canim ben mamayi biraktim 3 gundur. Aramiyor mama. Onu dusunme. Sutun tadi daha guzel. Daha kucukler. Yoruluyorlar. Bunlar normal. Cok akitmayan bi biberon secersen memeyi unutacak kadar biberona da alismaz.

Benim kramplarim devam ediyordu. Doktora sordum. Kalsiyum magnezyum cinkoya devam edebilirsin dedi. Hem de kalsiyum takviyesi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…