2018 Ekim Anneleri

Canim bizimki uyumasa bile 2 emiyor bir duruyor.cenesi mi yoruluyor anlamadim.yada memede daliyor.agzinda meme öylece duruyor.gercekten cok yorucu.
Sizinki emerken dinleniyormu.yani 2 ekip duruyor mu?
Hayır dinlenmiyor bırakmadan emiyor çok nadir oluyır hemen oynuyorum biyeriyle uyanıp devam ediyor .. plojovic dediği gibi tükettiklerinden olabilirmi banada öok fazla geldi yediklerin yazdıklarının hiç birini yemiyoeum ben birde emzik veriyormusun ben mesela bazen 1 saat sonra mıkırdanıyor emziğini veriyorum 2 saati tamamlıyorum beni emzik yerşbe kullanmasın ve kaliteli süt alsın diye ..

Canım emzik vermiyor musun anlaşılan o ki bebeğin seni emzik niyetine kullanıyor gerçekten yorucu bir durum. Bir süre acıkmasını bekleyip öyle versen göğsünü
Canim 3 tane emzik aldik.chicconun emzigi bile var evde yok tutmuyor.slikon aldik tutmuyor.hatta agzina sokunca sinirleniyor agliyor.
Chicconunkini biraz aldi.agzina büyük oldugu icin düsüyor agzindan.geri de emziigi aramiyor.
Biraz emiyor.ne kadar ugrasmaliyim bilmiyorum.
Bide benim bebek gazli.sürekli agliyor.uykusundan uyandi mi ağliyor.bende 2 saat oldugu zaman emziriyorum.genelde bu duzene uymaya calisiyorum.
Senin bebegin memedeki sutude fazlalastiriyor olabilir canim.
Nasıl yani canim.anlamadim?
2 gün önce bi huzursuzluk bi uykusuzluk basladi.uyumuyor.emmek istiyordu.memede gozü daliyordu.yatagina koyuyordum.lip diye kalkiyordu.sürekli agliyordu.dün aksama kadar uyku gözünden akti ama bi türlü uyutamadim.bugün 34.gün.
Ay gözüm korktu canım.ben önceden 20 dak sağ 20 dak sol emziriiordum.ama bizimki cok yoruluyor.kafasi alni terliyor emerken.üstü de kalin yaomiyorum.hatta bende ince giyiyorum ki sıcagim vurmasin.
Bizimkisi gazli bi bebek.sürekli emmek istiyor ama emerken yoruluyor.duraksiyor.narin narin emiyor.
Canim inciri basta sütüm cogalsin diye yedim.oda kücük bi paketti bitti.
Bizimki uyaniksa bile gözümün icen bakip donup kaliyor.ağziyla da hafif hafif emzik emer gibi yapiyor.yani süt cekmiyor o ara.
Çok yoruluyor galiba.ufak doğdu ondan mi acaba.simdi 4 kilo.

Bizimki agzindsn memeyi birakmiyor.emerken bana bakip donuyor.memeyi cekince agzindan agliyor.
Mesela durunca biseyler yapiyorum.hemen hizli cekmeye basliyor.sonra yine ayni.baya cebellesiyorum.
Simdi bende bu bebegi senin gibi 25 dakika emzirsem biraksam nasil olur.kilo alamaz diye korkuyirum.
Emzik emmiyor canim.agzinda tutamiyor.
Düsüyor hemen.ne yaoim.basinda mı oturim.kac günde alistirabilirim?

Ev sıcaklığımız iyi cnm da biz çok sıcağı seviyoruz ya sanki o da onu ister gibi geliyor.Dün şapkasız yatırdım anca uyudu gibi bakalım üşütmez inş

Maşallah cnm gözün aydın

Dün dolunay mı vardı ne bizimki de sık sık meme istedi.emdi uyudu 5 sk olmadan tekrar kalktı iki gülücük sattı millete,gene meme :))

Bu gucu nereden aliyorsunuz bizimlede paylasin lutfeeeenn :)
Her seye nasil bu kadar olumlu bakiyorsunuz gercekten bi kaynagi olmali bunun :)

Evet paso emdi cift meme yarim saatte bir takildi resmen :)
En azindan ben iyi uyandim kabullenmis ve hazir :)))oyle diyeyim :)))
bugunde oyle gecer diye sabah keyifliyken ablasiyla kahvalti yaptik islerimi hallettim hizlica,memelerim ve ben onu bekliyoruz

gunduz nasil uyuyor bebeginiz.benimki 6 haftalik oldu gunduzleri birkac kez uyudu sadece.aksam bizle yatip bizle kalkiyor.gunduz uyumamasi normal mi acaba.bebegin boyle bir duzeni olabilir mi.

Kizlar ben azonce bebegi 40 dakika emzirdim.sol göğsüm yarimdi.sağ göğsüm tamdi.solu verdim önce.o yumusayinca sağa gecirdim.emdi 15 dakika yatirdim.sağ göğsüm yarim kaldi.simdi sol göğsumü sagiyorum.10 ml cikti.
Sol tamamen bos .sağda yarim.sağ göğsümü sağayim mi?uyanirda huzursuzluk cikarir yine emmek isterdr süt olmaz diye cekiniyorum.
Siz hep bir memeyi mi sağıyorsunuz.yoksa bebis uyuyunca ikisini de mi sagiyorsunuz?
Ne yapmaliyim.

Emmeyi sıklastirdiklarinda autu cogaltirlar.Arz talep meselesj ya hani beyne sinyal gider yani memeden,sut yetmiyor gonder diye gibi :)))))
O yuzden emzirmek ilk zamanlarda cok onemlidir.
Ama memende sadece agzinda tutup uyuyorsa bu baska bi durum,farkli sekilde alistirmaya calisabilirsin.Seninle durmak istiyor olabilir kucaginda uyut mesela bi sure.
Iste mesela bana gaz yapar sana yapmaz belki de.Belli olmaz.Herkes deneyerek takip ederek anlayabilir.
Uyuyakalmask kilo ile alakali degil canim.
Benim kizimda 2640 dogdu.
Ilk ay 3600küsürdü.Simdi 53 gunluk haftaya kontrolumuz.Kucukte degil bebisin

gunduzleri nasil uyuyor bebeginiz.benimki hic uyumuyor.gece bizle yatip sabah kalkiyor.gece uykulu uykuli emiyor.ama gunduz nasil uyutabiliriz

Ev sıcaklığımız iyi cnm da biz çok sıcağı seviyoruz ya sanki o da onu ister gibi geliyor.Dün şapkasız yatırdım anca uyudu gibi bakalım üşütmez inş

Erkegin başını kiz cocugunun ayagını sicak tutmak gerek derler :) Vardir bi bildikleri.
Kafasi daha serin yanaklari soguk geliyorsa sana ona gore bakarsin.Bide uyurken battaniyesinin bi ucuna azcik ortebilirsin icinde rahat olur.

Kucagimda uyutuyorum sonra uyaniyor hemen.gazli bebekler emmeye düskün oluyorlar ama cok bekliyorlar.
Ben kilosu düsuk bebrklrrin ceneleri cabuk yoruluyor diye okudum bi yerde.

Arkadaslar bebegim 42 gunluk oldu gunduz kendim disari cikmak istiyorum ama kanguruyla daha rahat ederim gibi
Kraftin var domino diye geciyor acaba suan kullanabilirmiyim
Yada yenidogan kanguru tavsiyeniz var mi

gunduzleri nasil uyuyor bebeginiz.benimki hic uyumuyor.gece bizle yatip sabah kalkiyor.gece uykulu uykuli emiyor.ama gunduz nasil uyutabiliriz
Benim bebekle ayni.uyumazsa ne binis ne bi kahvalti yapabiliyorum.
Sabahlari 6 da kalkiyor.altini degistir emizr derken 8 9 oluyor.sonra bi yere koyuyorum duruyor biraz.sonra mizirdanmaya baslayinca komsuyu cagiriyorum.yikiyoruz.emzirip yatiriyorum.
Yoksa gündüzleri yatmiyor.tabi sadece 1 bucuk saat yatiyor.uyaniyor emziriyorum.uyursa uyudu.uyumazsa emzir oyala filan geciyor.
Ama inan böylesi daha iyi.gece uyumayan bebek daha kötü.hem uyku düzeni olusturmana gerek kalmaz ileride.gündüz cok uyuyan bebek gece ya az uyur yada sık uyanir.

Bu gucu nereden aliyorsunuz bizimlede paylasin lutfeeeenn :)
Her seye nasil bu kadar olumlu bakiyorsunuz gercekten bi kaynagi olmali bunun :)

Canımm :) Allah hepimize versin güc.
Biraz bakis acisi,biraz kabullenis diyelim :)
Bide bu durumu biz sectik ama onlar secmedi o yuzden bizim yapabilecegimiz onlara yardimci olmak.Biz kendi halimizide ancak bize iyi gelenlerle,esimizle iyilestirebiliriz.Ama bebelerden bisy beklememek lazim :)
Dusunsene hic durmadi,ici parcalaniyor insanin,ne bileyim ben onu dusunuyorum kimbilir ne kadar yoruldu diye.

Cok sukur istedik Allah nasip etti.Guzelde bi yuvam var.Esimden de Allah razi olsun.
Biz buyuklerimizi depremde kaybettik bi anda.Hayat cok kisa ve her an kotu haberler duyabiliriz diye dusunurum hep belki de en etkilisi bu dusuncem.
Kaynağı şükretmek galiba :)❤
Nice bebekler anneler hastanelerde kostururken,aylarca cocugunu gormek icin kapilarda yatarken biz sicak evimizdeyiz,Allah vermis memeye sütünüde :))))
Tabii ki yoruluyorum,cok caresiz hissettigim oluyor,agladigimda.Hem buyuge hem kucuge yetismeye calismakta zor.Ama ben kotu olursam onlara asıl zarar bu olur.Gozum dolsa kizim sorar mesela,bi yerim agrisa öper.Kıyamıyorum❤

Arkadaslar bebegim 42 gunluk oldu gunduz kendim disari cikmak istiyorum ama kanguruyla daha rahat ederim gibi
Kraftin var domino diye geciyor acaba suan kullanabilirmiyim
Yada yenidogan kanguru tavsiyeniz var mi

Ben Mamadus kullaniyorum cok kezde ciktim canim.Cidden cok memnunum.1 aylikti kizim elime ulastiginda,o zamandan beri kullaniyorum.

Oy canim benim Rabim sabrini sevgini arttirsin.
Mutlu yuvani korusun.
Ailen icin de cok üzüldüm.Allah mekanlarini cennet eylesin.

Dene istersen ama aktif bir şekilde emdir 20 dk elinle memeni makas şeklinde tut sende sıkmış olursun sütünü ağzına yardımcı olur ona emziğe alıştırmaya çalış kucağındaylen fln ver emzirme işlemin bittiği gibi memedeyken çek ver mesela anlamaması için öylw öyle alışabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…