- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
aynen herbirimiz acemiyiz, kendimize güvenelim. sağlık olsun yeter ki..Geneli boyle hic bnmki zor diye de dusunme :)
Dogdular bagirsaklar basladi.Gaz normal
Benimkide 11den beri uyumadi az once yarim saat uyudu uyandi gozler böcür böcür :) Aksama esimin is arkadaslari bebis gormeye gelecek haberliler onceden bide :) napalim.
Iyi olsunlar iyi olalim yeter ki.Buyugude var o da oyun derdinde :) onceliklerim sadece yemek buyuk kizim ve bizim icin.Bide giyilecek esyalari iste.Sagligimiz iyi olsun.
Canim guzelce giydir,hatta gidene kadar kucaginda tut orda acarsin rahatca arabasinda durur.Sapkasini tak kulagina vurmasin hava kafasina.Girdiginiz yer iyiyse ona gore acarsin terlemesin.Inan cogu seyde ciktikca deneyim oluyor.Emzir çık gerisi kolay :) Zaten yakinmis stres yapma ama ilk defa cikiyorsaniz yapacaksandirda,en fazla eve donersiniz oyle dusun :)
Ben eşime bile güvenemiyorum bırakmaya benimde sorunum bu bebeği bırakıp biyer gidemiyorum,
Kizlar bebegim sag gogsumu emmiyor solu emiyor digerinin tadini sevmiyor sizdede boyle oldumuBen gittim canim.
40ımız cikmisti 1 hafta sonrasinda gittim.
sizin ki mama alıyordu de mi? ben mama gaz çıkartma alt değiştirip hafta sonu disari ciktim cumartesi..
pazarda karnini doyurdum doğru sokağa..hep beraber ciktik.. hasta olmak icin evde de olurlar, benim mantık bu..
Canim ben mamayi kestim.artik hep emziriyorum.sizin ki mama alıyordu de mi? ben mama gaz çıkartma alt değiştirip hafta sonu disari ciktim cumartesi..
pazarda karnini doyurdum doğru sokağa..hep beraber ciktik.. hasta olmak icin evde de olurlar, benim mantık bu..
Valla bu sakinliginize ve herseyi normal karsilamaniza hayranim.maşallah size.Geneli boyle hic bnmki zor diye de dusunme :)
Dogdular bagirsaklar basladi.Gaz normal
Benimkide 11den beri uyumadi az once yarim saat uyudu uyandi gozler böcür böcür :) Aksama esimin is arkadaslari bebis gormeye gelecek haberliler onceden bide :) napalim.
Iyi olsunlar iyi olalim yeter ki.Buyugude var o da oyun derdinde :) onceliklerim sadece yemek buyuk kizim ve bizim icin.Bide giyilecek esyalari iste.Sagligimiz iyi olsun.
Canim guzelce giydir,hatta gidene kadar kucaginda tut orda acarsin rahatca arabasinda durur.Sapkasini tak kulagina vurmasin hava kafasina.Girdiginiz yer iyiyse ona gore acarsin terlemesin.Inan cogu seyde ciktikca deneyim oluyor.Emzir çık gerisi kolay :) Zaten yakinmis stres yapma ama ilk defa cikiyorsaniz yapacaksandirda,en fazla eve donersiniz oyle dusun :)
Kizlar bebegim sag gogsumu emmiyor solu emiyor digerinin tadini sevmiyor sizdede boyle oldumu
Kızlar oğlum pişik oldu poposu çok fena kızarıklıklar var pişik önleyici kullanıyorum a a fayda etmiyor önerebileceğiniz Bi krem varmı
Canim ben mamayi kestim.artik hep emziriyorum.
Bende cikayim dedim.esime.taş koyuyor.yok diyor.hasta olur diyip duruyor.
Valla bu sakinliginize ve herseyi normal karsilamaniza hayranim.maşallah size.
Rabbim.bana da versin.
Esim geldi olmaz dedi.biraz zorlicam tabi.
wellcare 400 cok guvendigim bir cocuk doktoru kullanmami söyledi hastane devit 3 yazmisti saglik ocagi tera d3 diye bisey verdi ikisini de almadimDoktorumuz d vitamini olarak devit-3 vermişti sağlık ocağı da bunu veriyormuş sanırım.
En baştan beri içime sinmemişti bugün mühendisinoglu da paylaşmış içeriğindeki BHA’nın oldukça zararlı bi olduğunu. Ayrıca ayçiçekyağı ile yapılmış bugün inceledim. Madem yağ olacak ayçiçeği yerine zeytinyağı olsun isterim.
D vitamini takviyesini değiştirmeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz? araştırmaya başladım muadillerini.
Kıyamam ya nasıl sarılasım geldi. Hiç yalnız ve kötü hissetme kendini. Burada herkes bildiğini duyduğumu söylüyor hepiniz ya da çoğumuz acemiyiz zaten yavaş yavaş öğreniyoruz sen bol bol yaz sor buraya :)Ah canim düsünmekten kafayi yicem.
Benki bebekleri cok seven biriydim.sanirim kabullenemedim.esim de bir gün inat etme alışmaya dedi.
Söylediklerin cok doğru.benim kolaylastirabildigim kadar ama cok zorlaniyorum.
Ailemin yanina gitmekten bahsetmissin.
Aslinda doğumdan geldim.evde babam bi sorun cikardi.annemi kardeslerimi de toplayip 3.gün gittiler.benden cok uzaktalar.
Babamla konusmuyorum.bi kızkardesimi de sildim artik.öteki ablam da zaten babamla ayni ayarda.annem desen kanser hastasi.
Onlarin beni ameliyatli halimle kavga ederek 3.gün apar topar kacip gitmesi cok üzdü.piskolojimi onlar bozdu.bende düzelemedim hala.
Bi kizın ailesi sırtını yaslayacagi güvenli bi limandir.benim ailem öyle yalniz birakti ki beni esim cocugum ben kalmisiz gibi hissediyorum.
Anneme bebek bakimiyla ilgili bisey soramiyorum.kendi derdine düsmüs.bende bi bebek ne zaman uyur.uyanik kalir tamamen bilgisizim.onun icin burada çok soru soruyorum.
Normal olan nedir.bebeğe bakabiliyormuyum diye düsünüyorum çırpınıyorum.
Devit-3 ile aynı sanırım. Onu değiştirmeyi düşünüyorum içeriğinden dolayı.devit d3 yazılı üstünde
1-2 gün benimki de sol memeyi alması iyice sertleşti canım acımaya başladı bi kere sağdım boşalttım sonra almaya başladı.Kizlar bebisleriniz iki gogsunuzude emiyormu benim bebegim sagi emmiyor solu emiyor ne yapsam istem8yor midesini bulandiriyor ayni durumu yasayan varmi
Wellcare duydum bakacağım ona içeriği masum duruyordu. Nasıl veriliyor ? devit yerine geçer sanırım değil mi?wellcare 400 cok guvendigim bir cocuk doktoru kullanmami söyledi hastane devit 3 yazmisti saglik ocagi tera d3 diye bisey verdi ikisini de almadim
Belki ilk bir hafta on gün taktık sürekli sonra çıkarttık. Bizimki sevmiyor şapkayı sadece banyodan sonra takıyorum emip uyuyor zaten uyanınca çıkartıyorum direk.Taze annişler şükür bebişler kucakta ama yeni dertler konumuz artık :) Bir şekilde bugünler de geçecek muhakkak
Ben de her ne kadar 2.çocuk annesi olsam da sorup duruyorum devamlı :) ( o değil de her çocuk farklı,baştan başladık gibi geliyor bana)
Bizim oğlan da çok aşırı uyumuyor ne yazık ki ama şükür çok huysuz da değil.Sizler uydururken mutlaka şapka takıyor musunuz bebeklerinize ?Benimki şapkasız daha mutlu gibi ama hastahanede özellikle başını üşütmeyin demişlerdi.Siz de durum nasıl?
Yaptim canim. Hem de erken dogum.
34 +2 de kanamam basladi ve malesef durmadi. Cok zor gecen bir gunun ardindan oglum sezeryanla dunyaya geldi. Neyse ki korktugumuz gibi olmadi. Kuvoze gerek kalmadi. 2750 g dogdu. Simdi 2 aylik oldu 6100 gIlk once minicik diye oyle korktum ki,hic buyumeyecek sandim.Ilk basta biraz sarilik oldu. Gece gunduz not alarak,saat kurarak emzirdim. Artik soku atlattim
yerine geçiyor evet gunde 1 puf agzina sıkıyorsunKıyamam ya nasıl sarılasım geldi. Hiç yalnız ve kötü hissetme kendini. Burada herkes bildiğini duyduğumu söylüyor hepiniz ya da çoğumuz acemiyiz zaten yavaş yavaş öğreniyoruz sen bol bol yaz sor buraya :)
Birde sen böyle kötü hissedince o bebeğe de geçiyor o da huysuz oluyor. Modun bi değişsin sen rahatla bak bebekteki değişime o zaman. Tadını çıkar bu günlerin çok çabuk büyüyecekler özleyeceğiz minik hallerini :)
Devit-3 ile aynı sanırım. Onu değiştirmeyi düşünüyorum içeriğinden dolayı.
1-2 gün benimki de sol memeyi alması iyice sertleşti canım acımaya başladı bi kere sağdım boşalttım sonra almaya başladı.
Wellcare duydum bakacağım ona içeriği masum duruyordu. Nasıl veriliyor ? devit yerine geçer sanırım değil mi?
Acsa asla susmuyor. Toksa da hep ih ih ih ih yapiyor. Gunde sadece 5 dakika sempatik duruyor diyebilirim.Aynen canim.esimi görünce sakinlesiyorum biraz.onu bi kurtarici gibi gorüyorum ama adamin da perti cikmis oluyor zaten eve gelince.
Bizimki tok olsa da uyumuyor.
Acaba büyüme atagi mi geciriyor.2 gündür cok agliyor.uyutamiyoruz.
Sizinki kucakta susuyor mu.bzimki bi yere koysam bagirarak agliyor.kucaga alinca susuyor.ama yine basliyor aglamaya
şapka sadece banyo yaptigimize gece takiyorum sabah gene cikariyorum, tüm gun şapkasız..evin derecesi 22-23 derecedeTaze annişler şükür bebişler kucakta ama yeni dertler konumuz artık :) Bir şekilde bugünler de geçecek muhakkak
Ben de her ne kadar 2.çocuk annesi olsam da sorup duruyorum devamlı :) ( o değil de her çocuk farklı,baştan başladık gibi geliyor bana)
Bizim oğlan da çok aşırı uyumuyor ne yazık ki ama şükür çok huysuz da değil.Sizler uydururken mutlaka şapka takıyor musunuz bebeklerinize ?Benimki şapkasız daha mutlu gibi ama hastahanede özellikle başını üşütmeyin demişlerdi.Siz de durum nasıl?
1 ay 4 gunluk. Bi yere birakinca durmuyor. Ya agliyor ya ih ih ih yapiyor. Kucaga alisti diyorlar.Kendinizi boyle sartlamayin kizlar.
Suyunuzu yemeginizi gerekirse ayakta 5 dk'da mutlaka yiyin icin.
Kucaginda otursun o da sen yerken.
Ya da yatan mama sandalyeleri bu anlamda cok kullanisli 6 ayı beklemek gerekmedigi icin.Oyuncaklar az az iş gorebilir artik.
Ne kadarlikti senin bebegin hatirlatamadim ama.
Deli olcam ya emmiyor.2 haftalikken kontrole gittim kilo almadigi icin mamaya baslat dedi mamaya basladik memeyi unuttu simdi tekrardan meme ver mamati birak diyor malt icecek laktamil verdi simdide memeyi istemitor doymuyor emsede basta neden vermedi bu icecekleri sinir oldum ne yapacagimi sasirdim sutumu sagip vericem bide mamayla desteklicem artik napiyimKıyamam ya nasıl sarılasım geldi. Hiç yalnız ve kötü hissetme kendini. Burada herkes bildiğini duyduğumu söylüyor hepiniz ya da çoğumuz acemiyiz zaten yavaş yavaş öğreniyoruz sen bol bol yaz sor buraya :)
Birde sen böyle kötü hissedince o bebeğe de geçiyor o da huysuz oluyor. Modun bi değişsin sen rahatla bak bebekteki değişime o zaman. Tadını çıkar bu günlerin çok çabuk büyüyecekler özleyeceğiz minik hallerini :)
Devit-3 ile aynı sanırım. Onu değiştirmeyi düşünüyorum içeriğinden dolayı.
1-2 gün benimki de sol memeyi alması iyice sertleşti canım acımaya başladı bi kere sağdım boşalttım sonra almaya başladı.
Wellcare duydum bakacağım ona içeriği masum duruyordu. Nasıl veriliyor ? devit yerine geçer sanırım değil mi?
Ah canim düsünmekten kafayi yicem.
Benki bebekleri cok seven biriydim.sanirim kabullenemedim.esim de bir gün inat etme alışmaya dedi.
Söylediklerin cok doğru.benim kolaylastirabildigim kadar ama cok zorlaniyorum.
Ailemin yanina gitmekten bahsetmissin.
Aslinda doğumdan geldim.evde babam bi sorun cikardi.annemi kardeslerimi de toplayip 3.gün gittiler.benden cok uzaktalar.
Babamla konusmuyorum.bi kızkardesimi de sildim artik.öteki ablam da zaten babamla ayni ayarda.annem desen kanser hastasi.
Onlarin beni ameliyatli halimle kavga ederek 3.gün apar topar kacip gitmesi cok üzdü.piskolojimi onlar bozdu.bende düzelemedim hala.
Bi kizın ailesi sırtını yaslayacagi güvenli bi limandir.benim ailem öyle yalniz birakti ki beni esim cocugum ben kalmisiz gibi hissediyorum.
Anneme bebek bakimiyla ilgili bisey soramiyorum.kendi derdine düsmüs.bende bi bebek ne zaman uyur.uyanik kalir tamamen bilgisizim.onun icin burada çok soru soruyorum.
Normal olan nedir.bebeğe bakabiliyormuyum diye düsünüyorum çırpınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?