Ben kefir içiyorum. Hem çok faydalı hem de kalsiyum deposu ve gaz da yapmıyor bebeğime.Kızlar bi de nacizane tavsiyem,gaz yapacak diye süt içmiyoruz yoğurt yemiyoruz o yüzden kalsiyum tavsiyesi kullanmamız iyi olur. Yoksa olan ilk dişlere oluyor maalesef. Ben kalsiyum için osteocare ve yanında da ocean mummy kullanıyorum multivitaminli balık yağı.
Canım ben gümüş kapak aldım. Benim göğüs ucum da yarılmıştı. Kanıyordu her Emmesinde. 1 haftada düzeldiBu resmi bu şekilde paylaşmak istemezdim ama özellikle bugün moralim sinirlerim çok bozuk,
Acılar içinde emziriyordum zaten
Resimde ne kadar farkediliyor bilmiyorum o yara olan açık meme ucumun çıkıntısı yok oldu düzleşti resmen mememin ucunun yarısı,
Bebeğim agzına alıyor memeyi ama cıx cıx sesiyle kavrayamıyor memeyi önceden bu durum yoktu,
Ama sebep yaranın iyice ilerlemiş olması galiba,
Kremler kullandım silikon gögüs ucu daha fecahat yaptı,
Doktora gitsem krem yazacak kullan diycek kanımca...
Sağma makinası çok kötü cekiştiriyor
Ben napıcam Allah aşkına bi yardım
Sabahtan beri deli gibi ağlıyorum
Memem doldu bebeğim uğraşıyor ama ememiyor,
Videoda var emerkenki cıx cıx sesiyle ama video yükleyemedim
Çok çaresizim....
Depresyona girdim bigünde galiba
yasadiginiz yerde deniz olmasi ne guzel. bebekle basbasa olmak da guzel.bazi gunler cok zor geciyo ama cidden acik havaya cikmak iyi geliyor.bizimkinin de dun 40i cikti.parkta gezdik sonra yemege gittik derken 5 saat kadar disardaydik.arabada emzirdim bu arada.hep uyudu disarda.evde daha zor geciyor zaman pek uyumuyor.bakalim belki duzene girer.ama dun ilk defa uzun uzun gulumsemeye basladi :) bi de anakucaginin uzerinde sallanan oyuncaklari izlemeye kipirdanmaya basladi.gormesi gelistikce sanki daha cok vakit gecirebiliyor gibi kucakta olmadan :)Gunaydinn bugun 40. Gun cok sukur bakalim sehir efsanesi mi yoksa hakikaten 40 i cikti mi oturur dedikleri konular gerceklesecek mi :)
Bugunden itibaren artik yalnizim anneler olmayacak yanimda aslinda bi anlamda iyi diyorum cunku sakin kalmak her seyi tamamiyle bana ait olmasi guzel alismam kolay olur duzenimi oturturum diyorum ama alisimisim tabi hafif bi tedirginlikte yok degil :) simdi emzirdim yatirdim hemen kahvalti hazirladim kendime bir daha ki 2 saatlik dongude yerim diyorum hayirlisi :)
Bu arada dun kizimi deniz kenarina cikardik hava pek iyiyidi zaten dr burun tikaliysa israrla iyot kokusu alsin diyordu tahmini bi 1-2 saat durduk deniz kenarinda baya sakinlestirdi hatta uzun sure uyudu diyebilirim
Hayirli olsun bebeginiz. Sagligi sihhati yerindedir insallah.Merhaba kizlar. Ben kasım annelerinden geliyorum buraya .beklenen doğum tarihimiz 24 kasim olmasına rağmen oglum kasım ayının girmesini bile beklemeden 31 ekimde dünyaya geldi.
Canım çok pahalı o kadar bütce ayıramam ona,Canım ben gümüş kapak aldım. Benim göğüs ucum da yarılmıştı. Kanıyordu her Emmesinde. 1 haftada düzeldi
Kramp için magnezyum alıyordumKafam o kadar karışık ki uykusuzluk yorgunluk neyse benimde bacak ve kollarımda uyuşma gibi ağrılar var kasılma gibi hamileliğimdede vardı bunun için magnezyum mu kalsiyum mu alıyorduk birdebynun için ilaç kullanmamız bebeğe ters bir etki yapmaz herhalde çünkü çok rahatsızım bu konuda özellikle geceleri
40 gün gittim..muayene oldumKirki cikan arkadaslar, kadin dogum muayenesine gittiniz mi? Gittiyseniz kacinci gun gittiniz?
Canım benim hiç bilgim yok elimizdekini kullandım o da hangisidir bilemedim şimdi ama sayfada bi arkadaş daha yazmış eczacı o daha iyi bilirNetten baktım birsürü kantoran yagı çeşidi var
Hangisini almam lazım acaba
Kırmızı,sarı,saraçoğlu vs....??
Bilenler bi yardımcı olsanız..
Doğum normal miydi?Sezeryan mıydı?40.gün muayenesinde Sezer’den doğum için de alttan muayene eder mi ki?40 gün gittim..muayene oldum
Çok geçmiş olsun cnm.Baştan tavsiyelerin hepsini okuyamadım ama ayva çekirdeği ile hazırlanan jeli denedin mi?Canım çok pahalı o kadar bütce ayıramam ona,
Makinayla sagma kararı aldım dün öğleden sonra itibariyle sagıp veriyorum sag gögsümdeki sütü,
Makinada kanatıyor ama böyle daha hızlı iyileşir gibime geldi,
3-4 gün olmadı 1 hafta sağacağım
Sagma işleminden sonra lansinoh ve garmastan sürüyorum suan için elimde bunlar var,
Sarı kantaron yagı yada zeytin yağıda kullanabilirim
Bugün bi cildiyeciyede gideceğim
Onunda görüşünü alacağım
Allah herkesin yardımcısı olsun
O kadar beter bişeymiş ki bu yara...
40. Gün gittim. Doğum sezeryan olmuştu. Iki türlü de muayene etti. Hem üstten ultrason hem de diğer taraftanDoğum normal miydi?Sezeryan mıydı?40.gün muayenesinde Sezer’den doğum için de alttan muayene eder mi ki?
Canım normalde dr lar 6 haftada çağırıyorlar ben dr uma ısrarla geleyim mi dememe rağmen gerek yok bir daha hamilelik olursa öyle görüşürüz dedi ben de gitmedim. Eğer aksi bir durum olursa öyle gidwceğim sanırımKirki cikan arkadaslar, kadin dogum muayenesine gittiniz mi? Gittiyseniz kacinci gun gittiniz?
yasadiginiz yerde deniz olmasi ne guzel. bebekle basbasa olmak da guzel.bazi gunler cok zor geciyo ama cidden acik havaya cikmak iyi geliyor.bizimkinin de dun 40i cikti.parkta gezdik sonra yemege gittik derken 5 saat kadar disardaydik.arabada emzirdim bu arada.hep uyudu disarda.evde daha zor geciyor zaman pek uyumuyor.bakalim belki duzene girer.ama dun ilk defa uzun uzun gulumsemeye basladi :) bi de anakucaginin uzerinde sallanan oyuncaklari izlemeye kipirdanmaya basladi.gormesi gelistikce sanki daha cok vakit gecirebiliyor gibi kucakta olmadan :)
Kirki cikan arkadaslar, kadin dogum muayenesine gittiniz mi? Gittiyseniz kacinci gun gittiniz?
Doğum normal miydi?Sezeryan mıydı?40.gün muayenesinde Sezer’den doğum için de alttan muayene eder mi ki?
Ultrasonda görülüyor o. Bazıları 6. Ay bazıları 1 ay sonraGittim canim 37. Gunumde gittim ben sezeryan oldugu icin dikise bakti ultrasonla rahme bakti alttan muayene olmadi kan tahlilleri istedi asil soracagimi unuttum geldim, ne zmn adet gorururm?
Smear testi alındı benden.. gidin istersenizCanım normalde dr lar 6 haftada çağırıyorlar ben dr uma ısrarla geleyim mi dememe rağmen gerek yok bir daha hamilelik olursa öyle görüşürüz dedi ben de gitmedim. Eğer aksi bir durum olursa öyle gidwceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?