2018 Ekim Anneleri

Ben kefir içiyorum. Hem çok faydalı hem de kalsiyum deposu ve gaz da yapmıyor bebeğime.

Canım ben gümüş kapak aldım. Benim göğüs ucum da yarılmıştı. Kanıyordu her Emmesinde. 1 haftada düzeldi

Gunaydinn bugun 40. Gun cok sukur bakalim sehir efsanesi mi yoksa hakikaten 40 i cikti mi oturur dedikleri konular gerceklesecek mi :)
Bugunden itibaren artik yalnizim anneler olmayacak yanimda aslinda bi anlamda iyi diyorum cunku sakin kalmak her seyi tamamiyle bana ait olmasi guzel alismam kolay olur duzenimi oturturum diyorum ama alisimisim tabi hafif bi tedirginlikte yok degil :) simdi emzirdim yatirdim hemen kahvalti hazirladim kendime bir daha ki 2 saatlik dongude yerim diyorum hayirlisi :)
Bu arada dun kizimi deniz kenarina cikardik hava pek iyiyidi zaten dr burun tikaliysa israrla iyot kokusu alsin diyordu tahmini bi 1-2 saat durduk deniz kenarinda baya sakinlestirdi hatta uzun sure uyudu diyebilirim

yasadiginiz yerde deniz olmasi ne guzel. bebekle basbasa olmak da guzel.bazi gunler cok zor geciyo ama cidden acik havaya cikmak iyi geliyor.bizimkinin de dun 40i cikti.parkta gezdik sonra yemege gittik derken 5 saat kadar disardaydik.arabada emzirdim bu arada.hep uyudu disarda.evde daha zor geciyor zaman pek uyumuyor.bakalim belki duzene girer.ama dun ilk defa uzun uzun gulumsemeye basladi :) bi de anakucaginin uzerinde sallanan oyuncaklari izlemeye kipirdanmaya basladi.gormesi gelistikce sanki daha cok vakit gecirebiliyor gibi kucakta olmadan :)

Canım ben gümüş kapak aldım. Benim göğüs ucum da yarılmıştı. Kanıyordu her Emmesinde. 1 haftada düzeldi
Canım çok pahalı o kadar bütce ayıramam ona,
Makinayla sagma kararı aldım dün öğleden sonra itibariyle sagıp veriyorum sag gögsümdeki sütü,
Makinada kanatıyor ama böyle daha hızlı iyileşir gibime geldi,
3-4 gün olmadı 1 hafta sağacağım
Sagma işleminden sonra lansinoh ve garmastan sürüyorum suan için elimde bunlar var,
Sarı kantaron yagı yada zeytin yağıda kullanabilirim
Bugün bi cildiyeciyede gideceğim
Onunda görüşünü alacağım
Allah herkesin yardımcısı olsun
O kadar beter bişeymiş ki bu yara...

Kramp için magnezyum alıyordum

Netten baktım birsürü kantoran yagı çeşidi var
Hangisini almam lazım acaba
Kırmızı,sarı,saraçoğlu vs....??
Bilenler bi yardımcı olsanız..
Canım benim hiç bilgim yok elimizdekini kullandım o da hangisidir bilemedim şimdi ama sayfada bi arkadaş daha yazmış eczacı o daha iyi bilir

Çok geçmiş olsun cnm.Baştan tavsiyelerin hepsini okuyamadım ama ayva çekirdeği ile hazırlanan jeli denedin mi?

Kirki cikan arkadaslar, kadin dogum muayenesine gittiniz mi? Gittiyseniz kacinci gun gittiniz?
Canım normalde dr lar 6 haftada çağırıyorlar ben dr uma ısrarla geleyim mi dememe rağmen gerek yok bir daha hamilelik olursa öyle görüşürüz dedi ben de gitmedim. Eğer aksi bir durum olursa öyle gidwceğim sanırım

Bizim kizin burunlari tikali oldugundan beri hep cikiyoruz temiz havaya cunku dr serum fizyolojik sikip sokaga cikin hapsurmasini saglayin diyordu bu yuzden arabada bebek bakim odalarinda cok emzirdim alistim o yuzden :) evet izmirdeyiz siz hangi sehir? Demi ya bende dun bi tedirgin oldum ara ara 10-15 dk uyanmasi disinda 6 saat uyudu noldu bu cocuga deyip durdum :) evet evet ana kucagindaki siyah beyaz oyuncaklar ilgisini cekmeye basladi artik sizinki gibi :) bakalim bizi neler bekliyor :)

Kirki cikan arkadaslar, kadin dogum muayenesine gittiniz mi? Gittiyseniz kacinci gun gittiniz?

Gittim canim 37. Gunumde gittim ben sezeryan oldugu icin dikise bakti ultrasonla rahme bakti alttan muayene olmadi kan tahlilleri istedi asil soracagimi unuttum geldim, ne zmn adet gorururm?

Smear testi alındı benden.. gidin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…