2018 Ekim Anneleri

ben ankaradayim.bugunlerde sansimiza hava cok guzel.cocugu evde uyutamadigim icin bol bol disari cikiyoruz.bugun de balkonda oturuyorum anakucagina koydum pat diye uyudu.evde ciglik cogliga aglayan cocuk balkona ciktigi gibi uyuyor havalar soguyunca napicaz biz

Canim cok faydalı şeyler yazmissin cok teşekkür ederim

Kızlar oğlum pişik oldu poposu çok fena kızarıklıklar var pişik önleyici kullanıyorum a a fayda etmiyor önerebileceğiniz Bi krem varmı

Kızlar canım çok sıkılıyor.çok bunaldim ya.
Esim ise gidince daha bi bunalima giriyorum.o gelince cok seviniyorum.sanki bebekle yalniz kalmak bana iyi gelmiyor.birileri gelsin arasin sorsun istiyorum.arkamdan kayitsiz disari cikmak istiyorum.bu ruh halim saçma geliyor mu sizede.

Smear testi alındı benden.. gidin isterseniz
En son geçen yıl aralıkta aldırmıştım canım dr um aynı dr bilmiyorum gerekli olsaydı söylerdi gibi geliyor. Hamile kalmadan önce yoğun bir kanama dönemi yaşamıştım ara kanama şeklinde takipteydi dr.

Kızlar oğlum pişik oldu poposu çok fena kızarıklıklar var pişik önleyici kullanıyorum a a fayda etmiyor önerebileceğiniz Bi krem varmı
Canım benim oğlum da neredeyse iki haftadır var dr a götürdüm hatta travozol ve trocyd sanırım isimleri o ilaçları verdi ben arada sudokremle de destekledim tam bitiremedim. Arkadaşım iki gün önce kantaron yağı verdi kendileri yapıyormuş son çare onu kullandım baya geçirdi o neredeyse bitti gibi. Bir de tabi 10 gündür her bez değişiminde poposunu yıkadım. Önceleri pamukla siliyordum o yeterli gelmiyormuş bize sen de deneyebilirsin. Artık her pişik sorunundan bahsedene söylüyorum kantaron yağı çok güzelmiş alabilirsen dene mutlaka

Hahaha ayni Eylul :) apartmanda susmaya basliyor desem? Diyorum annem bu kdr mi bunaldin bizden surekli emzir uyut emzir uyut :) sıkıca giydirip bi hal caresini bulucaz artik ne yapalim simdiki yenidoganlar bi acayip bize disarida zombi gormus gibi bakiyolar bu kdr kucuk nasil cikardiniz diye evde duruyosa gel bak dicemde neyse :)
Emzige alistirmak istiyorum bende cunku sabahlari 1 saat uyanik kalip sonraki uykuya gecmesi cok zor oluyor acaba diyorum 6 tane farklie emzik aldik tutmadi ama hala umudum var :)

Beklentiye girmek insanın canını daha çok sıkar canım bekleyip de bulamadıkların. Herkes çocuklarını yanında birileri varken büyürmüyor sonuçta ve inan ki böylesi daha rahatlık. Eşim işe gidince ben rahatlıyorum ki iki çocuk var en azından karışan eden yok kafam rahat oluyor.

Kantaron yağı pişiğe yaraya yanığa çatlağa kısacası deri ile ilgili her şeye gerçekten çok iyi geliyor. Mesela sivilce izine bile kullanılabilir.

Kantaron yağı pişiğe yaraya yanığa çatlağa kısacası deri ile ilgili her şeye gerçekten çok iyi geliyor. Mesela sivilce izine bile kullanılabilir.
Yanık ve yaraları duymuştum canım sivilceyi bilmiyorum ama neden olmasın cilt yenilenmesine yardımcı oluyormuş. Göğüs ucu yaralarında da kullananlar varmış sanırım

Ben 43. Gun gittim sezaryen olmustum vajinal yapti muayeneyi ben de bilmiyordum karindan bakacak saniyordum surpriz oldu bana da

Kızlar ben normalde hamileyken hep ağda yaptırdım, şimdi kontrole giderken nasıl olacak ki, jilet yaparak mı gittiniz ? Benim bebiş bugün 27 günlük, doktorum bir aylıkken kontrole gel demişti.

Bi de benim karnım hala sarkık tam göremiyorum, jileti falan nasıl yapıcam bilemedim

Yanık ve yaraları duymuştum canım sivilceyi bilmiyorum ama neden olmasın cilt yenilenmesine yardımcı oluyormuş. Göğüs ucu yaralarında da kullananlar varmış sanırım
Evet canım ben kullandım iyi geldi şükür. Peki size bi sorum var daha önce sert olan gögüslerim bu hafta yumuşadı ve hatta biraz sarktı. Oğlum emerken arada böyle curk curk ses geliyor. Yani nasıl anlatsam böyle öpücük sesi gibi. Meme yumuşayınca bu sesle hava yutar gibi düşündüm. Öyle ses çıktığında şekilden şekile giriyorum. Sizde böyle bi ses oluyor mu?

Benimde doktorum tek bandajımı söktü ultrasondan bile bakmadı çok şaşırdım sezeryan bölgende ağrın şişme olursa beni ara hemen dedi. 3 hafta ağır kaldırma dedi. Hamile kalmadan önce başka doktora gidiyordum smear testi geçen aralık ayında yapıldı. Rahim filmi de çekilmişti. Eski doktorum evhamlıydı nolur nolmaz yaptır diyodu herşeyi ( gerçi rahim dışında Miyom ve çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim ondan öyleydi)Bu doktorum herhangi birşey yapmadı ama gebeliğimde çok memnun kaldım.

sacma gelmiyor.. hersey, her duygu insana dair.. Ben bebek uyudukça Youtube dan film izliyorum. arada evi derliyorum.camasir yıkıyorum. arada tv izliyorum.. tek bakıyorum ben de..hafta sonları disari cikartiyorum. demek istediğim insanlardan beklenti vs olunca bool mutsuzluk oluyor.. Bebeginle keyfine bak evde. komedi programları ac vs cidden moralin yerine gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…