2018 Ekim Anneleri

o icecekler de fayda etmedi bana.. yine de deneyin derim...insallah size fayda eder..

Ben de anneme bırakıyorum küçük oğlumla çıkıyoruz yoksa çocuk da bunalıyor hiç durmuyor

Benim de 2. çok farklı :) Baştan herşey.Başka şeyler öğreniyoruz.

Şapka takmiyorum.Ilk zamanlar banyo yapinca takiyordum.52 günlük buarada benim minik artik :)

Sagol canim. Bulantilarim da 24.haftaya kadar devam etti ama koku hassasiyetim hic gecmedi. Sen sonuna kadar cekmissin. Cok zor olmustur. Neyse bebisler iyi olsun yeter ki hepsi geride kaldi

Çok acıktığında da almıyor mu memeyi? Benimki bazen savaş veriyor bazen memede süt bitince bazen gazı varken. Çok zorlamadan her seferinde deniyorum sonunda alıyor tam kararsa emmesi kolay oluyor birde. Bıkmadan usanmadan çocuğa da inat ettirmeden hep denemek gerek bence. Bu sürede sağıp yine alabilir anne sütünü yeterki alsın.

Sagol canim. Bulantilarim da 24.haftaya kadar devam etti ama koku hassasiyetim hic gecmedi. Sen sonuna kadar cekmissin. Cok zor olmustur. Neyse bebisler iyi olsun yeter ki hepsi geride kaldi

Ay aynen canım ya bak ne güzel hepsi geride kaldı bu günleri de gördük çok şükür. Hiç bitmeyecek gibi duruyordu şimdi hiç hatırlamıyorum bile. Hatta iyi oldu kilo almadım :)

evet normal değil aşmaya çalışıyorum ama bu bende genel olarak var güvensizlik bakalım zamanla geçecek umarım

banyo yapcam zaman falan bırakıyorum ama evde yalnız bırakıp dışarı çıkamam sanırım bunu zamanla aşarım umarım çünkü gerçekten bu güvensizlik bankada zarar veriyo

Bi 10 dk markete giderek bunu çözmek için ilk adımı atın isterseniz

Bende ilk günlerde öyle bir problem oldu. Sol gogsum çok doluydu makineyle sağdım ve resmen patladı ucu.hatta bir hafta sürdü ucunun her yeri soyuldu ve döküldü .ama ben sürekli papatya çayı yaptım oraya sürdüm çayını ictim. Kremimi sürdüm. Birde çay agaci yağı var onu kullandım şükür şimdi iyiyim emzirebiliyorum en azından

Sadece anne sutu veren arkadaslar. emzirme sureniz nedir? kac dakika ve kac saat arayla?
Ben bir kac gundur sadece anne sutu veriyorum. Uyaninca 20ser dakika iki memeyi emiyor. Ama her saniye aktif degil. Doktor 40 dakikadan fazla emzirme seni emzik yapiyor dedi. Ondan sonra sagdigimi veriyorum. Mesela demin emdiginin ustune 80 ml icti. Su an hala iciyor. Genelde 3 saat uyanik kaliyor 3 saat uyuyor. Uykusu yenidogana gore az.

merhaba, emme sonrası biberonla veriyorsanız 80 ml cok degil mi. hani sizden de çekiyor sut ya,kac kilo bebek ?

Çok saol canim.morelimi düzeltmeye calisacam.Rabbim bana biran evvel iyilesme nasip etsin.tabi cümlemize.
Acsa asla susmuyor. Toksa da hep ih ih ih ih yapiyor. Gunde sadece 5 dakika sempatik duruyor diyebilirim.
Maşallah canim.bizimki uyaniksa susmuyor.karnini doyurunca uyumazsa bi yere koyuyorum katila katila agliyor.kucahmgima ailnca susuyor.sonra yine aglamaya basliyor.
Canim mamayla destekleme degil bu.yavaş yavaş mamaya geçiş.çok okudum.sagip verenelrin bi süre sonra sütü kesiliyor.bebek kadar iyi çekemedigi icin.hem senin icinde zor olur.biraz daha sabret.aç birak ki emsin.her ağladiginda ver.sütün çogalir.
Ne güzel annen yardima geliyor canim.maşallah.bisey yapmasa bile insan tanidik birini görünce mutlu oluyor.
Demekki herkes zorluk cekiyor.Rabbim yardimcimiz olsun.
Sadece anne sutu veren arkadaslar. emzirme sureniz nedir? kac dakika ve kac saat arayla?
Bende bu sorunun cevabini cok merak ediyorum.ins hèrkes yazar.
Burda bi arkadasa doktor 20 dak sag 20 dak sol meme demis.bende ona uydum.
Benimki 40 dakikayi asiyor.hep 1 saat emziriyorum.benim önsütüm fazla.arkadaki yagli kisma gelmeden uyuyakaliyor.bende uyandirmaya calisip emziiryorum.karni iyice doysun diye.genelde hep 2 saate bir emziriyorum.uyumazda ağlarsa susutiramazsak yine veriyorum.

Ben çoğunlukla 2 saatte bir gece 3-4 saati buluyor alarm kurmuyorum kendi uyanıyor ..her sefer tek meme veriyorum 15-20dk sürüyor bizim ama akış hızı maşallah hızlı göğüslerimin bazen 10dkda bıraktıiıda oluyor günde yaklaşık 10-12 sefer emziriyorum yani

Maşallah canim.benim emzirme düzenim de böyle yani.saatleri.
Canim çok şaşirdim yani sadece 20 dakika mi emziriyorsun?çok az degilmi?akış hızi demissin göğsünle mi alakali yoksa bebegin hizli mi çekiyor.emzirdikten sonra göğsün boşalıyor mu?
Benim en az 1 saati buluyor emzirmek.uyuyup duruyor.ben 20 dak emzirsem ac kalir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…