ben ankaradayim.bugunlerde sansimiza hava cok guzel.cocugu evde uyutamadigim icin bol bol disari cikiyoruz.bugun de balkonda oturuyorum anakucagina koydum pat diye uyudu.evde ciglik cogliga aglayan cocuk balkona ciktigi gibi uyuyor havalar soguyunca napicaz bizBizim kizin burunlari tikali oldugundan beri hep cikiyoruz temiz havaya cunku dr serum fizyolojik sikip sokaga cikin hapsurmasini saglayin diyordu bu yuzden arabada bebek bakim odalarinda cok emzirdim alistim o yuzden :) evet izmirdeyiz siz hangi sehir? Demi ya bende dun bi tedirgin oldum ara ara 10-15 dk uyanmasi disinda 6 saat uyudu noldu bu cocuga deyip durdum :) evet evet ana kucagindaki siyah beyaz oyuncaklar ilgisini cekmeye basladi artik sizinki gibi :) bakalim bizi neler bekliyor :)
Aşı oncesi ates dusurucu kesinlikle onerilmez.Ates vucudun mikropla savastiginin bi kanitidir.Cok yukselmezse zaten illa ates oldugunda da verilmez once mudahale edilir.Aklinda olsun.
Ben Bruno aldirmistim esime serum fizyolojiği.Hem goz hem burun icin o.Yani gozu cok capak yaparsa gazli beze damlatip onunla siliniyor.
Eger sumuk varsa da otribebe ile aliyorum.
D3 doktorumuzun verdigini kullaniyorum,Purdevita.
Gaz damlasi icinde probiyotiktir yani bagirsaklara en yardimci Biogaia.Nurse Harveys'te iyidir.Hepsinin ortak ozelligi duzenli kullanilmasi aslinda
Bepanthol kullanıyorum.. sebamed de iyi deniyoKızlar oğlum pişik oldu poposu çok fena kızarıklıklar var pişik önleyici kullanıyorum a a fayda etmiyor önerebileceğiniz Bi krem varmı
Evet büyük rahatlık hemdeKızımda ağzında tutamıyor bizde başka emzik almaya karar verdik. Tutamadı pek ama uykuya onunla daldı banada vakit kaldı baya emzik rahatlıkmış valla
Aynen..Evet büyük rahatlık hemde
En son geçen yıl aralıkta aldırmıştım canım dr um aynı dr bilmiyorum gerekli olsaydı söylerdi gibi geliyor. Hamile kalmadan önce yoğun bir kanama dönemi yaşamıştım ara kanama şeklinde takipteydi dr.Smear testi alındı benden.. gidin isterseniz
Canım benim oğlum da neredeyse iki haftadır var dr a götürdüm hatta travozol ve trocyd sanırım isimleri o ilaçları verdi ben arada sudokremle de destekledim tam bitiremedim. Arkadaşım iki gün önce kantaron yağı verdi kendileri yapıyormuş son çare onu kullandım baya geçirdi o neredeyse bitti gibi. Bir de tabi 10 gündür her bez değişiminde poposunu yıkadım. Önceleri pamukla siliyordum o yeterli gelmiyormuş bize sen de deneyebilirsin. Artık her pişik sorunundan bahsedene söylüyorum kantaron yağı çok güzelmiş alabilirsen dene mutlakaKızlar oğlum pişik oldu poposu çok fena kızarıklıklar var pişik önleyici kullanıyorum a a fayda etmiyor önerebileceğiniz Bi krem varmı
Canım pişik olduktan sonra bu kremler çok işe yaramıyor hafif kızarıklıkları geçiriyor ama yoğunlara etki etmiyor. Bunlar bariyer krem zaten önleyici yani tedavi edici değil.Bepanthol kullanıyorum.. sebamed de iyi deniyo
ben ankaradayim.bugunlerde sansimiza hava cok guzel.cocugu evde uyutamadigim icin bol bol disari cikiyoruz.bugun de balkonda oturuyorum anakucagina koydum pat diye uyudu.evde ciglik cogliga aglayan cocuk balkona ciktigi gibi uyuyor havalar soguyunca napicaz biz
Beklentiye girmek insanın canını daha çok sıkar canım bekleyip de bulamadıkların. Herkes çocuklarını yanında birileri varken büyürmüyor sonuçta ve inan ki böylesi daha rahatlık. Eşim işe gidince ben rahatlıyorum ki iki çocuk var en azından karışan eden yok kafam rahat oluyor.Kızlar canım çok sıkılıyor.çok bunaldim ya.
Esim ise gidince daha bi bunalima giriyorum.o gelince cok seviniyorum.sanki bebekle yalniz kalmak bana iyi gelmiyor.birileri gelsin arasin sorsun istiyorum.arkamdan kayitsiz disari cikmak istiyorum.bu ruh halim saçma geliyor mu sizede.
Ben 43. Gun gittim sezaryen olmustum vajinal yapti muayeneyi ben de bilmiyordum karindan bakacak saniyordum surpriz oldu bana daDoğum normal miydi?Sezeryan mıydı?40.gün muayenesinde Sezer’den doğum için de alttan muayene eder mi ki?
Canım benim oğlum da neredeyse iki haftadır var dr a götürdüm hatta travozol ve trocyd sanırım isimleri o ilaçları verdi ben arada sudokremle de destekledim tam bitiremedim. Arkadaşım iki gün önce kantaron yağı verdi kendileri yapıyormuş son çare onu kullandım baya geçirdi o neredeyse bitti gibi. Bir de tabi 10 gündür her bez değişiminde poposunu yıkadım. Önceleri pamukla siliyordum o yeterli gelmiyormuş bize sen de deneyebilirsin. Artık her pişik sorunundan bahsedene söylüyorum kantaron yağı çok güzelmiş alabilirsen dene mutlaka
Yanık ve yaraları duymuştum canım sivilceyi bilmiyorum ama neden olmasın cilt yenilenmesine yardımcı oluyormuş. Göğüs ucu yaralarında da kullananlar varmış sanırımKantaron yağı pişiğe yaraya yanığa çatlağa kısacası deri ile ilgili her şeye gerçekten çok iyi geliyor. Mesela sivilce izine bile kullanılabilir.
Ben 43. Gun gittim sezaryen olmustum vajinal yapti muayeneyi ben de bilmiyordum karindan bakacak saniyordum surpriz oldu bana da
Evet canım ben kullandım iyi geldi şükür. Peki size bi sorum var daha önce sert olan gögüslerim bu hafta yumuşadı ve hatta biraz sarktı. Oğlum emerken arada böyle curk curk ses geliyor. Yani nasıl anlatsam böyle öpücük sesi gibi. Meme yumuşayınca bu sesle hava yutar gibi düşündüm. Öyle ses çıktığında şekilden şekile giriyorum. Sizde böyle bi ses oluyor mu?Yanık ve yaraları duymuştum canım sivilceyi bilmiyorum ama neden olmasın cilt yenilenmesine yardımcı oluyormuş. Göğüs ucu yaralarında da kullananlar varmış sanırım
Canım normalde dr lar 6 haftada çağırıyorlar ben dr uma ısrarla geleyim mi dememe rağmen gerek yok bir daha hamilelik olursa öyle görüşürüz dedi ben de gitmedim. Eğer aksi bir durum olursa öyle gidwceğim sanırım
Ben kefir içiyorum. Hem çok faydalı hem de kalsiyum deposu ve gaz da yapmıyor bebeğime.
sacma gelmiyor.. hersey, her duygu insana dair.. Ben bebek uyudukça Youtube dan film izliyorum. arada evi derliyorum.camasir yıkıyorum. arada tv izliyorum.. tek bakıyorum ben de..hafta sonları disari cikartiyorum. demek istediğim insanlardan beklenti vs olunca bool mutsuzluk oluyor.. Bebeginle keyfine bak evde. komedi programları ac vs cidden moralin yerine gelir..Kızlar canım çok sıkılıyor.çok bunaldim ya.
Esim ise gidince daha bi bunalima giriyorum.o gelince cok seviniyorum.sanki bebekle yalniz kalmak bana iyi gelmiyor.birileri gelsin arasin sorsun istiyorum.arkamdan kayitsiz disari cikmak istiyorum.bu ruh halim saçma geliyor mu sizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?