2018 Ekim Anneleri

emzik istemiyordum ama acayip rahatlık.. bizimki su
https://www.e-bebek.com/philips-avent-free-flow-emzik-tekli-p-pav-scf17813-nc/

dikiş yerine dokunulmasin hic. onun disinda yaptirabilirsin...

Ben de çok memnun kaldım hamilelikte canım ve seninki gibi sadece dikişleri aldı ultrasonla bakmadı doğumdan sonra lohusalık süresince ilişki yasak dedi korunma yöntemlerini anlattı ee ben gelmeyecek miyim tekrar dedim gerek yok hamile kalırsan öyle görüşürüz dedi gülerek.

Kızlar galiba ben piskolojik olarak iyi değilim.onun icin eşim evden gitmesin istiyorum.esim evdeykende bebege ben bakiyorum her isi ben yapiyorum.o isten gelince okul isleriyke ugrasuyor.arada belki bebbek aglayinca kucagina aliyor.yani yardim icin onu istiyor degilim.
Sadece kendimi bağımlı gibi hissediyorum.markete bile gitmesini istemiyorum.oturup aglayasim geliyor bazen.
Şu sıra da cocuk uyumuyor.günduzde gece de emzirdikten sonra uyutmak cok zorlasti.wcye bile gidemedim sabahtan beri.
Kendime vakit ayiramiyorum ki.sabah 7 de kalkti.o saatten beri emziriyorum.uyutuyorum.hemen uyaniyor.
Simdinayagimda salliyorum biraz gözü kapandi geri acti.
Şikayet etmek istemem ama bu yeni düzen beni hic iyi hissettirmiyor.

Travazol var evde ama içeriğinde alkol varmış ve çocuklarda dikkatli kullanılmalı diyor

Travazol var evde ama içeriğinde alkol varmış ve çocuklarda dikkatli kullanılmalı diyor
Aynen canım dr un önerdiği şekilde kullandım çok kullanmadım. İstersen kantaron yağı dene olmadı dr a gösterirsin. Eğer ilerlediyse başka türlü geçmeyecektir. Geçmiş olsun yazık bebişi de rahatsız eder huzursuz olur pişikten geçer umarım en kısa zamanda

Doktorumuz d vitamini olarak devit-3 vermişti sağlık ocağı da bunu veriyormuş sanırım.

En baştan beri içime sinmemişti bugün mühendisinoglu da paylaşmış içeriğindeki BHA’nın oldukça zararlı bi olduğunu. Ayrıca ayçiçekyağı ile yapılmış bugün inceledim. Madem yağ olacak ayçiçeği yerine zeytinyağı olsun isterim.

D vitamini takviyesini değiştirmeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz? araştırmaya başladım muadillerini.

Doğum yaptınız mı maşallah sizi hatırladım sizin de aşırı bulantı kusmanız vardı dimi
Yaptim canim. Hem de erken dogum.
34 +2 de kanamam basladi ve malesef durmadi. Cok zor gecen bir gunun ardindan oglum sezeryanla dunyaya geldi. Neyse ki korktugumuz gibi olmadi. Kuvoze gerek kalmadi. 2750 g dogdu. Simdi 2 aylik oldu 6100 g Ilk once minicik diye oyle korktum ki,hic buyumeyecek sandim.Ilk basta biraz sarilik oldu. Gece gunduz not alarak,saat kurarak emzirdim. Artik soku atlattim

Kirki cikan arkadaslar, kadin dogum muayenesine gittiniz mi? Gittiyseniz kacinci gun gittiniz?
Tam 6 haftalik olunca gittim. Hastaneden taburcu olurken 6 hafta sonra kontrole gelmemi istemislerdi.

Bende hala hergun yikiyorum.Uyku rutini oldu bizde banyo.Sampuanini vs kullanmiyorum sadece hergun.
Atak demek bi nevi sinirsel gelisimler canim.Mutlaka hepsi gecirir yani buyuyorlar.Huzursuzlugu sadece hepsinde baska baska olabilir.
Emme cok uzun zamani bulmuyor keyif disinda daha hizli artik.Uyanik kalma sureside duzenli diyemem ama daha fazlalasti.Sabah mutlaka oluyor aksamda,gunicindeki uyanik kaldigi zamanlar belli olmuyor.Bazen daha fazla duruyor.52 gunluk oldu.

Kızlar oğlum pişik oldu poposu çok fena kızarıklıklar var pişik önleyici kullanıyorum a a fayda etmiyor önerebileceğiniz Bi krem varmı
Yine fitokrem diyecegim benim meme yarama da bebegimin pisigine de o care oldu.Prima bizde pisik yapmisti fitokrem surdum birazcik, uzerine de biraz nivea pisik kremi. Sabaha iyilesmisti. Cok ilerlerse pisik doktor mantar kremi veriyor.Umarim gerek kalmaz.

Tedirgin olman normal ama yaparsin daha kolay herseyini :) Sadece herseyi ustlenmeye calisma esinde yardimciysa daha guzel olur duzeniniz.
Temiz hava iyi uyutuyor bebisleri :)

Gittim canim 37. Gunumde gittim ben sezeryan oldugu icin dikise bakti ultrasonla rahme bakti alttan muayene olmadi kan tahlilleri istedi asil soracagimi unuttum geldim, ne zmn adet gorururm?

O tamamen kismet :) ben ilkinde 9 ay sonra olmustum ilk regl

Esinin varligi bile destek oluyor demek ki.
Benim bebek de ac oldugunda hic uyumuyor ve uyanikken hep kucakta. 3 saattir su icemedim. Simdi uyudu sukur.

Hep boyle gidecek gibi dusunup kendini iyice koseye sıkışmış hissetms canim.
Mesela daha zor gunlerinde olacak,daha keyifle gecen nice gunlerinizde.
Bence esin gelince sorumlulugunun hafifledigini hissediyorsundur.
Sadece kendine careyi yine sen bulacaksin.Yikamadigin gunlerde mutlaka cik disari sar guzelce usumez bebegin gerekiyorsa kanguru al ekstra sarmiyorsun bile cunku senin sicakliginda duruyor.
Ben aksam yikiyorum mesela gunduz sorun olmuyor cikmak.Bunlar bi denge.Herkes kendi duzenini oturtuyor.
Zor elbette hic kolay degil bunu kabullenmek gerekiyor bundan sonra hayatin sadece senin kolaylastirabildigin kadar baskasi hicbisy yapamaz.
Ailenin yanina fln gitsen biraz?

Purdevita.

Esinin varligi bile destek oluyor demek ki.
Benim bebek de ac oldugunda hic uyumuyor ve uyanikken hep kucakta. 3 saattir su icemedim. Simdi uyudu sukur.
Aynen canim.esimi görünce sakinlesiyorum biraz.onu bi kurtarici gibi gorüyorum ama adamin da perti cikmis oluyor zaten eve gelince.
Bizimki tok olsa da uyumuyor.
Acaba büyüme atagi mi geciriyor.2 gündür cok agliyor.uyutamiyoruz.
Sizinki kucakta susuyor mu.bzimki bi yere koysam bagirarak agliyor.kucaga alinca susuyor.ama yine basliyor aglamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…