2018 Ekim Anneleri

aynen herbirimiz acemiyiz, kendimize güvenelim. sağlık olsun yeter ki..

Ben eşime bile güvenemiyorum bırakmaya benimde sorunum bu bebeği bırakıp biyer gidemiyorum,

Bence de uzun zaman birakmasaniz bile hem bebeginiz hem esiniz icin bu guzelligi yapin.Mesela banyo kostur kostur yapmaktansa zaman taniyin kendinizede onlarada.Cok degil 6 ay sonra azcik alsin birazda o yedirsin fln diye dusunebilirsin,o da birden olmuyor iste onceside onemli :)
Ki birlikte paylasimlari arttikca daha guzel inan.

sizin ki mama alıyordu de mi? ben mama gaz çıkartma alt değiştirip hafta sonu disari ciktim cumartesi..
pazarda karnini doyurdum doğru sokağa..hep beraber ciktik.. hasta olmak icin evde de olurlar, benim mantık bu..

Hatta surekli evde olmalari cok daha sikinti.Cunku hem hastalik sebebiyle hic cikmayip ciktiklarinda daha az tolare olacaktir mikroba.Hem de alismadiklari icin durmalarida zorlasacak bu da anneye dönüyor yine ve yapisiyor agizlara ' benim ki hic durmuyor disarda' cunku hic cikmadi ki cocuk napsin tepkiside normal.
Bence anne rahat oldukca bebislerde rahat.
Hislerimiz birbirine dönüyor cünkü sürekli

Kizlar bebisleriniz iki gogsunuzude emiyormu benim bebegim sagi emmiyor solu emiyor ne yapsam istem8yor midesini bulandiriyor ayni durumu yasayan varmi

sizin ki mama alıyordu de mi? ben mama gaz çıkartma alt değiştirip hafta sonu disari ciktim cumartesi..
pazarda karnini doyurdum doğru sokağa..hep beraber ciktik.. hasta olmak icin evde de olurlar, benim mantık bu..
Canim ben mamayi kestim.artik hep emziriyorum.
Bende cikayim dedim.esime.taş koyuyor.yok diyor.hasta olur diyip duruyor.

Valla bu sakinliginize ve herseyi normal karsilamaniza hayranim.maşallah size.
Rabbim.bana da versin.
Esim geldi olmaz dedi.biraz zorlicam tabi.

Kizlar bebegim sag gogsumu emmiyor solu emiyor digerinin tadini sevmiyor sizdede boyle oldumu

Bizde olmadi ama bebegin anne karnindaki durusu devam ettirme cabasi,bir memede sut akisinin daha az olmasi ya da memebasi ile ilgili olabilirmis bu.Sutun tadida bazen bahsediliyor ama bilemiyorum onu.

Acken o memeden baslamayi deneyebilirsin.Birde ters besik ya da cross-cradle denir o pozisyonda ya da kolunun altinda bebegi tutup memenin yaninda basi olan futbol pozisyonu denen sekilde deneyebilirsin.

Kendini guzelce ifade et.Ikiniz icinde yeni bi durum.Kendini kotu hissettiginide soyle canim.Guzelce sararsiniz.
Tabii esini iyi taniyorsundur oneriler bi yere kadar.Sonra daha cok canin sıkılmasın.

Iste o sakinlik kabullenisten birazda yapidan :) Caresiz hissetmedigim zaman olmuyor mu oluyor canim inan.Zormus hele 2 tane ama ömür geciyor,hayat bu.Tadini cikarmak kâr❤

wellcare 400 cok guvendigim bir cocuk doktoru kullanmami söyledi hastane devit 3 yazmisti saglik ocagi tera d3 diye bisey verdi ikisini de almadim

Taze annişler şükür bebişler kucakta ama yeni dertler konumuz artık :) Bir şekilde bugünler de geçecek muhakkak

Ben de her ne kadar 2.çocuk annesi olsam da sorup duruyorum devamlı :) ( o değil de her çocuk farklı,baştan başladık gibi geliyor bana)

Bizim oğlan da çok aşırı uyumuyor ne yazık ki ama şükür çok huysuz da değil.Sizler uydururken mutlaka şapka takıyor musunuz bebeklerinize ?Benimki şapkasız daha mutlu gibi ama hastahanede özellikle başını üşütmeyin demişlerdi.Siz de durum nasıl?

Kıyamam ya nasıl sarılasım geldi. Hiç yalnız ve kötü hissetme kendini. Burada herkes bildiğini duyduğumu söylüyor hepiniz ya da çoğumuz acemiyiz zaten yavaş yavaş öğreniyoruz sen bol bol yaz sor buraya :)

Birde sen böyle kötü hissedince o bebeğe de geçiyor o da huysuz oluyor. Modun bi değişsin sen rahatla bak bebekteki değişime o zaman. Tadını çıkar bu günlerin çok çabuk büyüyecekler özleyeceğiz minik hallerini :)

devit d3 yazılı üstünde
Devit-3 ile aynı sanırım. Onu değiştirmeyi düşünüyorum içeriğinden dolayı.
Kizlar bebisleriniz iki gogsunuzude emiyormu benim bebegim sagi emmiyor solu emiyor ne yapsam istem8yor midesini bulandiriyor ayni durumu yasayan varmi
1-2 gün benimki de sol memeyi alması iyice sertleşti canım acımaya başladı bi kere sağdım boşalttım sonra almaya başladı.
wellcare 400 cok guvendigim bir cocuk doktoru kullanmami söyledi hastane devit 3 yazmisti saglik ocagi tera d3 diye bisey verdi ikisini de almadim
Wellcare duydum bakacağım ona içeriği masum duruyordu. Nasıl veriliyor ? devit yerine geçer sanırım değil mi?

Belki ilk bir hafta on gün taktık sürekli sonra çıkarttık. Bizimki sevmiyor şapkayı sadece banyodan sonra takıyorum emip uyuyor zaten uyanınca çıkartıyorum direk.

Ay canım benim geçmiş olsun maşallah sana iyi toparlamışsın benim ilk bebek de o haftada doğmuştu pramatüre bebek büyütmek gerçekten çok zor olur . Bulantın sonuna kadar devam etti mi ben yarım sabah yarım akşam dramamin içtim. Çok zor bir süreçti benim için bi de çalıştım o sıcakta ufak oğluma babası ve anneannesi baktı çok nadir altını temizleyebildim. Bulantıdan dolayı hiç kilo almamış oldum hamilelikte ama şimdi bi 12 kilo aldım çok yiyorum

yerine geçiyor evet gunde 1 puf agzina sıkıyorsun

Acsa asla susmuyor. Toksa da hep ih ih ih ih yapiyor. Gunde sadece 5 dakika sempatik duruyor diyebilirim.

şapka sadece banyo yaptigimize gece takiyorum sabah gene cikariyorum, tüm gun şapkasız..evin derecesi 22-23 derecede

1 ay 4 gunluk. Bi yere birakinca durmuyor. Ya agliyor ya ih ih ih yapiyor. Kucaga alisti diyorlar.

Deli olcam ya emmiyor.2 haftalikken kontrole gittim kilo almadigi icin mamaya baslat dedi mamaya basladik memeyi unuttu simdi tekrardan meme ver mamati birak diyor malt icecek laktamil verdi simdide memeyi istemitor doymuyor emsede basta neden vermedi bu icecekleri sinir oldum ne yapacagimi sasirdim sutumu sagip vericem bide mamayla desteklicem artik napiyim

Ne kadar da ailen olsa kimseden fayda yok canım düştün mü eşin ve evlatlarından başka kimse kalmaz o yüzden bebişine sıkı sıkı sarıl onu güzelce büyüt plojovic in önerileri güzel öyle yap. Tek çocuk hiç çocuk İnan keyfini çıkart. İlk çocuğumda ben de yalnız kaldım aynı senin gibi düşünüyordum 3 aylık olunca ilk gezmemize gitmiştik düşün. Evimiz güneş görmüyor tek odada büyüttüm yavrumu. Misafir gelince diğer odaya geçiyorduk sanki biz gezmeye gitmiş gibi düşünüyordum bi rahatlık geliyordu:) şimdi yine ayni ama annem destek oluyor her gün mutlaka eve takviye yapmaya geliyor ya da kalıyor . Sabahları o olmazsa ne yerim ne içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…